Staatshoofden zijn verkopers van wapenindustrie

De documentaire Shadow World laat zien dat staatshoofden verkopers zijn van de wapenindustrie. Er is zelfs een manier verzonnen waardoor onophoudelijk oorlog gevoerd kan worden en de wapenindustrie voortdurend dankzij conflicten in de wereld winst kan blijven maken voor de aandeelhouders.

Aan de hand van de uitspraken van de geïnterviewden ontrafelt zich een netwerk van corruptie dat dood en verderf in de wereld zaait, puur vanuit hebzucht naar meer geld.

“In Amerika hebben we de oorlog geprivatiseerd. Munitie heeft een vervaldatum, net zoals voedsel. Je moet ervan afkomen”, zegt een wapenhandelaar.

Volgens een journalist is ‘onze regering overgenomen door het bedrijfsleven. Er zijn 35.000 hobbyisten in Washington. Zij bepalen de wetgeving en de wetsvoorstellen.’

Wat is een betere nieuwe vijand dan een hypothetische onzichtbare vijand die de ‘Oorlog tegen terreur’ heet? We zijn terechtgekomen in een permanente staat van oorlog, iets wat voorstanders van de internationale terreurbestrijding ‘een lange oorlog’ noemen.

We hebben een politiek bewind aanvaard dat in stand gehouden wordt door angst. Je moet het volk bang genoeg houden, zodat deze de regering blijft steunen.

Staatshoofden zijn de belangrijkste vertegenwoordigers van de grote wapenbedrijven van hun land. Dat model wordt door grote wapenbedrijven ter wereld gebruikt. (De film toont Thatcher en Blair in Engeland, Bush en Obama in de VS en de opvolger van Mandela in Zuid-Afrika)

Mandela’s opvolger besloot 10 miljard dollar te besteden aan een wapen dat Zuid-Afrika niet nodig had, in plaats van levensreddende medicijnen voor 6 miljoen Zuid-Afrikanen die aan HIV/AIDS leden. De voornaamste reden was dat 300 miljoen dollar aan smeergeld aan hooggeplaatste politici werd betaald.

De permanente oorlog vernietigt het Midden-Oosten, maar niet de fundamentalistische islam.

De VS vermoordt mensen op basis van verdacht gedrag. Zij vinden het oké om van afstand te doden, zonder bevelschrift, proces of jury. En er zijn beelden van de executies. De regering Obama heeft een manier ontwikkeld om te bepalen wie vermoord moet worden of gevangen genomen. Op dinsdagen werd hiervoor een lijst bijgewerkt. Dan werd beslist dat mensen die iets in hun schild voeren, op zekere dag uit de weg zullen worden geruimd.

Aandelen
Op Obama’s bevel vindt een luchtaanval plaats op Syrië op 23/9/2014. Vlak voor de luchtaanvallen bereikten de aandelen van de wapenbedrijven Lockheed Martin, Northrop, Raytheon en General Dynamics record hoogten. Hun aandeelhouders verdienen aan het ongewoon groot aantal conflicten in de wereld.

Om de twee jaar bombardeert het Israëlische leger de Gazastrook. Vlak daarna begint een handelsbeurs waarop Israëlische wapenfabrikanten hun technologie presenteren. Deze aanval dient ook als beurs voor de Amerikaanse wapenindustrie.

De film Shadow World vertoont een wereld waarin hebzuchtige regeringsleiders en aandeelhouders verantwoordelijk zijn voor talloze oorlogen met honderdduizenden slachtoffers. Filmmaker Johan Grimonprez laat in ‘Shadow World’ de gang van zaken zien in de wereldwijde wapenhandel waar winst belangrijker is dan mensenlevens. In de nasleep van elke oorlog duiken er geruchten op van omkoping, belangenvermenging en onethisch winstbejag. Aan de hand van getuigenissen van onderzoeksjournalisten, wapenhandelaren, lobbyisten en politici, toont de documentaire hoe de internationale wapenhandel een bedreiging vormt voor de democratie.

Rob Vellekoop, 21 april 2017

16 Comments

 1. Ach Obama, handelt ook in opdracht van de illuminati. Dat is duidelijk. Hij is ook een echte puppet on a string. Hij zal gedacht hebben “ik neem die baan als president,zeg ja tegen mijn bazen, en doe ondertussen wat ik kan doen voor mijn volk in een positieve zin”. In acht jaar Obama kon je dat goed zien. Ik heb bijna al zijn speeches gezien en geanaliseerd en ben tot die conclusie gekomen.

 2. Radikalizen is ook geen oplossing maar er word veel uitgelicht aan de grenzen met kernbom het probleem in de kern oplossen is moedig waar we allemaal beter van worden en hoefd er geen spierbalgerol meer te zijn er zijn bewijzen genoeg

 3. Ene dikke kauwgum van de beruchte boom als hem flauw begint te smaken spuwt je hem uit je kunt trouwens niet kauwen blijven

 4. Corruptie heeft vele vormen bv racisme omdat men nog geen enkel fundament heeft aan de basis waar we allemaal gelijk zijn dan blijft het yin yang enkel afleidende verhaaltjes

 5. De Bildeberg-groep Sloper,
  De Sloper,
  Mijn nikenaam zegt al genoeg denk ik zo!!!!
  Hoe hoger in de maatschappij hoe verrotter men is..het enigste wat telt is geld(De Amsterdamse-Verrotte Zuid-As)…dan gaat men letterlijk en figuurlijk over lijken…en ook over u als het maar in hun ogen zo uit komt…het lands belang….en…het economische belang!!!..vraag het de Bildenberg-groep grondleggers maar.
  Als U ook naar Tilburg gaat op 27-04. neem dan een grote zak met stront mee!
  niet oranje boven maar stront van boven!!!!
  Ik dank U!!!

 6. Wanneer zitten we in 9de dimensie zolang er nog slecht zit in goed blijven we in de midden 6 dan hopen we dat het zwart en wit was maar de werkelijkheid is veel schrijnender dat leren ze ons niet je moet 34 worden om 100%zeker te zijn de goede wordt altijd gekloot door zijn goedheid hei lig in de grond soort dat ik deze frustratie weer van me afschrijf ben al van 4h12 mijn woede aant proberen te bekoelen niemand zou het nu in zijn hoofd halen mij aan te vallen er zijn er meer met een met een vlammende waarheid afgedropen daarom sta ik nu meestal alleen en moet ik het met mezelf oplossen dan loop het niet uit de hand en komt het slechte naar boven met nog maar een beetje goed als goed goed was zonder schijn dan had slecht geen enkel recht ik probeer al 11j onvoorwaardelijk te zijn nu zijn er nog weinig wat de strijd aanbinden en dan maken ze hun eigen belachelijk huichelaars er is niets voor niets en ik snap goed dat men zo onbewust ge maak wordt om angst te hebben om hun status hun hebzucht te verliezen we komen echt allemaal uit hetzelfde 1 grow een sloppel

  • Wat wil je hier nou mee zeggen Stefan? Dat we van jou allemaal kauwgom in de kop kunnen krijgen?

 7. Machthebbers en tirannen doen er vaak letterlijk alles aan om hun macht te behouden, desnoods met behulp van de wapenindustrie. Soms zijn het net beesten!

 8. Zijn aangesloten bij de club NWO en geven naar de burgers het gevoel er voor hen te wezen, maar in werkelijkheid zijn ze dat voor deze elite?

  • Wat wil je hier nou mee zeggen? Dat we allemaal kauwgom in de kop moeten krijgen?

   • Sorry RvdZ, dit berichtje is voor STEFAN 20:42 bedoeld!

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.