Spanjaarden protesteren om meer vluchtelingen toe te laten

Barcelona – Tienduizenden mensen lopen op zaterdag door de straten van de Catalaanse stad, omdat ze van de regering eisen  dat deze zich houdt aan het quotum zodat duizenden vluchtelingen meer in Spanje kunnen worden toegelaten.

“Genoeg Excuses! Verwelkom ze!” en “Niet meer doden, open de grenzen!” galmt door de straten van Barcelona op zaterdagmiddag.

Ada Colau, de burgemeester van Spanje’s op twee na grootste stad, heeft de inwoners opgeroepen de straten te vullen en vluchtelingen te verwelkomen in Catalonië.

Het protest komt nadat Spanje had beloofd om eind 2017 17.000 asielzoekers op te nemen uit kampen in Italië Griekenland, Turkije en Libië. Tot nu toe heeft het land slechts 1.100 vluchtelingen toegelaten van het in 2015 afgesproken quotum.

De organisatoren melden dat zij de demonstratie onder het motto “Volem Acollir” (Wij verwelkomen) organiseren om het Europese beleid over grenzen en vluchtelingen te veranderen.

Casa nostra, casa vostra (Ons thuis is jullie thuis) is een campagne gestart op initiatief van een aantal mensen die werken in de communicatie en elkaar ontmoetten in vluchtelingenkampen aan de grens van Griekenland en Macedonië tijdens vrijwilligerswerkzaamheden.

Ze schrijven op hun website:
“Toen we terugkwamen was een ding zeker, we moesten vertellen wat we gezien hebben en we moesten iets doen om de situatie van vluchtelingen te veranderen. Stapje voor stapje hebben we de steun van veel mensen gewonnen om met een antwoord te komen op de zogenaamde ‘migratiecrisis’.

“Wij willen mensen verwelkomen die op de vlucht zijn voor oorlogen, honger en politieke vervolging vanwege hun opvattingen. Maar we willen ook degenen die hier al zijn verwelkomen en die vechten voor een waardig leven. We willen ze allemaal vertellen: ons thuis is jullie thuis.”

 

De mars eindigde aan de kust van de Middellandse Zee, een symbolische plek waar vorig jaar meer dan 5000 vluchtelingen het leven lieten.

Rob Vellekoop, 19 februari 2017

34 Comments

 1. beste rob,

  even in een spagaat tussen de realiteit en Utopia?
  de gemiddelde Nederlander is altijd bereid tot hulp , discriminatie is hier minimaal, nergens hekken en mijnenvelden nog agressieve deportaties.
  dat zijn kennelijk gevoelens in jouw persoonlijke beleving.
  probleem stelling is dat we niet eindeloze stromen mensen kunnen huisvesten en voeden simpelweg omdat daartoe de middelen ontoereikend zijn.
  de realiteit is ook dat de integratie niet echt wil lukken, steeds vaker ontstaan er stedelijke gebieden die no go zones genoemd moeten worden zeker in de landen om ons heen.
  dat is niet bevorderlijk voor de onderlinge verstandhoudingen.
  het zijn helaas door ngo,s gesteunde groepen do-gooders die uit een soort vals sentiment alles goed praten.Bij nachecken blijken deze organisaties dan helaas banden te hebben met Soros… betaalde activisten dus.
  kindhuwelijk ach misschien wel ok sharia hmmm misschien een optie zelfs stenigen werd in Duitsland door een moslim leider als optie naar voren gebracht.
  hoe denk jij dat een normaal westers denkend mens hier tegenover staat…juichend ohh geweldig idee of wat maak je me nou.
  duidelijk dus dat hier via dit soort organisaties verdeel en heers gediend wordt.
  het constructief vluchtelingen op dezelfde lijn zetten als migranten terwijl dat een wereld van verschil is.
  deporaties in de kwalijke zin van het woord hebben we niet neemt niet weg dat er wel goed gecontroleerd moet worden bij uitgeprocedeerde mensen of alles zuiver verlopen is.
  uitzetten gebeurd overal is niet typisch nl.
  mijnenvelden ben ik nog niet tegengekomen wel het toenemende negatieve gedrag van onze gasten… zeker niet allemaal , maar er is helaas een verscherping.
  tolerantie tot in zelfverloochening zet de dingen alleen verder op scherp.
  wie hier is gedraagt zich en geen privileges.
  de echte oplossing is het stoppen van geweld tja dat is moeilijk nwo globalisme en wapenindustrie hebben hierin hun eigen agenda zie dat maar te stoppen.

  • Volkomen mee eens door in deze gang van zaken mee te gaan geef je de illuminaties de volle gelegenheid hun beleid uit te voeren?

 2. Lieve mensen, aub de verhaaltjes veranderen is mijn voorstel en dan zo: je wordt ik, want het is allemaal projectie.
  Ik laat dingen gebeuren, omdat…………..doet er weinig toe, een ieder heeft zo zijn/haar verhaal……
  hartegroet

 3. Rob vellekoop:

  “Daarom tolereer ik geen hekken en mijnen om mijn tuin. Ik wil met mijn buurman kunnen praten, ook als ik het niet met hem eens ben. Ik weiger hem te laten deporteren omdat hij niet voldoet aan de eisen van de waan van de dag. Ik weiger ook akkoord te gaan met het opsluiten van vluchtelingen. ”

  Daar sta ik helemaal achter echter dat heeft niets met het onderwerp te maken om MEER MIGRANTEN UIT TE NODIGEN.

  Te zwart wit rob zet de discussie even breder svp zonder de feiten te negeren dat soros en goldman sachs de immigranten stroom hebben gestart en er dik geld voor over hebben.

  Alle argumenten die worden ingebracht door mensen negeer je helaas.
  jouw quote:
  “Podemos en talrijke andere politieke initiatieven worden door mensen als Soros gefinancierd. Betekent dit dat we overal dan maar mee moeten stoppen.”
  Het betekent dat we goed moeten kijken wat zij willen bereiken en dat is burgeroorlog en verdeling. Zij financieren idd beide kanten.
  Waarom doorgaan met het binnenhalen van migranten terwijl half europa geen eten heeft? 60% in nederland alleen kan de eindjes niet meer aan elkaar knopen rob. En dan zeggen hier is het land van spek en honing?? Kom maar binnen en neem je knecht ook mee? Het is een rotstreek rob van de elite, er zit geen liefde en geen compassie. (Dat zien we aan de bommen die nog steeds vallen en vluchtelingen creeeren.)

  Deze zet is gemaakt voor verdeel en heers.

  Ik kies ook voor Liefde maar in de Liefde geef mijn hart niet weg, ik deel het.

  Zo kies ik ook voor Liefde in de maatschappij, met gezond verstand graag.
  Immigranten blijven uitnodigen is malicious intent.
  Ze hebben er een naam voor, the ethnic bomb. Zeer slim uitgedokterde kwade zet van de satanisten .
  Dat maakt hen die het doorzien zonder xenofobie geen slechte mensen rob, maar wakker. Helaas gaan er wat mee in de wilders kaart. Gelukkig niet veel.
  De oplossing in deze is geen wildersway, maar wel degelijk een immigranten stop.

  Zolang er hier geen banen zijn, zolang er hier voedselbanken zijn zeg ik stop. Loopt alles weer op rolletjes kan je geld weg gaan geven, en dat kan, nogmaals, in het land van oorsprong.
  Geen noodzaak die mensen onnodig te ontwortelen.
  Dat kan ik namelijk ook geen Liefde noemen.
  🙂

  • als ik het tuin verhaal van rob in een metafoor kan zetten:

   Het werkt redelijk in de zelfde cultuur, maar als de buurman steeds
   je groentetuin leeg jat,zodat je niet genoeg hebt om zelf te kunnen leven,heb je zeker een probleem
   En kan dat hele model de prullenbak in,want het is niet zoals het in de echte wereld werkt helaas.

   • Hi Maup, ik ben het ten delen met je metafoor eens. De groentetuin wordt echter niet leeg gejat, maar het is de angst van veel mensen die ervoor zorgt dat er een hek en prikkeldraad rond de groentetuin staan voordat er gejat wordt. Het is de dreiging die veel mensen angstig maakt, zonder dat er ook maar iets werkelijk uit de groentetuin verduisterd wordt.

 4. beste Rob…… beetje de weg kwijt?
  we hebben hier helaas beperkte mogelijkheden…ons inkomen is berekent op een x aantal mensen en om het maar eens grof te zeggen vele varkens maken de spoeling dun….we hebben hier al een heel groot aantal mensen in de bijstand niet genoeg om te leven net niet sterven…

  wie nodigen we uit? kom gezellig hier samen in de bijstand gearmd naar de voedselbank?
  kritiek heeft niets met Wilders of rassenhaat te maken gewoon heel praktisch hoeveel monden kun je voeden.
  overigens het bagatelliseren van zeer ongewenst gedrag van een helaas grote groep van deze mensen doet hier geen goed aan.
  ja inderdaad geplande chaos en migratie agenda 21 promotie en ja heer Soros is de grote promotor frontman maar wie zit daar weer achter.
  en wij overal maar met een idioot schuldgevoel achteraan lopen want ohhh die arme migranten zijn zo zielig.
  tja sterke jonge mannen ..ga potverdikke je land opbouwen vecht daar voor een bestaan dan ben je een vent wie alles achterlaat en hier komt mouwen is een watje en helaas een waarheid uitgenodigd dus misschien zelfs slachtoffer van het grote elite chaos plan.
  ja een echte vluchteling voor geweld kan opvang krijgen mits men zich gedraagt.
  begin niet met het ontkennen van wangedrag tegenover vrouwen dat is die slachtoffers nog eens een trap nageven.
  er is iets goed mis en er word door NGO s georganiseerd om vluchtelingen binnen te halen en te knuffelen getver even terug naar normaal ja.
  blacklifes matter democracy matters zwarte piet gezeur gender equality…. allemaal agenda 21 en pogingen tot chaos.
  wakker worden trap er niet in.
  hulp als dat echt nodig is ja maar wel even selectief blijven.
  probleem is alleen op te lossen als alle cia spelletjes stoppen de gladios op stal gaan kortom de wapenindustrie aan banden oorlog en onrust is dikke winst maakt niet uit wie de slachtoffers zijn.

  • Het probleem ligt niet bij de vluchteling. Het probleem ligt bij de politieke elite die armoede stimuleert en aan de andere kant van de wereld oorlogen ondersteunt. Ik zou zeggen in plaats van je kritiek te richten op de vluchteling, kijk achter de vluchteling en zie de oorzaak van het probleem. Het feit dat wij het in NL slecht hebben is niet de schuld van de vluchteling, maar van het rapaille van Rutte 2. Doe daar iets aan en laat je niet meeslepen in de waan van de dag door de migrant als zondebok aan te wijzen voor onze shit.

   • “Ik zou zeggen in plaats van je kritiek te richten op de vluchteling, kijk achter de vluchteling en zie de oorzaak van het probleem. ”
    Wederom geen onderscheid tussen vluchteling en uitgenodigde migrant.

    De oorzaak van de vluchteling is het elitaire rappaille niet eens rutte 2, dat zijn niet meer dan trekpoppen, wat oorlog voert en het elitaire rappaille heeft ook het coudenhove kalergi plan voor ons bedacht. Dit is een eugenics plan voor europa wat men er koste wat kost doorheen wil duwen.
    Ook heeft het elitaire rappaille onder agenda 21 redistribution of wealth bedacht.
    Geld uit rijke landen vloeit naar arme landen dat geld word bij de arme uit de rijke landen weggehaald.
    Om hen vervolgens ook arm hier te hebben.

    Als er een kruimeltje taart te verdelen is onder mensen , is er niemand die iets heeft.

    En hoezo moeten ze dan hier wonen rob, als er hulp gegeven word , want dat geld is er kennelijk voor hen, kan dat ook in hun eigen land.
    Je denk zwart wit rob er speelt teveel mee om iedereen die zijn terechte bezwaren en zorgen uit te bestempelen als wilders-aanhang.
    Zo doe je helaas de discussie en kristische stemmen wel tekort, en komen we er niet.
    Eigen volk eerst, is logisch als er geen geld blijkt te zijn voor het eigen volk, maar wel voor uitgenodigde volkeren uit andere landen.
    Nee de migrant is niet de schuld, maar hoeven we ze ook geen welkom te heten ten koste van ons economisch al miserabel bestaan.
    Vluchtelingen die terecht uit oorlog gebied komt moet worden opgevangen, tijdelijk.
    Sociaal zijn betekend niet voor alles de deur openzetten dat is gewoon dom zijn.
    Sociaal zijn is ook niet alles verarmen omdat zij het al zijn.
    Ook dat is dom, helemaal wetende dat de top niets inlevert en verdient aan straks lekker goedkope arbeidskrachten, die werken voor een kom rijst.

    Ondertussen dat wij met zijn allen in de haren vliegen gaan de chemtrails gewoon door, adem in adem uit.

    Autochtoon allochtoon Vluchtelingen immigrant, maakt niet uit:
    Welcome to the “new age”

    https://www.youtube.com/watch?v=KIW_Ca8OWTo

    http://www.geoengineeringwatch.org/chemtrail-syndrome-a-global-pandemic-of-e
    pic-proportions-2/

    http://thecolbertreport.cc.com/videos/lv0hd2/david-keith

    ooit nagedacht waarom ze uitgenodigd worden?
    Met zijn allen jongens! Daar gaan we!

    https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2014/09/27/de-wereldnoodklok-klinkt-steeds-luider/

   • Kritiek op vluchtelingen….. beter lezen hoor
    Geen kritiek maar nuchter kijken naar realiteit. Vluchtelingen hulp ja.
    Migranten binnen halen nee….. couwenhoven lezen ROb.
    waan van de dag… nou misschien is de waan van de dag wel het zonder nadenken mensen binnen halen met schijnheilig gevoel van ohhh wat zijn we goed terwijl de werkelijkheid is dat we nu niets te bieden hebben zelfs niet bij de eigen armoede.
    Ik stel ook dat het probleem alleen opgelost kan worden als de geheime diensten en genoodschappen gestopt worden in hun smerige spel.
    Wat overigens niet betekent dat wij onze eigen cultuur moeten ontkennen en slaafs migranten toch wel vaak hun z7n danwel vrijspel geven.
    Dus gewoon nuchtere realteit niet alles kan en niet alles moet…. begint al met vlu hteling en migrant niet onder dezelfde noemer te brengen er zit nl een groot verschil in.

     • Podemos en talrijke andere politieke initiatieven worden door mensen als Soros gefinancierd. Betekent dit dat we overal dan maar mee moeten stoppen. Wie denk je dat Wilders financiert en steunt? Of dacht je dat hij voor nop zijn ideetjes over Nederland mag verspreiden met dagelijkse specials op de bekende pulp media?
      Of moeten we dan ineens een hekel aan onze medemens krijgen, zoals vluchtelingen, omdat Soros hier geld tegenaan gooit om ons tegen elkaar op te zetten? Denk je nu echt dat hij niet zowel rechts als links financiert of op andere manieren politici steunt? Natuurlijk. Zo worden jij en ik er tussen genomen en wordt de aandacht afgeleid van hun pogingen steenrijk te blijven en de wereld te bezitten ten koste van miljarden mensen die met elkaar kissebissen.

      Het enige waar ik voortdurend op uitkom, is menselijkheid en empathie voor elkaar. Natuurlijk worden we allemaal besodemieterd, maar dan blijft voor mij overeind dat ik vind dat iedereen op deze aardkloot gelukkig en welvarend in vrijheid moet kunnen leven. Daarom tolereer ik geen hekken en mijnen om mijn tuin. Ik wil met mijn buurman kunnen praten, ook als ik het niet met hem eens ben. Ik weiger hem te laten deporteren omdat hij niet voldoet aan de eisen van de waan van de dag. Ik weiger ook akkoord te gaan met het opsluiten van vluchtelingen.

     • En dan stug het systeem van verkiezingen blijven steunen. Zet die trekpoppen (politiek) buitenspel en de werkelijke poppenspelers worden zeer snel bloot gegeven. Tollereer als volk ook geen enkele vorm van bestuur meer, indien nodig met geweld wegwerken (de Fransen deden dat heel goed maar hebben helaas weer iemand in het zadel laten zitten).

 5. Beste Rob,

  Je hebt nog steeds niet het Coudenhove-Kalergiplan gelezen, dat je nog steeds weer trapt in de medialeugens. Dit is een voorop gezet plan en lees eens wat vaker op EJ Bron, dan gaan je ogen hoop ik open.
  Echte vluchtelingen zijn welkom, maar niet de mensen die hier alles kapot maken, kijk eens wat er momenteel in Parijs en grote steden gebeurd.!

 6. Vluchteling word je natuurlijk niet omdat dat je lot is maar vanwege menselijk ingrijpen. Eerst was het “normen en waarden”, daarna “het roer moet om” en nu is het “nederland terug aan de nederlanders”.

  Het electoraat gaat op 15 maart weer veel pech krijgen met nadenken.

  • Daarom moet je een wel een regelrechte psychopaat zijn om nog in je beleid te geloven?

 7. Geweldig initiatief. In 1944 woonde ik in Arnhem en werden we ons huis en de sad uitgezet, en gelukkig belangeloos opgevangen in de achterhoek. Wie weinig heeft deelt graag met anderen, maar als je zelf in welvaart leeft is het veel moeilijke om te delen.

 8. Beste Rob,
  Je hebt bij twee reacties hetzelfde antwoord gegeven. Zou het kunnen zijn dat niet zij, maar jij aan het verkeerde eind trekt??
  Dat juist jij gelooft in de sprookjes van ons kabinet en jij je laat gek maken door hun media-vriendjes, die veel van wat werkelijk nieuwswaarde heeft verzwijgen en negeren??
  Bijna heel de westerse wereld weet dat George Soros de kwade genius is achter de schermen van het wereldtoneel. Ben je het soms vergeten, dat hij flyers aan vluchtelingen heeft laten uitdelen hoe ze het beste Europa binnen konden komen? Dat bericht moest men namelijk uit de alternatieve media vernemen.

  Gelukkig zijn er steeds meer mensen die de duivelse plannen achter het massa-immigratiebeleid ontdekken en niet hun verstand verliezen door de leugens, die dagelijks via de TV onze huizen binnenstromen.
  Laat je in het vervolg wat beter informeren door o.a. dit boek te lezen: http://old.relay-of-life.org/nl/pdf-files/eu_book_nl_chap00.pdf , dat gratis te downloaden is . . .

  • Beste Robbertje, er zijn twee zaken die hier spelen.
   Ten eerste het menselijke drama waarbij mensen op de vlucht zijn geslagen voor geweld.
   Daarnaast is er een soort geheime agenda of hoe je het ook noemen wilt die de bedoeling heeft mensen te verdelen en tegen elkaar uit te spelen. Jij focust je daarom op Soros. Akkoord. Maar op welke manier wou je de slachtoffers helpen van de oorlogen en het geweld dat nu woedt in Syrie en Irak? Door de grenzen te sluiten en te zeggen verrek maar? Ik hoor bij mensen zoals jij geen enkel gevoel voor je medemens, het enige gevoel dat ik bespeur is angst dat vluchtelingen de grenzen zullen overspoelen en ons in NL onze huizen zullen afnemen. Het spijt me, maar in die waan ga ik niet mee. Je kunt volgens mij Soros alleen maar bestrijden door het tegenovergestelde te doen van wat hij wil: je niet tegen elkaar laten uitspelen, maar met elkaar werken aan een betere wereld en die kan je niet bouwen door je achter hekken, mijnenvelden en muren te verschuilen.

   • beste Rob,
    Kijk aub wat dieper wat een smerig spel het is,

    https://solari.com/blog/political-control-pedophilia-with-jon-rappoport/

    en daar nog bovenop,

    Zweden heeft grote problemen,
    Parijs weer in chaos,
    Integratie werkt niet,de verschillen zijn te groot
    ze komen niet aan het werk en het is een te grote belasting
    op ons sociaal vangnet die voor ons al in diggels ligt.

    Ja! die kut oorlogen moeten stoppen zeker!

    Maar we kunnen de mensen beter daar helpen,is nog goedkoper
    ook ongeveer 1 op 10 voor een hier kunnen er daar tien
    mensen geholpen worden.

    Hier nog een link van de vermiste kinderen,

    https://www.nrc.nl/nieuws/2016/02/04/we-weten-niet-waar-ze-zijn-wat-ze-doen-of-met-wi-1583898-a1332394

   • Het menselijke drama speelt zich overal in de wereld af. Denk aan bijv. de grote hongersnood in Afrika. De juiste hulp is niet om al die mensen maar naar Europa te halen, maar de mensen daar te helpen door ginds hun zelfredzaamheid te vergroten.

    Met een beetje gezond verstand zijn er wel degelijk betere mogelijkheden te bedenken dan de grenzen a la Merkel voor vluchtelingen open te stellen!

    Ik focus me niet alleen op Soros, maar ik zie hem wel als één van de belangrijkere vertegenwoordigers van een duivels regime achter de schermen van het politieke bedrijf. Een regime, dat alle gevoel van menselijk leed geheel kwijt is geraakt.

    Ik zie, net als jij, dat het dit geheime genootschap behoorlijk lukt om de Nederlanders onderling tegen elkaar uit te spelen en te verdelen, wat ook hun bedoeling is.
    Mijn reactie op jou wordt niet geleid door angst, zoals jij dat mij probeert aan te praten, maar door inzicht in het valse spel, dat zich buiten de aandacht van het gewone volk afspeelt.

    Bovendien verwacht ik niet dat jij mij, en andersdenkenden met mij, op zo’n generaliserende manier allerlei zaken aan probeert te praten.
    Ik laat mij niet leiden door angst maar door het inzicht, dat ik via voornoemde bronnen heb gekregen. Dat heb ik in mijn eerste reactie reeds te kennen gegeven.

    Soros en c.s. willen dat wij de grenzen voor vluchtelingen wagenwijd openstellen. En volgens jou kunnen wij hem alleen maar bestrijden door het tegenovergestelde te doen van wat hij wil. Dat is toch juist de inhoud van mijn reactie? Wie is hier nu met zichzelf in tegenspraak?
    Het tegen elkaar uitspelen is het gevolg van de oorzaak: het wijd openzetten van de grenzen.
    Met elkaar werken aan een betere wereld kan je niet bouwen door als gewillige lammetjes je hoofd onder het hakblok te leggen.

 9. zijn die mensen helemaal gek geworden ! Weg met die valse immigranten en geldzoekers Is deze wereld helemaal gek aan het worden ! We woerden overstroomt door verkrachter en geldzoekers en dat laten we toe !!! Nou ik niet !! Weg met die rotzooi !! !

  • Beste Pietje, je hebt je helemaal gek laten maken door Wilders en zijn mediavrindjes. Die stromen verkrachters zijn er helemaal niet. Wat betreft de geldzoekers, ik ken er ongeveer 17 miljoen in Nederland, dus ach ja…

 10. Oh men! Hebben ze al eens gekeken naar wat er in Duitsland en Zweden gebeurt met dank aan ‘vluchtelingen’?

  Dit moet door Soros georganiseerd zijn, geen mens bij z’n volle verstand die Dld en Zweden achterna wil gaan.

  • Beste Sunshine, je hebt je helemaal gek laten maken door Wilders en zijn mediavrindjes. Die stromen verkrachters zijn er helemaal niet. Wat betreft de geldzoekers, ik ken er ongeveer 17 miljoen in Nederland, dus ach ja…
   Soros zal ongetwijfeld in veel dingen zijn duivelse klauwen hebben gezet, maar dat betekent niet dat je je verstand moet verliezen en niet in de waanzinnigheid van angst voor vreemdelingen moet meegaan.

   • Rob ik hoop voor jou dat je niet echt zo naief bent als je doet voorkomen.
    Mbt Wilders, ik weet half waar hij voor staat omdat ik mij niet verdiep in de politieke egotripperij in NL. Niet dat het in het buitenland beter is, maar ik kijk meer naar de algemene ontwikkelingen van de politiek in het westen.

    Ik woon niet in NL en zie met mijn eigen ogen wat de economische gelukszoekers doen met het land én zijn bewoners.
    Bovendien heb je in een eerder commentaar kunnen lezen dat Soros sponsor is van de groep die in Spanje de ‘protesten’ organiseert.
    Kom op joh, lees je eens een beetje in. Gooi je tv en radio bij de vuilnis, lees over de Kalergi-plannen en kijk dan nog eens rond wat er in het westen gebeurd.

    • Ik ben me bewust van de verborgen agenda achter de gebeurtenissen, maar dat is voor mij geen reden om weg te kijken van het menselijk leed dat veroorzaakt wordt in de crisisgebieden, waar de meeste vluchtelingen vandaan komen. Als liefde voor mijn medemens ‘naïef’ is, dan ben ik inderdaad naïef en dat blijf ik ook.

     • De meeste commentaren hebben compassie voor vluchtelingen.
      Ik zie hier voldoende liefde voor de VLUCHTELING die het menselijk leed zien.

      Een UITGENODIGDE immigrant uit bv Pakistan en Afrika is geen vluchteling. Afika krijgt ontzettend veel geld er worden miljarden het het continent gestoken. google megacities Afrika

      Ik zie hier voldoende liefde voor de VLUCHTELING die het menselijk leed zien.

      Je bent wel naïef in het duivelse plan Rob, wat maakt dat je weg kijkt van het leed wat hierdoor straks in Europa plaatsvind. Zijn wij minder waard dan zij? Europa vind van wel.
      Wij kennen mensen wereldwijd, no go zones in Frankrijk, zijn helaas waar. Over de verkrachtingen ken ik gelukkig niemand persoonlijk maar zie het hier wel al uit de klauw lopen wat het lastigvallen van vrouwen betreft.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.