Opheffing cash geld in volle gang, begin economische dictatuur

Het einde van het cash geld is in het diepste geheim in voorbereiding. De vermaarde econoom Armstrong meldt dat eind mei vertegenwoordigers van de Europese Centrale Bank (ECB), de Amerikaanse Federal Reserve en vertegenwoordigers van de Deense en Zwitserse centrale bank een geheime bijeenkomst hielden in Londen om het einde van cash geld te regelen. Hij heeft zijn verbazing er over uitgesproken dat geen enkel persbureau hieraan aandacht heeft besteed.

Armstrong  is adviseur van allerlei regimes met financiële problemen in de afgelopen decennia. Hij voorspelde onder andere de Zwarte Maandag van 1987 en de Russische financiële ineenstorting van 1998.

“We kunnen beter onze ogen open houden voor deze geboorte van de cashloze maatschappij die sneller zal komen dan verwacht. Waarom is deze bijeenkomst geheim? Het ruikt verdacht,” concludeert Armstrong.

Het afschaffen van cash geld is nodig om het probleem van de centrale banken op te lossen om negatieve rente te kunnen invoeren. Bij invoering van negatieve rente zullen de bankrekeninghouders massaal hun geld gaan opnemen. Het opheffen van cash geld zal dit voorkomen.

Het einde van cash geld geeft regeringen de macht om mensen aan te moedigen hun geld uit te geven wanneer de economie vast zit of om minder te spenderen bij oververhitting. Regeringen hebben immers volledig inzicht in deze rekeningen! Daarnaast zijn banken niet meer kwetsbaar voor bank runs!

Grote banken in zowel Engeland als de VS behandelen grote cash opnames al als een verdachte activiteit. Rapporten van maart laten zien dat het Amerikaanse departement van Justitie bankemployees opdracht geeft om te overwegen de politie te bellen bij opname door klanten van $5,000 dollar of meer.

Frankrijk beperkt in september Franse burgers om cash betalingen van meer dan 1000 euro te doen.

Armstrong vindt dat het verbannen van cash geld het laatste restje economische vrijheid van mensen afneemt, wat gelijk staat aan economische dictatuur.

Rob Vellekoop, 7 juni 2015

11 Comments

 1. Contant geld is vooralsnog een wettig betaalmiddel….. dus moet er een wetswijziging komen…..krijgen we dan recht op het referendum want dit is iets wat iedereen aangaat!!! Zo iets ingrijpends mag niet zonder toestemming van de bevolking gebeuren maar ja regeringen overtreden steeds vaker hun eigen grondwet en wij maar lekker verder slapen…
  ja natuurlijk wil onze overheid dat wel lekker totalitair controle op alles wat je doet wat je eet en hoeveel je besteed… als ze hun eigen corrupte vriendjes ook zo behandelen zal dat waarschijnlijk wat langer duren voor het ingevoerd wordt … geeft ons weer tijd om ons stem te laten horen .. protest en alles cash gaan kopen!!!!!!!

  Jazeker geld komt uit het niets en is fictie maar met dit soort toepassingen hebben we straks allemaal helemaal NIETS…… wij hebben geen ingang om even een paar nulletjes meer of minder in te typen…. en WIENS GELD is uiteindelijk bij de banken terecht gekomen…. juist ja dat van ons… mogen we dan a.u.b. nog zelf beslissen over ons eigendom?!
  DUS behoud van gewoon contant geld is nu nog een must!!!!!

  • Hola aloha medelander enneh señorita Madelief,

   Kan jij je nog het referendum van 2005 betreft de Europese grondwet herinneren en toentertijd hebben de Nederlandse kiezers met een grote meerderheid tegen de Europese Grondwet gestemd. Volgens de einduitslag van het referendum stemde 61,6 procent tegen en 38,4 procent voor. De opkomst was 62,8 procent…

   Echter die Europese grondwet is er toch gekomen in de Polder, mede dankzij volksvertegenwoordigers zoals JeePee Balkellende / Jan Peter Balkende.

   Lees anders zelf de info op de onderstaande link, dan kan jij weer je geheugen opfrissen beste medelander Madelief.

   Massaal ‘nee’ tegen Europese grondwet
   ANP 1 juni 2005, 21:11
   http://www.volkskrant.nl/binnenland/massaal-nee-tegen-europese-grondwet~a666664/

   En beste Madelief het maakt echt niet uit of de politici dus links -, midden – of rechts georiënteerd zijn en in het geval van JeePee ook nog eens christelijk, want ALLEMAAL zijn het huichelaars en marionetten van de Elite. En voor diezelfde elite gaan deze zgn volksvertegenwoordigers voor of na hun ambtsperiode ook nog eens werken in het bedrijfsleven enneh tegen een dikke vergoeding aka vet salaris.

   En wie heeft NL in de Europese Centrale Bank / ECB geloodst en was tevens de eerste voorzitter van dezelfde ECB / Europese Centrale Bank en een van de drijvende krachten achter de invoering van de euro als betaalmiddel in de POLDER?

   Meneer Wim Duisenberg van de PVDA.

   oftwel

   Willem Frederik (Wim) Duisenberg (Heerenveen, 9 juli 1935 – Faucon, Frankrijk, 31 juli 2005) was een Nederlands politicus en bankier. Hij kreeg voor het eerst landelijke bekendheid als minister van Financiën in het kabinet-Den Uyl (1973-1977) en later, vanaf 1998, als de eerste voorzitter van de Europese Centrale Bank in Frankfurt. In die hoedanigheid was hij een van de drijvende krachten achter de invoering van de euro als betaalmiddel in 12 Europese landen per 1 januari 2002.

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Wim_Duisenberg

   Ik heb in mijn jeugd vele juntas / dictaturen meegemaakt in Latijns Amerika, echter zo een corrupt zooitje als in de Lage Landen aan de Noordzee heb ik nergens daar in Zuid Amerika meegemaakt. Enneh volgens mij is de overheid hier in de LL (Lage landen) a/d N-Z samen met de polder dictatuur / koningshuis net zo corrupt als alle volksvertegenwoordigers in de VS, waarvan de overgrote meerderheid ook nog eens afstammelingen zijn van Europeanen.

   S&A PP and always @#* the system

 2. het is nog even de vraag of we nog zakgeld van de overheid krijgen, bijv. 50,00 per week of dat ze brutaal genoeg zijn om zelfs dat af te pakken. Oproepen tot een bankrun is strafbaar maar een paar centjes thuis lijkt me geen overbodige luxe als je nog eens buiten de overheid om een zaak of dienst wil aanschaffen.

 3. Als de nu heersende bankelite dit gaat doen, zal dat hun eigen einde betekenen. Ze zitten dan in hun eigen val. De grip op de mensenmassa’s zullen ze volledig kwijt raken want die gaan allemaal hun eigen weg met elkaar vinden en de overige elites, die het niets met deze bankelite eens zijn, zullen het systeem stuk hacken.

 4. VOORDEEL. Afschaffen van de euro in klinkende munt en contant geld geeft de ruimte aan allerlei alternatief geld als de Gelre en andere lokale munten om onderling toch contant te betalen en daarmee buiten de greep van de banken en overheid te blijven. Promotie voor de lokale munten maken wordt meer dan ooit van belang om het vrij uitwisselen van spullen en alles tussen mensen te bevorderen. Dus kom maar op met die voorlichting van alle lokale munten en mogelijk zelfs een nationale munt (de Florijn toch?). Mijn TIP aan de redactie: Betrek de makers van de lokale munten, noem hun sites, hun dekkingsgebied, websites en alles om de alternatieve munten nog beter in omloop te krijgen. Passend antwoord?

 5. In t diepste geheim komen mensen bijeen in geheime bijeenkomst om te praten over t geheim dat contant geld moet worden afgeschaft…en dan is t raar dat geen enkel persburo er aandacht aan besteed? Ja, dat is wel raar als niemand dat weet…

  • Beste medelander Robert,

   Heb U / jij weleens van de Bilderberggroup gehoord?
   Want toen Pablitohh vanuit Venezuela rond 1980 in Holland aankwam, kon je nergens in het openbaar informatie verkrijgen over de Bilderberggroup in Holanda. Wat wel in die periode weer mogelijk was in de Verenigde Staten, want je had daar al journalisten zoals Alex Jones, die in die periode zelf de Bilderberggroup onderzochten zoals een waar onderzoeksjournalist betaamt en in die periode had men in de VS ook al het internet en daar op het internet werd desbetreffende info samen gedeeld met iedereen.

   Echter als je in die periode, jaren 80 en 90 van de vorige eeuw, in Holland over de Bilderberggroep begon te praten werd je voor loco / gek verklaard en uitgemaakt voor conspiracy idioot, die niet goed bij zijn hoofd was en die leed aan het het yankee-syndroom..
   Wel heel vreemd deze opstelling toentertijd van mijn medelanders, want de Bilderberggroup kwam nameliijk voor de allereerste keer bijeen in Holland en de voormalige polder dictator en Nazi-lid Prins Bernard was een van de oprichters van de Bilderberggroup… Echter bijna niemand in de Lage Landen aan de Noordzee geloofde je in die periode als je deze kennis met hen trachtte samen te delen, wat nog niet eens zo lang geleden was…

   De Bilderberggroep is een klein select groep met alleen leden van de elite / superrijken.
   De eerste Bilderbergconferentie werd dus georganiseerd in 1954 in Hotel De Bilderberg, Oosterbeek te el Pais Bajo / Nederland en vandaar de naam Bilderberggroep.

   En de bevolking wordt voorgelogen in het levende heden, dat deze samenkomst van de elite plaatsvond naar aanleiding van de verslechterende relatie tussen de Verenigde Staten en Europa. Initiatiefnemers waren o.a. de Pool Józef Retinger, Unilever-topman Paul Rijkens, de Belgische ex-premier Paul van Zeeland en prins Bernhard, zie wikipedia.

   Echter deze onderstaande info over dezelfde Bilderberggroup is wel weer in zijn geheel waar en staat ook op wikipedia

   De Bilderbergconferentie groeide door de jaren heen uit tot een vaste organisatie, die werd gefinancierd door giften van bedrijven en particulieren en (in elk geval de eerste edities) in belangrijke mate door de CIA.[1] In de loop van de jaren hebben veel belangrijke en invloedrijke mensen aan de conferentie deelgenomen, zoals de Amerikaanse presidenten George H.W. Bush en George W. Bush, en verder Henry Kissinger, David Rockefeller en Jan Peter Balkenende.

   Prins Bernhard bleef voorzitter tot 1976, toen hij in opspraak raakte in verband met de Lockheedaffaire. Daarna heeft prinses Beatrix de rol van prins Bernhard overgenomen. Tegenwoordig is de Belgische topman Étienne Davignon voorzitter. Cruciaal is echter de positie en de rol van de secretaris en of andere personen die invloed hebben op de belangrijkste agendapunten.

   De organisatie heeft een hoofdkantoor in Leiden.[2]

   Bilderbergconferentie
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Bilderbergconferentie

   Tegenwoordig kan men dus deze informatie dus wel verkrijgen in de Polder, echter niet volledig in de MSM, Main Stream Media zoals de staatspropaganda van de NOS en alle andere zgn officiele media zoals de Nazigraaf (Telegraaf), NRC Handelsblad, wikipedia, enz. Maar men kan deze info over o.a. deze groep wel vinden op websites als deze, DLM, dankzij het INTERNET. Enneh zelfs op wikipedia, echter op wikipedia is de info over de Bilderberggroep zeg maar niet volledig en heel erg gemanipuleerd ten bate van de elite, de oprichters van de Bilderberggroup.

   En de elite is het ook niet altijd met elkaar eens en daarom hebben andere elitaire en egocentrische medemensen erna weer andere groepen opgericht en daarvan is de Bricksbank – groep een goed voorbeeld van in deze, met als leden van de elite afkomstig uit de landen Brazilië, Rusland, India, China en Zuid Afrika. En waarvan de Russische dictator Pussy Putin vaak als hun woordvoerder optreedt, echter China en de andere bricks-leden zijn het niet altijd met Pussy Putin uitspraken eens, want ze hebben allen zo hun eigen belangen te dienen. Wat ook gebeurd nu binnen de EU met het zwarte schaap van de EU-kudde genaamd Griekenland.

   Echter tijdens grote sportevenementen zoals o.a. het WK voetbal, Olympische spelen of F1-races zitten alle leden van de elite wel naast elkaar in de VIP boxen en VIP lounge zeg maar fiesta te vieren en het volk uit te lachen. Je ziet hen ook nooit echt juichen of treuren als hun team wint of verliest. Dat kan men ook zelf waarnemen, als men zijn aandacht vestigt op het gedrag van de elite ipv naar die competitieve spelletjes te kijken, welks door de elite zijn georganiseerd om de bevolking tegen elkaat op te zetten en vooral te misleiden.

   En ja als je in deze moderne tijden nog alleen zeg maar de oude media raadpleegt, dan moet je niet verbaast zijn, dat je totaal niet op de hoogte bent o.a. over de inhoud van het bovenstaande artikel van DLM Robbie.

   En als laatst wil ik deze informatie met U en alle medelanders met een VOC-loos hartje samen delen, want de elitaire leden van de Bilderberg group komen deze week weer bijeen op hun jaarlijkse bijeenkomst en deze keer in Interalpen-Hotel Tyrol, Doktor-Hans-Liebherr-Alpenstraße 1, 6410 Telfs-Buchen/Seefeld in Oostenrijk en dat wisten de digitale anarchisten uit de VS al in januari van dit jaar / 2015.

   Bilderberg 2015 Location Confirmed

   By Steve Watson
   Global Research, January 30, 2015
   http://www.globalresearch.ca/bilderberg-2015-location-confirmed/5428343

   En op deze site van Alex Jones, dus een van de eerste pioneers van de Nieuwe Media, kunt U nog meer inlichtingen inwinnen over de elite en hun samenzweringen / conspiracy tegen de bevolking.

   BILDERBERG 2015: THE TRUE MONSTERS REVEALED
   Global corporate shadow government to set world agenda
   http://www.infowars.com/bilderberg-2015-the-true-monsters-revealed/

   Welkom in de digitale wereld van het internet.

   S&A Polder Pablitohhhhh with Dutch Roots but made and created in Latin America

  • Buenos dias señora I. Bloemheuvel,

   lang niet meer digitaal gesproken en gezien.
   Enneh bent U nog steeds zo een grote Fan van de Russische elitaire dictator Pussy Putin en zijn veel te jonge vrouw, omdat deze dictator ruzie heeft met de andere leden van de elite en U meent dat Macho Pussy Putin het goed voor heeft met de bevolking???

   Ach mensen die nog menen dat sommige leiders voor het volk opnemen, hebben zelf nog steeds niet door dat macht ALTIJD corrumpeert zowel aan de linkerzijde als de middenzijde als rechterzijde van het politieke spectrum, zie onder ander de Polder Politiek en haar beruchte poldermodel. Mensen die het voor Pussy Putin of Odrone (Obama + drone) opnemen, vertonen hetzelfde gedrag als de rest van the sheeple / stemvee oftewel mensen met kuddegedrag en die dus niet voor hun eigen belangen en van de hulpbehoevende mensen opkomen en menen dat anderen, elitaire leiders, dat wel voor hen zal doen en regelen.

   ai ai ai caramba que pasa

   Ach gelukkig ziet mijn persoon onder de jongere generatie medelanders en de andere jongeren op onze planeet, dat de meesten onder hen zich niet meer laten misleiden door o.a. de koude oorlog tactieken van de vorige eeuw of de misleidende praatjes van ALLE leiders. Enneh je hebt ook gelukkig medemensen in de Lage Landen zoals DLM Robbie, die zich ook niet meer laten misleiden

   Ik zal dit special voor U herhalen oftwel copy/pasten in digitaal jargon mevrouw Ingrid B:

   Enneh niemand heeft het recht over een ander te regeren en te (mis)leiden. Want ieder individu kan zichzelf leren kennen als een vrij mens te zijn van alle vormen van hiërarchische controle. Hiermee wordt niet bedoeld dat we anderen niet moeten vertrouwen of vriendschaps- of gemeenschapsbanden met hen moeten aangaan. Het is enkele een herinnering dat relatieve waarheid altijd verschuift in de handen van hen die controle willen. En zelfs als de motieven van hun controlerende gedrag van goede wil zijn, dan is het nog een vorm van controle. Wanneer de onthullers van “waarheid” binnen de hiërarchie informatie achterhouden en onderdrukken, positioneren zij gewoonlijk zichzelf om macht te behouden of meer macht te verwerven in plaats van dat zij krachtig zijn willen verspreiden onder allen.

   S&P van PP (Saludos&Abrazos van Polder Pablito)

  • Señorita I. Colina de Flor / Bloemheuvel,

   Ik zag op Uw facebook account, dat U nog steeds dictator Pussy Poetin openlijk en publiekelijk verafgood en Uw persoon zelfs dit over deze macho man schrijft als vrouw zijnde:

   “Lijkt me zelfs dat hij de enige met een beetje gezond verstand is.”

   Als U Pussy Putin zo bewondert en adoreert, dan kan U zich zelf misschien als vrijwilliger aanmelden om tewerkgesteld worden in een van de vele Noord Koreaanse werkkampen in Rusland.

   En om U met uw eigen gezonde verstand zich goed te kunnen voorbereiden op de erbarmelijke en ongezonde werkomstandigheden aldaar, raad ik U aan als medemens om dit reisverslag over desbetreffende Noord Koreaanse werkkampen in Rusland eens goed te observeren en in uw eigen gezonde verstand door te laten dringen en in te laten werken.

   North Korean Labor Camps – VICE NEWS – Part 1 of 7
   https://www.youtube.com/watch?v=awQDLoOnkdI

   En als U vrijwillig besluit om Uw held Pussy Putin bij te staan en een handje te helpen, wens ik U bij deze alvast hele fijne tijden en werkzaamheden toe in deze Siberische werkkampen, waar de Noord Koreaanse medemensen als slaven worden misbruikt.

   En als dat niet lukt, misschien is het wel mogelijk voor U om in Mayak – Rusland een tijdje te vertoeven onder de lijdende lokale bevolking aldaar. Maar neem wel Radioactievestraling-werend kledij mee, want anders overkomt U hetzelfde radioactieve noodlot als de lokale bevolking aldaar, want Pussy Poetin investeert liever geld in F1 races, WK Voetbal en de Olympische spelen i.p.v. de hulpbehoevende bevolking te dienen en te helpen.

   Russians called traitors for protesting when radioactively poisoned
   https://youtu.be/MbR00_W4gEo

   S&A PP

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.