Rustig maar, het is een terrorist

Een aantal dagen geleden bliezen twee mensen zich op in Damascus ten koste van tientallen doden. In Londen doodde een man een aantal mensen in de buurt van het parlementsgebouw. Opvallend is dat deze mensen geen moordenaars, maar terroristen of rebellen genoemd worden. Dat is namelijk een wereld van verschil.

De Engelse Telegraph en de BBC noemden dit aanvallen van rebellen in Damascus, maar Nederlandse media spraken van ‘zelfmoordterroristen’.

Over de man die in Londen aan het moorden sloeg zijn de media het met elkaar eens. De man was een ’terrorist’. Daarnaast was hij een moslim. En hij was geradicaliseerd.

Four people were killed and dozens injured when a suspected terrorist drove through pedestrians in Westminster before launching a knife attack. (The Sun)

In Londen vonden het afgelopen weekeinde ook drie dodelijke incidenten plaats. Drie mensen verloren op gewelddadige wijze het leven. Naar de moordenaar wordt volgens de krant nog gezocht. Hier is niet een terrorist of een rebel aan het werk, maar de krant heeft vastgesteld dat het een ‘moordenaar’ betreft.

Tijdens de aanslagen in Parijs, Brussel en Nice werd gesproken over terroristen, zonder dat deze mensen zelfs maar de kans op weerwoord hebben gekregen. Ze werden namelijk allemaal doodgeschoten. In het westerse rechtssysteem is het nog steeds gangbaar dat iemand verandert van verdachte in dader nadat zijn strafbare daad is vastgesteld. Veel media promoveren zichzelf steeds meer tot rechters.

De moord op politicus Pim Fortuyn is niet gepleegd door een terrorist, volgens de kranten. De Telegraaf schrijft:”De vermoedelijke moordenaar van Fortuyn is vijf minuten na de aanslag opgepakt.” Blijkbaar was vijftien jaar geleden het klimaat nog niet rijp voor terroristen.

Aan de terugkeer van de ’terrorist’ is de afgelopen jaren keihard gewerkt. De terrorist is terug. Er is een coördinator terrorisme bestrijding in het leven geroepen. Het gebeuren is zelfs opgewaardeerd tot een universitair vak ‘Terrorisme en Contraterrorisme’.

De inleiding op de site van de AIVD over terrorisme en dreiging legt alles in 1 zin uit:

Pagina: https://www.aivd.nl/onderwerpen/terrorisme/inhoud/dreiging

De AIVD vertelt in 1 zin op welke manier ze te werk gaan: zij koppelen dreiging aan terrorisme en islam.

Dit verklaart ook waarom een blanke Amerikaan er op los moordt in de VS en geen terrorist genoemd kan worden. Blijkbaar moet een terrorist een moslim zijn.

Gelukkig bleek de man die op Westminster afreed een moslim te zijn, weliswaar geradicaliseerd, maar toch!
De zelfmoordenaars in Damascus voldeden ook aan de definitie. De Engelsen noemden hen nog wat warrig ‘rebel’ maar die begrijpen het stigma van terrorist nog niet zo goed als hun Nederlandse collega’s.

Nu begrijpen we ook in een keer waarom er toch zo koortsachtig gezocht wordt naar het geloof van iemand die een moord pleegt: een islamitische moordenaar is een terrorist. Dan kunnen we weer rustig slapen. De man heeft de terreurdreiging die allerlei instituten van de daken schreeuwen bevestigd en wij weten weer waar we aan toe zijn. Mocht er overigens nog twijfel zijn, dan duikt er altijd wel een verklaring van IS op die de aanslag claimt. (alsof IS nog iets in de melk te brokkelen heeft sinds ze steeds meer in de pan gehakt worden).

De angst voor dreiging van terrorisme wordt levend gehouden, terwijl moordenaars dood en verderf zaaien. Dankzij deze voortdurende angst kan de privacy van burgers eenvoudig worden afgepakt, mag politiegeweld toenemen, kunnen oorlogsuitgaven verhoogd worden (‘zogenaamd om terrorisme buiten de deur te houden’).

Want we hebben toch allemaal behoefte aan veiligheid?

Rob Vellekoop, 25 maart 2017

 

22 Comments

 1. Jaa-aa, maar andersom gezien ook toch?

  Rustig maar mensen! Hij was maar gefrustreerd en heel dronken!
  Deze man had het volste recht zijn gaspedaal in te trappen en op de menigte in te rijden, er waren ook gewoon volop verzachtende omstandigheden aanwezig hoor! Doe deze maar een taakstrafje!!!

 2. HET IS AL TERREUR ALS EEN VADER ZIJN REBELLERENDE VROUW EN ONSCHULDIG KIND AANVALT MET GEWELD . . . EN GODS-DIENST ALS DE DEK-MANTEL VOOR DOMINANT-ZIJN WERD GEBRUIKT !

 3. Opvallend was inderdaad dat eerst op de BBC werd gesproken over een shooting. Een uur later sprak de Nederlandse media over terrooristische aanslag. Een dag later kwam al het voorgelezen nieuws vanuit het Nederlands Terrorisme Expertise Centrum oid. Men neemt geen verantwoordelijkheid inderdaad om wat rust in de tent te bewaren..angst angst en mediacircus ..money macht etc

 4. Dick Schoof stopt elk jaar 12 miljoen liter landbouwgif in het voedsel van mensen, waar je dan ook niemand over hoort. Het vergiftigen van voedsel moet de massa verzwakken zodat de wereldregering de oplossing aan kan dragen voor de armoede die dan ontstaat, namelijk nog meer controle en repressie. Zo een Bertholee die kun je ook echt zien genieten als het gif uit die groente druipt, en het fruit al op je bord ligt te rotten, nog voordat je de kaken open hebt gedaan. De “kwaaddoeners” vormen daarom hun eigen fractie, die bestreden moet worden. Mensen die op willen bouwen en bij willen dragen staan aan de goede kant. De gestoorden breken slechts af, en vormen daarmee een kenmerkende groep. Hoe ze ook zo een burgemeester als Krikke door de strot van de Hagenaars gedrukt hebben, geeft al aan dat we nu echt met kandidaten voor het gekozen burgemeesterschap moeten komen. Iemand die geen gif wil in de mond van mensen. We hebben hier een partijenkartel onder leiding van het almachtige kapitalisme. De stad wil voedsel maar de terroristen besproeien de gewassen harder, dan er gif in het drinkwater gestopt kan worden. Een half litertje per jaar heeft uiteraard geen schadelijke gevolgen voor mensen hun hersenen of hun functioneren. Het is inderdaad duidelijk dat we de terroristen uit moeten schakelen, voordat ze hun afbraakbeleid in gaan zetten andermans drinkwater te vergiftigen. Psychologen zijn oorverdovend stil. Zij vinden dat er nóg meer gif bij moet want als de patiënten schuimbekkend op de grond vallen en de ambulance gestuurd moet worden, kunnen ze meer uren zorg declareren bij de zorgverzekeraar. De overheid is er tenslotte “om ons te helpen” nietwaar?

 5. Niets meer of minder dan de zoveelste valse vlag, of in termen van de schurkenstaat de VS, een false flag.
  Laatst de éénmans voorstelling van George van Houts in het Posttheater in Arnhem bezocht. Naam v.d. presentatie: Kom Plot.
  Begon met de uitleg van de toedracht rond de moord op John Fitsgerald Kennedy in’63 om vervolgens de kwestie 9-11 onder de loep te nemen. De reeks aanslagen van de metrobom eveneens in Londen tot bijna alle andere Charlie Hebdo’s en onderbroekbommen zijn het werk van CIA gerelateerde machinerieen om de nieuwe wereld orde in alle volledigheid te kunnen installeren. Angst en verdeeldheid zaaien is het hoofdgereedschap. De media zijn internationaal de spreekbuis van dit komplot en de schaapachtige domheid van de massa doet de rest.

  • Over igens, George van Houts is een kei van een kerel en had al eerder met ‘de Verleiders’ de criminele aard van het banksysteem blootgelegd en daarna de farmaceutische maffia.
   George die de voorstelling het Kom Plot in z’n eentje deed, deed dit omdat zijn gebruikelijke medeacteurs zich niet wilden ‘branden’, aan de 9-11 kwestie. Bang om volledig uitgemaakt, dus gestigmatiseerd te worden als ‘komplotters’.
   George van Houts gaat zich meer politiek en maatschappelijk engageren en is onlangs geprezen met de Frontier Award.
   Een man waar ik veel bewondering voor heb.

 6. het is zeer zinvol om de blogs van OLE DAMMEGARD over deze ZGN aanslagen te volgen. Het zijn meestal HOAXEN waar vet-betaalde acteurs en actrices een rol spelen. En als er écht slachtoffers vallen is het een volledig mind-control gebeuren waar de “dader” vaak NIET de echte dader is. Al die “aanslagen”worden volledig in scene gezet door de MOSSAD en de CIA en zijn alléén maar bedoeld om ANGST en HAAT zaaien. Want WAT JE ZAAIT, ZUL JE OOGSTEN. Zolang de mensheid dit niet doorheeft, gaan ze door……

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.