De krokodillentranen van Trump en May

In een verschrikkelijke ontploffing hebben gisteravond meer dan 20 concertbezoekers in Manchester de dood gevonden, en van 23 april tot 23 mei werden 225 Syrische burgers gedood, waaronder 44 kinderen.

In Manchester was een persoon verantwoordelijk voor deze moordpartij: hij blies zichzelf op.
In Syrië zijn staatshoofden van de NAVO verantwoordelijk voor de moorden, onder hen Trump en May.

De zelfmoordenaar kan niet meer spreken, maar Trump en May zeiden hierover het volgende.

Trump:(over Manchester)
“Zo veel jonge mooie onschuldige mensen die van hun leven genieten vermoord door kwaadaardige ‘losers’ tijdens hun leven. Ik zal ze geen ‘monsters’ noemen omdat ze die omschrijving graag zouden horen. Ze zouden het een geweldige naam vinden. Van nu af aan noem ik hen ‘losers’ omdat ze dat zijn.”

May:
“Alle terroristische acties zijn laffe aanvallen op onschuldige mensen, maar deze aanval valt op door zijn opvallende, zieke lafheid, gericht op onschuldige weerloze kinderen en jonge mensen die genoten op een van de meest memorabele avonden van hun leven.”

In Syrië vinden iedere maand honderden burgers de dood onder verantwoordelijkheid van mensen zoals Trump en May. Hieraan wijden ze geen speeches of minuten stilte. Deze slachtoffers zijn niet het bespreken waard, het zijn geen mensen, het is slechts ‘collateral damage’.

De leiders huilen krokodillentranen voor hun kiezers, voor het oog van de camera’s, wanneer er in het westen doden vallen. Zij doen alsof ze zich het leed aantrekken van de slachtoffers en nabestaanden.

Ze huichelen slechts, want met het moorden in het Midden Oosten gaan zij onverminderd door.

Hoe kwaadaardig zijn Trump en May eigenlijk, samen met de leiders van de deelnemende NAVO-landen aan de moordpartijen in het Midden Oosten?

Zij suggereren dat zij geen ‘losers’ zijn en geen laffe aanslagen (laten) plegen op mooie onschuldige jonge mensen. Dat zij 1 haar beter zijn dan de zelfmoordenaar in Manchester en de daders van de aanslagen in de hoofdsteden van Frankrijk en België.

Deze leiders vinden hun moordpartijen gerechtvaardigd, omdat dit een heilige oorlog tegen het terrorisme is en dat zij daarvoor op democratische wijze verkozen zijn. Leiders van democratieën hebben ook beslist dat de volkeren van het Midden Oosten andere regimes moeten krijgen. Zolang deze landen niet luisteren mogen zij uitgemoord worden. De westerse kiezers geven hun leiders het mandaat om hiermee door te gaan!

De moordpartijen in Syrië worden in kaart gebracht. Het in Engeland gevestigde Syrian Observatory for Human Rights meldt dat van 23/4 tot 23/5 minstens 225 burgers, waaronder 44 kinderen en 36 vrouwen zijn gedood. Ten minste 122 IS strijders en strijders loyaal aan de Syrische regering werden ook gedood.

Zij zeggen dat er sprake is van escalatie.
“De afgelopen maand hebben de operaties hun hoogste tol aan burgerlevens geëist sinds de coalitie begon met de bombardementen op Syrië,” Tijdens de vorige 30-daagse periode van 23/2 tot 23/3 van dit jaar, doodde de coalitie 220 burgers. De cijfers laten zien dat sinds Trump president is er sprake is van een meer agressieve benadering.

Nergens, van geen enkele leider hoor ik dat deze zich schaamt voor wat ze uithalen in Syrië. Ik hoor ook geen spijt. Ik zie dat ze alleen huichelspeeches houden.

Rob Vellekoop, 24 mei 2017

12 Comments

 1. Er is, speciaal op de alternatieve sites op internet een ernstige ontwikkeling gaande. Namelijk, alle aanslagen bestempelen als false Flag. Dat is precise waar de overheid ons wil hebben, alles ongeloofwaardig maken en tweespalt creeren.
  Natuurlijk zijn er Fales Flaggen, 9/11 is daar een goed voorbeeld van. Kijk naar de beelden en luister naar de deskundigen en dat zijn vaak niet de eerste de beste.
  Andere aanslagen, waarbij een moslimterrorist zichzelf opblaast of in het wilde weg gaat moorden, zijn geen False Flaggen, tenzij het tegendeel aangetoond kan worden.
  Vertel mij eens, waarom zou de overheid het in scene zetten en nepslachtoffers gebruiken. Zo’n gek is makkelijk op te jutten en een mensenleven is voor de overheid nog minder waard dan hun rozenplantje in de tuin.
  Ook de aanslag in Manchester zijn er weer reageerders die beweren dat het een Flse Flag is. Er zijn geen bloedige foto’s. O nee?? Nou ze zijn er wel hoor. Maar als ze in de UK het fatsoen hebben om die niet publiekelijk breed uit te meten wil het nog niet zeggen dat ze er niet zijn.
  Ikzelf woon in de UK en ik ken iemand die zijn zoon van 13 daar verloren is. Ik denk dat hij mij lyncht als ik zeg dat het een False Flag is.
  Wij als links moeten goed oppassen met deze gevaarlijke ontwikkeling en alleen als we aan kunnen tonen dat het een False Flag is, dat dan ook moeten schrijven. En naturlijk stimuleert en organiseert de overheid dit soort aanslagen, dat is met Manchester weer eens bewezen.

 2. En Trump maar corrumperen om ze, de euleiders, geld afhandig te maken, voor de gewelddadige militaire ingrepen, die hij zelf regisseert? Allemaal afgesproken werk, moeten voor wereldvrede demonstreren en ons door die psychopaten nikswijs te laten maken?

 3. Ole Dammegard heeft deze VALSE VLAG aanslag voorspelt. “ZIJ” kondigen dat nl van te voren aan en zetten acteurs en actrices in. Op een foto herkende IK zelfs een meisje dat iedere keer opduikt bij deze “aanslagen”. Voor GELD kun je nl ALLES en IEDEREEN kopen, behalve de échte wakkere mensen want die weten inmiddels dat de tijd van geld bijna voorbij is.

 4. Rob, je kunt elk moment bij het toenemend aantal aanslagen wel krokodillentranen huilen, maar als je dit structureel wil oplossen zul je echt weer over moeten gaan tot een professionele grensbewaking, zoals vroeger, per land, want het EU-bestuur zelve is zo corrupt als de neten en willen het liefst Europa en haar bewoners zo snel mogelijk armoediseren zodat er sociaal helemaal niks meer over blijft voor de eigen europeanen !

 5. Rob, wat mij betreft heb je trouwens niet alleen een, maar vooral dé goede beslissing genomen.
  Nadat ik dit artikel las, met deze invalshoek en deze manier van feiten presenteren, in combinatie met omstandigheden en mogelijk zelfs de tegenstellingen van de gegeven overeenkomsten er uitgelicht, … Ik werd er toch ff stil van.
  Cudo’s! Bravo! Chapeau! BisBisBis! Popopopopopopopopo!!! Komt het al een beetje over? Boom! Bigup yoself broer!!

  Er is nog steeds restwaarde..

  Het komt naar mijn mening niet genoeg over ofzo..hoe dik ik het er ook op zou leggen met woorden, het komt naar mijn mening bij voorbaat al niet genoeg bij je aan en over..

  Dan zou je zeggen, wanneer zeggen niet genoeg meer is ga je doen, maar laat me dat maar ff niet doen, want wat ik nu allemaal door krijg om te doen is wijzer om te laten..

  Dus,.. je krijgt de primeur!!
  Van iemand met schijt.
  Niks te; sorry voor mijn gezeur, daarvan heb ik geen spijt, maar het is gewoon tijd dat ook ik toon aan wat het begrijpt en wel nu, dat ben jij,
  plus de synchronisiteit, want toch telt dat mee, want vandaag is er die restwaarde en zo vandaag onze pay-day.

  Money talks?
  Then we’d better pay the righteous!

  En het is een primeur omdat het werkelijk voor het eerst ooit is dat ik op deze manier zo’n bijdrage maak, financieel. En geen voorschot op een mogelijke toekomst hoor, nee, gedane zaken en genomen beslissingen. De vrije media betoogt met hun opzet een sterke zaak wat mij betreft, maar in dat perspectief mag er ook best wat gezegd en gegeven worden over en aan wie dat al poogde te presteren zonder zo’n opzet.

  Rob, ik weet niet in hoeverre mijn trolactie je beslissingen heeft beinvloed of geiniteerd, maar bedankt!!!
  Bedankt vanuit mijn hoofd, bedankt vanuit mijn hart, bedankt van het grote zeker en bedankt van het verste stemmetje, en metaforisch bedankt vanuit de buik, want het werd toch echt steeds moeilijker te verteren.

  Bedankt Rob!

 6. Wanneer ik mijn eigen gedachten die voortkomen uit zulke berichten zo eens aanhoor en op een rijtje zet, begin ik de realiteitszin in rap tempo te verliezen.

  Hoe houden jullie dit in godsnaam vol?
  Zonder helemaal door te flippen?

  Mij lukt dat dus niet meer.

  Ondertussen word ik blij van aanslagen. Het maakt me blijkbaar ook niet eens meer uit wie bij wie. Of ergens toch weer wel natuurlijk, maar,.. Toen ik gisteren dus vernam van de bomaanslag bij Arianne Grande werd ik blij. Tsja, .. Dat is dan het gevoel, gadverdamme. En dan heb ik natuurlijk wel afkeurenswaardige gedachten daar bij, door en over, maar die ervaar je en veranderen het gevoel niet.

  Dus dan hoor je je vervolgens iets denken als; ja maar jongen, dat kan toch echt de bedoeling niet zijn dat je daar zo blij van wordt.
  Loze poging. Hoe de emo en ratio in eerste instantie al met elkaar kunnen communiceren is me sowieso nog een raadsel, maar toen de emo blij werd van de moord op Lee Rigby, hield de ratio zijn kaken stijf op elkaar hoor. En dat vond ik dan weer niet gek.

  Waarom? Omdat de verhoudingen zo verschrikkelijk zoek zijn?
  Dus Israël heeft 3 TR-3b’s besteld?
  Ik vond een mes tegen een doorgeladen volautomatisch op-de-trekker-beveiling-na-schietklare mitrailleur al stoer. Ik dacht dat steen tegen tank al een toppunt was.
  Ik weet niet hoe die mensen het nu gaan doen, maar lekker dan, met stenen raak je geen mach 50 hoor!

  Dus wanneer er eindelijk na eeuwen twee ‘africanen’ ‘opstaan’ tegen wat nu gewoon nog ‘lekker’ aan de gang is daar, al is het maar 1 soldaat op een britse straat, vind ik dat op zo’n manier prachtig dat ik eigenlijk gewoon zoiets denk als; volgendeeee!!! Alhoewel eerlijkheid ook gebied te zeggen, dat wanneer dat met groot volume als zekerheid door me heen galmt, er in het verste zo’n mieterig stemmetje piept van angst en het gore lef heeft om te opperen, dat dat uiteindelijk zou kunnen leiden tot een africaanse invasie van, wat volgens dat stemmetje dan nederland zou moeten zijn. En dan nog? De waanzin!

  En dan zo’n Grande aanslag, waarbij ik me voorstel dat het vooral wat jongere mensenmeisjes zijn die daar naartoe gaan. Met de expliciete nadruk op: Engelse. En dan sluiten zich in mijn hoofd ondertussen dus een paar cirkeltjes, die mij wars houden van emphatie voor de kinderen van een groep (die in eerste instantie sowieso al bij elkaar gedwongen met geweld), die eeuwenlang oorlog gevoerd hebben over de hele wereld en daarbij nog steeds kinderen vermoorden. Arme kinderen allemaal overal…

  Maar ik ben er dus niet blij mee dat ik er blij van word, want ik word er zo op de langere termijn echt niet gelukkiger van.

  • Ik wordt er ook niet blij van dat jij er blij van wordt! Wat bezielt je!
   >:(

   • Door de korte bocht?
    Ik begin het letterlijk waar te nemen als ‘rasing awareness’ van ‘hun’ kant.
    Zolang de wij, waar ook ik met geweld of de dreiging ervan gedwongen bij hoor, ook nog kinderen vermoord, …
    Het gaat er al een tijdje niet meer in.
    Ergens houd het op.
    Ik zou het liever anders zien natuurlijk, begrijp me niet verkeerd, daarom zet ik er ook bij; arme kinderen ALLEMAAL OVERAL.
    En als ‘de westerse’ maatschappij zich nou gewoon niet zo extremistisch en hardhorend zou opstellen, zijn wil opleggend, ook aan wie dat niet wil, zou het misschien zelfs wel genoeg zijn, als coalitie’s gewoon verzocht worden door een individu om nou gewoon eens te stoppen met het vermoorden van ook kinderen, oorlog voeren. Ziet iemand het gebeuren? Nee hoor, ik niet, ze kunnen wetten maken en gebruiken wat ze willen, maar er zijn nu eenmaal ‘natuurwetten’ die je met geen inkt uit de realiteit geschreven krijgt en één daarvan is inderdaad; wie niet horen wil.. moet maar voelen. En dat gaat zijn eigen leven leiden, tijd vloeit door. Wat iets ook is, ik noem het nu maar ff entiteit, alles is onderhevig aan realiteit, dat wat zich daar(onder) uit werkt, brengt die realiteit alleen; door, verder, groter, hoger. Zodra een entiteit begint met het uitvoeren van zulke methoden/tactieken; wie niet horen wil moet voelen, kan het zijn oor(en) maar beter goed te luister leggen, anders komt er een moment waarop het zelf zal moeten voelen,.. want het wil niet horen, niet luisteren.
    Nee hoor, en om het ff te flanken, moet je ff nagaan hoeveel, of hoe weinig is misschien beter gezegd, elementaire uitvindingen op naam van de mensheid staan, in tegenstelling tot ‘uitvindingen’ via extractie’s van en via situatie’s, omgevingen, perceptie’s en fenomenen enz.
    Is de zelfmoordterrorist een elementair menselijke uitvinding? Ik laat het antwoord maar ff aan de lezer zelf over. Wie was de eigenlijk de eerste zelfmoordterrorist in de gedocumenteerde wereldgeschiedenis? Samson was geen moslim hoor! En ik word graag verbeterd als ik fout zit. Christelijk idee?
    De keus dit soort methoden en tactieken toe te passen wordt alleen gedreven door waanzin en wanhoop, echt niet door zingeving en geloof en ‘goede hoop’ (in tegenstelling tot wat wij ons hier elkaar allemaal wijs proberen te maken; eeuwig geluk in het naleven met 72 maagden en al die onzin meer, die maagden zijn onze illusie wat dat betreft, niet van de uitcheckende ’terrorist’).

    Daarnaast, wat me bezielt kan je misschien ook beter niet aan mij vragen, want iets bezielt me, en ik zou niet alleen weten wat, ik zou ook niet weten hoe ervan te komen, als ik er al vanaf wil, want daar ben ik ook niet zo zeker meer van en over. Dark passenger? Duistere verstekeling? Onlichte lifter? Het zit er al heel lang en in hoeverre het me beinvloed is niet heel helder, maar die ratio schrikt zich regelmatig een ongeluk van dit soort (blije) emotionele reacties als gevolg van en op meer dan maar gewoon laakbare gebeurtenissen en situatie’s. Dan komt er ook nog zo’n David vs Goliath sausje overheen en dan heeft de conclusie zich vaak snel voltrokken.
    ((Daarnaast word alles enger met een klein meisje erbij. Of ze nu met kwaadaardige boeken tussen de alledaagse neussnuitende aliens staat, met zes meter lang zwart haar uit een put klimt of gewoon in een gang staat te staren terwijl het bloed uit haar mond op het maagdelijke witte jurkje stroomt. Toppunt wel weer bereikt nu? Ik hoop het. Misschien telt dat ook wel mee.))
    Wat zou voor mijn beleving nog gekker zijn? Het kan niet meer gekker, aangezien een aanslag op een kleuterschool al in de statuten geregistreerd staat, alhoewel ook dat geen (armoedige taal, sorry beste moslim, maar bij gebrek aan betere semantiek:-) moslim was. Nee, die jongen heette ‘gewoon’ timothy. Nog gekker? Aanslag op ongeboren baby’s? Euhm,.. je maakt mij niet wijs dat er geen lezers zijn die hem nu niet aan voelen komen:
    https://fiom.nl/kenniscollectie/abortus/cijfers-en-feiten-abortus

    Cirkeltje(s) rond?
    Slaaptrusten,
    blijf ik nog ff, wakker voor de wekker gaat niet lekker met die stakker kan niet meer slapen en ontspannen en geeuwen en gapen, stukje adem tekort en ik ga gewoon door zo, niets is ooit wat het wordt of klaar voor wat komt.com nu transformeren en organiseren, zweer eerder meer informatie negeren, dan al dat schakeren tussen kennis en data, kan je de wijsheid begrijpen van een dragon non grata? Breng het ongezegde maar eerst zelluf ter sprake, gebruik je longen de lucht, met je keel mond en kaken en wie houd jou voor de gek met je haten en kraken en is het zelf misschien een optie die je zelf niet zou raden? Want wie hier denkt dat alles verteld wordt_zit_fout, heeft het woord nooit gehoord, is niet warrem_is_koud, niet begrepen waar taal voor is, spreken_is_goud maar wie zijn tong niet wil bijten, die beter zijn bek houdt en gewoon ff oplet, mensen
    let op de opzet, je had ervoor al niet door van wie je die pet op je kop hebt is wat ik graag denkt maar mogelijk hou ik ook zo mijzelf voor de gek met kleuren en franje, ik haat blauw ik haat rood, ik word witheet van de oranje frequentie die niet resoneert, ik ben ook van nature maar liever niet meer, want de consequentie daarvan wordt bewust wordt gecreëerd. Ik kan die mens niet meer luchten, ‘kervaar alleen nog toneel en theater en kluchten van klachten verzuchten, hoe blijf je tachtig jaar nuchter? Van hier valt niet te vluchten, dus ik betaal voor de vrede? Nou, als dat het eens echt deed zou ik werken en zweten, schenken en gunnen, en ons organiseren en dan zouden we kunnen en deden en zag iedereen toekomst, en heil in het heden en dat vandaag lekker delen en zo waren er velen, maar in het echt gaat het wat barbitterslecht, en weinig wijzen terecht en ondertussen mag ook allang hier niet meer alles worden gezegd, maar over andere landen wordt dat één en ander nu net anders uitgelegd, volgens mij word ik vooruitgenept of eruitgewerkt, sterker nog ik word gewoon voluit gebruikt door wie zegt dat hij zijn wapens trekt, en dat mag dan ook gewoon van de wapenwet. Wat maken apen pret, ik bendenk liever met makaken, dan met een aap van de wet en de aap met een pet, homo justitia, ik haat heel a tot en met z; ja als het gaat om de letter van de wet haat ik het hele facking alfabet, haal je dat maar voor de geest van de wet is van vieze veraders, wanneer het geld spreekt en het recht zwijgt, en de zelfs de plecht breekt, en het dek stijgt, of je dan nog zingt, of dan niet eens stopt? Omdat jij al ff snapt dat het hele schip zinkt. Wat is nu wie zijn plicht? Is het nu ieder voor zich? Bemanningslid zonder reddingsplan, en wat het dan ook is, mensen, dit was het dan. Vree met je god? Met jezelf, met je karma, de kosmos, je lot? Je kids en je leven, in de grond of een pot? We zijn niet op zee hierhoor en daaraan voorbij gaand door over organen, niet over huilen niet janken we zijn niet in tranen, maar in illusies en wanen door wouden aan woorden die zo verkeerd worden gebruikt, dat degene die dat heeft geschreven wel moet hebben gesnuifd, wat je echt niet moet snuiven, zoiets als paddo’s met pillen, gemalen met halen pvc plus papaver, en genomen met gerstenat en droge hahaver. En zo laveert dan de staat met een stapel papier, voor jouw hoornvlies al vleesklier en je hart en je nier en daardoor ben ik daar en door daar ben ik hier; ‘kbén-net-budha’k’ blijf komen en gaan, nee ik heb niks tegen rome, niks tegen milaan, zou ik erregens tegen zijn, zou ik het vaticaan tegenstaan, waar bleef het meervoud van de echte indiaan? Geen ocide, geen blaam, zijn zege, zijn naam, mijn leven, mijn raam naar de wereldkerel wenter maar aan, dat je beter moet horen, beter moet luisteren, eerder meer informeren voor ze weer iets verduisteren, maar neem dan niet dat alles voor, toe of als waar, hou gewoon je focus op je gevoelige snaar en vaar voluit de koers door die woelige baar, naar je haven of huis, een bekende bestemming, waar je jezelf bent als jou, geen haast, zonder remming, een doel is nu zinloos zoals nu is zin doelloos, het moet niet, het hoeft niet, het kan ook en mag en ik laat niet en doe dat dan daar heel de dag tot ik slaap vriend verdient geen geld maar een leven, geraffineerd onverheven verweven met regels die pogen en plegen je wezen in wezen te wijzen op lezen in boeken met griezels van titels waar je nooit in zult vinden dus je blijft altijd zoeken, mensen stoppen voor minder doet het vermoeden, maar die tijd ben je kwijt en tot ook mijn grote spijt krijg je krijt voor je geit, maar laat mij je niet zwammen als de wig die jou splijt.

    Bedankt Spring,
    klinkende klankborden, wat me bezielt,
    ik vroeg het me niet eens meer af..

    Anoniet, want Rob heeft gewoon mijn emailadres, dus toch niet zo anoniem, maar ik gaat mijn opgedwongen naam er echt niet meer bij zetten. En voor wie het zich afvraagt, ik erken de erkenning niet, en vind mij niet in de illusie dat woorden noch hun (volg)orde mijn bezit zijn ofzo, dus anders gezegd mag alles dat via die visie als ‘mijn product’ gezien zou kunnen worden, niet van mij zijn als zozijnde. Of nog anders: deel het, kopieer het, pas het aan, gebruik het als klankbord, weet ik het, als jij er zin of doel aan wil geven naar jouw eigen inzicht; doe dat!

    Each one teach one enzo..

    De groeten!
    De goeie!

    Inlakech namaste..

    Yo!

    • En nu een waar je zielsveel van houdt in het leven…zonder de invloed van “hen” en van de dragon non grada… maar van s..je of wie s..je is in de kern zonder de opgedrongen naam, welks best mooi uitgezocht is. Jouw laatste waarvan ik de spelling niet exact meer weet, zou al naar gelang de spelling twee kanten uit kunnen als het met een d of een t was…
     Dat is misschien een keus voor jou in het leven welke is /wordt het man..
     Blij zijn met doden van leven, is niet de bezieling die je gelukkig maakt je zegt en ervaart het zelf, dus ik hoop dat je kiest voor de
     …t…
     Btw
     Blijf zeggen wat je voelt, denk, ziet, ook al wil men het niet.
     blijf zoeken, blijf denken, blijf voelen,wijs en uit, maar vooral blijf eigen-wijzer temidden alle propaganda en censuur en theater van het leven.
     Waarin het niet uitmaakt wat we bereiken, maar wat hebben zelf gedaan om iets te bereiken in het navolgen van geluk liefde en vrede voor ons allemaal.

     Ik stuur/wens je veel hartjes opdat je draak mag verdwijnen en je innerlijke zon weer mag schijnen waarin leven mag warmen en groeien incluis het jouwe.

     http://www.washingtonsblog.com/2017/05/sorry-honey-sacrificed-human-race-demons-life-debriefing-goddess-angels.html#more-67614

     https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/bf/ff/f8/bffff8b311885ba8944478fa2a245c8d.jpg

     Als het licht schijnt in je harT, kun je nooit verdwalen…
     ~Rumi

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.