Wilders botst met Kamer over zijn Islam plannen

Verslag in tweets over de Algemene Beschouwingen in de Tweede Kamer van 21 september waarbij Wilders botst met de fractievoorzitters van de grootste partijen over de-islamisering en zijn plannen daarmee. Met name het doorvragen van Buma (CDA) over de gevolgen van zijn plan om de Islam te verbieden in ons land maakt veel duidelijk.

Rob Vellekoop, 21 september 2016

7 Comments

 1. Het is kiezen tussen ‘hangen’ of ‘wurgen’, daar laten ze het op aan komen?
  Je kunt die voorvallen ‘omdraaien’, hoe deze ontvangen zouden worden in de thuislanden?
  Dan zullen ze r heus geen uren over debateren maar fikse maatregelen treffen?

 2. Ik zat er eerst over na te denken de kloning Prinsjesdag 2017 uit zijn koets te sleuren voor een paar rondjes zwemmen in de hofvijver, tot ik mij bedacht dat als we 19 september 2017 een bankrun organiseren dit hele land plat gaat, en daar bereiken we veel meer mee. Wie gaat er mee het hele financiële systeem opblazen? Als we allemaal dezelfde dag ons geld van de bank halen – waar we recht op hebben – dan klapt de hele boel, en kan de minister van Financiën direct in crisisoverleg wat ze nu gaat doen met de begroting, als er geen geld meer is, en de burgers daarmee hun vertrouwen in het corrupte geldsysteem op hebben gezegd. Dit moet je dus groot aanpakken. Wie gaat er mee een bankrun organiseren?!! Ons volk wordt duidelijk aangestuurd door psychiaters, want hoe is het anders te verklaren dan het volk gedwee de staatsterreur accepteert? En als we dan toch bezig zijn hervormingen door te voeren: laten we dan meteen wat ruimteschepen bouwen want de komende jaren wordt het hier nogal warm. Een paar planeten verderop hebben ze een veel betere airco en meer zuurstof. Kom op! Het zal een dagje uit worden. Ik kan niet wachten op die volksopstand.

 3. Wij zijn het Universum ..Samen één .

  Als wij allen.. ons- zelf koppelen
  in een positieve instelling / vibratie / frequentie.
  Werkt het Universie met ons daar in mee.
  Met een positieve bewustwording in ons innerlijke zijn ,
  gaan wij het tij keren, in een prachtig leefbaar Samenleven met elkaar in Vrede.

  https://www.youtube.com/watch?v=WcP9xPh_9uY

  • Kom allemaal eens vanachter je computer vandaan ,
   om elkaar eens op menselijke wijze te gaan ontmoeten ;

   IEDER1 wil een stem geven aan al die Nederlanders die de verschillen in de samenleving zien als een kracht. Op 25 september gaan we de straat op met iedereen die gelooft in een divers Nederland. Ben jij erbij?

   Route en tijden van de Parade van IEDER1: Van de Bijlmer Arena naar Museumplein Amsterdam! We verzamelen om 12.30 uur bij Arena Park. Alle info op een rijtje:

   – We starten de Parade op het Arena Park, 12.30 uur – tegenover de Decathlon op het grasveld.
   – Voor mensen die niet de hele afstand kunnen lopen, geen probleem. Op Amstel Station komt er een opstappunt! – 14.15 uur – Uitgang Amstelplein/HVA
   – Eindpunt: Museumplein, 16.30 – Diverse sprekers en artiesten zullen hier optreden!
   Bij iedere locatie staat een geel IEDER 1 team klaar.

   Huisregels/do’s & don’ts:
   – Volg instructies op van het IEDER1 team
   – Laat geen rommel achter
   – Geen campagne voeren
   – Geen verkoop

   Schouder aan schouder lopen we – jong en oud, gelovig en ongelovig, homo en hetero, zwart, wit en alle kleuren – van de Bijlmer naar het Museumplein om de verschillen te vieren en te laten zien dat we IEDER1 zijn!

   Loop mee en maak van 25 september een dag om niet te vergeten, en nodig je familie, vrienden en collega’s

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.