De terreuraanslag: satanisch elixer voor onderdrukking

Selecteer dankzij de kennis die ‘onze’ inlichtingendiensten over ALLE mensen verzamelen
een labiele medemens geschikt voor de ‘job’.

Druk op het juiste knopje, stuur hem of haar met of zonder vrachtwagen
in de richting van een openbaar monument of centrum van een grote stad.

Programmeer hem/haar met het ultieme doel: dood en verderf zaaien.
Laat vervolgens de politie de brokken opruimen:

Zorg dat de aanslagpleger gedood wordt, suggereer een band met de islam
en leg een of meer ID bewijzen in zijn directe omgeving.

Mobiliseer de massamedia en meld dat het dreigingsniveau verder stijgt,
zaai nog meer angst en hysterie door dit te bestempelen tot oorlogsdaad.

Prepareer de atmosfeer voor nog meer bewapening en toezicht,
verkoop dit onder het mom van ‘veiligheid’ en ‘oorlog’,
laat het publiek smeken om een politiestaat en een War on Terror.

En de burger zal zijn als was in de handen van de machthebbers.

Dan kan een overheid onderdrukken, martelen en zelfs moorden,
zonder dat er daders zijn, want verdacht zijn is genoeg.

Terroriseer de samenleving voor eigen bestwil.

Dit duivelse elixer zorgt voor een gedwee volk,
dat zich angstig verstopt in computer en televisie,
dat zich zal laten chippen als een huisdier,
dat denkt dat oorlogen en geweld noodzaak zijn,
waarvoor een hypotheek het ultieme goed,
en een baan met carrière de hemel is.

 

Rob Vellekoop, 21 april 2017

20 Comments

 1. Helaas dat dit wel degelijk alles is wat men wenst. Veel mensen zijn alleen maar bezig met baan en studie en thuis voor de buis terwijl er straks allerlei hele grote dingen gaan gebeuren. Vooral als straks de olie op raakt hebben die mensen echt een probleem. Vooral jongere mensen zouden naar een leven buiten dit systeem moeten streven. Maar in werkelijkheid zijn de meesten alleen bezig met werk, studie, facebook en whatsapp. School heeft hen veel informatie niet gegeven die mensen wel moeten weten. Zolang je een regulier maatschappij bestaan hebt ben je eigenlijk mede verantwoordelijk voor bijvoorbeeld terroristen organisaties. Telkens als je bijv. je tank vol gooid bij de pomp, steun je in principe ISIS. En zo zijn er wel meer voorbeelden

 2. De wereld wordt bijna een apocaliptische achtbaan waarin alleen de materialistische invloed nog maar telt en waarbij het kostenplaatje voor het volk niet meer op te brengen is alleen maar om tegemoet te komen aan de satanische gretigheid waarmee de NWO zich aan het voeden is?

 3. “De rest heeft een baan en hypotheek omdat men wil wonen en wil eten, dat is een normale wens”.
  Het onzalige kabinet Prutte III staat op het punt om het ontslagrecht nog verder te versoepelen en de vaste baan op deze manier ten grave te dragen (middels de “vaste” banen Pechtold stijl). Sterkte met je hypotheek dan! We hebben het al weken lang kunnen zien aankomen. Figuren zoals hoogleraar Ton Wilthagen en nep econoom Mathijs Bouman, de laatste regelmatig te gast bij De Wereld Graait Door, lopen openlijk het Deense flex INsecurity arbeidsmarktmodel te promoten en DE reden waarom Frankrijk al zo lang op z’n kop staat is de Loi Travail, de nieuw te realiseren arbeidswet die een einde zal maken aan baanzekerheid die sowieso al bedreigd wordt door verdergaande automatisering en robotisering. Die Loi Travail zal weldra EUSSR breed geimplementeerd gaan worden. Lees ook het boek van Ad Broere “Geld komt uit het niets”, het staat er duidelijk in: de Europeaan rest niets anders dan slecht betaalde pulpbanen.

 4. Het meest opvallende aan die terreuraanslagen is dat steeds de gewone man het slachtoffer is. Nooit het schorremorrie dat ons regeert. Toen de Nederlandse regering in 1940 niet wilde capituleren werd Rotterdam gebombardeerd terwijl de Nazi’s best wisten dat onze regering in Den Haag resideerde. Je zou er haast wat van gaan denken….

  • Den Haag werd door de geallieerde gebombardeerd toen de regering allang vertrokken was

 5. Ze willen iedereen onderdrukken maar als de leugens in de schone schijn van goed naar boven komen belicht worden
  Loopt hun het dun in de broek de hel is hier met olie gestookt al 2000j geen stap verder en de boek beschrijf precies de situatie wat nu nog is enkel nu is het meer verbloemt en in mist gerold maar de leugens zijn nog altijd waar ze ons in willen laten geloven

 6. Laten we maar hopen, dat ze water en voedselbronnen niet besmetten?
  Dan zijn de gevolgen niet te overzien, tekenen als tekenbeten,qkoorts die vroeger er gewoon bij hoorden, zijn makkelijke onderwerpen om als oorzaak toe te schrijven, alleen weten we niet wat er allemaal niet in de lucht gebracht wordt, vooral met die experimenten van tegenwoordig?
  Veel mensen kampen de laatste tijd met duizeligheid, raar gevoel, waar dit niet vandaan komt?

 7. Dank u Rob dat ik mijn paasei hier kwijt kan dat is een tijdje geleden dat ik nog zo prediker was die zaden wat ik 10j geleden gezaaid heb zijn nu aant groeien hou de lamp brandend ik bedoel het bewustzijn als het licht aangaat is alles donkerder er rond je bent wonderbaarlijk in je streven de waarheid op de eerste plaats te krijgen als we van onszelf niet bang hebben we van niemand bang al zit in onszelf heb er alle vertrouwen in er is niets voor niets los de dualiteit en maak de rechter in je hoofd eenkopje kleiner waardoor oordeel stopt gooi de ketens los ga onvermoeibaar door met het basisinkomen en geef de sleutels van echte vrijheid voor vrede

 8. Als mensen het sijsteem niet snappen wat al 2000j in de boek staat wordt het lijden alleen groter h ardvochtiger waardoor er geen vrede kan zijn en geen vrijheid tegenpool van macht ieder kan gerust op eigen tempo iets wonderlijks aan de warme samen leving meegeven zonder te puchen iets te worden echte vrijheid moet niks of zijn er geen regels dat iets moet daar komt het uit het hart niet uit het hoofd waar alles een dansend spel is tot men bewust is en stopt anderen te koeioneren te straffen en te behandelen als een hond uitgespuwd door een uit geholde maat schap pij handjes wassen in onschuld omgekocht door hebzuchtige scheinheiligheid in Afrika is het nog duidelijker hier verkopen ze voedsel van daar en daar hebben vele honger da’s nog erger dan machtshonger want deze word doorzien en stort in als ik goed zie hoe alles uitgespeeld word sta ons bij en omgord ons met de zuivere waarheid vanaf de ene bron en laat geen misbruik meer toe dan gaan de oren weer open past oor wat alles dom heeft gehouden alles zeggen en niets zeggen

 9. Moordenaars blijven bij ons bedrijf anoniem en gaan niet naar de gevangenis.

  KOM WERKEN BIJ DE POLITIE.

 10. Goed stukje alleen dit laatste

  “waarvoor een hypotheek het ultieme goed,
  en een baan met carrière de hemel is.”
  Is slechts waar voor de hele materialistische mensen. Dat zijn er erg weinig hoor.
  De rest heeft een baan en hypotheek omdat men wil wonen en wil eten.
  Dat is een normale wens.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.