Referendumploeg verwijderd van Media Park Hilversum

Hilversum – De Vrede en Rechtploeg is tijdens de 35e etappe in de stedenreferendumtour verwijderd van het Media Park. Dit tot verbazing van Vrede en Recht, die al op 34 plaatsen door heel Nederland op pleinen en straten probleemloos de antieke bestikkerde bus kon parkeren. Sinds 24 februari is de Vrede en Recht-bus onderweg om op 5 april in Amsterdam te finishen.

Tijdens de opname op het Media Park wordt het team gedwongen te vertrekken. Tegelijkertijd rijden tal van auto’s en wandelen allerlei mensen het Media Park op en af zonder dat hen een strobreed in de weg gelegd wordt .

Vrede en Recht is verbolgen over de complete mediastilte waarin de referendumtour afgelegd wordt. Ondanks persberichten die aan de diverse media zijn verzonden. De radio- en tv stilte was compleet op twee korte interviews in Assen en Leeuwarden na. Tijdens de tour krijgen ze wel bezoek van een fotograaf van het ANP. Deze foto’s zijn echter tot op heden niet gepubliceerd. Iedere omroep mijdt de referendumtour. Wel wordt bijvoorbeeld in het programma Pauw geklaagd over de wanprestaties van de diverse initiatieven in het kader van het referendum.

Het team van Vrede en Recht maakt van iedere etappe een korte impressie die op de Vrede en Recht site wordt gepubliceerd.

Ondanks deze tegenslag wordt ’s middags gewoon zoals in alle voorgaande 34 steden geflyerd en met het publiek gesproken over het referendum.

Rob Vellekoop, 3 april 2016

steunDLMnieuws336x140

 

19 Comments

 1. wees er TROTS op dat jullie “genegeerd”zijn door de mainstream media. Daar WIL je toch helemaal niet door geïnterviewd worden want zij verdraaien ALLES. Kijk geen tv meer, luister naar FINDING VOICES RADIO, zeker op woensdag- en zondagavond en RELAX. Het graf dat gegraven wordt , is steeds groter en dieper aan het worden………

 2. Er worden volop mollen ingezet om het tegendeel te gaan verkondigen, daar ze al door hebben dat dat door het volk niet getolereerd wordt?

 3. Beste Nico,

  Het bekende gezegde dat als goede mensen niets doen kan het kwaad voortgang vinden,
  is geheel van toepassing.
  Er is altijd kans op verandering ten goede en dit referendum is zoiets,ook al word het genegeerd
  door de politiek bij een nee,dan kijken er heel wat mensen mee over onze Nederlandse schouders.

  En ook iedere actie met goede intentie heeft altijd zin ongeacht de uitkomst!

  groet
  maup

  • Maup, het is een misverstand dat ik niets doe omdat ik weiger mee te werken aan iets te doen op het moment dat het verwacht wordt van mij. Het feit dat ik weiger mee te werken is beslist niet niets doen, ik weiger te conformeren dus ik handel misschien zelfs meer als de stemmer. 😉

   • Hoe langer ik nadenk over deze opmerking ‘Het bekende gezegde dat als goede mensen niets doen kan het kwaad voortgang vinden, is geheel van toepassing.’ des te meer ik mij erger aan de opmerking die helemaal niet van toepassing is op deze situatie. Sterker nog, het omgekeerde van deze opmerking is het geval, hoe meer mensen meedoen met de eisen van het gezag (overheid) door te stemmen, hun opdrachten uit te voeren en ga zo maar door des te meer mensen er hinder ondervinden van datzelfde kwaad wat jij wenst te erkennen als je meesters door morgen te gaan stemmen.
    Die opmerking is relevant in de situatie waarbij handlangers van het gezag Mitch Henriquez hebben vermoord zoals het ook van toepassing is bij dom gaan staren hoe mensen bekeurd worden (afpersen), uit huis geplukt worden (diefstal) en welke handeling dan ook van de staat die gewoon basisrechten nietig maken.

 4. Het wordt alleen maar steeds duidelijker hoe e.e.a. in elkaar steekt als we het hebben over waarheid, nieuws, verslaggeving en vrijheid van meningsuiting. Ik noem zoiets ‘in je eigen voet schieten’ (nietwaar mainstream media)? Het heeft een averechts effect, want steeds meer mensen gaan nu beseffen dat er echt iets niet klopt. En dan komen ‘doodleuk’ de Panama-leaks in het nieuws en daar staat -naast de gebruikelijke anti-Poetin/Rusland propaganda- ook Oekraïne in z’n hemd. Het gaat steeds meer vanzelf… Gewoon doorgaan en volhouden, denk ik dan maar! Dit wordt een raaaaaaar referendum die veel discussie zal oproepen.

 5. NEE, stemmen is niet alleen een signaal naar de Oekrainers toe maar ook naar Putin die maar uitgedaagd blijft door de gluiperige daden van de VS via de EU. Bovendien is het dan voor de zoveelste keer klip en klaar dat de regering totaal maar dan ook volledig lak heeft aan de bevolking!
  En let op, volgend jaar bij de komende verkiezingen gaat het lijmen en slijmen in de hoogste versnelling en ze willen je stem maar niet…jouw mening!
  Ga voor Vrede en Recht, het enige alternatief.
  http://www.vrede-recht.nl Schoonvegen die hap!

 6. Hola aloha amigo Rob,

  Waar wordt vermeldt, waar la fiesta / het feest is van jullie morgenavond in Amsterdam????
  Want ik wil jouw persoon eindelijk eens in het echie ontmoeten en jou een abrazo cariñoso willen geven.
  Alvast muchas gracias voor je response.

  En aan de ene kant wel bizar wat jou en je matties is overkomen op het mediapark, echter het verwondert mij helaas niet.. Jij bent namelijk geen consumerende en hersendode RTL tokkie, want jij kan wel voor jezelf nadenken en beslissen. En mensen zoals jij worden niet gewaardeerd door de duivelse tovenaars uit Hollywood in de Polder aka Pollywood, want jouw kunnen ze niet hypnotiseren en misleiden met o.a. behulp van de liegbak aka treurbuis aka TV.

  Ik heb al vele jaren geen TV en radio, want ik wordt niet graag voorgelogen en bedondert. En wie in deze tijd van het internet nog wel een TV en radio heeft, beschouw ik als een onderdanige en gehoorzame dienaar van de elite, die zich voor laat programmeren wat zij of hij moet beluisteren . En als ik s’avonds door vele en verscheidene Amsterdamse wijken loop, neem ik helaas nog in vele woningen het knipperende licht afkomstig van de treurbak waar, want voor velen is de TV nog steeds heel “HEILIG” en worden er door geregeerd + geprogrammeerd…

  On Holly Ground
  https://www.youtube.com/watch?v=3JAGJIBycgQ

  Tv: Rules the nation
  https://www.youtube.com/watch?v=umDc0xqBRCc

  Ik hoor weleens van mensen dat zij nog TV kijken om te zien wat MSM te vertellen heeft, ach dan zeg ik tegen hen kijk 2 minuten op NU.nl of de telegraaf op het internet en dan weet je al voldoende, want langer dan 2 minuten te besteden aan leugens en manipulatie is toch zonde van je tijd en misbruik maken van je libertad…. Maareh long life the freedom of choice enneh ik kan vaak hartelijk lachen om het gedrag van deze voorgeprogrammeerde zombies en de polder zit er vol van, dus genoeg keus voor mij om te kiezen om welke TV tokkie op straat of andere locatie ik kan lachen

  Doug Stanhope – Liberty
  https://www.youtube.com/watch?v=X4Rm87cqnUI

  Saludos independiente en hopelijk hasta mañana mi compañero Rob,

  Pablo

  • Hi, ik ben vanaf dinsdagmiddag te vinden op of bij de Dam van Amsterdam, met witte jas en collega’s en hopelijk kunnen we de referendumtoerbus vlakbij parkeren. Tot ziens.

   • Hola aloha amigo Rob,

    muchas gracias voor je antwoord.
    Enneh morgen middag ga ik op zoek naar jou & je matties op de Dam om met elkaar te chillen en te talkie talkie (praten) over la vida loca. En met jullie kledij zijn jullie makkelijk te traceren tussen al die toeristen. Trouwens al die toeristen beginnen nu ook op elkaar te lijken betreft kleding, want afgelopen winter droegen de meesten van hen een muts met knot bovenop en op de voorkant Amsterdam afgedrukt. En deze gemanipuleerde consumenten kopen allemaal delfts blauwehhhh tegeltjes, molens, klompen, etc echter die zijn allemaal Made in China en dus gemaakt onder erbarmelijke arbeidsomstandigheden, ach zij hebben nu wel tenminste een leuk aandenken van hun reis om op de schoorsteen of in een kast te zetten …. En in tegenstelling tot de Amsterdamse daklozen worden deze toeristen niet bekeurt als zij met een blik bier op straat lopen, want zij krijgen alleen een waarschuwing van de popo… Maar ja die toeristen leveren centen op en daklozen niet en ja met de nog altijd voortlevende oerhollandse VOC mentaliteit is dat ook niet verwonderlijk.

    O’ja wat ik ook ziekelijk vindt. dat men vrouwenuitbuitring in A’dam als toeristische attractie promoot in zowel het binnenland als buitenland….

    Red Light District: Amsterdam’s Famous Tourist Attraction with Mariska Majoor
    https://www.youtube.com/watch?v=uzj5tGknrQs

    Laatst had ik met een Australische vrouw hier een discussie over, want zij vond dat er niks mis mee was wat er op de wallen geschiedt. Daarop heb ik aan haar medegedeeld of ik haar pooier mocht worden en haar achter het raam mocht plaatsen en daarbij moest zij bij elke klant al zijn / haar behoeftes en wensen vervullen en zij mocht ook geen enkele klant weigeren… Deze dame werd toen heel boos op mij…. En ik heb toen aan haar vertelt dat zij hypocriet is en dat als zij een voorstander is van vrouwen uitbuiting op de wallen, dan moest zij deze werkzaamheden zelf ook verrichten en anders ….

    Daarom jullie aanwezigheid morgen op de Dam in A’dam zal een aangename afwisseling zijn tussen al die toeristen en de andere consumerende zombies…

    Saludos ⒶnⒶrkistⒶ y hasta mañana amigo DLM Rob,

    Pablo

   • Hola aloha amigX Mestiza Europea Nika,

    muchas gracias voor je muzikale overdracht. Ik en mi almaita / soul hebben er erg van genoten en ik kende dit nummer nog niet en ik heb dit nummer nu toegevoegd aan mijn muziek bladwijzer.

    Ik ga zo direct op zoek naar Rob en zijn compadres in witte jassen op de Dam te A’dam en voor jou heb ik enkele muziek nummers met pure salsa en cumbia klanken. Het eerste nummer heet empujaito en empujaito is afgeleid van het werkwoord empujar en dat betekent duwen of iets in beweging brengen en deze cumbia ritmos brengen mi almita / soul altijd in beweging.

    La India Meliyara – Empujaito
    https://www.youtube.com/watch?v=9VlUs_5_SsQ

    En dit nummer is pura salsa Colombiana van mijn geboortegrond het heet NO LE PEGUE A LA NEGRA en dat betekent je mag de negerin niet slaan en het lied gaat over de slavernij en ondanks dat het over een beladen onderwerp gaat, hebben de Colombianen er een ritmisch nummer van gemaakt en waarop je heerlijk kan dansen en je almita in beweging brengt

    ALBERTO BARROS HOMENAJE A LA SALSA COLOMBIANA NO LE PEGUE A LA NEGRA
    https://www.youtube.com/watch?v=jK7WkgP9Tjg

    In latina america wordt er veel gedanst en dansen samen met muziek zijn vitamines voor je lichaam en almita. Daarom kan deze 90 jarige Cubaanse señorita in de onderstaande video nog uitstekend dansen en de jongeman die deze abuelita (omaatje) te dans vraagt is geen caballero (heer) en waarom….. zie zelf maar aan het eind van de video waarom, want de beelden spreken voor zich

    abuelita bailando dia de las madres – La habana cuba
    https://www.youtube.com/watch?v=shGNfk8zS3w

 7. Beste Rob,

  Ik zou me er niet te veel aan ergeren. Zo gaat dat in Nederland. Op het moment dat het echt maatschappelijk kritisch wordt of is, dus als je appelleert aan en protesteert tegen het fundament van de technocratie en het in stand houden van een kunstmatige leefomgeving wordt het moeilijk. Regionale pers valt dan relatief nog best mee.
  Op de redactie zitten soms nog wel mensen die het willen plaatsen maar van hogerhand lijkt dan dat er toch gekeken wordt naar de mainstream. En dus naar de hoeveelheid abonnementen.Laatst kritisch stuk geschreven over het technocratisch blanke Manifest ‘We zijn allemaal migranten’ ( Trouw)ondertekend door 182 zogenaamde belangrijke Nederlanders. Ik stuur het je nog wel even toe hoe dat gaat.

  PS: Ik heb het stemformulier direct verscheurd. Ik doen niet mee aan de schijnvertoning van democratie. Het gaat nergens over, met de uitslag kunnen politici doen en laten wat ze willen en het is eigenlijk een extern feestje van onnozele schreeuwers als Jan Roos, Castricum, Pownet, Geen Pijl, Geen Steil en andere wegbereiders van de PVV of erger.

  • Beste Sjoerd, ik ben al zes weken aan het toeren door Nederland met de referendumbus. We spreken talloze mensen en dat levert heel veel inzicht op in de bevolking van ons land. In het algemeen voelen de meesten zich genegeerd en gebruikt wanneer ze eens in de vier jaar gevraagd wordt hun mening te vragen. Vervolgens wordt met de ze mening niets gedaan, omdat er coalities gevormd worden met onvoorspelbare samenwerkingsverbanden die de kiezer helemaal nooit heeft gewild (denk aan coalitie VVD-PvdA).
   Daar ben ik het mee eens. Ik vind echter wel dat de weinige keren dat er een volksraadpleging is het de verantwoordelijkheid van de burger is om daaraan deel te nemen. Niet deelnemen betekent je afkeren van de maatschappij en het laten bij het oude. Niet kiezen betekent vooral niets aan de situatie veranderen. Nee-stemmen alleen al zorgt voor commotie in het land, zorgt er voor dat mensen gaan nadenken over hun machteloosheid, schept meer bewustwording zodat dit verroeste systeem afgebroken gaat worden. Daar vecht ik voor.

   • – Ik vind echter wel dat de weinige keren dat er een volksraadpleging is het de verantwoordelijkheid van de burger is om daaraan deel te nemen. Niet deelnemen betekent je afkeren van de maatschappij en het laten bij het oude.

    Aangezien stemmen tot op heden niets heeft gewijzigd en alles bij het oude is gebleven heb ik gegronde reden om te weigeren mee te doen aan deze farce en mij af te keren tegen deze maatschappij. Het is namelijk een maatschappij die mij wordt opgelegd met behulp van onzichtbare afspraken (sociaal contract), goedgelovige mensen (statisten) en gewapend tuig (overheidsmedewerkers die menen meer rechten te hebben als een ander en dat gezag noemen).
    Het uitbrengen van een ‘democratische’ stem wekt bij mij al zowiezo een allergische reactie op aangezien het de dictatuur van een meerderheid is die altijd wordt geinterpreteerd door een minderheid. Tot overmaat van ramp gaat het uitbrengen van deze stem niet eens over het grondgebied wat bekend staat als Nederland maar wordt hier letterlijk gevraagd aan de klunzen in dit land of ze wel of niet akkoord gaan met inmenging in buitenlandse aangelegenheden (aantasting soevereiniteit). Ik heb geen enkel recht om daarover te spreken en heb zoiets van: laat die mensen gvd met rust. Hoe haalt Europa het in zijn achterlijke harses om ook maar enigzins te menen het recht te hebben aan de Oekranie uitleg te geven hoe te handelen, hoe ze recht moeten spreken en hun volk moeten behandelen als Europa niet eens in staat is zijn eigen economie op de rails te houden, een rechtsysteem te hebben wat een pedofiel had als hoofd van justitie en meerdere frauderende volksvertegenwoordigers maar tot overmaat van ramp niet eens in staat is de rechten van de inwoners van Europa te waarborgen zoals een dak boven het hoofd, eten en drinken, gezondheidszorg en gevrijwaard zijn van inmenging in privacy zaken. Hypocriet gedrag….yuk.

    – Nee-stemmen alleen al zorgt voor commotie in het land, zorgt er voor dat mensen gaan nadenken over hun machteloosheid, schept meer bewustwording zodat dit verroeste systeem afgebroken gaat worden. Daar vecht ik voor.

    Een nobel streven en respect voor je wijze waarop je tracht een duw in de goede richting te geven, helaas zal ook jij waarschijnlijk diep in je hart weten dat zelfs als er 100% opkomst en 100% nee gestemd zou worden er een gewijzigde variant van ‘ja’ wordt uitgevoerd (Lissabon verdrag) om uiteindelijk een stille dood te sterven aangezien de sufkutten (sorry maar het is helaas niet anders) te druk bezig zijn met de trutten op tv die jeuk aan hun doos hebben en vervallen van het ene onzinnige zeikprogramma zonder inhoud naar het andere waardeloze zeikprogramma met nog minder inhoud.

    Een ding ben ik wel met je eens, er gaan dingen wijzigen met een volk wat bewust is van zijn positie.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.