“Waarom zaai je onrust en zet je mensen tegen elkaar op?”

Vandaag kreeg ik het volgende commentaar op mijn artikel Intensieve hersenspoeling door NL media:

Waar ben jij dan mee bezig ! Jij bent toch geen haar beter met je indoctrinatie
Kampanje via de sociale media ! Waar ben je in feite op uit ? Macht ? Erkenning ?
Of gewoon onrust zaaien en groepen mensen tegen elkaar opzetten net zoals Wilders !

Veel zaken die uit mijn artikelen naar voren komen veroorzaken onrust bij de lezers die er nog niet van weten.
Dat is een logische reactie. We hebben ons een beeld gevormd van de maatschappij waarin wij leven en dat beeld gaat aan gruzelementen bij het lezen over armoede, sociaal onrecht, corruptie, afluisterpraktijken, media die liegen of opzettelijke belangrijke dingen verzwijgen.

Ik vind het een terechte vraag, alleen de suggestie dat ik mensen tegen elkaar zou willen opzetten is onjuist.

Ja, ik wil inderdaad onrust zaaien. Onze samenleving is vergeven van de afleidingsmanoeuvres om niet verder te kijken. De mens wordt ondergedompeld in de dagelijkse zorg voor eten op de plank en afgeleid met ontelbare vrije tijdsmogelijkheden, inderdaad de oude ‘Brood en spelen’ tactiek. Op deze manier kom je er niet meer aan toe om de machthebbers en hebberds kritisch in de gaten te houden. Zij zijn namelijk onze samenleving aan het verzieken. Het financiële systeem (met rente en geldcreatie) maakt zowel de werkende als werkloze burger steeds armer en daardoor steeds afhankelijker. Daarnaast komt er steeds minder arbeid waardoor nog meer mensen in de toekomst afhankelijk van de conservatieve overheid zullen worden. En dat is geen prettig vooruitzicht als je kijkt naar de manier waarop uitkeringsgerechtigden worden vernederd.

In het algemeen reageren we op al deze dagelijkse ellende met verzet. Wij willen rustig ons leventje kunnen voortzetten en niet stil staan bij wat er allemaal mis is. We willen ons natje en droogje, we willen eigenlijk met rust gelaten worden. Helaas, beste mensen, dat gaat niet. De shit van een ontregeld economisch systeem (banken), een slopende overheid (Rutte II) en een steeds machtig wordend bedrijfsleven (TTIP) krijgen al maar meer invloed op onze ‘rustige’ leventjes.We hebben het te ver laten komen!

Tenzij we uit onze luie stoel komen en weigeren onze stilzwijgende toestemming te verlenen aan de ellende die op ons af komt. Tot nu toe heeft de meerderheid van onze bevolking het sociale onrecht en de corruptie van de banken geaccepteerd. Daarom zaai ik onrust. Word wakker en kijk kritisch of je het eens bent met de ontwikkelingen die gevolgen hebben voor jou en je kinderen.

En wanneer je dan toch je comfort zone uit gekomen bent en je wilt je verdiepen in de reden hoe het mogelijk is dat het zo ver heeft kunnen komen, lees dan De Nieuwe Tao, waarin ik onder andere de 20 illusies beschrijf waardoor we zo moeilijk in actie zijn te krijgen.

De Nieuwe Tao: de illusie van vertrouwen:
…….Dat zijn de ouders. Zij geven het voorbeeld op welke manier een mens kan overleven. Kinderen kunnen niet anders dan hen vertrouwen schenken, daarom aanvaarden ze ook de kennis die zij van hen kregen. Het probleem is echter dat de illusies, die zij hebben doorgegeven voor ieder mens, niet even goed uitpakken. Er is een tweedeling in de maatschappij ontstaan waardoor miljarden hongeren en sloven terwijl een kleine elite zwemt in overvloed. Deze machtspositie kunnen zij sinds mensenheugenis dankzij de illusies in stand houden.

 

Rob Vellekoop, 25 mei 2015

 

26 Comments

 1. Cognitieve dissonantie. Zoek maar eens op. Het verklaart al die heftige reacties op artikelen over bijv armoede en onrecht.

  • Cognitieve dissonantie is de onverenigbaarheid van 2 rationale waarnemingen.

   Ik heb een ander woord voor armoede: het bewust onrecht aandoen van je medemens.

 2. Ha, geweldig al deze commentaren en ja, er moet onrust worden gezaaid, om de mensheid wakker te schudden, die zo in een diepe slaap zijn en maar liggen te maffen in de narcotica velden van de elite. Maar ik zeg jullie allen, dit is niet een bedreiging, maar een waarschuwing, er komst straks een tijd dat jullie op je blote knieën naar God zullen jammeren, omdat het zo erg wat er allemaal over jullie uitgestort zal worden, daar heb je een enkel vermoeden, nog besef van! Maar die dag is dichterbij dan ooit en wee al die trollen di schrijven op verschillende site, wiens ziel ze verkocht hebben aan de duivel, jullie laatste uur is dan geslagen, het zal komen, als een dief in de nacht en ineens klopt die dief aan jullie voordeur, trollen van de elite, goedbetalende landverraders, want dat zijn die trollen, die moeten schrijven op alternatieve bewustmakende site, maar een trol…..ach een simpele ziel, je hebt ze zo door, geen aandacht aan besteden en niet ingaan op hun zogenaamde kritische opmerkingen, het slaat nergens op, men roeptoetert maar wat en zoals deze schapen doen, ze onderzoeken zelf niets, hoeft ook niet van de elite die hen grof betaald door de elite, maar ze hebben nog niet door, ha, ha, dat ze hun eigen graf graven en…..als de pleuris uitbreekt dan is er alleen maar plaats voor de elite en niet voor de slavernij trollen die vanuit hun naam een mening moeten uiten op de bewuste sites, weet je, ze lachen zich kapot, hoe dom kun je zijn om je zo te laten misbruiken, misleiden en je ziel te durven verkopen aan de duivel, de elite.
  Er komt een tijd dat je weg wilt kruipen in je veilige hol, maar dat hol is gesloten voor jou, dwaze trol.
  Dat je ziel moge branden in de hel!

  • Medemens Albertien,

   Van uw schrijfwijze krijgt mijn persoon een eerste indruk en een heel zwaar vermoeden dat Uw persoon op een macho christelijke wijze geïndoctrineerd bent als medemens. Mijn persoon zal nooit op zijn knieën gaan voor jouw imaginaire blanke en bebaarde god. Jouw godje is ook nog eens gecopy / pasted door macho mannetjes uit een ander heilig boekie uit het beloofde stukje aarde en genaamd de Torah, het heilig boekie van onze Jiddische medemensen.

   Enneh een van de aartsvaders in jouw geliefde boekie is toch Abraham en waar haalt diezelfde Abraham de mosterd in het verleden vandaan?? Volgens mij komt Abraham ook uit de Torah vandaan net zoals het oude testament of zit Palbitohhh er helemaal naast in deze medelander Albertien!!!!!

   Enneh Jezus Ceeeeeeeeeeee super star was zelf geen Christen, maar een rebels joods manneke, zeg maar de besneden Pietje bel uit Palestina. Althans als je een volgeling bent van die Torah enneh de moslims noemen hem weer Isa…

   En de Duivel en Lucifer zijn ook 2 personages uit dezelfde Torah, namelijk 2 rebelse engeltjes, want de Jiddische God Yahweh, welks jullie Christenen ook hebben overgenomen uit dezelfde Torah, gedroeg zich ook heel barbaars. Net zoals jullie jurken dragende christelijke mannelijke leiders in het heden minderjarige kinderen heel barbaars misbruiken en de engelen Duvel en Lucifer kwamen in opstand tegen god/Yahweh.

   Zie o.a. deze beelden hoe de christelijke leiders kinderen en nog wel dove misbruikten beste medemens Albertien en die beelden zijn niet gemanipuleerd zoals Uw heilig boekie genaamd de bijbel….. En deze beelden zijn niet eens van zo lang geleden…

   Mea Culpa: Silence in the House of God
   https://youtu.be/vIHQ9obaUW4

   Enneh zelfs jullie vrouwelijke vertegenwoordigsters misbruiken minderjarigen

   Seksueel misbruik door Brabantse nonnen: schokkende en aangrijpende verhalen
   http://www.omroepbrabant.nl/?news/190011302/Seksueel+misbruik+door+Brabantse+nonnen+schokkende+en+aangrijpende+verhalen+.aspx

   Ja dat krijg je ervan als je celibatair gaat leven als mens en een gemanipuleerd handleiding toepast om het aardse leven te verkennen. Enne het celibaat oftewel het onthouden van sex is iets heel onnatuurlijks en dat natuurlijk gevoel oftewel paringsdrang kan je niet onderdrukken als menszijnde. Daarom moeten jullie vrouwelijke en mannelijke christelijke leiders in het vervolg vaker een wippie maken met elkaar en met hun christelijke poten / handjes van minderjarigen afblijven of hun handjes uit hun mouwen steken en die te gebruiken om aan zelfbevrediging te doen, wat ook wel als masturberen wordt omschreven, want dan lost die drang ook op, maar wel tijdelijk en dus niet voorgoed.

   Enneh waar komen al die miljarden jaren oude botten van o.a. de dinosaurussen vandaan? Heeft jouw god die stiekem onder de grond verstopt om jouw geloof in jouw imaginaire god te testen?????? Want in jouw geschiedenis boekie de bijbel, beweert men dat de aarde 12.000 jaar oud is!!!!!!!!

   Enneh waarom noemen jullie jouw God VADER , HEER en andere mannelijk woorden??? Want in jouw boekie staat toch heel duidelijk beschreven dat wij allen als mensen, dus vrouwen en man, naar Gods evenbeeld zijn geschapen enneh is dus jouw god tweeslachtig, dus zowel vrouw als man en dat omschrijf men niet als Vader of Heer, maar als een Hermafrodiet of Hermaphroditus in ABN NL.

   Enneh in Exodus 21-7:7-8 staat ook eens beschreven hoe Christelijke pappies hun eigen dochters kunnen verkopen als slaaf aka hoer.

   @ in Exodus 21.2-6 , 21.20 en 21.26 kan U zelf nalezen hoe je menselijke slaven moet behandelen volgens jouw hermafroditische en bebaarde godje,,,,

   En betreft kindermisbruik welks NU nog veel plaats vindt in jullie christelijke gemeenschap, dat hebben jouw mede geloofsgenoten weer van jullie godje gecopy pasted, want in Deuteronomy 21:18-21 staat weer beschreven, dat jullie imaginaire godje jullie volwassenen opdraagt om je eigen zonen om zeep te helpen als je minderjarige zoon niet gehoorzaamt….

   Jullie christelijke medemensen preken en verkondigen altijd over vergiffenis, maar ondertussen wens jij en jouw christelijke medemensen mijn soort mensen, dat die voor eeuwig en oneindig zullen branden in de hel……. Wauwwwwwwwww wat een hatelijke en typisch christelijke vorm van NAASTENLIEFDE aka Altruïsme

   Ach jouw haatdragende en christelijke boodschap kan mijn persoon geen ene moer schelen, want net zoals ik niet geloof in de kerstman, de racistische Sinterklaas met zijn zwart geschminkte blanke slaafjes en in het engels genaamd Black Pete, gelooft Pablitoh ook totaal niet in het door jouw persoontje zo geliefde en door Europese mannen zwaar gemanipuleerde handleiding genaamd de bijbel en die 2 andere heilige boekies de Koran en Torah uit het beloofde land zijn ook leuk om te lezen als naslagwerkje over de menselijke geest net zoals de bijbel, echter net zoals de bijbel zal ik die niet toepassen in het dagelijks leven. Want de natuur is mijn religie en moeder aarde is mijn tempel en daarom moet ik ook totaal niks hebben van Charles je suis Darwin achterlijke evolutie theorie, want dat is ook zo een typisch Europees mannelijk naslagwerkje en net zoals jouw christelijke handleiding zwaar gemanipuleerd..

   Forbidden Archeology: SUPPRESSED New Evidence of Early Man – HD FEATURE
   https://youtu.be/koYWznEIV50

   Enneh misschien kunt U aan de huis-channelaar genaamd Elias van de website Bovendien om een addendum / update vragen in deze, want dit heerschap beweert dat hij (Elias zijn EGO) in contact staat met Jezus ……….

   Lees zelf maar:
   http://www.bovendien.com/

   Maar neem wel 250 eurie mee als u graag wilt worden opgelicht door Bovendiens huis-channelaar die zich voordoet als Elias. Elias is trouwens ook weer een bijbels figuur, die gecopy pasted is uit de Torah, want in de Torah heet hij Elijah en is volgens diezelfde torah weer een Hebreeuwse profeet en in de Koran noemen ze hem weer Ilias (إلياس).

   Elias
   http://en.wikipedia.org/wiki/Elias

   En als afsluiting en toetje deel ik met veel naastenliefde dit meesterwerkje van Bill Hicks over fundamentalistische christelijke Amerikaanse Presidenten zoals Bush en dinosaurussen samen met Uwe persoontje beste Albertien.

   Bill The Legend Hicks on religion mind control bullshit

   https://youtu.be/iFGl3NDQFak

   Source / Bron:

   THE INTERNET, MOTHER EARTH & HUMANS

   Saludos y abrazos van polder pablitohhh

 3. Hola aloha amigo Rob,

  Heb je al gelezen dat de Polder dictator en zijn Latina vrouw zich zelf weer een geschenk hebben gegeven en nog wel een dubbelportret in brons met hen daarop zelf afgebeeld, welks nu staat verborgen in besloten ruimte van de Raad van State genaamd de Ledenkamer van het gebouw van de Raad van State aan het Binnenhof in Den Haag. Willempie is nu in het levende heden de zelfbenoemde voorzitter van Raad van State en sinds 2004 heeft zijn Latina vrouwtje genaamd Maxima ook zitting in dezelfde raad, misschien omdat zij hem een beetje dom vindt zoals Maxima in het verleden publiekelijk verkondigde en et ons allen samen deelde. Ze komen ook openlijk uit voor deze vorm van zelfbevrediging, welks waarschijnlijk weer met belastinggeld zal zijn bekostigd. Enneh deze info staat vermeld op de website van de Raad van State, zie de onderstaande link.

  Koning en Koningin ontvangen dubbelportret van Raad van State
  Vrijdag 22 mei 2015
  https://www.raadvanstate.nl/pers/persberichten/tekst-persbericht.html?id=739&summary_only=&category_id=8

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima hebben op vrijdag 22 mei 2015 een dubbelportret in brons aangeboden gekregen van de Raad van State.
  Het dubbelportret met de beeltenis van de Koning en Koningin Máxima staat in de Ledenkamer van het gebouw van de Raad van State aan het Binnenhof in Den Haag. In deze besloten ruimte hangen schilderijen van de voormalige staatshoofden Koningin Wilhelmina, Koningin Juliana en Koningin Beatrix. Zij waren, net als Koning Willem-Alexander nu is, voorzitter van de Raad van State. Koningin Máxima heeft sinds oktober 2004 zitting in de Raad.

  ————-

  Enneh over de historie van Las Naranjas / de Oranjes, kan men nu zelfs op wikipedia lezen en daar heb je dus zelfs geen wikileaks voor nodig, dat er binnen deze familie incestueuze praktijken plaats vonden in het verleden en zelfs nog niet zo lang geleden, want de moeder van Juliana genaamd Wilhelmina, trouwde met haar achterneef Hendrik van Mecklenburg-Schwerin en uit dit huwelijk is Juliana voortgekomen.

  Is het je nooit zelf opgevallen, dat de leden van de Oranjes altijd met blanke / kaukasische medemensen trouwen op een enkele uitzondering daar gelaten en vroeger vaak ook nog eens met andere leden van dezelfde familie. Dat is namelijk traditie binnen alle Europese koningshuizen. Ga eens anders naar een museum waar portretten van koningshuizen en de adel hangen en dan kan je zelf waarnemen wat de gevolgen van deze incestueuze praktijken hebben op het uiterlijk van deze medemensen. Zelf viel het mij ook op dat de kinderen van Willempie en Max, allebei blanke mensen, ook vreemde gezichtsuitdrukkingen hebben. Lijkt veel op die van leden van koningshuizen uit het verleden. Begin maar op deze link om de ware historie van de Las Naranjas zelf te onderzoeken, want ik heb een donker vermoeden, dat jij deze info niet op school en de universiteit in de Lage Landen hebt geleerd, waar je wel is voorgelogen dat Chritopher Columbus het continent Amerika ontdekte, terwijl er al ande medemensen vertoefden zoals de Indianen en zelfs een kleine groep negroïde medemensen:

  Wilhelmina der Nederlanden
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Wilhelmina_der_Nederlanden

  Enneh mijn persoon kan niet vervolgd worden voor het samen delen van de bovenstaande info, want het is afkomstig van officiële sites, en is mijn persoon dus niet de klos zoals de medemens die laatst “Fuck de koning” riep. Hij heeft trouwens wel geluk in het heden, want in het verleden zou deze demonstrant in een duister kerker zijn opgesloten of misschien op een brandstapel zijn belandt en in de fik gestoken zoals dat ook in die tijden gebeurde met kruidenvrouwtjes en die werden weer omschreven als heksen door christelijke kaukasische macho mannen… zie deze docu amigo

  The Witches (Complete Documentary)
  https://youtu.be/wrxzJjrUUVA

  O ja enneh deze vorm van incestueuze praktijken wordtttt ook als eugenetica omschreven en daar heeft racist en macho Charles darwin een hele grote bijdrage aan geleverd. Daarom moet mijn persoon niks hebben van zijn racistische evolutie leer en waarin ook Charlie je suis Darwin zelf aangeeft daar er een missing link is tussen de mensen en de apen en dat is mij ook nog eens bevestigd door o.a. los Indios en de medemensen uit het verre Oosten amigo. Ik zal je daar later meer info over doen toekomen amigo

  Saludos rebelde y abrazos anarkista Pablitohhhhhhh

 4. Voor mij zijn: Media, Regeringen, Systemen de echte onrustzaaiers en niet andersom! En gelukkig besef ik dit al heel lang (niet vandaag, gisteren, eergisteren, vorige maand of vorig jaar, maar echt al heel lang !)

 5. Alleen misdadigers maken een samenleving waarin de mensen zó geraffineerd tot elkaars vijanden zijn gemaakt dat ze het niet eens meer merken.

 6. Rob is slim. In plaats van te roepen wat er allemaal niet deugd is hij actief bezig er wat aan te veranderen, waar we een groot voorbeeld uit kunnen halen voor zover we niet precies hetzelfde doen. Slimme mensen vallen altijd door het filter omdat ze slim genoeg zijn hun eigen mening te vormen, alternatieven aan te dragen, en nieuws te duiden, terwijl het domme volk net zo goed geen brein in de kop kan hebben. Sociale mensen hebben een eigen site om de machtsblokken van de dommen te breken. Dat is hard nodig en daarom lees ik Rob graag. Beter dan miljoenen doden voor een paar minuten zendtijd.

 7. Hola aloha amigo en medelander Rob,

  Vooral mensen die nu nog wel een comfortabel leven leiden zijn degenen die moeite hebben met jouw altruïstische bijdrage aan de maatschappij. Voor een groot deel zijn dat de middenklasse met sheeple (menselijk schaap) kuddegedrag.

  Zij onderhouden ook nog steeds voor een groot deel het ziekelijk systeem welks door de elite, hun werkgevers, is bedacht. De meesten van hen gaan straks weer massaal en meestal tegelijkertijd, zwarte zaterdag op de Europese snelwegen, op vakantie naar o.a. de zuidelijke Costa’s in Spanje, de Riviera in Frankrijk, de Griekse eilanden, Turkse badplaatsen en Italiaanse badplaatsen om pootje te baden en allemaal gelegen aan de Middellandse Zee, waar tevens dagelijks hele gezinnen sterven, die hun geboortegronden zijn ontvlucht vanwege de oorlogen die er woeden en waarvan een van de strijdende partijen altijd door het Westen, EU & Noord Amerika, worden gefinancierd. Lijkt mij persoonlijk niet een prettig idee om in zo een zee te gaan zwemmen.

  Het zijn ook dezelfde mensen die graag gaan winkelen als tijdverdrijf / hobby. En ze zijn ook verantwoordelijk voor de vele tonnen voedsel welks jaarlijks in de polder wordt weggegooid.
  Dit doen ze allemaal vrijwillig en ze kunnen nu niet met alle moderne communicatie middelen van tegenwoordig zeggen zoals de Duitsers uit de Tweede Wereld oorlog zeiden, Wir haben es nicht gewüsst. Want deze texelse schapen (polder sheeple) kunnen alleen zeggen, we hebben er ons niks van aangetrokken, want het kan ons geen bal schelen, want we kijken liever naar voetbal, RTL Boulevard of vieren massaal Dictatorsdag / Koningsdag en ons wekelijks vele dagen vol te zuipen.
  En om jouw Oosterse wijsheden toe te passen, de oosterse medemensen hebben ook een uitdrukking, namelijk Karma en dat kan je als de wet van de aantrekkingskracht omschrijven. En dat betekent de energie die je uitstraalt zal jou op den duur op dezelfde wijze en gelijke mate ten dele vallen.

  Een mooi voorbeeld in deze is de Amerikaanse consumptie maatschappij welks door Europeanen en hun afstammelingen is gecreëerd aldaar. Toen mijn persoon rond 1980 in Holland aankwam, had je maar enkele vestigingen van McDeath (McDonalds) in een paar grote steden en nog niet eens van die ziekmakende Drive-ins van McDeath met die dodelijke hamburgers en ander volgespoten vlees. Echter heden ten dage staat de polder vol met vestgingen met zo een paal met een afschuwelijke gele M erop. En het consumptie gedrag bloeit in de polder net zo volop als de tulpen in het voorjaar. Holland is zeg maar de 52ste staat van de VS geworden net zoals alle andere west Europese landen.

  Je had toentertijd, 1980, niet eens die rotzooi van de commerciële TV zoals RTL en SBS… Maar men had in die tijd wel de staatspropaganda van de NOS en de andere publieke omroepen, waarvan de VPRO altijd het buitenbeentje was en in wezen nu nog steeds, want die zenden nog steeds waardevolle en informatieve documentaires uit net zoals toen.

  Mijn persoon heeft alleen medelijden met de kinderen van deze volwassen, deze volwassenen zijn vaak trouwe kijkbuisvrienden van de rotzooi die Ellendemol op de Polder treurbuis produceert en uitzendt of dat domme voetbal. Wat zei een Romeinse keizer heel lang geleden ook al weer, geef het volk brood en spelen en ze gedragen zich als barbaren (net zoals de elite / hun bazen)…. En hun kinderen voeden ze op met McDeath troep en Monsanto groenten. En zie net zo als in Amerika lijden heden ten dage vele van die kinderen aan overgewicht of Anorexia en zelfs hun huisdieren zijn vaak veel te dik … Dat zijn ook tevens de kinderen die later deze volwassenen weer moeten onderhouden als die op pensioen gaan.

  Daarom hoopt mijn persoon dat die kinderen hun ouders op latere leeftijd op hun eigen gedrag zullen afrekenen. Wat ook meestal gebeurd. Stop ze maar lekker weg in een bejaarden tehuis en neem ze vooral niet in je eigen huis op, wat o.a. in Islamitische culturen, Afrikaanse culturen, Aziatische culturen en Latino culturen wel gewoonte is om je hulpbehoevende ouders in huis op te nemen en te verzorgen.

  En in wezen dumpen / uitbesteden in alle westerse beschavingen volwassenen hun ouders in een bejaardenhuis en die daar vervolgens wegkwijnen achter de geraniums. Dat vond ik ook zo iets mensonterends toen ik in 1980 hier aankwam en men dumpt nog steeds massaal hun eigen ouders in bejaardenhuizen onder het mom, dat men het daar beter kan….

  En tegenwoordig dumpen ouders massaal hun minderjarige kinderen in het kinderdagverblijf. Nu zelfs al op een leeftijd van 6 maanden. Omdat Paps en Mams allebei willen werken zodat men vaker op vakantie kan gaan, vaker een auto kunnen kopen en nog andere onzinnige uitgaven kunnen doen. En dit gedrag had je in 1980 nog niet. Die kinderen zullen daardoor zich nog meer van hun ouders vervreemden en hun ouders later ook als koopwaar aanzien.
  Alleen de superrijken hebben genoeg geld bij elkaar gejat, dat ze wel thuiszorg kunnen betalen voor hun ouders.

  Daarom amigo Rob, voor al dat RTL kijkvolk heb ik maar 1 boodschap en dat is:

  Eigen schuld dikke bult
  En ik zal geen poot uitsteken als ze op latere leeftijd om hulp schreeuwen

  En Rob net zoals het Kapitalisme zal dit soort medelanders op den duur uitsterven, want onder jongeren zie ik steeds meer afkeer groeien en bloeien tegen de ziekelijke consumptie maatschappij.
  Aankomende donderdag ga ik weer naar de UvA om met jonge studenten en jonge socialisten hun en mijn levenservaringen samen te delen en nog wel geheel gratis. Door deze jongeren heb ik ook steeds minder behoefte om terug te keren naar Zuid Amerika en voel ik mij steeds meer thuis in de Lage Landen. Daarom zal ik hen niet in de steek laten en tevens zijn zij onze toekomst amigo.

  En laat die RTL schapen maar lekker blaten tegen je Rob, want die zijn zelfs te lui om uit hun luie stoel op te staan om echte actie te ondernemen, want dat laten zij zoals gewoonlijk aan een ander over.

  Trouwens op het afgelopen Marxisme festival op de UvA liep er een oude polder communist rond met het Sovjet Unie syndroom, echter de meeste jonge socialisten namen deze medelander niet eens serieus. In een van de pauzes stond ik zelfs buiten een shaggie te roken en ik hoorde enkele van die jongeren hard om deze persoon lachen en ze vonden hem zelfs irritant. Ach deze soort vab medemensen met het sovjet unie syndroom zijn gelukkig ook aan het uitsterven. En anders moeten die naar Noord Korea maar gaan verhuizen om hun oude dag te beleven op Good Old dictatoriale communistische wijze en waar een persoon (familie) de massa leidt. Zie deze docu amigo en gemaakt door onafhankelijke Amerikaanse journalisten, die tevens in Noord Korea hebben verbleven

  Inside North Korea (Part 1/3)
  https://youtu.be/24R8JObNNQ4

  En als zij nog kunnen werken deze polder commies met het Sovjet syndroom, dan raad ik hen aan om zich vrijwillig bij deze werkkampen aan te melden in Noord Korea, want dan kunnen ze zelf ervaren hoe het is om aldaar te leven ipv er alleen over te praten en te lezen…

  North Korean Labor Camps – VICE NEWS – Part 1 of 7
  https://www.youtube.com/watch?v=awQDLoOnkdI

  Saludos & abrazos Pablo

 8. Inderdaad Rob, je probeert de slapende menigte wakker te schudden. De meeste mensen weten helemaal niet wat er aan de hand is of wat er komen gaat. Ik stuur deze artikelen ook altijd door aan vrienden en bekenden in de hoop dat die het ook weer doorsturen. Je moet wat proberen toch?

 9. In principe ben ik ook voor een basis inkomen , maar het is een utopie dat dit ooit zal gebeuren ! In Hilversum zit al een klubje idioten het wiel en het zwarte garen opnieuw uit te vinden ten fouveure van een stel te rijke media magnaten en hersenloze kijkers ! Dat ben ik met de stelling eens ! Maar voor veranderingen zullen mensen eerst de barricaden op moeten i.p.v achter de PC het orakel van een basis inkomen lanceren , leef je trouwens van deze site ?
  Ben ik erg nieuwsgierig naar ! Sociale revolutie zal door de huidige machtshebbers tot op het bot verdedigd worden en met geweld worden onderdrukt. Het scheppen van illusies is gevaarlijk en nogal pretentieus ! Je houd mensen een bot voor waar geen vlees aan zit ! Sociale ontevredenheid is er altijd geweest , en ik zeg niet dat wij daar ons bij neer moeten leggen zeker niet , maar mensen valse hoop geven is net zo erg als tegen een kanker patient zeggen dat het wondermiddel is uitgevonden maar pas over tien jaar op de markt komt omdat het onbetaalbaar is !
  Kom met haalbare oplossingen ! Sprookjes geloven alleen kinderen in !

  • Beste Ton,

   nergens maar dan ook nergens vind ik ergens terug dat deze site mensen tegen elkaar op zet, En reken maar dat als dit plaatzouvinden de reageerders er als de kippen bij zijn.

   Ik zie deze site als een die ergens op wijst, op info die idd bij veel mensen nog niet bekend is, of de lijn die er is van uitbuiting nog niet zien. Deze lijn wordt inzet en vooral ook in stand gehouden middels propaganda, de “fossiele” media (je weet wel zij die het steeds minder druk krijgen aan kliks omdat mensen hun legens doorzien), gebruiken methoden zoals sublimaties en oer beelden om reacties te creeren die zij wensen. Reacties die in het overheidsplan passen.
   Google eens manufacturing consent en noam chomsky.
   De oplossing hoeft rob niet mee te komen dat is niet zijn taak maar een van ons allemaal. De oplossing is in eerste instantie bewustwording van wat er plaatsvind zonder dat de grote meerderheid het door heeft. Is de meerderheid wakker dan kunnen we gaan bedenken wat eraan te doen , dat zou kunnen zijn geef ze geen toestemming meer voor dit wangedrag en leer men de ware geschiedenis.

   Het scheppen van illiusies, dat doet de overheid, DLM prikt ze juist door.

   Waarvoor dank Rob.

   • Señor Primavera / lente of Spring,

    Op deze site komt mijn persoon wel 1 artikel tegen die helaas niet de volledige weergave omschrijft en afbeeld mbt het dictatoriale macho gedrag van Pussy Putin. Echter het artikel is op moderne wijze gecopy pasted door onze digitale amigo en broeder Rob en dus niet zelf door hem geschreven. Enneh het is namelijk ook weer gecopy / pasted door de christelijke macho meneer Roland Schleepen aka Nexus, die zelf persoonlijk niet ter plaatse onderzoek heeft gedaan in Rusland & door overigens zijn terechte afkeer tegen het westerse elitair gedrag, señor Nexxie regelmatig een oogje dichtknijpt mbt oude dictators en hedendaagse dictators, die om hun eigen egocentrische belangen te beschermen, zich afkeren tegen de westerse elite, echter in het dagelijks leven zich wel elitair gedragen zoals duidelijk was en nog steeds is waar te nemen bij Pussy Putin, die in o.a. veel te dure maatpakken in VIP boxen vertoefd tussen de andere leden van de elite. En zelf ook hun ziekelijke sport evenementen organiseert in Rusland… Ik las laatst ook dat hij pappie is geworden en dat zijn vrouwtje tientallen jaren jonger is, wauwwwwwww wat een MACHO gedrag van overigens ook een Kaukasische man…

    Men dient NOOIT onderscheidt te maken in elitair gedrag, want dat is de zuiverste vorm van Apartheid, een woord met als roots Holanda aka El Pais Bajo en vele andere namen…

    Echter in tegenstelling tot Nexxie, die als hij het niet met jouw mening eens is, ouderwets apartheid toepast maar wel in een modern jasje, namelijk hij delete je mening en blokkeert je digitaal zowel op Bovendien als hun FB page. neemt onze digitale broeder Rob niet deel aan het onderdrukken van andermans mening, althans tot op heden en ik ben geen profeet, maar uit ervaring opgedaan in het heden en verleden, ben ik van mening dat Rob zich in de toekomst ook niet zo zal opstellen.

    Enneh Rob laat geen valse profeten digitaal aan het woord zoals Nexxie wel doet, door namelijk dhr Elias het vrije woord te geven en de hulpbehoevende mensen geld afhandig te maken en daarbij beweert Elias (zijn EGO) dat hij in contact staat met een imaginaire bijbels figuur genaamd Jezus en altijd in het Westen als een Kaukasisch mannelijk persoon / Gringo afgebeeld en beschreven net zoals al hun apostelen, hun bebaarde god, enz . Wat mijn persoon weer heel erg bevreemdt, want in die periode waren de oorspronkelijke inheemse bewoners in Palestina / het beloofde land /.. niet van Kaukasische afkomst, alleen de Romeinen die dat gebied bezetten als ware conquistadores waren van Kaukasische afkomst… En het waren ook diezelfde Romeinen die als eersten de bijbel uitgaven en diezelfde Jezus om zeep hielpen door hem aan kruis vast te nagelen, althans als men hun Roomse Bijbel moet geloven……

    Ach en al die volgelingen van dat oude boekje uit het beloofde land, zijn in mijn ogen religieuze sheeple, die enkel God kennen uit een zwaar gemanipuleerd boekje uit een heel lang en ver verleden & mannen in zwarte — of witte jurken als hoofdvertegenwoordigers / managers hen vrijwillig laten misleiden en lijden en die nog steeds beweren dat de aarde rond de 12.000 jaar oud is en zelfs nog niet zo lang geleden verkondigden dat de aarde plat was en het Universum om de aarde draaide.

    Als mijn persoon een buitenaards wezen was en op aarde was aanbelandt, dan had ik net zoals ET uit de film ET van Steven Spielberg meteen naar huis gebeld, ET phone home, om opgehaald te worden en pas terug te keren als het Kapitalistisch VOC gedrag en al die andere vreemde verzinselen van de mens zijn uitgebannen.

    E.T. Phone Home.flv
    https://www.youtube.com/watch?v=iyFijjikkeM

    Ach ET is een imaginair wezen uit de Hollywood industrie, maar zijn vlucht gedrag en acties op mother earth spreekt mijn persoon meer tot de verbeelding, dan de hele bijbel en zijn imaginaire Kaukasische hoofdrolspelers of de valse profeties van Nexxies vriendje Elias, die met het geld van zijn patienten vervolgens weer Palestina gaat bezoeken, althans dat heb ik vorig jaar voor het laatst op Bovendien gelezen, om vervolgens nooit meer op die pagina weder te willen keren, echter zeg Nooit NOOIT, want dankzij onze digitale Broeder Rob, kwam ik helaas weer in contact met het artikel van Nexxie over de Russische Dictator Pussy Putin….. Echter ik geef eerlijk toe, ik heb alleen de titel gelezen en dat zij mij al genoeg en ik kreeg er een naar gevoel van binnen bij net zoals de artikelen waarin dhr. Roland Schleepen massa moordenaars als o.a. Ghadaffie, Assad en Sadam Hoessein de hemel in prees…..

    Enneh señor Primavera, ik weet niet of u alleen van boeken & letters houdt of ook wel eens een documentaire bekijkt als de hedendaagse moderne vorm van informatie, want hierbij wilt mijn persoon aan u meegeven om deze docu eens 100% aandachtig te bekijken en te beluisteren en pas na afloop ervan zelf en geheel onafhankelijk er een eigen mening / laatste oordeel over te creëren en het is aan U zelf de vrije keus of U daar aan gehoor geeft.

    Christian Dilemmas – The Secret History of Christianity and the Bible – HD Movie
    https://youtu.be/_FXdMkFomBk

    &

    Long Life the Freedom of Speech and Choice lieve medelanders,

    Hoogachtend enneh de mazzel (vriendelijke groeten in Plat Jordaans Amsterdams)
    Pablitohhhhhhhhhhhh

 10. ach dat is iemand die denkt dat je volgers niet zelf na kunnen denken. Ben het ook niet altijd met je eens, maar dan hoef ik nog niet in de pen te klimmen

 11. Inderdaad mensen worden afgeleid met spelletjes, onbeduidende problemen opgeklopt als zijnde zaken van levensbelang. Om vooral de aandacht af te leiden van de echt belangrijke zaken zoals het bestelen v d gewone man z’n verworvenheden t.a.v recht om te bestaan! Het niet meer willen delen van de koek zo gezien door de ogen v d (macht) Hebbers.

 12. Mooie én heldere ractie van Rob!

  Na zoveel decennia, na zoveel eeuwen hersenspoeling is het natuurlijk ook niet een, twee, drie duidelijk voor eenieder.

  Hoe denken mensen over 5 dagen werken per week? Dat wil zeggen: werken voor je inkomen. Dat IS toch ook een uiterst grove misvatting. Maar die is er behoorlijk ingeslepen. Twee dagen werken per week (voor je inkomen) is écht voldoende:
  http://www.nieuwsuur.nl/video/489478-hoeveel-is-genoeg.html Deze video ligt er regelmatig uit (WAAROM?)

  Hier staat er in ieder geval nog iets over te lezen: https://uitgekleed.wordpress.com/2013/03/28/hoeveel-is-genoeg/
  En hier: https://www.nexus-instituut.nl/nl/events/121-robert-skidelsky

  Rob zit uiteraard op het juiste, heldere spoor; het spoor van het hart, met juiste ondersteuning van het nuchtere verstand.

 13. Mensen die niet eens campagne kunnen spellen neem ik sowieso niet zo serieus!

  • Beste señora Sonia,

   Waar mijn persoon moeite mee heeft is met het gedrag van de zgn leden van het boekenvolk ook wel als intellectuelen, academici en met andere benamingen omschrefen, oeps de f moet eigenlijk een v zijn volgens deze medemensen, net zoals jouw naam met een j wordt beschreven maar in latijns amerika meestal met een i, ach het klinkt allebei hetzelfde als men het uitspreekt, hi hi hi. Ai ai ai caramba waar een mens zich druk om kan maken. Het zijn mensen die meestal hun kennis opdoen uit de literatuur aka het lezen van zielloze boeken vol met dode letters enneh woorden en vaak ervaringen van anderen en niet van zichzelf. Deze medemensen zien er vaak zomers net zoals in de winter nog al bleekjes uit, ondanks dat de zon schijnt, want men zit liever binnen een boekie of de krant te lezen.

   Er verblijven allerlei soorten volkeren op aarde, een bepaald volk wordt ook met het woord “STAM” omschreven in de Lage Landen. De intellectuelen die zich druk maken om verkeerde spelling aka fout geschrefen woordjes, noem ik de stam plus d of t en die verkennen de wereld niet met een schip (boot) of vliegschip (Fliegtuig) maar het ‘t’ kofschip….. Waardoor heel duidelijk is te merken en waar te nemen dat deze medemensen een groot gebrek hebben van de ware aardse realiteit. En zich vaak druck maken om dode letters en de wijze hoe die lettertjes worden beschrefen en aan elkaar geplakd/ gecopy & pasted om daarmee een woord te formen en vervolgens met die woordjes een zin te creëren, en ga zo maar door….

   Toen ik in Hollanda tijdelijk op het VWO zat, waar ik trouwens gauw ben weggegaan in de 4de klas, o.a. vanwege al deze soort van zielloze intellectueeltjes met een grote voorliefde voor dode letters, want deze soort van medemensen beschouwt pablitohhhhh niet als menselijke juweeltjes, daar op het VWO had je een boekenlijst en daar stond onder andere een boek op desbetrevvende leist met als titel, “Een Roos van Vlees” en van deze titel kregen en krijgen vele leden van het boekenvolk een orgastisch gevoel van en geraken in een bepaalde extatische bewustzijnstoestand….. Ai ai ai caramba que pasa…..

   Beste Sonja ik kan je uit eigen ervaring uit de praktijk mededelen, dat dode woorden nooit en te nimmer de realiteit en de extatische gevoelens in mijn persoontje opwekken, zoals wel gebeurt als ik het paringsritueel met een lieftallige en zeer opgewonden dame samen uitvoer, want dat is pas ………….. ik zal je de details besparen enneh ik deel alles samen met mijn medemensen, behalve mijn bed-avonturen, want dat zijn de bedgeheimen welks van de betreffende señorita en mijn persoon zijn en dat ga ik met niemand anders samendelen … En daarom heb ik ook geen boeken of een seksuoloog nodig om erachter te kommen hoe men als mens de liefde dient te bedrijven, want dat experimenteer ik zelf liever in de praktijk dan er een boek over te lezen……

   An Open Mind is a JOY FOREVER en daarom vraag ik mij soms af of die leden van het boekenvolk ook een geschreven handleiding meenemen als ze gezamenlijk het paringsritueel uitvoeren…. Ach ik hoef het niet eens te weten, want de gedachte alleen al is zeer lachwekkend genoeg.

   Enneh het zijn altijd intellectuelen die wapens, tanks, oorlogsboten en vele andere oorlogsmiddelen bedenken, vervolgens deze gedachtes beschrijven en deze ziekelijke beschrijvingen weer door anderen laten bouwen/maken..

   Ja zoals het buitenbeentje van de westerse psychiatrie Carl Gustav Jung zo mooi zei en met ons allen samendeelde, niet de wapens maar het menselijk brein is onze grootse vijand en vooral van de intellectueeltjes die zich zelf beschouwen als intelligent.

   Karl G. Jung – (wo)man is the great danger
   https://youtu.be/jZMrqtqJVQ8

   Maareh beste señora Sonja, vanwege het feit dat ik mijn eigen levenservaringen niet met Uw person oraal kan samendelen, zijn geschreven woorden een handig hulpmiddel in deze. Enneh in tegenstelling tot het VOC gedrag van mijn meeste medelanders is de Nederlandsche Taal wel heel veel geëvolueerd sinds de donkere middeleeuwen, want laatst kwam ik een Nederlands(ch) boek tegen en enkele eeuwen geleden uitgegeven en toen was de schrijfwijze van de Nederlands(ch)e taal geheel anders… Maar met een beetje verbeelding kon Pablitohhhhhhh wel voor en groot deel begrijpen wat men toentertijd bedoelde wat in dat oude boekie stond beschreven. Sommige woorden begreep ik niet, want die zijn in het heden uitgestorven en hopelijk zal dat in de toekomst ook met het VOC gedrag gebeuren..

   Beste señorita Sonja, ik hoop dat U mij als mens zal vergeven voor de vele opzettelijke taalfouten die mijn persoontje hierbofen heevt geschrefen. Net zoals de Christelijke en heel bleekjes uitziende Jezus onze zonden heeft vergeven, hi hi hi. Trouwens nog een weetje, de indianen uit het continent Amerika zeggen altijd als je de Christelijke bijbel lang genoeg in de regen legt, dan lossen al die woorden op dankzij de weergoden en dat is de realiteit… En als Addendum voegen ze er aan toe, hoe kan je een imaginaire God ervaren door er alleen over te lezen…

   And last but not least, heeft U wel eens van die nieuwe moderne taal gehoord uit de vorige eeuw en MS-DOS genaamd?? MS-DOS betekent Microsoft Disk Operating System en dan kan je ook als computertaal omschrijven. En daar worden ook letters, woorden en andere leestekens toegepast om o.a. software te kunnen maken/realiseren en tevens een belangrijk onderdeel, software, is van het tot stand brengen van het internet samen met hardware. Deze intellectuelen hebben net zoals alle grote uitvinders, het nieuwe inzicht verkregen door te denken / fantaseren buiten de gebaande paden en nog wel met behulp van bestaande letters en leestekens……

   Bekijk en onderzoek zelf maar hoe software wordt geschreven en ik krijg van U de indruk, dat U zich te pletter zal schrikken van de schrijfwijze en voor U waarschijnlijk vol verkeerd taalgebruik en spelfouten. Maar door woorden zo toe te passen kunnen U en mijn persoon als nog digitaal communiceren, wat waarschijnlijk in het dagelijks leven niet plaats zal vinden.

   Saluiditos en abrazitos Pablitohhhhhhhhhh

   • Zeg pabloelcampecino, je bent zeker wel blij met je toetsenbord, is het niet?

   • Beste pabloelcampecino, jou zou ik een spelfout vergeven, jouw hart zit op de goede plek. Mijn ergernis gaat naar mensen die ziende blind zijn. En natuurlijk gaat het niet om een spelfout, maak je daar niet druk om. Mijn hart huilt door wat ik hier en op andere plekken lees. Hoe mensen zo harteloos zijn geworden en hoe mensen anderen menen te moeten behandelen, ik lig er wakker van en heb angsten omdat ik met mijn persoon alleen niet veel kan doen..

 14. Wat een reactie zeg. Misschien uit angst of is het gewoon een trol. Nu zal ik alvast een beetje kunnen weten dat het geen trol is, omdat die meestal doorgaan met treiteren.

  Rob ga iig gewoon door met wat je doen en laat je niet weg slaan door internetbully’s.

 15. Volgens mij zijn het juist de huidige media, regering en alles wat aan de “top” zit wat bezig is met onrust verspreiden. Als je het gevoel hebt dat je leven zo aangenaam en prettig is dan vooral niet lezen hoe het anders kan zou ik zeggen. Heb je ergens een knagend gevoel dat het toch beter zou moeten kunnen en dat we toch wel in een erg vreemde wereld leven, dan goed om eens om je heen te kijken en te gaan lezen (leve het internet!). Dat je dan uit je comfortzone moet komen, is inderdaad erg beangstigend. Schijnbaar is degene die reageert echter zich al ergens van bewust, hoe kom je anders überhaupt bij deze blogs en sites terecht? Toch?

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.