Peiling: Kom je in Actie of Verstar je?

Dit is een poll/peiling naar de gevolgen van de informatie waarmee mensen overspoeld worden op het internet. Willen ze in actie komen of juist niet? Raken ze ondergesneeuwd en passief of meer kritisch en actief?

Er is de laatste tijd veel te doen over de passiviteit waarmee mensen gelaten hun lot tegemoet lijken te gaan.
* De macht van multinationals zoals Monsanto en grote banken neemt buitensporig toe door vrijhandelsverdragen (TTIP) en de afschaffing van cash geld
* Steeds meer mensen raken werkloos en in de bijstand.
* De rijken worden steeds rijker ten koste van steeds meer armen.
* Mensen leveren steeds meer privacy in en krijgen er meer controle voor terug
* Sociale voorzieningen/gezondheidszorg wordt kapot bezuinigd of geprivatiseerd

Facebook/ Twitter staat vol met misstanden en machtsmisbruik.

Vandaar deze poll.

Wat doet al deze informatie met jou?

Kom je daardoor in actie en organiseer je tegencampagnes of ga je meedoen aan acties/demonstraties?
Of kom je juist niet in actie, verstard van schrik of boosheid met de gedachte dat het toch niet helpt?

Vul de onderstaande poll in, we zijn benieuwd en bekijk ook wat anderen hiervan vinden.

[polldaddy poll=8920300]

50 Comments

 1. Kijk eens corbett report.com onder het kopje solutions. Boycotts and buycotts ,Peer tot peer, alternatief geld en vele oplossingen meer. Misschien moeilijk om op te starten maar begin maar ergens, heel klein, met alternatieven bedenken je kunt meer dan je denkt, we kunnen meer dan we denken moet er eigenlijk staan. Ik ben al begonnen.

  Al zul je maar 1 krop sla telen of 2, voor je buren ook 1 als je ziet dat je dat kunt kun je verder. Klinkt misschien heel knullig maar ik zie het als een van de weinige vormen van actievoeren die werkt maakt contact met je buren familie vrienden. Laat je niet verdelen en beheersen wij in de onderste laag van de piramide moeten weer samenwerken en ons niet laten verdelen. Ik wil niet zeggen dat ik weet hoe het moet ofzo en heb ook heel veel learned helplessness moeten overwinnen maar laten we in vredesnaam ergens beginnen met onze eigen vangnetten op te bouwen ‘in real life’, geef Voluntarisme een kans.

  Word eigenaar van jezelf en laat iedereen eigenaar van zichzelf zijn, ga niemand in je omgeving beheersen of bedreigen of verarmen door te gaan stemmen. Laat je niet verleiden door politici die zeggen: Als je mij je stem geeft zal ik ervoor zorgen dat je buurman bestolen wordt en dan geef ik het geld aan jou en ik zal jou buurman verplichten te doen wat jij wil, en als hij dat niet wil zal ik hem straffen. Houd je stem om je buurman bovenstaande te vertellen zodat hij ook zijn stem niet weggeeft en het ook weer doorvertelt en zo door.
  Wij zijn degenen die de slavernij op kunnen lossen door de elite/overheid/corporaties te negeren en overbodig te maken. De sekte genaamd staatisme kan alleen opgeheven worden door de sekteleden wakker te maken, de sekte bestaat alleen in het hoofd van de sekte leden. Niet in het hoofd van de sekteleiders, een nieuwe sekteleider kiezen heeft dan ook weinig zin m.i.

  Neem het heft in eigen handen waar dat kan. Jij bent sterker dan je denkt, samen met anderen.

  Leestip: Het meest gevaarlijke bijgeloof van Larken Rose, gratis PDF op internet

 2. Het meest gevaarlijke bijgeloof Larken Rose. YouTube VHpkQZErm7g

  • Vind ik niet!
   Het filmpje wat ik gezien heb, daar kan ik de inhoud wel van onderschrijven.
   Ultieme anarchie!
   Net zoals, waarom stemmen op marionetten van een systeem waar je niet in geloven kan?

 3. Het beste om over je eigen apathie heen te kunnen stappen is, ophouden met tandpasta te gebruiken met sodium-fluoride als toevoeging wat zogenaamd goed voor de tanden zou zijn.
  Er is maar 1 soort fluor wat wel goed is en dat is calcium-fluoride wat in beperkte mate voor kan komen in echt mineraalwater.
  Verder is het een vrij onbekend gegeven dat de fluor wat in onbekend grote hoeveelheden voorkomt in tandpasta’s of kauwgom een verschrikkelijk zwaar vergif is.
  Sodium-Fluoride is een afvalproduct van de aluminiumindustrie waarbij fluor op 2 staat qua giftigheid en Arsenicum op 1!!!!!
  Onze onvolprezen overheid gaat op tilt als je alleen maar aan tabak denkt… maar laat allerlei zeer zwaar neurotoxisch gif in onduidelijke hoeveelheden toe in al onze voedingsstoffen. MSG ofwel Mononatriumglutamaat ofwel smaakversterker E621 is samen met Aspartaam als zoetstof in de z.g.n. light drankjes een hele grote neurotoxine wat vooral de hersenen aantast.
  Van fluor weten we dat deze stof gemengd is met drinkwater in Duitse concentratiekampen. Niet om de tandjes goed te houden van de stakkers in gevangenschap. Doel was om ze door dit middel gevoegelijk en dociel te krijgen.
  Zonder fut en weerbaarheid lieten ze zich naar de slachtbanken leiden.
  Samen met het andere gif plus de propagandaleugens en de megawatts aan straling ook via het GSMmetje maken dat het volk niet meer in actie komt en het Malieveld meestal mooi groen blijft!
  Allemaal goedgekeurd door de EU uiteraard want die willen geen volk wat roept:
  “Tot hier en niet verder”!!!!!!!!!!
  Mijn advies is; hou op met je pijnappelklier te verstenen zodat je geen idee meer hebt wat er gaande is en braaf blijft voortsjokken in de rijen naar de voedselbanken.
  Mensen, er is een oorlog gaande.
  De wapens zijn geniepig maar de slachtoffers zijn er wel.

  Laat ze zelf stikken in hun eigen gif!

  Trouwens de pijnappelklier, ook wel hypofyse genaamd bevind zich midden in de hersenmassa en werken op de intuïtie. Zo kunnen huisdieren bijvoorbeeld als merken dat het baasje/vrouwtje eraan komt al is ze nog niet in beeld!
  Dat is het ‘voorgevoel’ wat mensen missen als ze zeggen,” als je niet verkeerd doet dan maakt het toch niks uit als ze alles van je weten”?
  Dan geloven ze iedere leugen zonder dat er afgevraagd wordt of het allemaal wel waar is en wie er aan verdient.
  De beroemde dokter Molenberg heeft er ooit voor gezorgd dat het in NL niet in het drinkwater kwam want het ‘plan’ ligt er al een tijdje.
  Nu dus maar maximaal in de tandpasta en het slijmvlies onder de tong zorgt voor snelle opname!
  Liefst 3x per dag!

 4. Tot mijn schaamte heb ik optie 3 ingevuld. Ik zie dat ik daarmee deel uit maak van ca 20% die niet in actie komt vanwege angst, depressie, ongeloof dat het iets uithaalt, etc.

  Het is niet dat ik niet in actie wil komen maar dat ik gewoon niet weet hoe. Ik geloof niet in de straat op gaan. Niet in het toezenden van geld of goederen naar iemand die het net als ik zeer moeilijk heeft, hoe goed bedoeld dit ook is. Persoonlijk actie voeren tegen de gemeente, belastingdienst of andere instelling, is zeer hachelijk omdat je er ook afhankelijk van bent. Je hebt zo een korting aan je broek die je je niet kan veroorloven. De macht van de overheid is dictatoriaal. Je wordt gedwongen een overeenkomst te ondertekenen die je principieel tegenstaat, maar doe je het niet, dan krijg je niets. Hetzelfde geldt voor de wsnp. Het is deze machtsuitoefening die je als mens kleineert en ver-ont-waardigt. Oftewel; met je rug tegen de muur.

  Vanuit deze kwetsbaarheid is het moeilijk actie voor jezelf te ondernemen.
  Eerder bij een andere post heb ik al eens een idee aan de hand gedaan waar ik nooit reactie op heb gekregen.
  Zal het hier nog eens noemen:

  Als je door toedoen van de gemeente of uwv te weinig inkomsten hebt om je vaste lasten te betalen en je boodschappen te doen, zou je de gemeente of uwv daarvoor verantwoordelijk moeten stellen. Je kunt te weinig hebben door een strafkorting of gewoon doordat de hoogte van de uitkering je uitgaven niet dekt ondanks dat je alle andere aanvullende toeslagen krijgt. En je ziet geen kans je vaste uitgaven nog verder te minimaliseren. Dan is mijn idee om een bedrag van je rekening te nemen waarmee je voor een maand boodschappen kan doen en het resterende bedrag terug te storten of gewoon contant op de tafel te leggen bij de instantie waar je de uitkering van krijgt met een lijstje erbij van rekeningen die ze ervan mogen betalen. De instanties waar de rekeningen vandaan komen zoals de woningcorporatie, energie, zorgverzekering, kabel, telefoon stel je op de hoogte middels een brief dat ze zich voor het innen van de rekeningen bij jouw geldverstrekker moeten melden. ( gemeente of uwv)

  Zoiets moet je niet alleen doen, want je kunt op je klompen aanvoelen wat er gaat gebeuren. Maar doe je het met een groep en je haalt de pers erbij, dan heb je misschien een punt. Je stelt dan eigenlijk aan de kaak dat je individueel belast wordt met een probleem dat je niet zelf veroorzaakt hebt. De oorzaak van jouw betalingsproblemen liggen bij de instanties die een te lage uitkering verstrekken in combinatie met stijgende lasten.
  De veroorzaker mag dit dus zelf gaan oplossen.

  Als groep zal je dan wel met elkaar eens moeten worden over de hoogte van het bedrag dat je nodig hebt om gewoon je boodschappen voor levensonderhoud te doen. Dat is niet voor iedereen hetzelfde, het hangt af van je situatie, of je kinderen hebt, hoe oud ze zijn, etc.

  Hier is veel moed en discipline voor nodig en vooral veel vertrouwen in elkaar.

  • Is helemaal waar Harry.
   Maar bedenk ook dat je je ook moet realiseren dat je ook de jaren voorheen, toen je wellicht nog wel werk had, je volledig afhankelijk bent geworden van een systeem buiten jou zelf.
   Nu hebben we allemaal RECHT op een menswaardig bestaan en daar is door de generaties voor ons hard voor geknokt. Nergens in de tijd was er zoveel materiële overvloed dan nu. Geld is er meer dan genoeg.
   Alleen samen met jou zijn er in toenemende mate, een aantal mensen die nu aan den lijve ondervinden wat het is om als overtollige ‘onrendabelen’ behandeld te worden met een stille hint,…ga eens dood!?
   Het systeem vindt het alleen nog jammer dat je een mens bent en geen machine anders was je allang gesloopt en gerecycleerd.
   ‘T is de totale afhankelijkheid wat die schoften de gelegenheid geeft zo met je om te gaan. Die afhankelijkheid zal overigens nog hele massa’s mensen de das om doen want er zit niets maar dan ook helemaal niets menselijks in dit beleids systeem.

   Als je ’t mij op de man af vragen zou, durf ik te denken dat grote golven van zelfmoorden van de allerzwaksten op het droomlijstje staan van het heersende tuig.
   Wat overigens door de meeste mensen in het zadel geholpen is.
   Het zijn ook de kakkers die vinden dat jouw leven zo is ontstaan door jouw keuze.
   Gedeeltelijk hebben ze nog gelijk ook doordat je je samen met al die andere miljoenen op deze aardkloot hebt laten lokken in een constructie waarvan je nu voelt hoe onmenselijk het is.

   • Ja Rob vd z, omdat ook ik opgevoed ben met leugens ben ik er in gestonken. Ik heb vele jaren lang gewerkt en premies betaald, net als ieder ander. Klagen en zeuren en de straat op gaan helpt allemaal niets. Het systeem waarin we terecht zijn gekomen is door en door verrot. Velen kunnen deze waarheid niet aan, ook al vliegen de bewijzen hen dagelijks om de oren. Zolang het nog enigszins gaat omdat je de dans ontspringt en niet direct onder dreiging van armoede komt, leeft men graag het leugentje dat het allemaal wel meevalt. Ik merk dat naar mate ik langer uit de running ben wat betreft betaald werk, steeds meer geïsoleerd raak van familie, vrienden en kennissen. Daarbij voel ik een constante veroordeling dat ik de armoede waarin ik verzeild ben geraakt aan mezelf te danken heb. Het blinde en naïeve geloof dat het leven ‘maakbaar’ is voor iedereen is zeer hardnekkig.

    Maar omdat we het hier in deze post hebben over actie, heb ik mijn idee over een actie hier gemeld. Mijn idee is gebaseerd op het uitgangspunt dat werkloosheid in de meeste gevallen veroorzaakt is door beleid van de overheid en dat ten tweede de hoogte van de uitkeringen en minimumlonen eveneens beleid van de overheid is. Voor dat falen van de overheid worden wij individueel/persoonlijk verantwoordelijk gesteld. Met mijn actie voorstel leg je die verantwoordelijkheid weer daar waar het hoort; bij de overheid. Je verklaart in feite dat je tekorten niet door eigen handelen worden veroorzaakt maar door wetgeving van de overheid. Je kan er derhalve ook niet verantwoordelijk voor gesteld worden. Tegelijkertijd verklaar je dat je volgens de rechten van de mens het recht hebt op voldoende voeding en onderdak. Dat is heel simpel gezegd, moeilijker is het ook niet.

    Maar ‘recht hebben op’ wordt steeds vaker gezien als claimgedrag van een luie donder die te beroerd is om te werken. Je weet wat Rutte daar onlangs over heeft gemeld.

    Een maatschappelijk en structureel probleem wordt vervormd tot een individueel probleem.
    Als individu begin je niets. Maar door samen door lik op stuk te geven zoals ik bedoel in mijn bijdrage, bereiken we misschien wel wat.

    • quote:[” Voor dat falen van de overheid worden wij individueel/persoonlijk verantwoordelijk gesteld. “]

     Dat is ook zo want we hebben te maken met een volledig incompetente kliek.

     Laten we toch eens voor een keer en hopelijk de laatste keer de feiten benoemen.
     We maken de rekening op en zeggen niet een onwaarheid door te stellen dat we zijn blootgesteld aan een van de meest leugenachtige tijden uit de menselijke geschiedenis.
     Het bakkie waar we nu met z’n allen inzitten, en dat geldt ook voor andere types zoals wij waar ook ter wereld, is het resultaat van eeuwen gemanipuleer en gekonkel door een of andere heersende klasse.
     De malaise voor Nederland is ook elders te zien en niets unieks voor dit land.
     We zijn in de greep van een groep ploerten die zich in hoofdzaak in de bankwereld hebben verscholen en er deel van uitmaken. Omdat geld tot het ultieme machtsgereedschap is gemaakt, zitten ze nu eenmaal daar waar het geld de dienst uitmaakt.
     Maar nu….
     De paradox, ofwel de tegenspraak.
     Wij DENKEN dat een overheid als bestuurs, handhavings en beleidvormingsorgaan aangestuurd door de regering met het kabinet, de hoogste instantie is van een land. En dat de rechterlijke macht een wisselwerking is van de geest van de wet en een afspiegeling van een maatschappelijke wenselijkheid.
     Mond vol maar zo is het dus niet!!!!!
     Los van het feit dat bijna alle besluitvorming van enig belang is doorgeklapt naar dat verschrikkelijke tenenkrommende zooitje uitvreters van de EU. Zonder jouw of mijn toestemming….. Doeiiii democratie!!!

     Laten we toch AUB een keer zien dat het kabinet of ‘de regering’ zo je wil, geen ene flikker te vertellen heeft!!!!!!!!!!!!!! Ze voeren toch alleen de wil uit van de banken!!!! Hebben dik vet schijt aan iedereen en de laagste ambtenaren van ‘de gemeente’ (de kleine overheid) zijn de hele kleine vieze kruiperige meelopertjes en collaborateurs van hetzelfde slag als die lui die de persoonsbewijzen van de joden al netjes hadden uitgezocht en opgebundeld zodat de SA een makkie had om de mensen uit hun huizen te sleuren.

     >ik zeg een ding, na de ommekeer zullen wij hun namen niet vergeten zijn<

     Je kunt stemmen en petities ondertekenen zoveel je wil, het maakt geen ene flikker uit.
     In weerwil met een aantal discussies over wel of niet stemmen, ik zie er geen zak in.
     We zijn overgeleverd aan het monetaire rapaille en nog willen we de verantwoordelijkheid geven aan lui die niet alleen laten zien dat ze het niet waard zijn maar ook nog eens niet kunnen dragen.

     Het enige wat we kunnen doen is bundelen want de kraan zal steeds verder worden dichtgedraaid.
     Wie vandaag zich nog gedraagt als een kakker is morgen een armoedige stakker.
     Ik zie alleen via sterke allianties met alle geledingen een mogelijke kans om aan deze terreur te ontkomen.

     Inshah Allah!

  • Eerst de boodschappen en de rekeningen niet kunnen betalen..

   Dan stellen zij dat je geen prioriteiten kunt stellen..en ik vrees dat de persoon met de gebakken peren blijft zitten.

   • Ja Spring, die kans zit er dik in. Ze zullen alles doen om de poten onder je stoel weg te schoppen. Daarom moet je dit ook niet alleen doen, maar met liefst een grote groep lotgenoten bijgestaan door pers en iedereen die het maar aan de kaak wil stellen. Het is belangrijk om een redelijk hoogte van ‘leefgeld’ vast te stellen. Daarbij kan naar de Nibudnormen gekeken worden en deze dan zo’n beetje verdubbelen omdat de Nibud geen realistische normbedragen noemt. Het leven is veel duurder dan zij zich voorstellen.

    Het gaat erom om de macht weer bij jezelf te leggen en bij de overheid weg te halen. Gewoon omkeren. Ik snap ook helemaal niet waarom de grootste instanties zoals woningcorporaties, zorgverzekeraars en energie leveranciers niet massaal bij de overheid aankloppen. Zij moeten toch aanzien dat ze bij een steeds groter deel van hun klanten hun facturen niet meer kunnen innen. Nee, ze gaan ons op de nek zitten, wij die er niets aan kunnen doen dat we in gebreke blijven. Niemand wil afgesloten worden van energie of zijn huis uit gezet worden, dus betalen we toch eerst de rekeningen terwijl we dan geen geld overhouden voor de boodschappen.

    Zij zouden de overheid moeten aanklagen, maar dat gaan ze toch niet doen. Daarom moeten wij dit doen.

    • ” Ik snap ook helemaal niet waarom de grootste instanties zoals woningcorporaties, zorgverzekeraars en energie leveranciers niet massaal bij de overheid aankloppen.”

     Ik wel, en dat is helemaal agenda 21. Woningcorporaties verhogen de huren omdat het moest vd staat en omdat het zelf ook graaiers zijn geworden. Waarom verhoort de staatde huren?
     Omdat men dan in een later stadium gaat stellen “wat vreselijk al die dakloze we moeten goedkopere woningen bouwen”en dan mag men in een woontoren wat volledig ingebouwde smart grid heeft, smart meter smart verwarming, google het maar. Zorgverzekeraars, horen ook bij het plan van agenda 21 zij het met een duister randje. Waarom een zorgplafond? Waarom wordt de zorg steeds minder toegankelijk voor mensen met een laag inkomen? Stel uzelf die vraag. Energie leveranciers horen ook bij de elite dus die lijkt me vrij helder.
     Er is meer aan de hand dan op het oog te zien is.

     Maar er zijn ontzettend veel goede mensen en ik zet mn kansen erop.
     Ja we gaan kijken wat het leefgeld moet zijn om normaal boodschappen te kunnen doen en dan niet op zijn allersmalst maar normaal gezond leven. Ik stel voor dat we de bonnen gaan bewaren, en kijken wat er nodig is aan boodschappen geld en deze bij nibud en politiek in gaan leveren en dat als eis stellen om in een uitkering welke vorm dan ook als leefnorm in te stellen.

     Goed plan ! Wie doet er mee? En wel betalen met cash geld aub! 😉

     Ps harry je bent een topper

 5. Beste DLM Robbie en alle medelanders met een PVV-loos hartje,

  Deze info en gedachtes wilt mijn persoon met jullie ALLEN samen delen.
  Enneh Polder Ronaldinho / Ronaldo in de oude media kom je niet zulke artikelen tegen en buiten op straat ook niet, want daar krijgt iedereen de Spits of Metro gratis uitgereikt om de medelanders te hersenspoelen met nutteloos en onvolledig Nieuws of zelfs ook onwaar nieuws met alleen leugens.

  — Weg met het geheim van de Bilderbergconferentie —

  En Kamerleden moeten zich niet laten opzadelen met een geheimhoudingsplicht
  http://politiek.tpo.nl/column/weg-met-het-geheim-van-de-bilderbergconferentie/

  Enne Polder Ronaldinho / Ronaldo in de Polder media betaalt men tegenwoordig het exorbitante en asociale bedrag van € 5000,- / Vijfduizend Eurie per (1) column aan één / 1 columnist en in dit geval aan het ex voetballertje en diehard alcoholist Jan Mulder met zijn altijd achterlijke en zinloze commentaren over voetbal en de maatschappij, waar hij ook nog eens vet voor wordt of werd betaalt bij RTL tijdens optredens van een babbelclubje over voetbal op TV met heel veel slapgelul en gezeur / gezeik over voetbal en andere zaken.

  Enneh dit artikel is afkomstig van de Belgische Nieuwe Media met o.a. aanvullende info uit de Oude Hollandse Nieuwe media, namelijk het blad voor de rijkelui in LL a/d N-Z genaamd Quote, met die engerd en super kakkertje Jort Kelder als hoofdredacteur en tevens billenmaatje / vriendje van saloonsocialist, narcist en groot zakkenvuller Mathijs van Nieuwkerk van de Vara en voorheen AT5.

  — ‘5000 euro per column’ of hoe onze media een Champions League worden —

  Jan Mulder, voetbalfilosoof, columnist of gewoon mediapersoonlijkheid heeft een transfer beet. Hij verkast van Het Nieuwsblad naar Het Laatste Nieuws. Dat meldt de Nederlandse website quotenet.nl.

  http://www.dewereldmorgen.be/artikel/2015/06/09/5000-euro-per-column-of-hoe-onze-media-een-champions-league-worden

  En ondertussen vinden deze onmenselijk taferelen ook plaats in Holanda

  In De Schuldsanering:”Ik Kan Gewoon Niet Meer..Ik Wil Dood, Maar Durf Niet”
  https://delangemars.nl/2015/05/29/in-de-schuldsaneringik-kan-gewoon-niet-meer-ik-wil-dood-maar-durf-niet/

  En dan maken mensen als Sjaak zich druk om mijn oer-Hollands woordgebruik als :
  de Sjaak zijn oftwel de hansworst uithangen en ik noem het zelf, Het kuddegedrag van een hersenloos Texels mak lammetje / schaap of voor de afwisseling een Polder Zombie

  Ps. gooi je TV uit het raam voorgoed en je kranten abonnement van de Oude Media per direct opzeggen enneh dat heeft PP al heeeeeeeeel lang geleden gedaan beste medelanders en daarom heb ik genoeg tijd over om DLM Robbie zijn webpage dagelijks te verkennen.

  Muchas gracias / hartelijk dank voor jouw bijdragen beste DLM Robbie en ook de bijdragen op deze webpage / site van de meeste andere Medelanders met een VOC- loos en PVV-loos hartje

  S&A PP enneh ALTIJD F@ck het systeem (Neder-Engels hi hi hi)

  • Hola aloha polder amigo DLM Robbie,

   IMHO is een Amerikaanse internet term / afkorting voor :
   in my humble opinion.

   Net zoals LMAO = Laugh My Ass Off oftewel brullen van het lachen of iemand uitlachen.

   Of ga anders opzoek naar de termen Goatse, Tubgirl of Lemon Party en de daarbij behorende shockerende / choquerende foto’s, en tevens ook bedacht door hackers, echter de bijbehorende foto’s zijn echt en van zeg maar ontspoorde medemensen.

   De hackers gebruiken deze om o.a. de digitale spionnetjes / aka digitale 007’s van de overheid uit te lachen of mensen zoals PVV stemmers te shockeren / choqueren en in de maling / zeik te nemen.

   Google maar zelf op desbetreffende 3 termen en ik zal je een handje helpen dit is een Goatse en aan de degene die je deze link digitaal doet toekomen, maak je dus uit voor een asshole / klootzak (Guy Opens his Ass Totally) :
   Ps internet-gebruikers, vooral de ouderen. met een gevoelige maag en geest…. U bent gewaarschuwd als U op de onderstaande link klikt, want Goatse is heel ………. maar wel een van de oudste internet geintjes 🙂 🙂

   http://goatse.info/

   Ik ben het totaal niet eens met Ronaldo, want zijn eigen visie mbt het internet vind Polder Pablitohhh te nederig / humble / onderdanig, want hij is zich niet bewust van de kracht van het internet. Want dankzij het internet is de Nieuwe Media ontstaan in de Polder, welks uit de VS is komen overwaaien. En de meeste Nieuwe Media vertellen en beschrijven meer de realiteit en waarheid dan de oude media / MSM, want de oude media is nog steeds te humble / onderdanig tegenover de elite en hun lakeien zoals o.a. de politici.

   Maar ik ben het wel met Ronaldo eens, dat we buiten ook aktie moeten voeren, want met alleen het internet zullen we helaas geen altruïstische maatschappij buiten kunnen creëren. Daarom bezoek ik ook bijeenkomsten in mijn buurt, waar medelanders komen met dezelfde gevoelens en onvrede en waar wij elkaars gedachtes / ideeën samen delen en dat is tevens ook veel leuker.

   En Ronaldo zonder hacktivisten zoals ik hieronder in een van mijn andere commentaren omschrijf en beschrijf, waren mensen zoals jij, DLM Robbie en de rest van de Medelanders met een VOC-loos hartje nooit op de hoogte geweest van bijvoorbeeld TTIP en TISA.

   S&A PP
   enneh digitale 007’s (Polder James Bondjes / digitale spionnetjes in naam van de Polder Dictatuur) krijg toch allemaal ……

   The Opposites & Lange Frans – Krijg toch allemaal de kolere (Langere versie)
   https://www.youtube.com/watch?v=epP018MI2z8

   • Enneh beste DLM & homie Robbie,

    als je de volgende keer niet op de hoogte bent van de nieuwe internet termen zoals IMHO of een woord zoals ” Homie” , welks tegenwoordig heel veel in de LL a/d N-Z in vooral volkswijken door jongeren wordt gesproken en ook in rapsongs gezongen, dan kan je o.a, op de 2 onderstaande links meer info vinden over de nieuwe internet termen of de RAP taal, de gezongen filosofie van het werkende volk en dan vooral de jongeren / onze nieuwe generatie in de LL a/d N-Z.

    Enneh DLM & homie Robbie, homie betekent in de Polder straattaal net zoals in de urban language uit de VS:

    ” kameraad of amigo / vriend ”

    en hier kan je meer info vinden over het nieuwe woordgebruik

    Het straatwoordenboek
    http://www.straatwoordenboek.nl/letter/H/homie

    of

    Urban Dictionary
    http://www.urbandictionary.com/define.php?term=homie

    Enneh in straattaal gaat het er niet om of je woorden verkeerd spelt en/of fout schrijft, maar om de gevoelens en intenties die zich in deze woorden bevinden en vanuit het hart komen en worden gesproken.

    En voor de ware letterkrijger en spelling-fetisjisten oftewel letterintellectuelen zal deze wijze van woordgebruik en daarbij behorende uitspraak een NACHTMERRIE zijn, want dat hebben zij niet zo op school / VOC jeugdgevangenissen geleerd en braafjes en kritiekloos overgenomen als een texels mak lammetje aka de Sjaak zijn / uithangen , hi hi hi

    S&A PP enneh nu ga ik naar buiten om………… & waarnaar toe slaafse digitale 007’s ?? Zoek dat maar zelf uit met ouderwets speurwerk en nog wel op straat beste digitale 007’s en slaafjes van de polder dictatuur , want ik heb geen mobiele telefoon vandaag bij me, dus jullie kunnen mij niet traceren via mijn mobiel 🙂 🙂
    Chaooooooooo digitale 007’s en de rest van de medelanders wonende in de LL a/d N-Z

 6. Actief zijn tegen wanbeleid is aan de ene kant een moeilijk gegeven. We hebben in 2008 last gehad van diverse hulpverlenende instantie. Ons opgelegd door een niet goed bedoelde melding van niet broer vriendelijk familie van mij. Dit was een melding aan het AMK en dat brengt druk met zich mee, leger hulpverleners niet accepteren betekend verlies kinderen, met dank aan mijn oudste broer. Voor je het weet krijg je veel hulpverlening op je dak die je niet nodig hebt, maar gewoon zijn afgestemd op het fijne verhaal van de melder. Deze hulp werd totaal niet gecoördineerd door het AMK! Één grote puinbak en naar ons werd niet geluisterd. Dus uiteindelijk moeten kiezen voor klachtenprocedures, waar je indirect ook de wethouder mee beklaagd van zorg & Welzijn. Veel is gegrond verklaard, wat de bestuurder van de hulpinstanties, maar ook de wethouder zorg & Welzijn niet in dank afnamen van ons. Resultaat, alle deuren gingen dicht na afhandeling klachtenprocedures, waar onder ook schuldhulp met voor ons grote gevolgen. Want dat geeft namelijk dat je als gezin vogelvrij verklaard wordt voor schuldeisers, waar meneer de wethouder zorg en welzijn profijt bij heeft. Want geen schuldhulp betekent beslaglegging en wat daarbij erger is, velen hebben lak aan de 90% bijstandsnorm. Gevolg vaak zo weinig inkomen over dat je te maken krijgt met moeite huur, gewoon niet meer op te brengen. En daar maken de heren van B&W gretig misbruik van om kritiek in de doofpot te verkrijgen. Want wie op straat staat praat niet meer, door dan maatschappelijk onthand te zijn. Dit is ons tweemaal overkomen en de derde keer is aankomend. Want ja, ik heb mij twee keer terug gevochten wat ze nu de afgelopen jaren hebben weten te voorkomen door mijn hart doelwit te maken, waardoor ik uiteindelijk niet meer mag werken, dus uitkeringsafhankelijk blijf. En laat B&W daar nou ook invloed op hebben. Inmiddels ben ik dan ook gezakt naar nog maar €465,10 per maand en daar begin je niks meer mee. Dus na zes jaar treiteren ziet het er naar uit, dat B&W Arnhem gewonnen heeft, Na `17 juni aanstaande zal ik sterven op straat, binnen een dag of drie, want ik ben zwaar hartpatiënt. .Ik vertel dus: je actief verweren tegen de overheid, levensgevaarlijk!

  • Beste.. ik weet niet wat er allemaal is gebeurd maar dit vind ik vreselijk..
   Weet niet welk soort uitkering je in zit maar heb je geen recht op toeslagen??
   Die schamele 465 hoort minstens aangevuld tot bijstands niveau?
   en zorg en huur? toeslag??

   🙁

   • Meneer Lente of moet ik je met Lady Spring aanspreken,

    Uw reactie is typerend voor mensen, die heel goed op de hoogte zijn van de regeltjes en wetjes die door Uw eigen overheid aan Uw persoon worden voorgekauwd en door Uw soort mensen braafjes en kritiekloos worden geloofd en gevolgd. Uw persoon heeft dus totaal geen benul van wat de werkelijke praktijk is, zoals toch heel duidelijk en in ABN NL wordt beschreven door de hulpbehoevende medelander Henk Faaeen.

    Een tip meneer lente of lady spring, minder Uw (r)overheid geloven en minder lezen of New Age preekjes houden, maar actie voeren en Uw hulpbehoevende medemensen in het echie / praktijk helpen, dus de mouwen opstropen en je handjes gebruiken en niet om een krant, boek of te typen op je keyboard, maar om je hulpbehoevende medelanders TE HELPEN in het ECHIE.

    Bent U tevens dezelfde mevrouw Spring of Lady Lente, die op de website Bovendien altijd zulke domme en onzinnige commentaren levert? En hetzelfde passieve en hersenloze gedrag vertoont als hun polder reporter Nexus met zijn anti alle Amerikanen artikels en dikke billenmaatjes is van dictators zoals Pussy Putin, Ghaddafi en Hussein en tevens zijn hulpbehoevende Medelanders oplicht met zijn huis-channelaar en digitale oplichter Elias en zijn imaginaire Jezus???? Enneh Lady Lente of meneer Spring gelooft U ook net zoals Polder Nexxi dat jullie Oranje Dictatuur uit ruimte reptielen bestaan net zoals David Icke….

    &

    Beste Henk Faeen, kijk of je in de buurt van jou een christelijke of moslim organisatie of kerk / moskee aanwezig is. De meeste van hen zowel christelijk als de moslims helpen de hulpbehoevende medemensen zoals jouw beste Henk. Tevens begint aankomende 18 juni, de Ramadan weer heb ik van mijn moslim zusters en broeders meegekregen. En tijdens Ramadam vasten de moslims niet alleen om 1 te worden met de hongerigen en hulpbehoevenden, echter ze voeren ook actie uit zoals mensen in nood helpen.

    Als U in A’dam woont, dan kan U als U wilt mijn email aan DLM Rob vragen, ik zit wel in de bijstand, echter aankomende week kan ik enkele tientallen Euries aan U gratis geven en als U wilt ook langs U gaan om met U over het leven te praten en zonder centen ervoor betalen zoals te gebruikelijk is bij de christelijke oplichters van Bovendien. En indien nodig is, kan ik U ook een handje helpen in het huishouden.

    En woont U niet in de buurt van Piratenstad A’dam, dan kunnen we altijd via skype ook babbelen en over het VOC leven in NL.

    Beste henk, stuur een Mail naar Rob en daarna neem ik contact met U / jou op, want Pablitoh is geen man van alleen maar woorden, maar vooral van daden in het echie.

    Geef nooit op beste Henk enneh hopelijk gaan onze medelanders eindelijk echt actie ondernemen ipv alleen maar te babbelen of te schrijven.

    Met vriendelijke groetjes Polder Pablitohhhh

 7. Beste polder amigo DLM Robbie enneh alle medelanders met een VOC-loos hartje,

  De hackactivisten / cyber rebellen zoals o.a. Jeremy Hammond (Nickname is Archon), Weev (Nickname van Andrew Alan Escher Auernheimer), Barrett Brown en de overleden Aaron Swartz (R.I.P.) zijn de hedendaagse moderne cyber / digitale activisten.

  Medemensen zoals dit viertal en het hackerscollectief Anonymous zorgen ervoor dat o.a. Wikileaks en indirect mensen zoals DLM Robbie wordt voorzien van informatie, die de overheid en andere elitaire instituten achter gesloten deuren in besloten ruimtes bespreken en beramen. Deze info gaat dus ons allemaal aan, want het gaat over ons ALLEN en ONZE toekomst.

  Deze cyber activisten worden in de VS door hun overheid en MSM (Main Stream Media) als cyber criminelen beschouwt en ook nog eens vervolgd en opgesloten.

  – Aaron Swartz is overleden vanwege zijn digitale strijd tegen de elite en haar lakeien.

  – Weev heeft ook ongeveer 13 maanden in de gevangenis gezeten voor hackactivisme.

  – Jeremy Hammond is in 2013 tot 10 jaar gevangenisstraf veroordeeld in de VS voor hackers-activiteiten o.a. m.b.t. het particuliere detective bureau Stratfor .

  – Barrett Brown is in januari van 2015 veroordeeld tot 63 maanden gevangenisstraf en hij moet ook eens een bedrag van $800,000 aan het particuliere detective bureau Stratfor betalen.

  Het particulier detective bureau Stratfor werkt b.v. in opdracht van de Amerikaanse overheid, Benjamin Netanyahu, de Banksters (Bankiers + gangsters) en vele andere (louche) instellingen & figuren en heeft zelfs activisten in India – Bophal bespioneerd. Waar De giframp in Bhopal, die in 1984 plaatsvond in de Indiase stad Bhopal in de deelstaat Madhya Pradesh, eiste duizenden levens (22.000 doden) ten gevolge van het vrijkomen van veertig ton methylisocyanaat (MIC) uit een bestrijdingsmiddelenfabriek van Union Carbide (Union Carbide is in 2001onderdeel geworden van de Dow Chemical Company).

  Barret Brown heeft dus o.a. info verspreidt en publiekelijk gemaakt m.b.t. de activiteiten van Stratfor op het internet en daarom is hij o.a. veroordeeld tot een gevangenisstraf en tot het betalen van een schadevergoeding aan Stratfor.

  Stratfor is zeg maar een soort moderne CIA & FBI, maar is dus particulier, echter wel werkzaam weer voor de Amerikaanse overheid, want die is een van hun vele opdrachtgevers.

  Hier kan men zelf waarnemen wat voor werkzaamheden Stratfor uitvoert

  Stratfor (geopolitical intelligence economic political and military strategic forecasting)
  https://www.stratfor.com/

  &

  Jeremy Hammond :
  Hammond, acting with the LulzSec hacking crew offshoot of Anonymous, cracked Stratfor’s servers in December 2011 and harvested a trove of emails and credit card numbers. The 200GB of emails went to WikiLeaks, and LulzSec dumped 60,000 credit card numbers online after claiming to use them for making millions in charitable donations (although that figure turned out to be a not-insignificant $700,000).

  Stratfor email, credit-card hacker Hammond thrown in cooler for 10 YEARS
  http://www.theregister.co.uk/2013/11/15/judge_throws_book_at_stratfor_hacker_with_decadelong_sentence/

  In de onderstaande documentaire van Anonymous kan men meer informatie inwinnen over deze personen en hun cyber activiteiten.

  Anonymous – The Hacker Wars Full Documentary
  https://www.youtube.com/watch?v=ku9edEKvGuY

  Zoals te doen gebruikelijk is voor Wikipedia, is de onderstaande informatie niet volledig en voor een deel gemanipuleerd. Echter de foto’s van de 4 heren zijn weer niet gefotoshopt..

  Jeremy Hammond
  http://en.wikipedia.org/wiki/Jeremy_Hammond

  Weev
  http://en.wikipedia.org/wiki/Weev

  Barrett Brown
  http://en.wikipedia.org/wiki/Barrett_Brown

  Aaron Swartz (R.I.P)
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Aaron_Swartz

  En beste goedbedoelende medelanders wees je bewust, dat o.a. onze polder overheid en bedrijven zoals Stratfor die globaal opereren ons heel makkelijk digitaal kunnen bespioneren en volgen. En zelfs als je een camera hebt aangesloten op je pc, jou ook visueel kunnen bespioneren. Want het signaal vanuit je camera kan ook omgekeerd worden gebruikt door hen, net zoals je internet signaal gebruikt kan worden door hen om in jouw p.c. zijn hard disk digitaal te kunnen spioneren . Maar wees NOOIT bang voor hen, want als jij niks illegaals doet en alleen je eigen mening en eigen ervaringen samen deelt met de rest, dan kan de elite en hun lakeien jou nooit justitieel vervolgen.

  En laat de hack activiteiten geheel aan de deskundigen over en deze cyber deskundigen delen ten alle tijden hun bevindingen met ONS ALLEN en GEVEN NOOIT OP en wees hen daar heel dankbaar voor, want anders was U o.a. niet ingelicht over TTIP, een onderdeel van TISA.

  Mijn persoontje wordt ook digitaal gevolgd en bespioneert door de lakeien van de elite. Laatst vroeg o.a. Facebook weer voor de tweede keer binnen 1 jaar om mijn paspoort, want anders zouden ze mijn Facebook account permanent verwijderen en ik heb zelf dus niks te verbergen, dus ik heb hen digitaal een kopie van mijn paspoort doen toekomen voor de tweede maal. En ik hack zelf niet en daarom kan mijn persoon in alle vrijheid mijn kennis met jullie allen samen delen en vraag aan jullie allen om lokaal ook assertief & legaal actie te ondernemen por favor / aub net zoals DLM digitaal actie voert en ons allen informeert over zijn eigen bevindingen (y) (y) .

  S&A PP and as usual F@ck the System

  • Anonymous – How to join Anonymous 2015

   So you want to join Anonymous? –
   You can not join Anonymous. Anonymous is not an organization. It is not a club, a party or even a movement. There is no charter, no manifest, no membership fees.

   All we are is people who travel a short distance together — much like commuters who meet in a bus or tram: For a brief period of time we have the same route, share a common goal, purpose or dislike. And on this journey together, we may well change the world.

   Nobody could say: you are in, or you are out. Do you still want to join Anonymous? Well, you are in if you want to.

   How to get in contact with others? –
   Anonymous has no centralized infrastructure. We use existing facilities of the Internet, especially social networks, and we are ready to hop on to the next one if this one seems compromised, is under attack, or starts to bore us. Look for terms like “anonymous”, “anonops” and other keywords that might be connected to our activities.

   How do I recognize other Anonymous? –
   We come from all places of society: We are students, workers, clerks, unemployed; We are young or old, we wear smart clothes or rugs, we are hedonists, ascetics, joy riders or activists. We come from all races, countries and ethnicities. We are many.
   We are your neighbours, your co-workers, your hairdressers, your bus drivers and your network administrators. We are the guy on the street with the suitcase and the girl in the bar you are trying to chat up. We are anonymous. Many of us like to wear Guy Fawkes masks on demonstrations. Some of us even show them in their profile pictures in social networks. That helps to recognize each other.

   Have you been infiltrated? –
   If you talk to another Anonymous, you will never know who he is. He may be a hacker, cracker, phisher, agent, spy, provoker — or just the guy from next door. Or his daughter. It is not illegal to be Anonymous. Nor is it illegal to wear Guy Fawkes masks. Keep that in mind. If you personally have not been involved in illegal activities, you have nothing to worry, no matter whom you talk to; If you have, it is wise not to talk about it. To no one.

   How do I protect my privacy? –
   Invent an alias, a nick, a pseudonym … call it as you will, just invent something. Then register a mail account in that name with one of the big mail providers. Use this email address to register your Twitter, Facebook, etc. accounts. Make sure to clear all cookies before you start using your new identity, or better use a different web browser for Anonymous than for your other activities.

   How many Anonymous are there? –
   We are more than you think. We are more than anybody thinks. We are many.
   And you are now one of us.
   Welcome to Anonymous.

   We are Anonymous.
   We are Legion.
   We do not forgive.
   We do not forget.
   Expect us.

   https://www.youtube.com/watch?v=0PLckRT4Y58

   S&A PP
   enneh digitale 007’s (Polder James Bondjes in naam van de Polder Dictator) krijg toch allemaal ……

   The Opposites & Lange Frans – Krijg toch allemaal de kolere (Langere versie)
   https://www.youtube.com/watch?v=epP018MI2z8

   🙂 🙂

 8. De beste actie is: passief verzet.
  Daarnaast bewustwording (m.a.w. werk aan jezelf).

   • Iedereen die op deze aarde beland is, kan het beste handelen naar zijn of haar eigen aard. Hoe die handeling ook is en ook al is het geen handeling, maakt niet uit, maar niemand is daarmee een ‘hansworst’. Ik laat de mensen graag in hun waarde en betitel ze niet met woorden als ‘hansworst’.
    Hetzelfde geldt voor assertief zijn, dat is iedereen op zijn eigen manier.
    Belangrijk kan zijn om handen ineen te slaan maar dan zodanig dat de corrupte overheden daar geen vat op hebben, geen enkele! Als op het losse zand van de Sahara.

  • Beste medelander Sjaak,

   Ik zie in de Lage Landen a/d Noord Zee helaas nog veel makke texelse schaapjes / polder sheeple die zich als een hansworst gedragen en braafjes de besluiten van de polder dictatuur en haar politici opvolgen.

   Ik zal deze medelanders met kuddegedrag persoonlijk niet met de beruchte Hollandse scheldwoorden / polder termen als kanker .. / kut … , enz uitmaken zoals men, veelal PVV leden, in Holanda o.a. Marokkanen voor uitscheld en uitmaakt.

   Maar mijn persoon zal hen wel uitmaken voor:
   dat ze de Sjaak zijn oftewel de hansworst uithangen aka als een hersenloos wezen rondlopen met een vol blindelings vertrouwen in de Polder Dictatuur. Enneh waarvan in de Polder er helaas in het heden nog veel teveel van zijn en doelloos rondlopen. Maar ik zal ze nooit de dood toe wensen, want anders ga ik mij ook gedragen als deze polder sheeple en hun Oranje opperhoofd en zijn clan met tegenwoordig ook een latina als medelid genaamd Maxima Z……….

   Long Life the Freedom of Speech beste Sjaak

   S&A PP
   enneh digitale 007’s (Polder James Bondjes / digitale spionnetjes in naam van de Polder Dictatuur)
   namens PP en waarschijnlijk niet namens Sjaak,
   krijg toch allemaal ……

   The Opposites & Lange Frans – Krijg toch allemaal de kolere (Langere versie)
   https://www.youtube.com/watch?v=epP018MI2z8

   🙂 🙂

   Enneh Sjaak het bovenstaande lied is een remix van een heel oud liedje uit de Polder van Ciske de Rat, ik hoop althans voor jou, dat jij je toentertijd niet hebt lopen ergeren aan het plat Amsterdams taalgebruik uit de Jordaan in dit lied, hi hi hi, want dit is de originele versie beste Sjaak.

   danny de munk ik voel me zo verdomd alleen
   https://www.youtube.com/watch?v=G9URDEYDVBE

   Enneh Sjaak van woorden heb ik nooit iemand zien overlijden, maar van VOC-daden zijn vele mensen te komen overlijden vraag dat o.a. aan de Surinamers en Antillianen, maar doe dat wel vriendelijk, want anders zullen ze je als een Bakra of Gringo behandelen.

   S&A PP

   • Even over de oranjekliek. Pas nog de film:’De Admiraal’ gezien. Over het leven en daden van Michiel de Ruyter. Ik weet niet waar die film de aanleiding geeft voor de donker gekleurde medemens om dit een signaal te vinden voor slavernij maar dat zit waarschijnlijk in de link die ze leggen met deze man als historische schakel in de handel en wandel van de elite. De elite en niet het hele Nederlandse volk wat dubbel en dwars schuldig is aan de mensenroof, uitbuiting en moord.
    Waar ik in de film tevergeefs zocht naar het vertrappen van de bruine/zwarte mens, vond ik wel een hele duidelijke verwijzing naar de laffe doortraptheid in de persoon van Willem de derde. Sinds jaar en dag is dit land al een stoelendansplek geweest van republikeinen en monarchisten. Nu zijn de monarchisten dik aan zet en noemen zich ‘staatshoofd’!!!!! Echter met een paar gesloten ogen voor het leed en onrecht waar zijzelf nota bene…. niet alleen medeplichtig aan zijn maar ook schuldig. Zonder ook maar een minuscuul tekentje te geven dat ze het iets kan schelen.
    Ook doen ze vrolijk mee aan de familieclub, ‘De Bilderbergers’, waarmee ze niet alleen landverraad plegen maar ook grof tegen het rechts en democratie principe ingaan. Vervolgens houden ze strak hun bek wat daar met ons geld wordt bekokstoofd. Komt daar nog eens bij op dat de club met de ene na de andere staatsgreep aan de macht is gekomen en de facto niet eens van Oranje dan wel Nassau bloede is!!!!!!!
    Toch komt uw dwangbevel en dagvaarding, “In Naam der Koning”!
    En wel, “bij de gratie Gods”!
    O ja?
    Waar is dat contract met God dan? Of is dit gebral van iemand met een veel te grote bek en kennelijk een grote minachting voor het begrip God!!
    ‘Kan me niet voorstellen dat God een stel profiteurs in vertouwen zou nemen om een volk te laten knechten en minachten waarbij een stel blinde idolaten maar achter die schetsvertoning aan blijft likken.

    In korte bewoordingen, Wordt het onderhand niet eens tijd een briefje te sturen naar die lui met daarin de verklaring dat WIJ ze in ieder geval niet meer zien als ‘Staatshoofd’!

    Wat de notoire likkers blijven doen, moeten ze maar zelf weten.

    • Hola aloha Medelander rob vd z,

     Wist je dat de eerste polder dictator en de stichter van het Koninkrijk der Nederlanden, zelf niet in de Lage Landen aan de Noordzee.

     Want in het NLs volkslied en wat bijzonder is, is dat er staat: “ben ik van Duitsen bloed”. Het lied is geschreven vanuit de beleving van Willem van Oranje (Wilhelmus van Oranje). En die kwam uit Duitsland. Hij was dus “van Duitsen bloed” zoals wordt gezongen.
     http://wikikids.nl/Nederlands_volkslied

     En wil je meer over de rol van de VOC edellieden / bourgeoisie en de Oranje elite, want zoals je terecht opmaakt heeft de gewone burger in die tijd uit de LL a/d N-Z er totaal niks mee te maken, te weten komen, ga dan zelf verkennehhh op deze website:

     Amsterdam en de Slavernij
     NINsee
     http://www.ninsee.nl

     Weet je zelfs dat de VOC heren van de heersende klasse, de Engelse heersende klasse en andere Europese heersende klasse eerst arme Europeanen gebruikten op alle plantages van het continent Amerika? De arme Europeanen kregen een gratis overzeese reis naar het continent Amerika aangeboden en moesten vervolgens 4 jaar verplicht werken voor een plantagehouder… Maar waren na die 4 jaar vrij en daarom hebben later de plantagehouders besloten om de kosten te drukken, om slaven uit Afrika te halen.

     Die slaven werden overigens voor een heel groot deel door de Afrikaanse stammen zelf geleverd. Want na een stammenoorlog, waarbij vooral mannen waren betrokken, werden de gevangen genomen kinderen , vrouwen en mannen als krijgsgevangenen behandelt door de winnende stammen en later dus verkocht ook nog eens als ruilwaar / slaaf verhandelt aan de Europeanen…….

     En in deze Docu gemaakt door de Amerikaanse nazaten van de slaven komt ook het NLs aandeel aan bod en de rest van de slaven geschiedenis

     Journey through Slavery ep 1/4 – Terrible Transformation
     https://www.youtube.com/watch?v=ak1SlHjFBbU

     Ja beste Rob v/d Z, de werkelijke geschiedenis is nog bizarder dan ons is voorgelogen op de NLse scholen / VOC jeugdgevangenissen en ik hoorde laatst van studenten van de UvA, dat ze nog steeds worden voorgelogen, echter dankzij het internet en alle gekleurde studenten (Europees, Afrikaans, Amerikaans (Zuid t/m Noord) en Aziatisch ) op de UvA komt de waarheid zoals altijd boven water drijven.

     Ik kan je ook als inwoner van A’dam dit boek aanraden over het Amsterdams aandeel in de slavernij en waaraan alleen de Amsterdamse elite zich schuldig maakte en nu nog steeds in het levende heden. Ga eens voor de gein langs het Amstel Hotel en dan kan je zelf zien hoe asociaal die lijkenpikkers daar parasiteren over de rug van de rest van de bevolking.

     — GIDS SLAVERNIJVERLEDEN AMSTERDAM/SLAVERY HERITAGE GUIDE –
     Tweetalige uitgave Nederlands-Engels
     Wist u dat de welvaart die de Gouden Eeuw Nederland bracht een keerzijde heeft? Wist u dat de Sociëteit van Suriname destijds vergaderde in het stadhuis van Amsterdam, het huidige Paleis op de Dam? Veel Amsterdammers investeerden in plantages in Suriname en de Antillen, in de VOC en later de West-Indische Companie. Waar was dat zichtbaar in de stad? Veel werd binnenskamers geregeld of gebeurde overzee, uit het zicht.Toch zijn er sporen van dit slavernijverleden. In de huidige ambtswoning van de burgemeester op de Herengracht woonde de slavenhandelaar Paulus Godin.Deze gids voert u langs ruim honderd locaties. Voortaan bekijkt u de gevels met andere ogen.

     ———-

     Did you know that the Society of Surinam met at Amsterdam City Hall, the current Royal Palace on Dam Square? Many Amsterdammers invested in the VOC, in the West India Company and in the plantations in Surinam and the Antilles. Where was this visible in the city? Much happened behind closed doors and much happened overseas, out of sight. But much can still be found today. The current residence of Amsterdam’s mayor on the Herengracht was once the home of slave trader Paulus Godin.This guide takes you to more than 100 sites. You’ll never look at the gables the same way.

     black heritage tours /
     http://www.lmpublishers.nl/shop/coolpolitics/gids-slavernijverleden-amsterdamslavery-heritage-guide/

     Saludos en tot ……….. Polder Pablitohhhhhhhhhhh

   • Het is goed Pabloelcamecino 🙂
    Ik begrijp je verder wel, hoor. Je schrijft rake teksten, mag ik wel zeggen. Inhoudelijk sta ik naast je, samen met toch wel wat meerderen, ook in dit lage land met haar kuddevolk, en tja, zo alleen zijn we dus nu ook weer niet, al kan men zich dat net als Ciske wel zeker voelen. Vriendelijke groet, vriend!

    • Hola aloha polder amigo / vriend Sjaak,

     Mensen zoals o.a. jouw persoon en DLM Robbie en de andere zwarte schapen van de polder kudde dienen de herders, elite & politici, uit te schakelen en wel voorgoed en zonder geweld, door vol actie te voeren en je kennis en ongenoegen te verspreiden en daarmee de rest van polder kudde de goede weg te wijzen, zodat we uiteindelijk ALLEMAAL van het leven kunnen gaan genieten.

     Ik heb mij altijd proberen in te burgeren beste polder amigo Sjaak of beter gezegd aan te passen in Holanda, maar dat is nooit helemaal gelukt ondanks dat mijn familie wel uit NL afkomstig is, echter ik ben vanaf den beginne een latino zoals Che Guevara altijd geweest en toen ik hier in de Lage Landen a/d Noord-Zee aankwam, kwam daar nog bij en boven op het rebelse van Ciske de Rat en dat is een dubbel bevrijdend gevoel om zo door het leven te gaan.

     Thuis was ik altijd het zwarte schaap in mijn VOC familie. Ook in Holland op het VWO was mijn persoon het zwart schaap of beter gezegd de zwarte RAM meer, want ik heb op het VWO enkele zeer rechtse studentjes toentertijd weleens een RAM voor hun harses verkocht en die hielden daarna meteen op met PVV-praatjes. Maar dat was in mijn pubertijd en nu gebruik ik het gesproken en geschreven woord als wapen tegen dat soort lui, beste homie (vriend) Sjaak.

     Enneh beste Sjaak zelfs op muziek gebied is Holanda de afgelopen decennia flink verandert. Toen ik hier net aankwam in 1980 uit Latina America was kroegtijger en full-prof alcoholist Andreetje Hazes zeg maar de NLse volkszanger nummer 1.

     André Hazes Zeg maar niets meer
     https://www.youtube.com/watch?v=zJDyEWAebgM

     Polder Rap bestond in die tijd nog niet in de Lage Landen a/d Noord-Zee en tegenwoordig luisteren miljoenen Medelanders naar Polder Rap en zelfs miljoenen bekijken en beluisteren Polder Rap op youtube, zoals dit nummer met 6,427,570 kijkers en waarin gerapt wordt over Het Land van ONZE MEDELANDERS.

     Enneh bij deze wil ik je een chill / fijn weekend toe wensen beste polder vriend Sjaak en de rest van mijn Medelanders met een hart zoals Robbie & Sjaakie &

     Lange Frans & Baas B – Het land van (Official Video)
     https://youtu.be/yayMuZxlttc

 9. Beste Medelanders met een VOC-loos hartje,

  POR FAVOR / AUB niet alleen polls invullen, maar onderneem ZELF ook actie in je EIGEN omgeving en laat je NOOIT meer misleiden door POLITICI, de SUPERRIJKEN met hun opperhoofd de POLDER DICTATOR en altijd geleverd door 1 enkele Oranje familie en waarvan de eerste Willempie niet eens in de LL a/d N-Z (Lage Landen aan de Noord-Zee) is geboren, maar in Duitsland, als je een aanhanger bent en zelf gelooft in imaginaire landsgrenzen bedacht door de elite…..

  Zie als een goed begin DLM Robbie’s AL zijn artikelen, op 1 na namelijk die over dictator Pussy Putin, maar gelukkig niet door DLM Robbie zelf geschreven 😉 enneh Nobody is Perfect, that’s why we ALL are SOMEBODY.

  En lees DLM Robbie’s 10 acties / geboden en de aanvullende tips / eigen ideeën van de andere bezoekers van Robbie’s De Lange Mars webpage als leidraad voor de echte Polder Rebel en pas ze vervolgens ZELF toe in de dagelijkse praktijk. Enneh DLM Robbie waarom begin je met 10 acties / geboden, ben jij van christelijke komaf mi polder amigo (geintjehhhhhhhh amigohhhhh)

  10 Praktische Tips Voor Actie
  https://delangemars.nl/2015/06/05/11-praktische-tips-voor-acties/

  Addendum / Toevoeging

  Een winnares en een winnaar is een droomster en een dromer die NOOIT opgeeft

  &

  @#%$# ALTIJD het systeem

  &

  Ik ben liever gehaat vanwege wie ik ECHT ben, dan geliefd voor de gespeelde en opgelegde persoon die ik NIET ben. Want mensen zijn niet loco / gestoord, maar onze kapitalistische / VOC maatschappij is door en door ziek & verrot. Die zal ook ten alle tijden aan zijn einde komen, echter wij als medelanders hebben wel nog de vrijheid om zelf te bepalen, hoe deze hebzuchtige en ziekelijke maatschappij zal eindigen in zijn eigen graf.

  Dave Chapelle – People Are Not Crazy
  https://www.youtube.com/watch?v=LKi22Y3RjM0

  S&A PP

 10. Ik voel mij onmachtig met mijn eigen emoties om te gaan. Frustraties vormen een groot deel van mijn leven. Waar ik concrete handelingen doe om de wereld er beter op te maken, zijn er mensen die het tegenovergestelde doen. Ondanks de goede overtuigingen is het zo dweilen met de kraan open. Hoe kun je een economie hebben waarbij de ene persoon de andere persoon tegen gaat werken? Het is hun domheid die mijn frustratie maakt dus zij moeten maar veranderen.

 11. Ik kom in actie maar dat wil niet zeggen dat ik me niet boos,verdrietig en van streek voel. Hoe kan dat ook anders als je beseft dat de wereld een paradijs kan zijn was het niet voor dit kanker gezwel!

 12. Ik mag hopen dat er iets broeit, zojuist heb ik ALLE nederlandse europarlementariers een email gestuurd met daarin 1 zin TTIP en ISDS is landverraad.
  Dat is wat het is, niets minder!
  In Ijsland hebben ze de corrupte kliek eruit gegooid en de schuldigen berecht.
  nu wij nog!

 13. Ik heb helaas * ik kom niet in actie* moeten stemmen omdat ik nog maar net twee zware operaties achter de rug heb, en voorlopig aan bed ben gekluisterd. #ikvoelmeboosverdrietigvanstreeked

  Succes & en geef ze van jetje…

  • Beterschap en laat je verwennen..

   In actie komen kan soms ook gewoon delen zijn.

   ps ik ben ook boos en verdrietig..dat betekent dat we nog gevoel in ons donder hebben en zijn we dus nog niet verloren..

  • Ger, je naam moet hoop geven want in het oud-Dietsch, ofwel oude oertaal uit onze streek, betekend ger, speer!
   Dus vandaar Germaan. Komt van de ger-mannen.
   Het volk met de speer dus die in het Teutenburgerwoud het voor elkaar kregen als eerste en enige een hele Romeinse divisie in de pan te hakken.
   Ook aan deze tijd komt een einde.
   Net zoals de Romeinen dachten dat hun heerschappij duizenden jaren zou gaan duren.
   Niet dus!

 14. * De macht van multinationals zoals Monsanto en grote banken neemt buitensporig toe door vrijhandelsverdragen (TTIP) en de invoering van cash geld.

  Moet waarschijnlijk zijn: afschaffing van cash geld.

  Om nog maar eens William Cooper(vermoord door Am. geheime dienst) te citeren:

  “Like it or not, everything is changing. The result will be the most wonderful experience in history of man or the most horrible enslavement that you can imagine.
  Be active or abdicate.
  The future is in your hands”!

  William Cooper 24 okt. 1989

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.