4 Comments

 1. De EU als wraak van Hitler is compleet absurd!!

  Waarom niet de ware boeven aanwijzen, Rob? Vooral die, die nog leven?
  Is het moeilijk tegen GB te zeggen dat ze nou toch ondertussen wel Gibraltar aan Spanje terug kunnen geven, of niet? Hoort ook bij de EU en heeft alles met het Engelse RIjk (het enige echte op deze wereldbol) te maken….Rule Britannia, Britannia rules the world…niet waar?

  • Robvdz, Abchazië is een prachtig land!

   Uit de EU of in de EU…slechte mensen bepalen wat ongeïnformeerde, ge-mindcontrolde mensen moeten doen. Tja, hoe wil je daar tegen ingaan? Hoe meer je weet, hoe zwaarder het leven wordt, sowieso. Het verschil met de niets wetende is, dat je hetzelfde ellende meemaakt, alleen weet jij waarom.
   Als Europa nou eindelijk de knopen doorhakt wat de manipulerende, alleen aan hun eigen belangen denkende VS en de NAVO betreft, dan zijn we al een stuk verder.

   Daarmee zou ook de noodzaak kunnen verdwijnen dat Europese bestuurders zich moeten schikken en naar de pijpen van de VS moeten dansen, omdat er geen enkele politicus in een belangrijke functie zonder goedkeuring van de VS op die positie komt.

   Geen wapens aan grenzen, geen militaire oefeningen, geen oorlog dreigende en verdelende taal…dat is alles VS werk met medewerking van uitgezochte spreekbuizen.

   Ik vind dat Europa (de mensen) een eerlijke een faire benadering verdient.

 2. Pure slavernij met nagenoeg geen inbreng, kijk maar hoe Rutte alles met een gemak terzijde schuift?

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.