Acht kankerbehandelingen die verboden zijn

De afgelopen 100 jaar is er principieel weinig veranderd in de kankergeneeskunde. Nog steeds worden slechts drie therapieën geaccepteerd, waar binnen eventuele nieuwe moeten passen. De volgende 8 alternatieve therapieën werden verboden. De medische stand weigerde deze toe te laten omdat er weinig of niets aan verdiend kon worden. Zij verbanden de behandelaars, lieten hen vervolgen en in diskrediet brengen. Dit gebeurde zonder dat hun therapieën ooit serieus wetenschappelijk geëvalueerd werden.

De alternatieve middelen die voorgeschreven worden zijn eenvoudig en natuurlijk, maar maken het verschil tussen leven en dood. Wanneer deze middelen niet door de medische autoriteiten als kankergeneesmiddelen zijn goedgekeurd is het voorschrijven van deze medicijnen bij een kankerbehandeling verboden en kan zelfs vervolgd worden als een poging tot moord op de patiënt.

Sinds de 50-er jaren blijft het resultaat van conventionele kankerbehandelingen steken op een kans van 1 op 3 tot vijf jaar overleving na diagnose. De enige drie therapieën die de laatste honderd jaar zijn toegestaan zijn onveranderd:
chirurgie, chemotherapie en radiotherapie. (twee van de drie op zich zijn kankerverwekkend)

Dochter van Dr Gerson:
“Als artsen weten dat er een remedie is en zij sturen patiënten naar huis om te sterven, dan is dat een gruwel erger dan de Holocaust”.

Essiac
Essiac Statue 01_sEen Canadees verpleegster Rene Caisse slaagt er in de 20er jaren van de vorige eeuw in duizenden mensen met kanker te genezen. Zij gebruikt hiervoor een eenvoudig kruidenmengsel afkomstig van een genezer van de Indiaanse Ojibwa en noemt het Essiac (omdraaiing van haar achternaam). Artsen erkennen dat het middel werkt. Een groep investeerders probeert het voor 1 miljoen dollar van haar te kopen. Ze weigert, omdat ze niet de garantie krijgt dat dit middel gratis beschikbaar blijft voor iedereen die het nodig heeft. Het middel wordt verboden en Caisse moest haar kliniek na 8 jaar.
sluiten. Essiac is een thee bestaande uit kliswortel, schapenzuring, iep, Russische rabarber.

Kruidenmengsel
Geslaagd Texaans zakenman Harry Hoxsey krijgt een kruidenformule van zijn vader die heel effectief tegen kanker blijkt te zijn. Hij opent in de 20er jaren in 17 staten klinieken en vele duizenden gevallen van kanker worden genezen. De bewijzen daarvan waren beschikbaar. Toch noemt de medische stand hem ‘de ergste kwakzalver van de eeuw’. Zijn behandelingen worden ondersteund door senatoren, rechters en zelfs artsen. Federale aanklagers konden niet bewijzen dat de behandeling zinloos was en pakten hem daarom op technische details als ‘valse’ etikettering. Hij werd vaak gearresteerd. Nadat al zijn klinieken gesloten waren gaf Hoxsey na 25 jaar strijd op in de VS. Hij bouwde een kliniek in Mexico die tegenwoordig nog steeds actief is.

dr-max-gerson-on-Intellectual-RevolutionGerson therapie
Dr. Gerson suggereerde dat een goede gezondheid vooral afhankelijk is van een gezond dieet. Zijn therapie streeft naar het bereiken van volledige ontgifting van het lichaam door een reeks klysma’s en een dieet van groenten en fruit. Vlees is verboden omdat de zuur-base balans in het lichaam in stand moet blijven. Eenmaal ontgift is ons lichaam in staat zichzelf te helen. Het publiek in de VS reageert in de 40er jaren van de vorige eeuw enthousiast wanneer met zijn therapie vele kankerpatiënten genazen. De therapie werd verboden ondanks het feit dat Gerson kon bewijzen dat zijn aanpak werkte. Zijn dochter heeft in Mexico een kliniek geopend. Ook in Hongarije is een vestiging. Meer lezen

Nieuwe Duitse Geneeskunde van Dr. Hamer
Hamer is van mening dat elke vorm van kanker een gevolg is van een diep psychologisch trauma, waarop het lichaam reageert vanuit de hersenen. Ondanks het succes van zijn methode, de volksbeweging die het teweeg bracht, de ondersteuning van vele artsen wereldwijd plus het door Hamer aangevoerde wetenschappelijk bewijs hebben medische instellingen nooit serieus zijn werk onderzocht. Zijn vergunning werd ingetrokken en uiteindelijk werd hij zelfs 18 maanden opgesloten in een Franse gevangenis. Zijn behandelingsmethode is niet geaccepteerd en daardoor illegaal.

Leatrile – vitamine B17
Laetrile of vitamine B17 komt voor in abrikozenpitten en is een effectieve remedie tegen vele soorten kanker. Het was sinds de 50er jaren een populair kankergeneesmiddel. Het kreeg de steun van vele wetenschappers en oncologen, tot de farma-lobby met een keiharde anti-campagne begon. De instituten die eerst positief waren geweest over het middel, werden gedwongen hun onderzoeken te herroepen. Medische autoriteiten hebben nooit het heilzame gebruik van Leatrile erkend.

haaiHaaienkraakbeen
Dr. William Lane, voedingsdeskundige en biochemicus, beschrijft in zijn boek Sharks don’t get cancer dat tumorgroei kan worden geremd met haaienkraakbeen. Het been voorkomt en verstikt de ontwikkeling van tumoren. Dit gegeven is bekend bij de conventionele geneeskunde en wordt bevestigd door verschillende wetenschappelijke studies. Echter haaienkraakbeen is geen officieel geneesmiddel voor kanker, het is zelfs strafbaar in NL om de claim er aan te verbinden dat het een kankergeneesmiddel is. Ondertussen werken farma-bedrijven wel aan de ontwikkeling van een vergelijkbare stof in het lab omdat dit wel gepatenteerd en commercieel geëxploiteerd kan worden.

Natriumbicarbonaat
De Italiaanse Oncoloog Simoncini stelt dat de oorsprong van kanker niet genetisch is, maar het gevolg van de agressieve schimmel Candida Albicans. Op basis van deze vaststelling behandelt hij zijn kankerpatiënten met natriumbicarbonaat of baking soda dat een van de sterkste vijanden van schimmels in de natuur is. Simoncini ziet de schimmel in het lichaam als een epidemische vervuiling. Chemotherapie verzwakt het immuunsysteem waardoor de schimmel zich nog verder kan verspreiden, omdat deze medicatie lukraak zowel kanker- als gezonde cellen doodt. Zo’n 1000 jaar geleden werd natriumbicarbonaat al gebruikt om kanker te bestrijden. Deze behandeling is door de autoriteiten niet toegestaan. Ook Simoncini is geschorst als arts omdat hij natriumbicarbonaat aan zijn patiënten had voorgeschreven in plaats van chemo. Door de Italiaanse media is de oncoloog weggezet en belachelijk gemaakt als charlatan en oplichter. In een zaak is hij veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf. Deze relatief eenvoudige en goedkope methode stuit zoals we steeds hebben kunnen zien op veel weerstand in het medische circuit. Lees meer via zijn website.

Marihuana of wiet
cannabis_the_future_of_medicine
De Amerikaanse regering heeft toegegeven dat marihuana bepaalde kankercellen kan doden en andere doet krimpen. Aldus een studie van het NIDA – National Institute on Drug Abuse (informatie over medische marihuana). Deze boodschap heeft meer dan 40 jaar op zich laten wachten, omdat in 1974 dit al bij de Amerikaanse regering bekend was. Ondanks al deze vooruitgang heeft het Amerikaanse departement van justitie haar ban op marihuana nog niet opgeheven.
In NL is een halfhartig beleid. Een bedrijf heeft van het Ministerie van Volksgezondheid toestemming om medische wiet te produceren. In de praktijk blijkt deze medische wiet echter niet goed te werken doordat de hennep bestraald wordt. Het is mogelijk de wiet zelf te produceren omdat het bezit van 5 wietplanten gedoogd wordt. Dit is echter niet eenvoudig omdat er een zekere verhouding van THC en CBD in de geproduceerde olie aanwezig moet zijn. Dit moet de teler zelf gaan leren vaststellen.

Rob Vellekoop, 13 augustus 2015

Bronnen o.a.
You tube
Volksmedicijn

21 Comments

 1. Kanker is naar mijn mening 1 van de grote uitgelezen spirituele groeikansen van deze tijd: als we kanker hebben, en dan blijven denken dat er iets Duivel´s in ons zit dat ook nog groeit, dat we afwijzen, en het moeten vernietigen (´war on cancer´, etc.), dan hebben we onze langste tijd wel gehad.
  Ik heb in mijn familie velen met kanker zien sterven (zij waren enkel regulier behandeld), maar heb kanker zelf, net als vele anderen overleefd, dankzij acceptatie, integratie, en een grondige aanpak, zoals Moeder Aarde ons in haar onmetelijke wijsheid recht in onze handen aanbiedt…gewoon voor allen die écht willen leven, willen groeien (=ook willen veranderen).
  Ik voel me beter dan ooit, ben erg gegroeid door dit avontuur, en ben dus erg dankbaar voor de les die ik heb gekregen!

  Kanker probeert ons te leren om van onszelf te houden en voor onszelf te zorgen, iets wat we meestal vergeten in deze tijden…als we kiezen om ons Leven in handen te leggen van iemand anders, in dit geval meestal doktoren en dus vnl. de dicterende pillendraaiers achter hen, gaan we voorbij aan onze eígen verantwoordelijkheid om de les aan te nemen en te leren…we gaan eraan voorbij dat we wel degelijk alle macht hebben over onszelf…dus wíe kunnen we dan de schuld geven, als we onszelf weggeven, en het vervolgens misgaat?
  Een klare koek…

  En wíe kunnen we de schuld geven van het kwaaddoen van bv. de farma-medische orde (net als alle andere samenzwerende groeperingen)?
  Ook het KWAAD is gepland onderdeel van onze realiteit, en hij bestaat ervoor om ons onvoorwaardelijk te leren accepteren, vergeven en liefhebben: de grootste klootzakken op Aard vergeven? Veel moeilijker kan het niet worden toch?
  Niet makkelijk, nee…maar wel degelijk mogelijk (steeds even bewust op mediteren, en heeeellll vaak herhalen, want we zijn erg boos 🙂 )…en als we het doen, dan gaan er mooie dingen gebeuren.
  De klootzakken weten het zelf niet bewust, maar ze helpen ons ongelofelijk in onze ontwikkeling!
  Laten we al die daders vergeven, want ze geven ons zoveel méér dan we misschien begrijpen: ze geven ons onze kracht, zodra we die weliswaar kunnen aanvaarden.

  Zo binnen, zo buiten…de enige manier om de Wereld een harmonieuzere plek te maken, is door onszelf/anderen onze ´imperfectie´ te vergeven.
  Dan is het Leven zoveel gezonder en mooier…en wordt het ook meteen makkelijker om tegen die tijd rustig te sterven, zonder frustraties en gevechten…hoe dan ook, ik blijf voorlopig nog wel even!

 2. Aan Wwim. De pharma shit werkt NIET en 97% van de patienten is dood binnen 10 jaar. Maar ik heb met eigen ogen gezien hoe een dieet wat is gebasseerd op Max Gerson een opgegeven stage 4 patient met uitzaaingen in de longen, testis, lymphen en prostaat heeft weten te genezen. De patient was opgegeven (na 3 chemo kuren en bestraling) en werd (kaal en doodziek) naar huis gestuurd met een grote doos Prozac en de vermelding om zijn zaken te regelen en afscheid te nemen van zijn familie.

  Hij woog 47 kilo en kon niet meer zelfstandig in en uit bed komen en was op sterven na dood. Toen heeft Adam Onesto hem 3 maanden “verzorgd” dwz de fruit en groenten sappen voor de patient gemaakt. 3 maanden later was alles weg en momenteel (2 jaar later) is de patient weer 62 kilo en super fit en gezond en dagelijks te vinden in de sport school.

  Je kunt natuurlijk wachten (doen we al 100 jaar) op andere “nieuwe” medicijnen, maar als je nu kanker hebt kun je beter het boekje “Pretty Panacea” van Adam Onesto bestellen op Amazon.com.

  Voor rond de 1000 euro kunt u dan uzelf genezen in 3 tot 9 maanden van elke kanker. Hier de link http://www.amazon.com/Pretty-Panacea-working-diseases-Yourself-ebook/dp/B00P83N2FE/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1440123488&sr=8-1&keywords=pretty+panacea

  De keus is aan u, maar voor wie kanker heeft lijkt me deze DHZ kuur een beter oplossing dan wachten op een nieuw “wonder” middel of in zee gaan met de oude giftige chemo en kankerverwekkende bestraling.

 3. dan stop eerst maar eens met onze kinderen te vaccineren daar begint het al mee en van af 6 weken krijgen ze de eerst lading kwik en aluminium al binnen voor hun eerst 14 maande hebben de arme kindertjes al 22 zware vaccinatie al binnen en gelukkig is onze lieve klein dochter niet gevaccineerd en kern gezond en ver voor uit in haar lichamelijk en geestelijke ontwikkeling het is ook niet verplicht ze te nemen leve de klokkenluiders veel liefs van een trotse oma .,

 4. Het verhaal van Hans van Manen [ 3 februari 2007 – de volkskrant ]
  gaat over kankers en hun interacties met suikers – interessant . . . . .

 5. Hier in Brasil is een vrije markt in allerhande kruiden ,poeders en zalfjes.Kun je kopen in speciale winkeltjes, en markt stalletjes,het ruikt er erg lekker.Mijn ega weet er goed de weg en heeft er veel lectuur over.Zelf veel baad bij gehad,verder er geen verstand van.

 6. Het sluit ook ‘mooi’ aan bij de eugenetica agenda! Je weet wel de Georgia guidestones waarop staat gebeiteld dat er maar 500 miljoen over hoeven te blijven!

 7. Helaas werken al die oude oplossingen niet tegen de moderne chemische luchtvervuiling die nu de hoofd oorzaak is van kanker en overigens ook alle andere chronische ziekten. 1 op de 3 mensen krijgt nu kanker en er zijn massa’s mensen die alternatieve genezings methoden gebruiken, maar ze komen uiteindelijk toch bijna allemaal te overlijden. Lees mijn laatste artikel: https://schafderenteaf.wordpress.com/

 8. https://www.cancercommons.org/home Hier worden geweldige resultaten geboekt, met feiten, alles met nieuwe generatie kankerdrugs die nog steeds in klinische ontwikkelingsfase zijn; maar waar je wel aan mee kunt doen; de resultaten zijn veelbelovend, en we praten niet over chemotherapie of andere ouderwetse kankerdrugs of radioactieve drugs of bestralingen die jou inderdaad doodziek maken.

  De nieuwe generatie kankerdrugs zijn Target drugs die cellen omkapselen of infiltreren of copiieeren en een genetische fout inbouwen, of T cellen activeren

  Het gebruik is zeer clean, en heeft zeer beperkte bijwerkingen; niet meer zoals vroeger je haar eraf, je bloed een swiimingpool van zware chemicalieen, doodziek en kotsend; we praten hier over https://en.wikipedia.org/wiki/Ipilimumab en https://en.wikipedia.org/wiki/Nivolumab

  Die alternative methoden bereiken ook niet veel, Ze bestaan al decennias maar nog nooit is iemand er beter van geworden, want als dat zo was, zou niemand meer sterven van de kanker als dat zo was!. Wel zijn deze alternative genezingsmethoden een laatste poging als al het andere heeft gefaald.

  Veel kanker kan voorkomen worden door voeding. Voeding iis de het beste alternative methode om kanker te voorkomen,. Er zijn mensen die de hele dag in de zon liggen maar geen kanker krijgen, Kanker genetisch ingebouwd is moeilijk te genezen als het uitgebroken is, maar het hoeft niet persee uit te breken als je weet dat je genetische aanleg hebt en je je voeding vroegtijdig aanpast. Voorkomen is beter dan genezen.

  Wiet zou best een onderdeel kunnen zijn van een gezonde voedingspatroon om kanker te voorkomen.
  Natriumcarbonaat kan ook een onderdeel zijn van je voeding om kanker te voorkomen
  Vitamine B17 idem ditto, onderdeel van je voeding om kanker te voorkomen
  Haaienkraakbeen kan wellicht ook een onderdeel van je voeding zijn, maar laten we die lieve beestjes aub zwemmen er worden https://en.wikipedia.org/wiki/Shark_fin_trading_in_Costa_Rica Als je haaienkraakbeen onderdeel van je voeding maakt doe je mee aan de afslachting van de laatste natuur
  En die Gerson had dat nauurlijk al gauw in de gaten dat je met de juiste voeding kanker voorkomen kan, (in sommige gevallen is kanker het gevolg van voeding en dan slat zo een voedingsthereapie natuurlijk al gauw aan, maar als je kanker andere oorzaken heeft zal het niet gauw werken; wel kan je het voorkomen door de juiste voeding
  Hamer zit er naast; terecht is zijn behandeling ingetrokken; er is geen enkele klinisch bewijs voor zijn stellingen. wel is het zo dat je inderdaad kanker kunt krijgen door je psychische instelling, negitavisme kan bijdragen omdat negitavisme gepaard gaat met depressie, lusteloosheid, zinloosheid, angs, psychosen etc, en die op hun beurt dragen niet bij aan een gezonde levensstijl met gezonde voeding;

  • Waar haal je de informatie vandaan dat de genoemde alternatieve methoden NIET werken? Ik ben zeer benieuwd!

   Inclusief Hamer hebben zij bergen bewijzen kunnen en willen aanvoeren, maar deze werden keer op keer genegeerd.

   • Ik zei niet dat ze niet werken, ik haal ze aan als onderdeel van een gezonde levenstijl en voeding; Ik legde ook uit dat ze bijdragen aan het voorkomen van kanker; en dat als je kanker is veroorzaakt door verkeerde voeding zo een therapie goede kans van slagen heeft je te helpen, ik zei ook dat als je kanker andere oorzaak heeft dan voeding dat deze thereapieen de kanker niet wegnemen

    Verder zei ik dat er tegenwoordig een nieuwe generatie kankerdrug is waar je geen woord over rept; en je doet voor komen alsof alleen die alternative therepaieen werken,

    Een vriend van mij was in Phase 4 en is thans volledig genezen, maar niet met Wiet

    niemand die in Phase 4 verkeerde en Wiet smookte of haaienkraakbeen at is ooit beter geworden; het zijn wondermiddelen

    • Toon maar aan dat de nieuwe generatie kankermedicijnen werkt. Dan praten we verder.

    • Ik geloof hier helemaal niets van en zie dit meer als Big Pharma propaganda dan dat iemand er maar 1 letter of komma van kan geloven.

     Wees daarom dan ook een beetje fatsoenlijk en klets niet over genezen van kanker door chemie want er zijn veel mensen radeloos en zullen gevoelig zijn voor jouw propaganda die enkel op leugens gebaseerd is.

     Je sluit trouwens af met de bevestiging dat je leugens vertelt.

     Want je oordeelt en zegt onomwonden dat niemand kan genezen vanuit fase 4 🙂 omdat dat dan wonder middelen zouden zijn………………

     En laten we eens heel eerlijk blijven……

     Big Pharma heeft nog nooit een genezend wondermiddel gemaakt wel talloze degeneratieve chemische “geneesmiddelen” waar mensen aan overlijden op den duur.

 9. het is tegenwoordig niet meer toegestaan dankzij de pharmaceutische lobby om de geneeskrachtige werking van kruiden en vitaminen te beschrijven.. Leve de Codex…. en nu maar hopen dat al de kennis die daar inzit verloren gaat.. want gif gaat boven de natuur.

  Overigens genoemde remedies zijn makkelijk verkrijgbaar er zit een maar aan…. geen van hen is het ultieme ei van Columbus met de totale oplossing van het probleem… binnen een pakket van maatregelen hebben ze hun functie maar helaas voor ieder van ons ook in het complementaire geneeskunde gebied kan niemand een claim leggen op HET middel dan wel DE oplossing.
  Wat bij de een werkt doet bij de ander niets…dus is het een individuele aanpak die nodig is waarbij alle factoren van oorzaak en gevolg gewogen moeten worden van lifestyle toxinen tot emoties ,kanker is complex.
  Gezien de achtergronden binnen mijn clubje heb ik helaas ervaringsdeskundigheid met al deze middelen…
  dit zijn maar een paar van de opties er is nog veel meer.

  http://www.cancertutor.com/

  vroegtijdige ontdekking is punt een . niet vrij verkrijgbaar alleen particulier maar wel zinvol… de nagalese test en de amas test
  https://gcmaf.se/patient-resources/nagalase-blood-test/
  http://www.oncolabinc.com/

 10. Er is ontzettend veel veranderd in de geneeskude. De nieuwste generatie kankerdrugs zijn zeer veel belovend. Velen bevinden zich thans noch in de test fase.

  Men komt steeds verder met Target drugs zoals. Ipilimunab en Nivolumab. Deze drugs zijn eer veel belovend, en thans wordt er volop gexperimenteerd met diverse cocktails;

  Zo ken ik iemand die kanker had Phase 4, en thans met Nivolumab alles verdwenen is. Helaas is de drug nog steeds in experimentele research status. Je moet je aanmelden via Universiteitsklinieken voor kankeronderzoek.

  Nivolumab/ Ipiilimunab zijn veelbelovend en nu al is er sprake bij proefpatienten van langdurige overlevingskansen terwijl ze anders in Phase 4 al binnen 6 maanden overladen zouden zijn

  De laatste Jaren zijn ook drugs voor HIV/AIDS ontzettend verbeterd en verder ontwikkeld, en kan iemand met HIV thans 30 jaar of langer leven met antiviral drug.

  Ook onlangs was er een nieuwe drug voor ebola, (en virus) ontwikkeld met zeer goede kansen.

  Het ontwikkelen van nieuwe medicijnen voor kanker en virussen wordt steeds geraffineerder en steeds toegepaster. Men kan thans op T cell of PD1 cell niveau drugs ontwikkelen die zeer gericht werken, en in staat zijn om schadelijke cellen in te capselen of te infiltereren en mutatie te voorkomen.

  Het zal niet lang meer duren voordat er nieuwe en definitieve doorbraken komen in de bestrijding van kanker en virussen industrie

  Op genetish niveau is thans een revolutie gaande die nog maar net begonnen is, een jaar of 5-10.

  Naast de nieuewe ontwikkelingen op gentisch niveau is ook een revolutie gaande op nanomateriaalkunde niveau

  • Natuurlijk wordt kanker niet massaal genezen en komt het geneesmiddel dat dit wel kan NIET in de handel, want dan is de farmaceutische industrie haar “profitcenter” kwijt en verliezen al deze mensen hun baan. Er worden al 50 jaar de meest fantastische medicijnen aangeboden, die later geen ene moer blijken te doen, anders dan mensen nog zieker maken dan ze al waren.

  • heel veel experimentele drugs zijn niets meer dan dat en heel vaak moeten mensen papieren tekenen dat zelf verantwoordelijk zijn voor de problemen die hier uit voort kunnen komen… vaak is het niets meer dan een toxiciteit test…. heb helaas teveel leed hiervan gezien.
   Soms verdwijnt de ene vorm van kanker en krijgt men er een paar jaar later een andere voor terug die dan vaak ECHT wel tot de bijwerking van een nieuwe drug hoorde.
   de gen therapie is geroemd voor demogelijkheden en oh alle ziektes overwonnen als we maar blijven investeren in onderzoek… inmiddels weten we beter en is de gen minder doorslag gevend dan gedacht kanker berust op een veelheid van factoren en een gen is niet de ultieme oorzaak.
   Er lopen heel veel mensen rond met een genafwijking en blijven gewoon gezond.

   Aan nano techniek kleven grote risico’s die helemaal niet zo nano zijn… dus voorzichtigheid is het allerbelangrijkste .. onderzoek voordat je iets slikt of in laat spuiten…
   Kanker is een biljarden industrie en daar past de natuurlijke oplossong niet in…als er vandaag een 100% oplossing gevonden wordt zal niemand dat op de markt zetten… geld gaat voor alles.
   ook binnen de farmacie hebben ze dark obs….. dus de uitvinder zou heel erg voorzichtig moeten worden.

   STRESS, VOEDING, MILIEU .. water lucht straling … daar ligt al een extreme groot probleem.

  • Sorry Wim, ik moet helaas weer even wat negatieverig op je reageren. Waarschijnlijk omdat ik erg negatief over mezelf denk maar ik zie jou al te vaak onnoemelijk hoog van de een of ander toren blazen met bepaalde zelfingenomenheid die jou niet siert.
   Je hebt het met stelligheid over alternatieven die je op een hoop gooit en die produceren ‘middeltjes’ die in hoofdzaak niet werken zeg je.
   Prima mening maar ik ben er niet mee eens.
   Er is vandaag de dag nog steeds onderzoek gaande en na ruim 150 jaar ploeteren is er nog steeds niets……
   Wat over blijft stamt direct uit de vroege middeleeuwen; snijden, gifinname, of bestralen.
   Allemaal op heel precies snijden na, want dat kunnen ze moet ik nageven verder zijn alle methoden gelijk een uurwerkje repareren met een voorhamer.
   150 jaar onderzoek en die drie methoden zijn dagelijkse praktijk!
   Kom je dan met mooie bla bla over t-cellen en farmacologische piepelepatie poemelepoepsie, dan denk ik, met welk recht mag de ‘gevestigde schetenwap’ de zichzelf benoemde pillenmaffia rattenkeutels als pillen uit hun laboratoria toveren met een dure naam en anderen moeten buigen onder de codex alimantarius.
   Met alle collectecenten in oogmerk genomen is het rendement zeer zeer laag.
   Wie het grotere plaatje wil zien, ziet de gemeenschappelijke factor, geld!
   Dus banken dus de kwade genius in het verhaal. De mensheid dient te worden gereduceerd tot 500 miljoen dus er is nog werk aan de winkel. Uitroeien dus. Maar intussen goed verdienen aan rattekeutels met een dure naam waarbij in de Lancet de ene spierballen column na de andere schittert met nietszeggende ‘doorbraken’. Met een vaste regelmaat trouwens want hetzelfde geldt als in de waspoederreclame; “nieuw”, “vernieuwd nu nog beter!” “de doorbraak aller tijden!” Dit is al gaande sinds de jaren veertig, sinds mensen een radio of tv konden veroorloven.
   Marketing dus. Niets meer dan dat. En de fondsen maar graaien, niet in de laatste plaats om de directeuren en managers van een goed salaris te voorzien.

   Een gemiddelde chemo kost ±5000euri per behandeling. Dus reken maar uit.
   Lang genoeg laten leven om er aan te verdienen maar snel genoeg laten sterven om de statistieken in orde te houden. Wie de boel komt verstoren met een goedkoop middel krijgt de kogel. Zo zijn in de VS de laatste jaren minstens vijf hoogstaande geneesheren en dames opgeruimd.
   Het voedsel zit vol met door de kankerverwekkende EU goedgekeurde E-nummers. Microstraling is niet schadelijk zegt de overheid die jaarlijks miljoenen verdiend aan de concessies voor telecombedrijven. en de een na de andere mast in de woonwijken toestaat.
   Pesticiden mogen nog steeds dankzij de lobby in de wandelgangen van het Babylonische parlement en belanden in ons vreten terwijl de vaccinatie propaganda de niets willende weten sukkels lokt naar hun versie van een ontmoeting met dr. Mengele.
   MAAR ROKEN IS DODELIJK staat het met stelligheid op het doosje sigaren van opa.
   Wie de psychologie enigszins machtig is weet dat de manier van aanduiden juist een wens in zich koestert dat degene die er een opsteken een affirmatie maken met magere Hein.
   Syvia Millecam is inmiddels hoog op de spiesen gestoken als zijnde het macabere voorbeeld van luisteren naar het verkeerde stemmetje!!
   “Had ze trouw naar de witte jas geluisterd dan had ze nu nog geleefd”! “Dus op de brandstapel met de heksen”! “Alleen wij hebben de waarheid in pacht!”.
   Er is nog een lange weg te gaan.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.