Wilders wijst vluchteling aan als zondebok voor puinhoop van Rutte

De vluchteling wordt de zondebok van alle ellende die Rutte 2 over de bevolking uitstort. Nederland raakt steeds meer besmet met het Wildersvirus. Vluchtelingen of asielzoekers worden door steeds meer medelanders vol haat in een adem genoemd met woningnood, te hoge huren en groeiende werkloosheid. Het zaadje dat W. geplant heeft, is een donkere struik geworden waarbinnen iedereen haat mag zaaien en discrimineren. Rutte is de lachende derde.

Het kabinet is de hoofdschuldige aan het drama van de EU, de dictatuur van de Eurogroep, de afbraak van de zorg, de verpaupering van de bevolking, de tienduizenden klanten van de voedselbank.

De vluchteling is verdreven uit zijn land, hij heeft niets met het neo-conservatieve afbraakbeleid te maken.

https://www.facebook.com/ajplusenglish/videos/vb.407570359384477/691581890983321/?type=2&theater

Hij is hier zeker niet op bezoek voor zijn plezier of om zijn geluk te zoeken in het vijandige en hoogst ongastvrije westen. Waarschijnlijk denkt hij hier zijn leven te redden. Totdat hij verdrinkt op de Middellandse Zee, financieel wordt uitgekleed door Zwitsers en hebberige Noren die hem van zijn laatste cent beroven of in elkaar geslagen wordt aan de Griekse grens met Macedonië, totdat zijn AZC schuilplaats in de fik gestoken wordt door waanzinnigen.

Het virus van Wilders strooit heel veel mensen zand in de ogen in het voordeel van Rutte.
De symptomen zijn:

 • slecht zicht op de werkelijke omstandigheden
 • vergeetachtigheid over de talloze bezuinigingsmaatregelen van Rutte 2
 • koortsachtige angst voor de komst van vluchtelingen
 • waanideeën over vluchtelingenstromen

Het ergste vind ik de onmenselijkheid die hiervan het gevolg is. Tijdens de periode van Hitler-Duitsland werden joden en zigeuners ook als mensonwaardige wezens gezien. Door alle hetzes tegen hen kon de bevolking geen greintje menselijkheid meer in hen ontdekken. Daardoor konden de burgers gemakkelijker deze zondebokken in kampen opbergen en daarna als onkruid vergassen.

Het komt Rutte een jaar voor de verkiezingen van 2017 prima uit, dat zijn wanbeleid ondergesneeuwd raakt onder het ‘vluchtelingenprobleem’ waarvan hij heeft aangekondigd dat dit de komende tijd zijn speerpunt wordt.

Het is in feite een voorzet van Wilders die de vluchteling aan zijn ex-vriendje Rutte als zondebok aanreikt. De tactiek is al eeuwen oud en blijft wonder boven wonder werken. Heel veel mensen verwarren hun misère met de komst van vreemdelingen die uit nog veel grotere ellende komen en ons om hulp vragen.

Zo ook deze mensen aan de grens met Macedonië. Die mede door het geweld van de NAVO en de VS in Syrië en Irak onze kant zijn op gevlucht.

Rob Vellekoop, 1 maart 2016

steunDLMnieuws336x140

16 Comments

 1. Volgens mijn geschiedenislessen was de NSB rechts georienteerd en tegen de socialisten (communisten).
  Om je even uit je illusie te halen, een ieder die stemt, zowel links, rechts en midden, is verantwoordelijk voor de hele kolerezooi die gaande is. Stemmers geven immers permissie aan wildvreemde onbetrouwbaar overkomende figuren om te spreken uit hun naam.

 2. NAVO opperbevelhebber over migrantenstroom: Europa wordt als door kankergezwel opgevreten
  in EU, NWO-Complot, VS, Maatschappij, Islam & Terreur, Immigratie
  Generaal Breedlove: Europa laat dagelijks grote aantallen criminelen en ISIS-terroristen binnen.

  Kortom, Nederland en de rest van de EU laten zich kapot maken, binnenkort burgeroorlogen met dank aan de media en de links wegkijkende goedmens, wie niet horen wil, zal straks wel moeten voelen.
  Landverraders, de nsb-ers, zijn nooit weggeweest, maar ze zullen spijt krijgen als haren op hun hoofd!

  • Medelander met de VOC / NSB mentaliteit,

   Je kan je nickname beter veranderen in brainwashed / gehersenspoeld of polder sheeple, want dat benadert meer de werkelijkheid, dan jouw denkbeeldige en illusionaire libertad….

   Enneh medemensen die een NAVO opperbevelhebber geloven zijn in mijn ogen compleet de weg kwijt en alleen bruikbaar als stemvee en/of consumerende zombie en/of kanonnenvlees / soldaat.

   Ik wens je veel libertad verdadera en altruïsme toe beste polder vrijheid met een VOC tintje (aka NSB levenswijze).

   Saludos & 24/7 alhamdulillah (Arabisch voor “ik wens je het allerbeste toe”)
   y
   Viva la Vida y siempre Anarquia

   Pensadores Anarquistas
   https://youtu.be/3bf8YalfAdE

   Pablo

 3. ! GIFTIGE-KRITISCHE-STINKENDE-VURIGE-WINDEN ONTPLOFFEN ALS ZIJ FANATIEK AANGESTOKEN KUNNEN WORDEN : GAS-LIGHTNING MAAKT OP DEZE SADISTISCHE-WIJZE VEEL GEMEEN-SCHAPS-SLACHT-OFFERS ! ! !

 4. stemmen ga ik niet meer doen ,nooit meer! een stelletje bedriegers en wolfs in schaaps kleren is ons kabinet ,geworden ze jatten van je ,daarmee zeggen ze goed te doen, ondertussen laten ze alles privatiseren ,en laten het gewone volk in de misère zitten,, ondertussen,, doen ze mee, met een ratte oorlog!!, dit hele bank gebeuren dat stinkt naar haver tot gort, en nogmaals het zijn allemaal ratten, heel het Eu parlement is een zwijnen stal waar, eens flink de bezem doorgehaald moet worden ,wij zullen allen het moeten tegen houden !!!stop het!!! want ze draven voort ..en komen steeds verder en verder ..,en dan bedoel ik niet de vluchtelingen, want zijn straks hier in eu ook straks weer de klos een vuile vieze smerige voorop gezette oorlog ….gaat dit worden ….de grote bankgraaiers kijken straks veilig ,met hun dikke sigaar en rum ,hoe wij mekaar allemaal af lopen te slachten nou ik laat me never en nooit opnaaien door het staats journaal en media ,opruiers dat zijn het waak er voor

 5. Fawaka pabloelcampecino,

  Even de competenties van de polderoen buiten beschouwing genomen, een vluchtelingenstatus levert nog geen werkvergunning waardoor het onmogelijk is om een concurrerende positie in te nemen voor een polderoen.
  Oven het koningshuis valt veel te zeggen, het wordt letterlijk en figuurlijk in het gezicht gedrukt dat het koningshuis wel degelijk nog staatshoofd is en nog begrijpen de mensen dat niet. Mensen zijn zo stom dat als er in de Jumbo een zak hutspot van een pond in de aanbieding voor 94 eurocent ligt en ernaast een zak hutspot van 1 kilo voor 1 euro 49 ze nog zo achterlijk zijn om meerdere zakken van een pond mee te nemen omdat het nou eenmaal een aanbieding is. Observeren, analyseren en concluderen is niet echt de sterkste kant van het goed geindoctrineerde volkje in het grondgebied wat gestolen is van het volk door de Oranjes en Nederland genoemd is. Waag het trouwens niet om een stukje terug te claimen aangezien ze dat niet in dank afnemen en met grof geweld verhaal komen halen (zie de ontwikkelingen in Wonderland wat een stille dood gestorven is).
  Deze knakker wil de poten nemen uit het Westen voor de verkiezingen van 2017 aangezien er een trend gaande is die mij geenzins aanstaat en ik geen enkele behoefte heb om daaraan deel te nemen. Trump in de States, stimulering extreem rechts in Europa door in scene gezette vluchtelingenstroom, het stinkt aan alle kanten. Zoals het er nu naar uitziet begaat het Westen dezelfde wandaden van Nazi Duitsland en waarschijnlijk in overtreffende trap, trouwens, niet alleen Nazi Duitsland was zo fout als maar kon, ook de VS en UK hebben massamoord gepleegd (Hiroshima, Nagasaki, Dresden en ga zo verder). Maar verder is de mens het intelligentste dier op Aarde. Volgens die stelling is de Aarde ook plat.

 6. Vreselijk, ik begrijp niet dat dit spel nog werkt.
  Ik kan niet iedereen vluchtelingen noemen als het om het huidige immigratie beleid gaat.

  De mensen kwaad doen en stigmatiseren als as van het kwaad in nederland is van een geheel andere ranzige orde natuurlijk.

  Even over naar de PVV, is dit dan werkelijk wat men wil, een ex vvd’er die nog steeds aan de kant van de banken staat??

  Gaat hij ons dan dat inkomen geven wat ons door de bankiers NIET de vluchtelingen is afgenomen??

  http://stopdebankiers.eu/pas-op-wilders-pvv-is-een-wolf-in-schaapskleren/

  http://www.doorbraak.eu/pvv-stemt-in-parlement-voortdurend-tegen-de-belangen-van-de-armen/

  https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HOwR9M5F8W_mWzpK_O9Eo-yhQCzUWPFoRequhmTsEQY/pubhtml?gid=0&single=true

 7. Ik belde gisteren nog Daantje, een goede kennis omdat het wel een welkom ding zou zijn als er iemand mee zou toeren in de 36 steden toerkaravaan van Vrede&Recht (in het referendum-NEE tegen handelsverdrag) in de functie van kok.
  Zij is gewend om onder moeilijke omstandigheden voor meerderen te koken. Na een koude dag praten met mensen en flyeren enz. is een warme maaltijd altijd een opbeurdertje.
  Maar ze kon niet zij ze want ze heeft zich verbonden met een organisatie welke zich tot doel heeft gesteld de verschoppelingen die gevangen zitten in een omheint kamp tussen Griekenland en Macedonië en geen kant op kunnen en verhongeren.
  De organisatie wil erheen met vrachtwagens keukenmateriaal, tenten en vooral veel voedsel.
  Het laatste feit wat is vernam is dat ze vaten hebben en branders die per keer 1200 liter stevige soep kunnen maken om uit te delen.
  Tja,… dan ga je niet meer zeuren om haar hulp en laat je haar het werk doen wat daar 1000x meer nodig is.
  Je kunt ook doneren en daarmee help je de mensen daar echt al was het maar vanuit solidariteit van armoelijders hier tegenover armoelijders daar.

  http://aiddeliverymission.org/how-can-you-help/

  • Mooi, Rob, we doen allemaal wat we kunnen. Dat betekent de activisten die opkomen voor hun medemens op welke manier dan ook.

   • Zo is dat! Beter opkomen voor een ander, dan zelf in de prak zitten en hulp moeten vragen. Dat is een vervelende situatie die je liever niet hebt. Sommige mensen raken zo in de prak – vaak nog buiten hun eigen schuld om – dat ze het gevoel hebben zich ten over staan van de rest van de samenleving te moeten verantwoorden. Helaas heeft niet iedereen evenveel succes en pracht in zijn leven. Er zijn mensen die akelig buiten de boot vallen en over het algemeen leven we in een land waarbij de inzittenden van de boot gewoon door varen, zonder zich om de drenkeling te bekommeren. Het doet goed te zien dat er dan ook nog mensen zijn, die wel achterom kijken. Aan barmhartigheid herken je ook de meest intelligente mensen. En in bijna alle gevallen kun je het de slachtoffers niets verwijten die het in het ijskoude water niet gaan redden. Zo lang er nog mensen in het ijskoude water vallen is er nog veel te doen…

 8. Ontmaskeren en niet vergeten!

  We geven de moet niet op natuurlijk.
  ‘Toen niet, nu niet nooit meer fascisme’.

  De PVV, Pegida, Wilders en wapenhandelaar, ik-ben-tegen-geweld, Edwin W. en supporters.Ze doen hand en span diensten voor elkaar, praten er wat in om maar kunnen slecht tegen gefundeerde kritiek. Geven dan weer een grote mond en zetten een varkensmutsje op en als het even niet lukt gaan ze in de slachtoffer rol. Delen pepperspray uit en beledigen op grove wijze veel vluchtelingen maar ook vrouwen, Marokkanen, ‘linksen’ etc, FB-supporters doen er nog een schepje boven op. Geen Stijl en Pow Net faciliteren het nieuwe fascisme ( met pershelmpje op dat wel, heel zielig allemaal). Overige pers, zelfs waar je het niet van verwacht, wordt steeds rechtser. En de veel andere politici zijn nog niet wakker.

  Nu ja de fractievoorzitter van GL Amsterdam Rutger Groot Wassink die weet gelukkig nog wel hoe hij het heel direct en duidelijk moet zeggen:
  https://amsterdam.groenlinks.nl/nieuws/amsterdam-keert-zich-tegen-pegida

  De tendensen tussen toen(jaren ’30 vorige eeuw) en nu zijn verrassend groot.
  https://www.afafryslan.nl/2016/02/29/geef-angst-en-haat-geen-stem-blijf-helder-denken-en-voelen/

  Alles over Wilders en zijn totalitaire zionisme waar heel veel Joodse mensen van schrikken ga naar:
  http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/geert-wilders-is-de-mol/

  Huidige tendensen in de maatschappij nu en in de jaren ’30 vorige eeuw ga naar:
  https://www.afafryslan.nl/2016/02/29/geert-wilders-en-het-oproepen-tot-geweld/

  Hoe braaf en voorkomend zijn Pegida en wapenhandelaar Edwin W. (Pegida Nederland). Ga naar:
  http://kafka.nl/nederlandse-pegida-activist-wapenhandelaar-en-nazivriend/

  Op http://www.kafka.nl vind je nog meer verontrustend en goed gedocumenteerde info over deze en andere ‘nette’ mensen.

  Op 29 februari lijkt de eerste verzetsdaad van Rinus van der Lubbe tegen opkomende onverdraagzaamheid te zijn vergeten. Pegida demonstreerde op die dag in Amsterdam. Maar even een brief naar Van der Laan gestuurd. ‘Rinus niet vergeten’ Zie:
  https://www.indymedia.nl/node/32253

  Dr. Martin Luther King

  Voor het slagen van het kwaad,
  is niets anders nodig dan dat
  goede mensen niets doen.

  Zwijgen is geen optie meer.

 9. Mag niet hardop gemeld worden Rob. Als ik dan bedenk dat er vorige week nog de een of andere oen kwam verkondigen dat door de vluchtelingen die oen geen werk kon vinden dan heb ik zoiets van….succes met jullie toekomstige fascistische bewind. Rutte en consorten hebben goed de weg geplaveid, het eerdere experiment was geen succes (volk was nog niet rijp) en die populist is nu een martelaar geworden. Er moest eerst nog meer ongein uitgestort worden op het volk van het Westen (ook de USA heeft een populist in opmars waar de mexicanen het gevaar zijn).
  Wat mij wel een doorn in de ogen is, veel goede mensen gaan ernstig lijden onder de kabaalschoppers.

  • Hola aloha hermano anarkista Nico,

   como estas?

   Enneh het zegt toch wel veel over je eigen vaardigheden als oen met polder roots, als je als polder oen beweert dat een getraumatiseerde vluchteling die gebrekkig of helemaal geen NLs spreekt en schrijft grotere kansen heeft om op de Nederlandse arbeidsmarkt een baan te vinden dan jij als polder oen…

   Enneh over de valse polder profeet blondie en de VVD gesproken, iedereen weet toch dat de oppertokkie Geert afkomstig is van de VVD en omdat de polder tokkies niet op de kakkers van de VVD stemmen, hebben de leden met een hete aardappel in de strot van de VVD in het verleden bedacht om een tokkie partij op te richten. Eerst hebben ze dat geprobeerd met Rita Verdonk en haar Tots op NL, echter dat project van de VVD mislukte totaal, maar met de PVV is het de VVD wel gelukt om de laagopgeleide polder tokkies te misleiden….

   Echter de gehele polder politiek dient enkel en alleen de polder juta aka koningshuis. En de Oranje dictators hebben ook het laatste woord in de NLse politiek. Dit heb ik vandaag al hier medegedeeld aan Nika en zal het nu nog maal eens herhalen.

   Waar veel medelanders uit polder zich niet bewust van zijn, is dat de Raad van State het machtigste orgaan is van het NLs parlement. Men zegt (liegt) dat de Raad van State slechts het adviesorgaan voor regering en parlement is. Echter dat is niet de volledige waarheid, want nadat de 2de en 1ste kamer een wet en/of besluit hebben aangenomen, dan wordt die wet en/of besluit vervolgens voorgelegd en aan de Raad van State en die heeft het laatste woord in deze…. En de polder dictator WA is sinds hij koning geworden is van de Lage Landen a/d Noordzee tevens de voorzitter van de Raad van State (RvS). Polder dictator WA heeft al sinds zijn achttiende zitting in de raad. Het is wettelijk vastgelegd dat het staatshoofd voorzitter is en de troonopvolg(st)er op zijn of haar achttiende zitting krijgt. Zie de 2 onderstaande artikels:

   Willem-Alexander wordt ook voorzitter RvS
   http://www.nu.nl/politiek/3015552/willem-alexander-wordt-voorzitter-rvs.html

   En zijn vrouw Maxima heeft ook zitting in de Raad van State sinds 2004

   Prinses Máxima krijgt zitting in Raad van State
   http://www.nu.nl/algemeen/428094/prinses-maxima-krijgt-zitting-in-raad-van-state.html

   Tevens is de Raad van State de hoogste bestuursrechter van het land. Daarom mag deze niet door het volk aangewezen en ook niet gekozen Raad rechterlijke uitspraken vernietigen. En besluiten die door ministers zijn genomen, die mag deze dictatoriale Raad ook vernietigen en dat zelfs vermeld in de Main Stream Media:

   Raad van State vernietigt uitspraak rechtbank over Zwarte Piet
   http://www.nu.nl/binnenland/3926244/raad-van-state-vernietigt-uitspraak-rechtbank-zwarte-piet.html

   Raad van State vernietigt gasbesluit minister Kamp
   http://www.nrc.nl/nieuws/2015/11/18/gaswinning-in-groningen-voorlopig-beperkt

   Saludos rebelde y abrazos anarkista,

   Pablo

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.