Ultrarechts wil vrede met Rusland

Terwijl het westen geen gelegenheid onbenut laat om Rusland als vijand te bestempelen, komt uit onverwachte hoek een roep om samenwerking in plaats van oorlog en geweld. De Franse presidentskandidaat Marine le Pen is de enige meetellende politicus die tegen de geheime afspraak in ontspanning, rust en vrede aan Rusland wil bieden. Ze bezocht Poetin in Moskou.

De media steken elkaar de loef af met beschuldigingen aan het adres van Le Pen en Poetin, alsof er een wedstrijd is uitgeschreven wie de meeste verdachtmakingen kan verzinnen. Blijkbaar moet het publiek ervan overtuigd raken dat Rusland erger is dan kinderporno.

Het begon bij Trump, wiens verkiezingsteam ging praten met de Russen. Dit blijkt een doodzonde te zijn. Medewerkers van Trump ontkennen dit daarom nu ook. Als Amerikaan mag je voor het oog van de natie niet met Russen praten. Ook Trump mag dit niet voor zijn plezier doen, op de golfbaan of zo.

Hetzelfde geldt voor Europese politici. Gesprekken voeren met president Poetin is bijna een misdaad. Daarom maken de gecontroleerde massamedia Le Pen nu zwart.

Verdachtmakingen door NOS
De NOS houdt het bij ‘critici’ die ‘Le Pen dat ze met haar anti-Europese koers in de smaak probeert te vallen bij de Russen’. Met critici bedoelt de NOS natuurlijk zichzelf. In hetzelfde artikel schrijft de Nederlandse Staatsomroep dat Russische hackers EN Russische media een nepnieuws-campagne tegen een andere presidentskandidaat Macron zijn begonnen. Ook spreken ze over de lening die le Pens ultrarechtse partij Front National via Rusland zou hebben gekregen. (het betreft 9 miljoen euro lening van een Moskouse bank in 2014)

Le Pen vindt de Russische annexatie van de Krim geen illegale daad en wil een einde maken aan de sancties tegen Rusland. De eerste ronde van de presidentsverkiezing is op 23 april, de tweede beslissende ronde op 7 mei.

De actie van Le Pen is ontzettend belangrijk voor het instandhouden van vrede tussen Rusland en Europa. Slaagt ze erin om president te worden na de tweede ronde in mei en blijft ze dezelfde ontspanning in de relatie met Rusland voorstaan dan zal dit andere geluid veel mensen wakker maken.

Le Pen vertelde dat haar gesprek met Putin gefocust was op gemeenschappelijke belangen die Rusland en Frankrijk hebben in de strijd tegen het islamitische terrorisme.”

Volgens Independent heeft Len Pen onder andere verklaard

“Een nieuwe wereld is de afgelopen jaren ontstaan. Het is de wereld van Vladimir Putin, het is de wereld van Donald Trump in de VS, het is de wereld van Narendra Modi in India, en ik denk dat ik waarschijnlijk degene ben die met deze grote landen een visie deel over samenwerking en niet van onderwerping.”

Voorlopig laten peilingen zien dat Marine le Pen de tweede ronde in mei zal halen, maar daar het onderspit zal delven van de andere presidentskandidaat Emmanuel Macron.

Rob Vellekoop, 26 maart 2017

25 Comments

 1. Ik zie eigenlijk niet in waarom we zo vijandig tegenover het Rusland van Poetin staan. Omdat hij er een stokje voor stak toen het Westen probeerde het land leeg te roven zoals we momenteel doen met andere “overwonnen vijanden” als Libië, Afghanistan, irak? De oorlogen die overal ter wereld worden gevoerd worden zijn allemaal door het Westen geinitieerd en niets anders dan een nieuwe vorm van kolonialisme.

  • Exidealist toch…het zijn geen oorlogen. Het zijn “vredesmissies”. Ze brengen alleen maar al schietend een beetje veiligheid en democratie in al die landen en blijven keurig van hun grondstoffen, aardolie en goudvoorraden àf. Mógen ze alsjeblieft? Vertrouw op onze politici. Gelóóf hun leugens en ondersteun hen met hun “vredesmissies”. Echt, ze hebben het beste met iedereen voor!

   • En jij gelooft dat?
    Ken je nog het oude gezegde van de burgemeester, notaris en pastoor:Hou het gepeupel zoet met ‘brood en spelen’, dan blijven wij de baas!
    Nou deze lieden hebben hetheden geschopt tot wereldleiders, die mekaar de ‘bal toespelen’!

 2. IN RUSLAND ONDER DE MAFFIA [ 2 ] DE GROENE AMSTERDAMMER KAN MEN IETS LEZEN OVER DE VELE RUSSEN DIE IN KAMP-REGIMES ZATEN WAAR ZIJ MOCHTEN ONDER-DRUKT WORDEN DOOR ECHT-VOLKS-VRIENDELIJKE-DOOD-KNUPPEL-URKI’S !

  • Wat te denken van de verhoudingen tussen de Oekrainers en de Khazaarse bekeerlingen? Deze hebben zich na 1917 ontpopt tot de harde lijn bolshewisten en hebben op gruwelijke wijze huisgehouden in met name de Oekraine. Waarop natuurlijk een reactie kwam tijdens de tweede wereldoorlog waarbij veel Oekrainers de kant kozen van de nazi’s puur vanwege de felle anti-communistische inzet. Vaak waren de kampbewakers van Oekrainse afkomst en hebben vreselijk wraak genomen op de Ashkenazi’s. Dat anti sentiment leeft er nos steeds. Gek dan toch, en dan pas zie je hoe oppertunistisch de VS buitenlandpolitiek is, hoe de zionisten net zo makkelijk een clubje neo-nazi’s engageerd om in de Oekraine de z.g.n. Maidan revolutie voor de camera te brengen.
   Het maakt ze allemaal geen flikker uit zolang de snode, vuige plannen van Brezinsky maar doorgang vinden. Waarmee weer eens heel duidelijk is dat het links-rechts paradigma niet meer bestaat.

 3. Ik heb weer eens twee avonden (langer verdroeg ik echt niet) naar de TV gekeken. En het lijkt wel of de verdomming en het hersenspoelen in de overdrive zijn gegaan. Je kunt haast ruiken dat er ergens -diep behind ennemy lines- er een paar bang beginnen te worden voor hun mooie (dat is een heel vet betaald) baantje. Het zijn de viespeuken die stiekem bereid zijn desnoods iedereen kapot te maken om het geld. Schurken die -geholpen door onze politici- wanhopig beginnen te worden en tot het uiterste zullen gaan om te voorkomen dat hun perverse “wettige betaalmiddel” aan haar eigen gore perversiteit langzaam, als een reus op lemen voeten, in elkaar stort. Dàt is wat er speelt. Daar horen we NOOIT iets over op het 8-uur journaal.

 4. Wie zijn ‘wij’, dan?
  Gezien de reacties zijn er onder de ‘wijen’, ook nog wij types die los van de voorgekauwde opinie perseptie kunnen denken.
  Er is iets raars gebeurd na de oorlog en een consensus ontstaan van het politiek correcte links intellectualistische denken.
  Daar is een tavistock achtige ‘social engineerings programma’, voor geschreven wat ieder verschijnsel wat ook maar enigzins doet denken aan het nationaal socialisme, direct onder de verdenking zet van,’foute gedachten’.
  Over vreemdelingen niets dan goeds. Over joden praat je niet, want die hebben al zo geleden. En het milieu is heilig en de mens moet verdwijnen en alle dieren zijn zielig en mensen met een donkere huidskleur mogen eigenlijk meer dan de blanken. Daarbij, ruim baan voor de Islam.
  Agenda 21 ten top.
  Alle politieke stromingen die indruisen tegen het fascistisch marxistisch- socialistische model, moet de kop worden ingedrukt want dat is het beoogde model voor de toekomst onder het nwo principe.
  Het idee moet dan postvatten dat tegen de EU, gelijk staat met extreem rechts. In die sociale arena is ook de zwarte piet flapdiscussie geperst. Er is wel degelijk sprake van een tweedeling in de samenleving welke aan het ontstaan is, wat dat betreft. Bovendien begrippen als rechts en links zijn door de politiek zelf, al helemaal vervaagd.

  • Voorzover die begrippen dan niet gewoon zijn omgekeerd in hun betekenis. Want een héél klein beetje liegen dat begrijpt iedereen nog wel maar de 180-graden leugens worden vaak niet doorzien.

 5. Het hele verhaal van inmenging van Rusland in zowat alle verkiezingen over de hele wereld kan nota bene met niets gestaafd worden. Wel kunnen wij aantonen dat westerse machten, overheden of schaduwoverheden, voortdurend systemen in andere landen proberen omver te werpen. De laatste dagen heeft de oplettende lezer daar al tenminste twee voorbeelden van kunnen ervaren. Eén voorbeeld in Wit Rusland en gisteren zelfs in Rusland. Westerse overheden hebben dan ook nog de guts om opgepakte relschoppers ( natuurlijk weer betaald door Soros en consorten )vrij te pleiten. Ze stellen zelfs dat ze de relschoppers, waar ze zoveel geld aan hebben uitgegeven, graag vrij willen zien! De moraal van het verhaal. Het westen roept moord en brand over vermeende inmenging van Rusland maar de bewijzen kunnen alleen aan de andere kant getoond worden!
  http://www.bovendien.com/laatste-nieuws/oekraine/gewapende-provocateurs-opgepakt-in-wit-rusland

 6. Olie kunnen ze de wereld rondpompen maar water niet of willen ze niet pomp miljarden liters uit de noordzee dan daalt het peil een beetje en pomp naar Afrika dan word het vuur misschien geblust in het hellegat waar de rijken super koud zijn

 7. ~zowel “ultra rechts” als “ultra links” hebben beide paar (niet veel) goede zinnige punten … het probleem is: collectivisme, groepsgedrag, radicalisme, ongezond fanatisme, geweld & vernielingsmethodes promoten, afzet-gedrag dat veel lijkt op dat wat ze bevechten, statism maar dan in een veel ergere vorm, ander soort dictatoriaal gedrag promoten, andermans vrijheid willen beperken (de ultieme hypocrisie), niet echt open staat hoeveel revolutionaire uitvindingen (en alternatieve geneeswijzen) onderdrukt zijn waardoor hun wereldbeeld “narrative” (lullen in de marge) zeer beperkt is en dus met “oplossingen” komen die juist past in de NWO Agenda. Mainstream Media MSM gebruikt “ultra rechts” & “ultra links” om een soort “guilty by association” effect te creëren. Mooi voorbeeldje aka spiegel voor MSM: “Hitler was overtuigd vegetarisch, is dat een reden dat alle vegetariërs “verdacht” of ook (mede)schuldig moeten zijn? Tuurlijk niet … met het is wel precies dezelfde psychologische oorlog die de massa media hanteert!

 8. als ik al jullie mooie commentaren lees, ben ik zó blij dat ik niet de enige ben die WAKKER is………..Dank jullie. Together we STAND, divided we FALL.

  • Hoi Bernadette, hier een paar badgasten die ook zo’n vluchtje in een zweefkist maken met opnames vanuit de cockpit. De badgasten lachen wel, maar de g-krachten zijn groot. We zien er zelf één even wegzakken omdat het bloed uit de hersenen wegzakt. Dit is beslist geen gewone vlucht met passagiers want wie in Nederland wel eens een vluchtje wil maken die krijgt een rustig vluchtje met mooie KLM-bochten. En dan kan er al genoeg gebeuren. Soms moet er worden geland met de kap helemaal geel/bruin ondergespoten en met een zure lucht in de kist. Soms moet er na de landing iemand even blijven zitten in de kist om 5 minuutjes bij te komen. Zijn -ja dames, het was een man!- vingers zaten vastgeknepen om de rand van de cockpit en zijn vingers konden die rand met geen mogelijkheid meer loslaten. Maar een enkele keer komt er één met kraaloogjes naar beneden en die wil het zèlf gaan doen. Het medium dat je doorklieft is onzichtbaar en daarom is vliegen altijd een beetje het werk gebleven van een duistere magister.

   https://www.youtube.com/watch?v=384q9M1353I

   • Johan Bosman ,
    Ja, prachtige vliegopname 🙂
    Mensen hebben het altijd fascinerend gevonden om te vliegen in de lucht.
    De geest wil wel eens uit de fles hé.
    Mensen kunnen veel creëren , zie hier nog een vliegwonder ,
    die metalen geboortes brengt.

    https://www.youtube.com/watch?v=M7lR3YQI0i4

 9. In Frankrijk kent men het laffe verschijnsel van “de stille tocht met kaarsjes” niet als de politie iemand vermoord. Als de politie daar iemand vermoord gaan de Fransen schouder aan schouder de straat op en vechten. Google maar eens op “Rémi Fraisse”.

 10. “Rechts” betekent gezagsgetrouw, “links” betekent niet gezagsgetrouw. Wat dat betreft lijkt het er eerder op dat de politiek van Le Pen “links” te noemen is want Marine wil Frankrijk uit het gezag van de EU halen en het lijkt er op dat het hier niet (in tegenstelling tot de fake-politiek van garen en band verkoper Wilders) om gecontroleerde oppositie gaat. Als ze daar met haar Front National in slaagt -en daarvoor hoeft ze niet persé minister-president van Frankrijk te worden- valt de hele EU uit elkaar. Vandaar die grote angst voor haar politieke optreden. Terwijl het Nederlandse falderappes wat mij betreft voorgoed bij het grof-vuil kan worden gezet (VVD de grootste!) bevechten de Fransen de EU en haar despotische beleid. In Rennes gaat men er prat op vorig jaar meer dan 100 dagen tegen de Franse oproerpolitie te hebben gevochten. In het keurige Nederland heeft niemand er problemen mee als de politie af en toe iemand vermoord maar in Frankrijk wordt zoiets niet getolereerd door het volk. Daarom is mijn hoop al enige jaren op het Franse volk gericht. Sterker nog: als het onroerend goed er niet zo duur was dan hadden mijn vrouw en ik nu in de opstandige provicie Bretagne gewoond: het is bevrijd gebied!

  • Zo duur is het onroerend goed niet in Normandie en Brittanie, op het platteland kan je voor €80.000 al een leuke vrijstaande woning kopen

   • Wij zochten wat ruimers en hebben dat vorig jaar na zorgvuldig onderzoek gevonden in een land dat de Euro niet heeft en Monsanto, George Soros en het IMF het land heeft uitgetrapt.

   • In dat geval is er eerder sprake van hoerend vastgoed?
    Zeepbel economie is gebaseerd om de maatschappij onderuit te halen?

 11. http://www.stopdebankiers.com/marine-le-pen-ligt-vuur-selfie-antisemitisch-homofoob-parlementslid-rusland/

  Ze, de westerse media, zullen alles uit de kast halen om Le Pen zo zwart mogelijk te maken, want heulen met de vijand kan natuurlijk niet.
  Vrede met Rusland, nee natuurlijk niet want dan is ‘het westen’ hun vijand kwijt en zitten ze met gigantische wapenvoorraden die ze niet meer kwijt kunnen en valt hun lucratieve handeltje stil.
  Trump wordt ook al onder vuur genomen en is al een stuk voorzichtiger in toenaderingen tot Rusland.
  Het ligt er zo vingerdik bovenop, maar de sukkels trappen er steeds maar weer in, en met sukkels bedoel ik diegenen die zogenaamd aan de touwtjes trekken maar in werkelijkheid niet meer zijn dan de poppen die aan de touwtjes van de wapenindustrie hangen. En nog erger: wij kiezen die sukkels.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.