Met vier terreurdaden op 1 avond, op naar #WW3

Ondanks ongekende veiligheidsmaatregelen, anti-terreurgroepen, duizenden camera’s en het binnenslepen van persoonlijke data van bijna elke burger door veiligheidsdiensten, vonden vanavond vier terreuraanslagen plaats in Ankara, Zurich, Schaarbeek en Berlijn.

In de Turkse hoofdstad Ankara kwam de Russische ambassadeur in dat land om het leven door schoten in de rug van een 22-jarige Turkse ex-politieman tijdens de opening van een fototentoonstelling.

In het Zwitserse Zurich raken drie Somalische mannen gewond nadat een man op hen het vuur heeft geopend in de buurt van een islamitisch Centrum.

In Brussel (Schaarbeek) heeft de politie, ondersteund door militairen, na 17 uur een aantal pleinen afgesloten. De politie voerde vervolgens huiszoekingen uit waarbij minstens één persoon zou zijn opgepakt. Ook de explosievenopruimingsdienst van het leger kwam in actie.

Een vrachtwagen reed in Berlijn in op een kerstmarkt waarbij 12 doden en een vijftigtal gewonden vielen. De chauffeur is opgepakt, de bijrijder is dood in de truck aangetroffen.

Door allerlei veiligheidsmaatregelen in Europees verband verliezen burgers steeds meer privacy. Het doel hiervan is volgens de overheid meer veiligheid geven aan de burger. In de praktijk komt hier niets van terecht. Een avond in december zegt genoeg over de groeiende onveiligheid en de machteloosheid van de overheid hieraan iets te veranderen.

Er wordt natuurlijk heel wat gespeculeerd over de achtergronden van deze aanslagen. Ik denk dat ze niets te maken hebben met welke godsdienst dan ook, maar uitsluitend het werk zijn van geheime diensten die burgers in Europa een onveiligheidsgevoel willen geven en daarvoor dus angst creëren.

Angst is een vruchtbare bodem voor geweld, agressie en conflicten. Kijk bijvoorbeeld maar naar de primitieve reactie van velen, op Turkse maatregelen zoals het verbieden van kerstfeest op een Duitse school in Turkije, die meteen in Europa vergeldingsmaatregelen willen tegen moslims. Dat zijn bewijzen dat de angstatmosfeer met succes wordt opgeroepen. De terreur schiet wortel, de roep om vergelding groeit.

Met de aangewakkerde angst kan de bevolking straks met minder verzet een oorlog ingeduwd worden. De mensen worden in feite klaargestoomd voor haat en vergelding tegen de moslims als zondebok.

Al maandenlang wordt de verhouding tussen Europa/VS en Rusland op scherp gezet met (nieuwe) economische sanctiemaatregelen en NAVO-troepenuitbreidingen aan de grens met Rusland. Poetin wordt tot het uiterste getergd en uitgedaagd om in de door het westen opgezette val te trappen, met onder andere de coupe in Oekraïne (waarna de bewoners van de Krim zich met meer dan 90% uitspraken voor aansluiting bij Rusland), de vuile oorlog van de Oekraïense overheid met Oost-Oekraïne, het neerschieten van een Russische Mig boven Turks grondgebied, de talrijke beschuldigingen aan Russisch adres van oorlogsmisdaden vanwege het succesvolle optreden tegen de door het westen gefinancierde terroristen in Syrië.

Toch stinkt de Russische leider er niet in met agressie te reageren, hij houdt naar het westen toe zijn kruit droog en slaagt er juist in met landen in het Midden-Oosten allianties aan te gaan.

En dat is maar goed ook, anders zouden we al lang in wereldoorlog III zijn beland.

Rob Vellekoop, 20 december 2016

13 Comments

 1. De Bildenberg-groep Sloper,
  De Sloper,
  Paniek voetbal zaaien…en mensen tegen elkaar op zetten….dat is nou net de bedoeling van George Soros met zijn dieven benden!!!(Bildenberg groep vrienden)
  Laat je niet gek maken door een stelletje zielige ambenaren!!(angst hazen!!)
  WO3…die komt er helemaal niet..want waar moeten die Rockefeller family en zijn vrienden gaan wonen als er massaal nucleaire wapens gebruikt gaat worden??…dan blijft er van dit plannetje niet veel meer van over.
  Wat men in dit land moet doen is….uit de EU stappen-de genzen sluiten en net als vroeger grens bewaking in voeren…is ook weer goed voor de werk gelegenheid en je hebt meer controle over wat er in en uit dit land gaat…dat kan men in Brussel niet,vandaar dat het een grote janboel aan het worden is.
  En dan betaald Nedreland ook niet het MEESTE aan belasting aan Brussel.
  Ik dank U!!

 2. Het wordt wel erg druk sinds 2000 met de ingang van de Europese eenwording? Soms te heet onder de voeten?
  Wordt niet hard tijd de binnenlandse problemen aan te pakken om stabiliteit te herkrijgen?

 3. Door hoe de wereld er in 2017 uit komt te zien?

  Tja, er is een grote groep mensen die al zo lang roept dat de Islam en Moslims niet in de EU thuis hoort, maar ja iets met wie niet horen wil zal voelen 🙂

  Oh ja, en wat zien we weer veel moslims zich uitspreken tegen alles wat er gebeurd.
  Ik hoor er niet eentje… Kom maar op met de volgende aanslag, schijnbaar is dat toch wat de massa in de EU wil?

  Blijf maar wegkijken, welkom in 2017 en 18…

  (Als je toch kinderen hebt, wat een toekomst gaan die hier toch krijgen)

 4. Zelfs gewone dingen op internet willen volgen als media etc… daar moet je nog mee instemmen voor voorwaarden die ze instellen, zeker om je je helemaal van de vrijheid te ontnemen?

 5. Vind het wel knap dat je een vrachtwagen geladen met metaal zo de menigte in duwt en het metaal keurig achterin blijft liggen :-/ of was de trailer leeg???? volgens het poolse transportbedrijf was deze nog niet gelost!

 6. Ezekiel 38 (extract)
  Thus says the Lord God; behold I AM against you Gog the prince of Rosh (Russia) Meshech (Moscow) and Tubal (Tobolsk) – the Western and Eastern Capitols of the U.S.S.R. (now called the C.I.S.): I will turn you back (from seeking peace) and put hooks into your jaws (hunger), and I will bring you forth, with all your armed forces and Persia, Ethiopia, Libya, Gomer, Togarmah and ALL the earth with them against My people Israel (Britain and the British Commonwealth; America; Scandinavia; the Netherlands; the Baltic States; Northern France; Northern Spain and the Jews) to the lands of unwalled villages (walls of untempered mortar) without bars or gates (no defences because of defence cuts after the “so-called” peace dividend), when they (the politicians – foolish prophets) say peace, peace and there was NO peace.

  Lees aub. de volgende pagina http://jahtruth.net/horse.htm

 7. Klimaatverandering

  Poetins ‘vriendendaden’ zijn natuurlijk van een zelfde niveau als het overbekende westers kapitalistisch mismanagement welke zich als een olievlek over de wereld lijkt te verspreiden. De Chinese machthebbers doen ook erg hun best om op de driften van het kapitalisme hun macht uit te breiden. Met als gevolg verlies van eigen identiteit en het in de grond stampen van elk stukje hoop van andere volken als bijvoorbeeld het Tibetaanse volk en van de Oeigoeren (Sinkiang). In wezen zou dit in misschien geringere mate voor ons herkenbaar moeten zijn.

  Kennelijk rechtvaardigt de stem van de ‘meerderheid’, in de huidige ‘democratische’ wereldconstellatie alle soorten misdaden tegen de menselijkheid en Aarde. We ‘Trumpeteren’ er wat op los en schreeuwen wat over de elite. Intussen vervangt die ‘meerderheid’ met zijn eigen vaak meer dan vermogende ‘sterke’ leiders met een hoog korte snor gehalte die zelfde te verachte elite.

  Zie daar de wederopstanding van de geperoxideerde ‘leiders’ als bijvoorbeeld Wilders( moet nog even sparen) en Trump. Slogan: ‘Gevolg heeft geen oorzaak’. Wel zondebokken, muren van prikkeldraad, uitsluiting, concentratiekampen en deportatie.

  We hebben er natuurlijk helemaal niks aan als we de technocratie, het neoliberalisme en het kapitalisme vervangen door populistische machtsbeluste leiders. Populisten met ‘politieke’ machtsstructuren die een bijna identieke voedingsbodems en ‘politieke’ structuur hebben als het nationaal-socialisme( u weet wel van Adolf H.)

  Klimatologische omstandigheden weerspiegelen het huidige geestelijk klimaat. En omgekeerd. Net als in de jaren ’30 van de vorige eeuw maar misschien nog wel op een veel breder gebied is er sprake van collectieve karakterzwakte. De elite heeft daar in sterke mate aan meegewerkt. De ontevreden, deels rancuneuze ‘meerderheid’ heeft zich als onwetende slaaf mee laten voeren tot het punt waar we nu zijn beland.

  Vraag is hoe van een geïndoctrineerde meerderheid weer een karaktervol volkje vol diversiteit, eigenwaarde en tolerantie maken. Door zelf je eigen lot in handen te nemen. En door samen te werken, te wonen en te leven zoals je dat zelf in alle rust kan bedenken. Zonder je te laten leiden door wereldleiders,Europese leiders, nationale leiders en de populisten van de zelfverijking. Hun op karakterzwakte gebaseerde verdeel-en-heers strategie (‘Consumeren maar dan komt alles goed’)is achterhaald. Het geknuppel van de lange arm ook in onze voor- en hoofd dsteden is slechts nog een stuiptrekking van een gezag in nood.

  Het water staat nog niet aan ons lippen. Er is nog genoeg individuele en gezamenlijke slagkracht. Zie als lichtpuntje kameraad ‘Pepe’ van Uruguay.

  Volgend jaar weer een mooi Nieuwjaar met nieuwe kleine en grote kansen en acties. We nemen afscheid van de technocratie en haar leiders. Het leven, ieder leven is een kans. Het klimaat kan nog steeds ten goede keren.

  Mooie dagen!

 8. Helaas kunnen we de klok nu niet meer terugdraaien en glijden we steeds harder van deze zeephelling af. WW3 was reeds voorspeld door de Griekse wijsgeer Nostradamus.

  • Albert Pike, 33e graad vrijmetselaar is de geestelijk vader van drie wereldoorlogen om zo tot een nieuwe wereld orde te komen.
   Ordo ab chao is het devies en dat zie je overal gebeuren en het komt mij ter ore met een deja vu gevoel omdat dezefde methodiek tijdens de voorgaande oorlogen ook is gevoerd.
   De propagandakliek van tv en krant lopen zich weer uit hun naad om het effect van angst en haatvorming te versterken.
   Terwijl de ene false falg na de andere je om de oren vliegen.

  • Nostradamus is geen griekse wijsgeer maar een franse apotheker
   leefde rond het jaar 500

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.