Ziechtensteinse luchtmacht bombardeert Nederlands dorp

Stasedeel – Vanmorgen is in alle vroegte een bombardement uitgevoerd door de luchtmacht van Ziechtenstein op Stasedeel waarbij 6 burgers de dood vonden. Sinds de macht van het dorp is overgenomen door een groep verzetsstrijders die Stasedeel willen afscheiden van Nederland is het onrustig in het noordwesten van ons land.

Nederland heeft de ambassadeur van Ziechtenstein op het matje geroepen en gevraagd wat het land bezielt om een Nederlands dorp aan te vallen.

De Ziechtensteinse Minister van Buitenlandse Zaken heeft laten weten dat ze uitsluitend vanuit hun tijdelijke basis in België verkenningsvluchten boven Nederland uitvoeren. De minister ontkent dat de luchtmacht vanmorgen in het noorden van Nederland is geweest.

Een coalitie van landen, waarvan Ziechtenstein deel uitmaakt, stelt alles in het werk om de democratie van Nederland te beschermen. Voor dat doel voeren zij geregeld verkenningsvluchten uit vanuit België en Duitsland, infiltreren zij met hun ‘special forces’ het platteland van Groningen en brengen de activiteiten van het Stasedeelse bevrijdingsfront in kaart.

Zij doen dit ongevraagd en hebben evenmin toestemming daarvoor van ons land. De landencoalitie acht het hun taak Nederlanders te beschermen tegen de invloeden van de terroristen en zeggen hiermee door te gaan totdat de laatste terrorist uit Stasedeel is vertrokken.

Het is al meer dan een jaar onrustig rond Stasedeel. De nationale politie is er niet meer welkom nadat een groepje terroristen heeft verklaard dat zij niets meer met ‘het tuig uit Nederland’ te maken willen hebben. Sindsdien heeft het leger Stasedeel afgesloten van de buitenwereld en zijn er schermutselingen met het Stasedeelse bevrijdingsfront. Het bevrijdingsfront bestuurt het dorp en heeft te kennen gegeven een nieuwe staat te willen uitroepen onder de naam SDS, Stasedeelse Staat.

Rob Vellekoop, 22 oktober 2016

5 Comments

      • Nope, lukt niet. Dit is nep. Stasedeel bestaat niet, en Ziechtenstein ook niet.

        • Natuurlijk niet, Jan, Het is een verwijzing naar het gemak van de arrogante westerse landen die even in het Midden Oosten een gebied gaan bombarderen omdat ze vinden dat de zogenaamde ´democratie’ niet aan de westerse standaarden voldoet. Dacht je dat de NAVO toestemming heeft om Irak en Syrië te bombarderen?

  1. Vind het bezopen zomaar straaljagers de lucht in te sturen, mogen onderhand meedoen de uitstoot te beperken? En ook dat beschaving een afkeer moet hebben van bombardementen?

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.