Video: Geldcreatie van banken onthuld, maar revolutie bleef uit

De banken sidderden van angst, ze moesten eindelijk toegeven dat ze geld uit het niets creëerden en daarvoor met rente over rente jaar na jaar beloond worden. Ford had in de 20e eeuw al voorspeld dat wanneer de mensen zouden weten hoe gemakkelijk banken en hun eigenaren geld konden verdienen er een revolutie zou uitbreken. De opstand bleef uit. Het blijkt dat slecht 1% van de bevolking er van heeft kennis genomen.
Het wordt door de meerderheid geaccepteerd. Hoe murw kan je als mens gemaakt zijn?
De video van Radar laat zien hoe eenvoudig het is. Alleen banken mogen dit.

 

Rob Vellekoop, 28 maart 2016

steundlm336x140

9 Comments

 1. precies: de BEVOLKING is het onderpand. Met ONS BSN (Burger Slaven Nummer) zijn we bij de geboorteaangifte VERKOCHT: LETTERLIJK. Toets op de zoekmachine GMEI in en ga naar search. Vervolgens in de balk invoeren: NL, spatie , en je BSN. Dan zie je in welke bedrijven met JOUW bsn wordt geïnvesteerd, ZONDER JOUW toestemming , omdat je door de geboorteAANGIFTE bezit bent geworden van de corporatie die zich STAAT noemt. Het is DUIVELS en dient te verdwijnen.

 2. Robbespierre wist hier wel raad mee!
  Dat werkte zeer verfrissend, al bij het zien ervan?

 3. Martin Schenkels u bent slecht geïnformeerd het KVK kunt u inzien bij de Kamer van Koophandel te New York City. Dit doe ik niet voor u, omdat ik anders waarschijnlijk te horen krijg dat ik het zelf heb gefabriceerd. Suc6…

 4. Haha, er is helemaal geen BV Nederland. Ongelooflijk hoe mensen zich voor de gek laten houden. De bevolking is helemaal nergens aandeelhouder van.

 5. En de bochten waarin ze zich wringen worden steeds krapper:

  http://www.ftm.nl/artikelen/gaat-helikoptergeld-onze-economie-redden + reacties.

  http://www.ftm.nl/artikelen/veenbrand + reacties.

  Ik denk overigens dat Ewald er behoorlijk naast zit dat de VS het zoveel beter doet als ik de economie commentaren van macro econoom Kees de Kort op BNR Nieuwsradio elke werkdag zo eens beluister.

  En de NEEderlander? Die sukkelt voort:

  http://www.geennieuws.com/2016/03/hebt-u-dat-ook-wel-eens-6-wachten-op-rutte-3/

  https://www.youtube.com/watch?v=kO_if1tx0S4

  Hoe lang denkt ie dat werk nog te hebben/houden?

 6. De overheid hoeft maar de mediareactie te lezen en kan hier op anticiperen?

 7. En eigenlijk is het pure valsmunterij wat de banken doen, met permissie van KH en de politieke puppets! Voortaan gewoon met monopolie-geld betalen…..

 8. De geld creatie vind niet helemaal plaats uit het niets, de bevolking is nl het onderpand. Je hebt Bretton Woods 1&2 na Bretton Woods 2 is de goud/Geld koppeling los gelaten. Landen beloofden elkaar niet teveel te printen, de mensen werden onderpand van de geldcreatie. dat rond 1972… vandaar leek het bergopwaarts te gaan maar de werkelijke uitkomst is heden bekend. De bevolking is aandeelhouder in de BV Nederland.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.