Beestachtig Brussel en andere plaatsen van geweld

Mijn medeleven gaat uit naar de slachtoffers van de geweldsexplosies in Brussel, Syrië, Irak, Turkije, Parijs, Beiroet, Yemen, VS en alle andere plaatsen op aarde die ik vergeten ben of waarover de pers niet bericht.

Mijn medeleven gaat ook uit naar de slachtoffers van de waanzin die op de explosies van geweld volgen. De terreur tegen de zondebokken die als schuldigen voor het geweld worden aangewezen. De massahysterie die vaak nog ernstiger gevolgen heeft dan de aanslagen zelf.

Mijn afkeer gaat uit naar degenen die voortdurend tot haat en geweld aanzetten door hele bevolkingsgroepen met een bepaald geloof als zondebokken aan te wijzen.

Mijn afkeer spreek ik ook uit naar de machthebbers die misbruik maken van de angst die iedere geweldsexplosie tot gevolg heeft. Die voor hen iedere keer weer aanleiding is om de bevolking meer te onderdrukken door de privacy te schenden en meer geweld te gebruiken (machinepistolen, nekklem).

Nog meer afkeer heb ik voor de verafgoding van de oorlog door de VS en in het kielzog de NAVO. Deze concentraties van macht geven zichzelf het recht landen binnen te vallen, mensen te doden en te martelen omdat ze beweren de bevolking te bevrijden. Denk aan Afghanistan, Libië, Irak, Syrië.

Mijn steun spreek ik uit naar alle mensen die zich mee laten slepen door de opgeroepen hysterie van de massamedia, die hun onafzienbare hoeveelheid drek en pulp over hun lezers uitstorten, met maar een gevolg: angst.

Alleen met angst en het zaaien van verdeeldheid kunnen miljarden mensen in bedwang gehouden worden, door een hele kleine groep van machthebbers. Die groep machthebbers dat zijn de werkelijke terroristen, nu proberen ze ons weer de verkeerde kant op te laten kijken.

Rob Vellekoop, 23 maart 2016

steunDLMnieuws336x140

 

 

32 Comments

 1. Nico jij schijt en pist op de mannen die hun leven hebben gegeven op de stranden van Normandië voor een vrij Europa zodat jij je zieke geest kan bot vieren . Papa Mama fout geweest in je jeugd ?

  • Fascinerend om constant te zien dat de grote voorvechters van vrijheid van meningsuiting van mening zijn om mensen die aantoonbare feiten verkondigen te moeten afbranden onder het mom van vrijheid van meningsuiting. Deze groep voorvechters is het grootste gevaar voor vrijheid van meningsuiting aangezien ze niet eens in staat zijn het verschil te zien tussen een feit, een mening en je laatste bericht wat aantasting van eer en goede naam is.
   Nederland heeft nu ook zo een fantastische voorvechter van vrijheid van meningsuiting, kost de samenleving een kapitaal aan beveiligers en rechtzaken. Het zal Nederland zeker een beter land maken als al die voorvechters van vrijheid van meningsuiting eens een tijdje hun kaken op elkaar hielden.

   • Hola aloha compañero anarkista Nico,

    De mentale gevangenissen (Nederlands onderwijs) hebben corbinson getransformeerd in nog een baksteen in de muur

    Pink Floyd – Another Brick In The Wall (HQ)
    https://www.youtube.com/watch?v=YR5ApYxkU-U

    Hey teacher leave those kids alone, because Corbinson became also another brick in the wall aka in dutch, een schuldslaaf met een BSN en het gedrag van een mak Texels lammetje / polder sheeple.

    ai ai ai caramba wat heb ik het te doen met Corbison en vanwege zijn / haar gebrek aan kritisch nadenken, gaat ie Nico zijn ouders betrekken in zijn inhoudsloze argumenten.

    Enneh Corbinson als jij geen moeite hebt om jouw leven op te offeren tbv de westerse elite, waarom meldt jij je niet aan bij the Dutch army als kanonnenvlees of als huurling van de Yankees en ga je bijvoorbeeld bij ISIL (ISIS) werken, want dat is een onderdeel van het Amerikaans imperialisme

    Scott Bennet: US using ISIL as mercenary force
    http://217.218.67.231/Detail/2015/06/30/418209/ISIL-Syria-US-mercenary-force

    Echter hoop voor jou, dat jij zelf achterkomt wat de waarheid is en dan zegt of zingt:

    Is dit nu later
    https://www.youtube.com/watch?v=ugZUtCVkIaU

    Ps ik ben geen Linkse Uber Mensch of PVV fascist want beiden zijn typische westerse fenomenen enneh ik wil geen gringo gedrag vertonnen

 2. Dus ben je niet voor mij dan ben je tegen mij , MaW de Anti Fascist is de Fascist van nu klopt

 3. Net als de boston bombings, the sandy hook etc. is ook deze aanslag weer ’too obvious’

  https://donquijotte.wordpress.com/2016/03/23/gladio-aanslag-brussel-valse-vlag-of-hoax-video/

  http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/aanslagen-brussel-en-skull-bones/

  En aldus is de ‘mars TEGEN angst’ in Brussel zondag niet mogen doorgaan omwille van
  de ‘veiligheid’ van de burger en terreurdreigingsniveau 3…

  http://www.demorgen.be/opinie/2015-was-het-jaar-van-de-angst-laat-2016-niet-dat-van-de-psychose-worden-be5ae718/

 4. Amerikanen en Canadezen en Engelsen hebben met hun levens ons land vrij-gevochten . . . !

  • En Dresden platgegooid (oorlogsmisdaad). Daarnaast hebben de Amerikanen Tokio, Hiroshima en Nagasaki platgebombardeerd (wederom oorlogsmisdaad).

   • Nico wees blij dat ze dat hebben gedaan anders had jij met je rechterarm om hoog gestaan of de oven van de binnen kant gezien

    • – Nico wees blij dat ze dat hebben gedaan
     Als men meet met 2 maten is het iets om blij over te zijn.

     -anders had jij met je rechterarm om hoog gestaan
     Onbewezen aanname. (Met de mentaliteit die ik lees vermoed ik wel wie er een potentiele kandidaat zou zijn om de rechterarm schuin omhoog te laten wijzen).

     -of de oven van de binnen kant gezien
     Wederom onbewezen aanname.

     Zorgwekkend dat iemand oorlogsmisdaden van geallieerden goedkeurt (van alle aanvallen is aangetoond dat ze niets tactisch hebben bijgedragen aan capitulatie van Japan en Nazi Duitsland) terwijl de oorlogsmisdaden van de tegenpartij afgekeurd worden. Daar is een woord voor, hypocriet noemt men zoiets.

  • Señor Geer, ik weet niet waarom U WW2 betrekt bij the False flag aanslagen in Brussel. En de Yankees, Canadezen en Engelsen hebben na WW2 weer de polder junta / koningshuis aan de macht geholpen en dat beschouw ik niet als vrijheid, maar als een dictatuur en daarom is NL nog steeds een middeleeuws koninkrijk en tegenwoordig een onderdeel van de fascistische EU.

   Trouwens de polder dictatuur en de toenmalige regering wilden zelfs samenwerken met Adolf Hitler,

   GEVLUCHTE KONINGIN WILHELMINA EN HAAR REGERING WILDEN HET MET HITLER OP EEN AKKOORDJE GOOIEN.
   https://gerard1945.wordpress.com/2015/12/25/gevluchte-koningin-wilhelmina-en-haar-regering-wilde-het-met-hitler-op-een-akkoordje-gooien/

   Ik had laatst een artikel gelezen en daarin stond beschreven dat 70% van de Nederlanders samenwerkten met de Nazi’s net zoals polder junta en als ik de onderstaande beelden zo aanschouw, dan verwondert mij dat bericht niet zo.

   Nederlandse jeugd verwelkomt Bernhard met de Hitlergroet.
   https://www.youtube.com/watch?v=O0Y2AJfVubk

   En de Nazi’s werden hartelijk verwelkomd door het NLs volk in 1940

   Verwelkoming van de vijand in Amsterdam op 15 mei 1940
   https://www.youtube.com/watch?v=nt8OHwEoZSc

 5. Oeps foutje gemaakt, want ik bedoelde MSM gelovige Marcel, die hieronder NOS talkie talkie uitkraamt

 6. Goed verhaal Rob,

  Zonder de kapitalistische machine is er geen reden voor terreur. Want een systeem waarin egoïsme voor saamhorigheid komt, waarin jezelf helpen belangrijker is dan een ander hulp bieden, waarin het geld meer waar is dan een mensenleven, is een systeem dat alleen maar woede en haat zaait. En dit dan ook over zichzelf afroept.

  Laat dit soort terreurdaden geen inspiratie zijn voor meer haat, maar laat het je wakker schudden. Dat de echte klootzakken die dit veroorzaakt hebben, nu de speeches op tv geven. Het is het kapitalisme dat terreur over zich af roept.

  Want terreur is een daad door mensen die al wel weten dat het anders moet, maar die niet beschikken over de geestelijke ruimte om met een concrete oplossing te komen. Dus dan is het enige antwoord (uit pure onmacht) het ontregelen van het kwade systeem. En dat er dan voor dit soort totaal misplaatste daden word gekozen, is alleen maar nog triester. Want het streeft z’n doel dan volledig voorbij als je niet de daders, maar de slachtoffers van dat kwade systeem straft.

  Dit soort geweld is laf, misplaatst en totaal onnodig. Maar vergeet niet dat het nooit was gebeurt als onze machtshebbers decennia geleden al iets hadden durven veranderen.
  Onze machtshebbers hanteren een kwaadaardig systeem van onderdrukking en uitbuiting. Niet alleen onder het eigen volk, maar vooral ook onder andere volkeren.

  Ergens gaat er iemand natuurlijk een keer terugbijten. Helaas voor ons allemaal, dat het steeds op de verkeerde manier gebeurt, door de verkeerde personen. Misschien word het tijd dat we hier iets van leren:

  Dat we de macht niet langer moeten laten aan het kapitalisme. Dat het tijd is om ons ACTIEF in te zetten voor een nieuw systeem. Een nieuwe toekomst.

 7. 11 september 2001, 2 explosies met brand en toch 1 paspoort wat toevallig van 1 van de vermeende terroristen was overleeft de vlammenzee terwijl de rest inclusief black box compleet verdwenen is.
  Belgie 22 maart 2016, hetgene waar ik op zat te wachten is ook ingezet, helaas heb ik het eerste bericht van de NOS op txt niet opgeslagen als bewijs waarin vermeld werd dat er een testament zou zijn gevonden op Zaventem, nu is de aangepaste versie een laptop met testament in het pand waar toevallig 1 vergeten spijkerbom lag. Kom we gaan aanslagen plegen en laten 1 spijkerbom liggen.
  Dan tevens het bullshitverhaal gisterochtend dat de Belgische EOD een explosief tot ontploffing zou hebben gebracht in de Wetstraat ondanks dat dit niet de werkwijze is van een EOD (ontmantelen of veilig stellen maar niet detoneren in bebouwde kom). En de sufkutten in Europa geloven al die onzin, controleren hun feiten niet ondanks het feit dat het eenvoudig te traceren is op het WWW.

  Ik weet wel hoe ik een tassencontrole waar ik niet aan wil meewerken maar door overmacht gewapend tuig weinig keus zal hebben even iets leuker ga maken. Binnenkort maar even een paar vibrators an dat soort speeltjes aanschaffen. :p

 8. “Mijn afkeer gaat uit naar degenen die voortdurend tot haat en geweld aanzetten door hele bevolkingsgroepen met een bepaald geloof als zondebokken aan te wijzen”

  Weer zo’n zieke geest die het beestje maar niet bij de naam wilt noemen?
  Laat maar raden, de aanslag in Belgie waren zeker neo-nazis?

  Ik vind het prima, laat de volgende knal maar komen. Ben benieuwd wanneer de massa
  begrijpt dat de “incidenten” gewoon “oorlog” tegen de ongelovigen is…

  • Is het de zieke geest die het beestje niet bij de naam noemt of zou het kunnen zijn dat het verstand zegt dat het nog geen zin heeft en de lezer maar zelf de conclusies moet trekken?

 9. 3/22 false flag! Gladio strikes Brussels on satanic holiday
  http://www.veteranstoday.com/2016/03/22/322/

  Fake Video Used in News Coverage of Brussels Terror Attacks
  http://www.globalresearch.ca/fake-video-used-in-news-coverage-of-brussels-terror-attacks/5515894

  En voor degenen die niet weten wat Gladio inhoudt, watch this

  Operation Gladio – Full 1992 documentary BBC
  This BBC series is about a far-right secret army, operated by the CIA and MI6 through NATO, which killed hundreds of innocent Europeans and attempted to blame the deaths on Baader Meinhof, Red Brigades and other left wing groups. Known as ‘stay-behinds’ these armies were given access to military equipment which was supposed to be used for sabotage after a Soviet invasion. Instead it was used in massacres across mainland Europe as part of a CIA Strategy of Tension. Gladio killing sprees in Belgium and Italy were carried out for the purpose of frightening the national political classes into adopting U.S. policies.
  https://www.youtube.com/watch?v=GGHXjO8wHsA

   • De Bende van Nijvel aka The Brabant killers / the Nivelles Gang was de Belgische tak van Gladio, en daar doet mij the false flag aanslagen van gisteren in België aan denken.

    Enneh de elite en hun puppeteers “weten” tegenwoordig binnen enkele uren wie zogenaamd achter de aanslagen zitten en binnen 24 uur zit er al 1 of meer personen daarvoor vast…… Wowwww wel heel verdacht,, Tijdens de onderzoeken naar de Bende van Nijvel werden de rechercheurs, niet behorende tot puppets van the elite, juist weer tegengewerkt van hoger af in hun sperwerk naar de ware daders…

    Panorama over de Bende van Nijvel
    https://www.youtube.com/watch?v=ZjjXatcnXPA

    • Het is inderdaad een waanzinnig tempo waarin de verdachten worden opgespoord. Merkwaardig effectieve opsporingsmethoden, een heel ander gemiddelde geldt voor de inbraak of ander delict.

 10. Volledig met je eens beste Rob, zij dit alles aansturen noemen het collateral damage (bijkomstige schade) maar
  het gaat om medemenselijke zielen en iedere Liefdevolle ziel onnodig (of er ooit noodzaak zou zijn …) verloren vanwege een onderliggende motivatie van machts of hebzucht is er 1 te veel verloren. Anderzijds ontwaakt de mensheid en gaat dit kwaad doorzien en dat is groeiende iedere seconde , minuut en dag. Moge ze vrede hebben gevonden bij / in hun overgang…

 11. Meest nadenken de personen komen gewoon weg niet aan bod, in de jaren 90 kwam een duidelijke omwenteling, VS dwong Europese landen met oorlog Irak etc….. mee te doen. Karstens, journalist, heeft ook gezegd, dat inmenging tot zulke toestand en Leidt!
  Laat VS t maar oplossing, de genius achter dit hele plan N?

 12. “Het terugkrijgen van de bal” (Black Elk)

  Hier is niet zoveel aan toe te voegen. Elk slachtoffer van geweld in Verwegistan of om de hoek, is er een te veel. Elk verdriet van elke nabestaande is ondraaglijk en zet diepe littekens.

  Ik hoop ook dat ‘Brussel’ niet tot nog meer angst, haat en selectieve repressie, verontwaardiging en uitsluiting zal leiden. Maar bovenal hoop ik dat alle gebeurtenissen tot een diep besef gaan leiden dat er iets heel fundamenteels scheef zit op deze Aarde. Dat er een werkelijke zoektocht naar oorzaken en gevolgen komt. Dat ook journalisten daarover gaan en durven te schrijven. Dat onze verhouding tot al onze relaties daardoor van binnen naar buiten en van buiten naar binnen echt en fundamenteel kan verbeteren.

  In het slotwoord van het boek ‘De Heilige Pijp’ van J.E. Brown, zegt. Black Elk, ziener en medicijnman van de Olglala Sioux (1863-1959), het zo:

  “In deze voor ons volk treurige tijd verdringen wij ons om de bal(het universum, red.) aan te raken, hoewel sommigen niet eens meer de moeite nemen hem te vangen. Als ik daaraan denk kan ik wel huilen. Toch ben ik ervan overtuigd dat hij binnenkort opgevangen zal worden, want het einde nadert met rasse schreden. Dan zal hij worden teruggebracht naar het middelpunt, en ons volk zal met hem zijn. Het is mijn vurige bede dat dit zal geschieden, en het is juist om dit <> te bevorderen dat ik de wens voelde dit boek te maken.”

  (uit ‘ Het zevende geheime ritueel van de Olglala-Sioux, het opgooien van de bal, geopenbaard door Zwarte Eland, Black Elk)

  • Kleine correctie. Black Elk ( bij ons bekend als Zwarte Eland) leefde van 1863-1950. En in de slotzin zijn door gebruik van tekens enkele belangrijke woorden weggevallen. Slotzin moet zijn:

   “Het is mijn vurige bede dat dit zal geschieden, en het is juist om dit ’terugkrijgen van de bal’ te bevorderen dat ik de wens voelde dit boek te maken.”

 13. Kapitalisten hebben gewelddadige onderdrukking tot een norm gemaakt. Alsof zo een kapitalist ooit de moeite zal trachten een ander zijn talent te laten ontwikkelen, en hem zoveel mogelijk te helpen, zowel in economische zin als in persoonlijk opzicht. Kapitalisme kent een traditie die naadloos over gaat in fascisme, haat, en terreur. Alsof mensen zonder verstand ooit iets anders kunnen bedenken dan de verwoestende vuist. Als je alleen al zegt dat mensen een verstand hebben, en dit willen ontwikkelen, ramt men een bankrekening er nog met geweld doorheen. Onderscheid maken tussen mensen met verstand en zonder verstand doe ik dan ook elke dag, als mensen fatsoenlijk behandelen van een hele andere orde is, dan bot geweld!

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.