Delangemars.nl is weer in de lucht

De website delangemars.nl heeft meer dan 12 uur plat gelegen.

Onze excuses daarvoor.

De artikelen die wij schrijven spreken heel veel mensen aan, maar dat geldt niet voor alle instellingen.

We zijn er in ieder geval weer bij en blijven nauwgezet de politieke ontwikkelingen in de wereld volgen en dan met name in NL.

Andere inzichten dan die de mainstream media over ons uitstorten zijn hard nodig, daarmee gaan we verder.

Rob Vellekoop, 2 september 2016

steundlm336x140

2 Comments

 1. Fijn dat jullie terug zijn. Ik hoop geen problemen met zinloos gehack gehad. Juist zo fijn dat je hier nog gewoon kunt reageren zonder meteen je identiteit prijs te moeten geven. Anyway i.v.m het aanstaande bezoek van Netanyahu aan Nederland:
  Het is Maart 2016 wanneer de regering van Netanyahu meer dan ooit bezig zijn politiek van bezetting van Palestijns land en terrorisering en discriminatie van de Palestijnse bevolking tegenover de wereld te rechtvaardigen, de Amerikaanse vicepresident Biden met zijn vrouw die week aan Israël bracht. In de Verenigde Staten vindt die politiek in officiële kringen zoals we gewend zijn wel respons, getuige het bezoek waarbij Joe Biden en Netanyahu met hun echtgenotes stralend voor de camera’s van de pers stonden te glimlachen.

  Gaan we dan dezelfde lach van Koenders en Rutte zometeen ook zien, als zijnde de representanten van ruimdenkend Nederland? Het zou mij niet verbazen.

  Je kunt een petitie tekenen tegen de komst van deze oorlogsmisdadiger en leider van het apartheidsregime. Prima allemaal leuk en aardig maar hij komt hoe dan ook gewoon toch!

  Wij kunnen daarom ook gewoon Zorgen voor feestelijk ontvangt! Een Palestijnse vlag kopen is tenslotte lang niet zo duur als je zou denken! Een enorme vlag huren valt ook gewoon nog best mee. De Iraëlische vlag wappert hier al genoeg, toch? Dus… bereid je goed voor! Nog 5 dagen…

  Dat de tribunes van Celtic (en St Etienne) er straks bij mogen verbleken zeg maar. Enne die vlag, die komt later uiteraard ook gewoon nog van pas!
  Belangrijk inzichtgevend interview met de Israëlische historicus Ilan Pappe.
  The Ethnic Cleansing of Palestine: George Galloway Interviews Israeli Historian Ilan Pappe

  Wist u trouwensdat Israel als 1 van de weinige landen in de wereld het Chemische
  Wapens Verdrag niet heeft geratificeerd. En dat Nederland ondanks dit verontrustende feit gewoon grondstoffen leveringen ervoor toestaat? Dat we ook onderdelen voor nachtkijker apparatuur leveren? bron: http://www.stopwapenhandel.org

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.