Video: Sahra Wagenknecht verklaart waarom burger kotst van EU

Er zijn geen politici die uit durven spreken wat er mis is in onze samenleving. In hun zelfvoldaanheid en corruptie zijn zij uitsluitend met hun eigen belangetjes bezig. Sahra Wagenknecht, Duits parlementslid voor Die Linke, is een aangename uitzondering op deze regel. Zij legt in haar speech in de Duitse Bundestag uit hoe de verhoudingen in de wereld liggen, zij durft de vinger op de zieke plek te leggen. Op welke manier Europa afstevent op een oorlog door Rusland te bedreigen met steeds meer troepen en wapens aan haar grenzen samen te brengen. Ook waarom steeds meer mensen zich afkeren van de EU. In een vlammend betoog komt zij op voor de belangen van de mensen die haar gekozen hebben, voor de bevolking. In tegenstelling tot de uitgezakte ongeïnteresseerde parlementariërs waarvoor zij de speech geeft.

Rob Vellekoop, 17 juli 2016

9 Comments

 1. “… belangen van de mensen die haar gekozen hebben, voor de bevolking.”

  Sorry, ben je vergeten dat 2/3 van de bevolking TEGEN heeft gestemd? We hebben als bevolking helemaal NIET voor de EU gekozen, maar eenvoudigweg door onze strot geramd gekregen.

  Net zoals de euro, waar een vergelijkbaar percentage tegen was. Democratie … een schim uit het verleden.

  • Stemmen raad ik je ten alle tijden af, hoe zoet de honing ook is die de kandidaten je aanbieden. De USA is een prachtig voorbeeld waar de grondslag een minimale overheid met restricties via de Bill of Rights (zoiets als de Grondrechten die ook een wassen neus zijn) was na de revolutie en het is nu een onzichtbaar monster wat zijn inwoners met huid en haar opeet.
   In Belgie hebben ze ondertussen weer een stukje privacy afgenomen door de anonieme simkaart te verbieden en het is wachten op de Europese variant van deze wetgeving die waarschijnlijk weer buitenproportioneel bestraft zal worden. Daarna zal de anonieme OV kaart wel op de banlijst komen want terroristen die zich gewillig laten identificeren na een aanslag door netjes een legitimatiebewijs mee te nemen bellen altijd anoniem en zullen beslist anoniem reizen met het OV.

 2. Het blok wat staat voor de totstandkoming van de NWO is zo bezig met het ontwikkelen van een haatpotentieel van jewelste dat ik ook snap waarom de politie steeds radicaler aan het worden is.
  De kakkers en well-offs zijn heel hard bezig de ‘onderste sociale klasse’ op een gruwelijke manier de ogen uit te steken dat ik nu al gruwel van de eerste geweldsuitbarsting die er onherroepelijk zit aan te komen.

  https://www.youtube.com/watch?v=xRGGbyZzuTg

 3. Ik heb al meerdere speeches van Sahra W. in de Bundestag gezien. Tip: Je moet eens op het gedrag van A.Merkel letten tijdens de speeches van S.W. M.n. haar gezichtsuitdrukking en continu weg vluchten met haar ogen naar de grond staren. Micro-expressies en lichaamstaal analyse spreken boekdelen.

 4. De onverschillige houding van voormalig DDR KOE Merkel = Ferkel in de video met Sarah Wagenknecht is stuitend en heb ik al in meerdere video’s waargenomen.

  Hetzelfde zie je bij het volgende, de onverschillige houding van PM Prutte:

  http://www.youtube.com/watch?v=SzWSfvvwR9g

  In Duitsland Sarah Wagenknecht, in VerNEEderigNSBland, Marianne Thieme en Pieter Omtzigt, zij proberen nog tegengas te geven.

  Prutte is de aangelijnde teckel van Ferkel, die op haar beurt weer braaf kwispelt naar George Soros, de pitbull van de puppetmasters achter de schermen die met hun Babylonische geldcreatie uit het niets de wereld bestieren en de EU zelf is niets anders dan een aanhangwagentje van de USA, dat als zwaard moet dienen voor diezelfde puppetmasters om “democracy” te brengen alleen als het in hun straatje (NWO) past.

  Volgende zal ook te denken moeten geven:

  http://www.blikopnosjournaal.nl.blogspot.nl/2016/07/nos-journaal-reageert-belangrijkste.html

  http://www.novini.nl/turkije-its-the-geopolitiek-stupid/

 5. HOED AF voor deze vrouw. De respectloze houding van de “regering” ( gewoon aangesteld en vetbetaald door Amerika, Frankrijk en Engeland want de BRD bestaat niet) zegt ALLES over hun houding naar hun medemens: mateloos arrogant en minachtend.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.