Video: Westen stuurt aan op oorlog met Rusland

In een anderhalf uur durend interview van Willem Middelkoop licht Karel van Wolferen toe waarom en op welke manier het Westen onder leiding van de VS aanstuurt op een oorlog met Rusland. Onderstaand volgt een samenvatting van dit gesprek en is een link opgenomen naar de video-opname.

Van Wolferen, oud-journalist voor het NRC doet een aantal boute en onderbouwde uitspraken over de krachtsverhoudingen in de wereld, met name de spanningen tussen Rusland en de VS/Europa.

Volgens de Wolfowitz doctrine, die het Amerikaanse buitenlandse beleid beheerst, mag de VS nooit meer de macht over de wereld verliezen, zoals tijdens de Koude Oorlog de USSR een grootmacht naast de VS was. Vanuit deze doctrine moet hun buitenlandse politiek worden gezien. Alles is geoorloofd zolang de VS de macht over de wereld kan behouden. Het is daarom niet vreemd dat de VS meer dan 800 militaire bases buiten de VS aanhoudt en daarnaast naar schatting zo’n 200 geheime bases, waardoor met name Rusland en China worden ingesloten.

NAVO

De NAVO is oorspronkelijk bedoeld als tegenwicht voor de expansiedrift van de toenmalige Sowjet Unie. Sinds het einde van de Koude Oorlog en de instorting van de de USSR heeft de NAVO echter geen bestaansrecht meer en zorgt de NAVO in feite voor reservetroepen van de VS zoals in Afghanistan en Irak. Met behulp van de Noord Atlantische Verdrags Organisatie oefent de VS controle uit over Europa.

Van Wolferen ziet het stationeren van NAVO-troepen aan de grens met Rusland als een rechtstreekse provocatie voor een oorlog met Rusland. De organisatie is geen defensieve of veiligheidsorganisatie meer, maar juist veranderd in een aanvallende.

Oekraïne

Op de vraag van Middelkoop aan Van Wolferen waarom de Krim door Rusland werd geannexeerd en daardoor de NAVO in feite voor het blok zette hangt de oud-journalist een hele andere benadering aan dan de Nederlandse mainstream media onophoudelijk het publiek wil doen geloven.
Volgens Van Wolferen is er namelijk helemaal geen sprake van annexatie van de Russen van de Krim, maar hebben de inwoners van de Krim na de machtsomwenteling in Oekraïne gekozen voor de zekerheid om zich bij Rusland aan te sluiten. Dit hebben zij met een overgrote meerderheid van meer dan 90% duidelijk gemaakt tijdens een referendum. Op de Krim ligt Sebastopol, de enige warmwaterhaven van de Russen, die zij door de staatsgreep dreigden te verliezen, via Oekraïne aan de NAVO.

Ook de meerderheid van de Russische bevolking van Oost-Oekraïne wilde zich aansluiten bij Rusland, maar daar was Poetin tegen om de NAVO niet te provoceren.
De machtsomwenteling die door de westerse media ‘Maidan-revolutie’ wordt genoemd, is helemaal geen revolutie maar een staatsgreep gesteund door de VS. Een van de eerste daden van het nieuwe Oekraïense regime was het Oekraïens tot nationale taal uit te roepen, terwijl zij het Russisch ook hadden kunnen accepteren als taal. Volgens Van Wolferen zijn ook Neo-nazi’s bezig in Oekraïne, een feit waarover in het Westen zo min mogelijk aandacht wordt besteed.

 

Regime Change

De Amerikanen willen een ‘regime change’ in Rusland in het kader van hun Wolfowitz doctrine, want Poetin moet weg.
In bijgaande video legt de Amerikaanse generaal Clark in 2007 uit waar regime veranderingen door de Amerikanen zijn doorgevoerd en dat dit daadwerkelijk onderdeel is van het Amerikaanse beleid!
Video: oorlogen worden gepland door de VS, 7 oorlogen in 5 jaar.

https://youtu.be/f7NsXFnzJGw

Rob Vellekoop, 28 juli 2016

9 Comments

 1. De hele wereld werkt voor genummerd papier. Alleen slaven werken voor genummerd papier. Onze wereld kon worden opgekocht door een kleine groep mensen die middels het crimineel opkopen van politici en andere gezagsdragers de rechten om “geld” te mogen drukken hebben gekaapt van de wereld. Dus deze groep neemt wat bomen, maakt daar papier van, drukt er wat nummers op en kopen hiermee alle land, grondstoffen, onroerende zaken, energiecentrales, ziekenhuizen, fabrieken en bedrijven, spoorwegen, politici en koningen en alle overige infrastructuur plus de rest op.

  Vroeger moest de persoon die geld drukte goud of zilver hebben om de waarde van het papier te garanderen waardoor het geld waarde had. Maar nu is geld zoals Dollars en Euro’s alleen nog maar papier en in werkelijkheid waardeloos.

  De oorlogen zijn het gevolg van de oneerlijke macht die de groep criminele psychopaten hebben verkregen toen ze alle waarde die deze wereld kent en de dienstbaarheid van de mensheid mochten/konden betalen met bomen c.q. gekleurd genummerd waardeloos papier.

  Om dit tegen te gaan zou de wereld weer moeten handelen of werken voor gouden of zilveren geld en alle papiergeld onwettig te verklaren en de winsten van de valsemunters in beslag te nemen en terug te geven aan de wereld.

  Zonder deze elites, zij die het geld concept hebben gestolen en verkracht zullen er geen oorlogen zoals wij die nu kennen meer zijn.

  Dit allemaal was alleen maar mogelijk door de medewerking en met medeweten van al die politici waarop iedereen steeds stemt. Deze politici hebben al lang hun ziel verkocht aan de werkelijke machthebbers van deze wereld.

 2. Ben die smerige valse streken van de Amerikanen, de NAVO en de EU….Spuug en Spuugzat Nondeju.

 3. De hegeliaanse tactiek is het geliefde duivelse instrument van de global elite en helaas trappen er heden ten dage nog veel medemensen in. Want de egocentrische leiders van zowel de USA als Rusland zijn dikke vriendjes als het betreft zaken doen met de VO mentaliteit hoog in het vaandel. Want als de USA en Rusland elkaars aartsvijanden zouden zijn, waarom kan Pussy Putin dan 20% van de Amerikaanse Uranium mijnen in bezit hebben en met goedkeuring van de Amerikaanse Autoriteiten???????????? En van Uranium kan men toch atoom wapens maken!!!!!!!!!!!!!! Zie onderstaande link vanaf 49:10 (min;sec).

  CLINTON CASH OFFICIAL DOCUMENTARY MOVIE ( FULL )
  https://www.youtube.com/watch?v=7LYRUOd_QoM

  Zowel het Russische Pravda als de Het Amerikaanse New York Times, beiden in handen van de GLOBAL ELITE, maakten melding over deze Uranium deal tussen deze 2 zogenaamde aartsvijanden…

  Cash Flowed to Clinton Foundation Amid Russian Uranium Deal
  http://www.nytimes.com/2015/04/24/us/cash-flowed-to-clinton-foundation-as-russians-pressed-for-control-of-uranium-company.html

  Dus je bent volgens main stream media en een deel van de alternatieve media elkaars aartsvijanden, echter in de realiteit verkoopt de Amerikaanse regering 20% van haar Uranium activiteiten aan hun “grote aartsvijand” Rusland…..

  En dit artikel daarover is ook veelzeggend.

  Flashback: When the Clintons Loved Russia Enough to Sell Them Our Uranium
  http://www.breitbart.com/2016-presidential-race/2016/07/25/flashback-clintons-loved-russia-enough-sell-uranium/

  In de hedendaagse alternatieve media lees ik ook onzin verhalen over de Russische dictator Pussy Putin en dat hij zgn de Rothschilds aanpakt, echter in de praktijk financiert en ondersteunt de Russische CENTRALE BANK de Amerikaanse Yankee Dollar…. Zie en luister aandachtig deze uitleg in deze

  Nikolai Starikov How Does The Central Bank of Russia Work (Eng Sub)
  https://www.youtube.com/watch?v=xWzNT3H8aUQ

  En zie ook mijn commentaren betreft het zakendoen tussen de Russische – en Amerikaanse Oliebedrijven en waarbij de VOC mentaliteit ook hoog in het vaandel staat.

  Enneh Willem Middelkoop is een puppet, want hij heeft een vermogen verdient op de beurs en met speculeren op de huizenmarkt en tegenwoordig adviseert dit VOC heerschap ook anderen om hoe te handelen op de beurs….. Althans dat zijn zijn eigen woorden…

 4. . . . “GOD-ZIL-LA” . . . DE DRAAK . . . DIE MAAKT KORTE METTEN MET OORLOGEN EN IS BEST WEL SPANNEND VIND IK . . . WANNEER KOMT DAT MONSTER-DIER NU EENS PESTEN ?

 5. europa moet weer als een braaf hondje, met Balkellende als voorbeeld,VS volgen?

 6. Goed interview en alles wat ons bekend is is nog een keer op ’n relevante manier opgedist.
  Nu maar hopen dat Hitlery Klingon niet de volgende president gaat worden want dan hebben we niet eens meer de tijd om de koffers te pakken. Intussen is het toch meer dan bizar dat het gepeupel zo verschrikkelijk in de leugens van de MSM trapt en de vorm van perceptie controle zo naadloos slikt.
  Wie nu onderhand niet ziet dat de VS, zeker in hun buitenlandpolitiek al jaren de schurkenstaat zonder weerga is, is ongeloofeflijk dom. Intussen lult iedereen bij iedere gelegenheid die klote taal.
  Zaakwaarnemer is case manager enz. enz.
  Maar ja, wie z’n kop in het zand heeft zit met z’n kont omhoog en voelt wel maar ziet wie er misbruik van maakt.

  • De helft van een verhaal levert een vertekend beeld. De USA (FED / IMF / NAVO) is net als de gehele EU (ECB / IMF / NAVO) in de zak van banken / multinationals die de geopolitieke gebeurtenissen bepalen. Het landjes-verhaal is daar een onderdeel van om mensen verdeeld te houden, blijkbaar stink jij er ook met open ogen in.
   Voor communicatie met mensen op deze planeet is het handig om een andere taal te spreken naast de taal van je moederland, tenzij je op hoog niveau wil communiceren met wiskunde wat de enige universele taal is. Ik ben ook van mening dat het gemierenneuk over taal een irrelevant probleem aanwijst. De oorspronkelijke Nederlandse taal kunnen jij en ik waarschijnlijk niet eens meer ontcijferen aangezien die in het geheel niet overeenkomt met de Nederlandse taal van de afgelopen 150 jaar.
   Tevens vraag ik mij af of ik moet concluderen dat je liever die knakker met dezelfde kapper als Wilders als president van de USA ziet. Trump in de USA, dat gaat hem worden, helemaal als ze in de EU bij de volgende verkiezingen soortgelijke imbecielen aan de macht brengen zoals Wilders, LePenn en meer van die partijen waarvan ik mij afvraag of ze hun partijprogramma’s hebben overgenomen van de NSDAP.
   Hoe moeilijk kan het zijn, gewoon stoppen permissie geven aan wildvreemden om te bepalen wat goed en fout voor je is. Ook wel bekend als stoppen met stemmen.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.