Interview met Robin de Ruiter (2): opwarming aarde is bedrog

Dit is deel 2 van het interview dat DLM had met Robin de Ruiter, auteur van een aantal standaardwerken over de nieuwe wereldorde. De Ruiter geeft zijn mening over het bedrog van de opwarming van de aarde, de bedreiging van de vrijheid door de cashloze samenleving en raadt ons vooral aan in actie te komen.

De cashloze samenleving zit er aan te komen. Het lijkt echter dat men nog ergens op wacht. Heb jij dat idee ook of kijk je hier op een andere manier tegenaan?

“Ik denk dat de invoering van een cashloze samenleving vertraging heeft opgelopen door de onenigheid die er is ontstaan tussen de verschillende leden van de elite. Dat wil niet zeggen dat het plan in de koelkast is verdwenen.

Afgelopen mei stond de procedure met betrekking tot de afschaffing van contant geld op de agenda tijdens de G7-top in Dresden. En de EU-commissie heeft het voornemen om in 2018 al het contante geld in de EU-landen af te schaffen en te verbieden. Welke argumenten men ons zal voorleggen weet ik niet. Waarschijnlijk een wereldwijde economische crash.

Afschaffing van contant geld maakt de weg vrij voor de totale afhankelijkheid van een reeds bestaand wereldwijde centraal gestuurd computersysteem. Dat wij onwetend blijven is natuurlijk essentieel. Contant geld staat voor onze keuzes en behoeften. Het reflecteert onze leefstijl en geeft onze vrijheid vorm.
Indien wij niet opletten zal het spoedig gedaan zijn met onze vrijheid. Niet alleen met de vrijheid van afzonderlijke volkeren, maar ook met die van het individu.

Na het verbod op contant geld, zal een unieke elektronische chipkaart (RFID-chip) het contante geldverkeer volledig overbodig maken. Deze chip wordt onze legitimatie om toegang te krijgen tot alles wat wij nodig hebben zoals voedsel, transport, onderwijs, gezondheidszorg et cetera.
In de praktijk betekent dit, dat degene die het computer-systeem beheert iedereen overal van afstand kan besturen. De periode van individueel zelfbeschikkingsrecht is dan voorbij. We zullen machteloze onderdanen worden, totaal afhankelijk in alle opzichten van degene die de computers beheerd.

Op welke manier kijk je aan tegen de afgelopen klimaatconferentie van Parijs? Geloof je in de opwarming van de aarde of heb je daarover andere ideeën?

De zogenaamde opwarming van de aarde is bedrog. Dat de polen niet smelten en de temperatuur op Antarctica nog steeds daalt, wordt ons niet verteld. Ook het gegeven dat het in warme streken, zoals in Miami, plotseling sneeuwt en ze getroffen worden door een golf van ongekende kou wordt buiten het nieuws gehouden.

ijsbeerDe zogenaamde klimaatveranderingen die we de laatste jaren waarnemen zijn het gevolg van de HAARP-installaties die met hun reusachtige antennes de ionosfeer verhitten. Onze elite houdt zich bezig met bepaalde experimenten, een vorm van ecoterrorisme waarmee ze het klimaat kunnen beïnvloeden, aardbevingen en tsunamis veroorzaken door gebruik te maken van elektromagnetische golven.
De leugen over de opwarming van de aarde is door Edmund de Rothschild bedacht. Hij verklaarde tijdens het 4e World Wilderness Congress 1987, dat CO2 de oorzaak was van de globale opwarming. Bewijzen voor opwarming van de aarde werden niet geleverd. Wel presenteerde Rothschild een plan om de armste landen te helpen de opwarming tegen te gaan.

Rothschilds agent, de toenmalige secretaris-generaal voor de VN, Maurice Strong zorgde er vervolgens voor dat het plan tijdens de VN-top van Rio de Janeiro 1992 zonder enige discussie werd goedgekeurd.
Rothschild beweerde dat er veel geld nodig was om de arme landen te helpen de opwarming tegen te gaan. Daarvoor had hij een nieuwe bank de Global Environment Facility (GEF) opgericht.
Het GEF-geld om de armste landen te helpen de opwarming van de aarde tegen te gaan wordt door het Internationale Monetaire Fonds (IMF) gedrukt. Dit geld wordt door de GEF uitgeleend aan de armste landen in de wereld. Deze landen worden gedwongen wurgcontracten met hoge rentepercentages te ondertekenen waardoor ze het geleende geld nooit terug kunnen betalen. Dat is voor de Rothschilds geen echt probleem. Hij had er voor gezorgd, dat tijdens de VN-top van Rio de Janeiro, de regeringsleiders van 179 landen werden verplicht jaarlijks miljoenen aan belastinggeld aan de GEF-Bank te schenken. Ons belastinggeld dient dus als onderpand voor die landen die de leningen niet kunnen terugbetalen. De miljoenen aan belastinggeld zijn we dus zonder meer kwijt.

Daarnaast dwingt de GEF ook de arme landen waaraan ze geld uitlenen, een onderpand te geven. Wanneer deze landen de aflossingen niet kunnen betalen zijn ze verplicht een deel van hun grondgebied aan de Rothschilds GEF-Bank af te staan. Om welke gebieden gaat het? Altijd gebieden rijk aan minerale rijkdommen. Zo zijn in Zuid-Amerika grote gebieden in de Amazone rijk aan olie en goud overgegaan in handen van de Rothschilds. Met toestemming van onze politici eigenden zich de Rothschilds reeds meer dan 30% van onze planeet toe.

Tot slot. Welke raad kan je geven in het streven de wereld tot een aangename plek te maken voor iedereen? Hoe kunnen we dat het beste aanpakken?

Na de verbazingwekkende gebeurtenissen die ons in de wereld van vandaag ten deel vallen dienen we voorbereid te zijn op nog veel grotere veranderingen die binnenkort diep in ons eigen leven zullen ingrijpen.
We staan kort voor de ’Transitie’, of ‘Paradigmaverandering’; waarvan door diverse politici en de media al langer melding wordt gemaakt. De ´Transitie´ is niet het begin van een nieuwe maatschappij met een nieuwe manier van leven, maar een technocratische dictatuur.

Het internationale netwerk dat de wereld op een zeer geraffineerde wijze haar wil oplegt, is voor velen zichtbaar. Maar dat is niet genoeg. Het wordt tijd, dat iedereen bank, bier, televisies en hun mobiele telefoon even vergeten. Als wij passief blijven komen wij in een nieuw soort van duistere middeleeuwen terecht.
De activiteiten van onze machtselite dienen beslist aan de kaak gesteld te worden. Iedereen kan hieraan op zijn manier een bijdrage leveren. Bovendien moeten wij waakzaam en kritisch zijn. Waakzaam zijn betekent vooral je niet in slaap te laten sussen door de massamedia. We moeten niet alles wat ons meegedeeld wordt, voor zoete koek aannemen en slikken, maar zelf denken en beoordelen.

Onze grote vergissing is dat wij dingen LATEN gebeuren; wij voelen ons niet verantwoordelijk. Wij weigeren steeds onze collectieve verantwoordelijkheden te onderkennen. We staan nu kort voor een totaal verbod op contant geld (2018). De vraag is… LATEN WIJ DIT GEBEUREN. Staan wij dit toe, net als de invoering van digitaal geld en de euro? Om ons individueel zelfbeschikkingsrecht en vrijheid te garanderen is het essentieel dat afschaffing van contant geld een halt wordt toegeroepen.

Wat kunnen we doen?

2018robinderuiter-Betaal waar nog mogelijk altijd met contant geld
-Boycot alle bedrijven, winkels, supermarkten et cetera waar men niet langer met contant geld kan betalen
Alleen met inzet op meerdere fronten kan men een algemeen verbod op contant geld tegenhouden
-Informeer uw familie, vrienden, buren, enzovoort over het gevaar de noodzaak dat contant geld niet mag worden afgeschaft.

Daarnaast ligt er een mogelijke oplossing besloten in onze wetgeving en het gedachtegoed er achter. Indien wij tegen dictatuur zijn vinden we in onze grondwet (Klassieke en Sociale grondrechten) en verschillende Koninklijke besluiten legitimiteit. Het staat daar zwart op wit. Ons recht tot zelfbeschikking ligt besloten in de grondwet. Onze machtshebbers die de totstandkoming van een werelddictatuur beogen stellen geen belang in wetgeving zoals deze.

Het wordt tijd dat onze volksvertegenwoordigers in de tweede kamer aan het werk gaan. Met hulp van onze grondwet en bepaalde Koninklijke besluiten bestaat een mogelijkheid de komst van de Nieuwe Wereldorde uit te stellen (zie voor uitleg mijn boek 2018 – De komst van de transitie). Dat wil niet zeggen dat het gevaar daarmee ook geweken is. Onze machtselite zal in ieder geval jaren achter op het schema geraken of de moed misschien wel opgeven.
In 2013 hebben wij het 200-jarig bestaan van bovengenoemde wetgeving ‘gevierd’. Echter, wat viel er te vieren? Alles is geofferd aan het Gouden Kalf, en geen land zo plat als Nederland: er is hier geen berg waar Mozes vanaf kan dalen om het volk een oorvijg toe te dienen.

 

Robin de Ruiter
Geboren werd de auteur op 6 maart 1951. Zijn jeugd bracht hij voornamelijk door in zijn geboorteplaats Enschede. Als jonge jongen verhuisde hij met zijn ouders naar Spanje. Hier studeerde hij onder meer theologie, geschiedenis en Spaans waarvan hij in 1973 en 1974 zijn titels behaalde. Tegenwoordig woont de Ruiter in Ecuador, waar hij een teruggetrokken leven leidt.
Zijn carrière begon De Ruiter als freelance schrijver voor Spaanstalige tijdschriften op het gebied van politiek en religie. Met zijn Spaanse publicaties verwierf hij zich een naam in de Verenigde Staten en Latijns-Amerika.

Nederlandse publicaties
De verborgen macht achter de Jehovah’s getuigen, Hoornaar, 2001.
George W. Bush en de Mythe van al-Qaeda: De verborgen macht achter de terroristische aanslagen van 11 september 2001, Guayaquil, 2005.
Het Joegoslavië Tribunaal: De vermoorde onschuld van Slobodan Milošević – Wie vermoordde Slobodan Milošević en waarom? Guayaquil, 2006.
Wegbereiders van de Antichrist, Guayaquil, 2006.
Ontsluierd: De Protocollen van de Wijzen van Sion, Guayaquil, 2007.
De 13 Satanische Bloedlijnen: De oorzaak van veel ellende en kwaad op aarde, Guayaquil, 2008.
Adolf Hitlers vlucht uit Berlijn met ondersteuning van de Britse inlichtingendienst, Guayaquil, 2011.
Trilogie: De 13 Satanische Bloedlijnen, Guayaquil, 2011.
Alle boeken zijn verkrijgbaar via Academy of Happiness

Rob Vellekoop, 23 december 2015

steundlmabonn

20 Comments

 1. Beste Rinus, de wetenschap bestaat al meerdere decennia niet meer.
  Althans geen onafhankelijke wetenschap! De wetenschap is gekocht door de industrie die de onderzoeken betaald maar als voorwaarde een voor hen gunstig eind resultaat. Ik geloof al heel lang niet meer in zogenaamde wetenschappelijke onderzoeken!

 2. Haha lachwekkend, Robin de Ruiter als alwetende goeroe. Laat me niet lachen en hou je niet bezig met ingewikkelde zaken als klimaatverandering. Ja ik geloof nooit iets wat ik hoor, maar dit slaat echt alles. Kolder.

  • Ik dacht dat het een interview was met de schrijver De Ruiter? Waar haal jij die goeroe vandaan?

 3. “Onze grote vergissing is dat wij dingen LATEN gebeuren; wij voelen ons niet verantwoordelijk.” Ik denk dat we onder zware hypnose zijn allemaal – ook voor de meer wakkeren onder ons is het heel moeilijk om niet onder die hypnose te zijn, maar het is wel zaak om ons daaronder uit te worstelen. Ik verwijs graag naar Matthew Delooze. Vooral het kerstritueel draagt heel veel bij aan onze hypnose maar nog erger aan onze slavernij. Probeer je maar eens onder die kerst hypnose uit te werken; dan voel je hoe moeilijk het is.
  Probeer maar eens deze artikelen zeer aandachtig te lezen; dan zie je wat voor een (voor ons gevaarlijk) bedrog het is.
  http://www.oneballmedia.com/2015/12/06/on-christmas-day-in-the-morning-by-matthew-delooze/
  http://www.oneballmedia.com/2015/12/07/so-is-this-christmas-2009/
  http://www.oneballmedia.com/2015/12/11/hark-how-all-the-welkin-rings-2/

 4. Of de aarde wel of niet opwarmt is totaal niet relevant………De mens is bezig deze aarde te vernietigen en daar moet iets aan gedaan worden. Niet hier dat oeverloze gelul dat ’t niet klopt dat de aarde opwarmt. Daar draait het zich niet om!!

  • “de mens”? Of de multinationals die alle milieu regels omzeilen.
   De mens is allang milieubewust scheidt afval en wil biologisch en het liefst vrije Tesla energie.
   Dus de mens is er klaar voor maar de hebzucht van de grootgeldverdieners niet.

   De mens is het probleem niet:
   Hier een held, david davies MP die al aan de bel trok over de waanzin van climate change en de duurzaamheid agenda die eraan gekoppeld wordt/ is. Wij de mens zijn verantwoordelijk voor MINDER dan 2 % van het opwarmen van de aarde toegegeven door Ipcc! Het is dus onmogelijk dat de mens de eventuele opwarming zou kunnen stoppen middels verduurzaming en de agenda 21 / 2030 uitrol met de daaraan gekoppelde verhoogde energie prijzen voor de consument. Verder zijn er wetenschappers die zelfs stellen dat de aarde gaat koelen.

   Vhttps://www.youtube.com/watch?v=PiFJ4AJagIw

  • Laten we verdienmodel veranderen, dat scheelt ! Nu gaat veel winst naar de grote bedrijven en het afval van de productie is voor ‘de rest’. En er is een gigantische scheefgroei [tweedeling] die maar toeneemt. Een ander systeem is best mogelijk, als de economische variabelen verandert. Het is uitgezocht. Er is alleen maar goede wil nodig. Doe mee om die goede wil aan te wakkeren ‘voor de verandering’. Doe mee: http://www.BlijeEconomie.nl

 5. 15 graden boven nul met kerstmis, na 2 winters waarin het amper vroor in Nederland, en dan nog beweren dat er geen opwarming is? HAARP? Dat kun je toch niet serieus nemen?

  Ja er worden nep-oplossingen als CCS en “cap-and-trade” voorgesteld, en als we niet uitkijken worden er onterecht dingen opgeofferd die we niet kwijt willen.

  Ja, sommige gebieden zullen in sommige seizoenen kouder, natter of droger worden. De aarde is nou eenmaal geen homogeen bolletje, maar heeft wind- en waterstromingen die kou of warmte transporteren. Vandaar dat we het al jaaaaren geen “global warming” noemen maar “global climate change”

  Kritiek op ons geldsysteem is terecht, maar wordt een stuk minder effectief als je het verpakt in een berg amerikaanse samenzweringsonzin.

  • “15 graden boven nul met kerstmis, na 2 winters waarin het amper vroor in Nederland, en dan nog beweren dat er geen opwarming is? HAARP? Dat kun je toch niet serieus nemen?”

   Nee je hebt gelijk ze zijn vergeten geo engineering mee te tellen als hoofdschuldige aan de hoge temperaturen nu! 😉

   Hoelang zijn ze al aan het trailen boven ons hoofd?

   Een wolkendek creëren zorgt ervoor dat warmte van de aarde blijft hangen.
   Gelukkig zijn er al meer die openlijk vragen stellen over geo engineering als waarschijnlijke mede oorzaak voor de temperatuur.

   Het is zo simpel maar je moet wel even omhoog kijken en je verdiepen in geo engineering.
   De waarschijnlijk werkelijke reden dat de mens ophoudt te bestaan daar niemand kijkt naar de gevolgen voor de volksgezondheid.

   Wat wil zeggen dat wij het experiment zijn.

 6. Something better change…!

  Opwarming van de Aarde. Daar kunnen we niet omheen.

  Dat er geen, in hoger tempo dan normaal, opwarming van de Aarde is lijkt mij onjuist.Trouwens er zijn nog veel meer met elkaar samenhangende bedreigingen op het gebied van milieu en onze leefomgeving. Alle bedreigingen en daar uit voortvloeiende uitbuiting van Aarde en mens zijn terug te voeren op de ecologische crises. Een crises die in grote en omvang zijn weerga niet kent en die maar blijft groeien. Een crises ook die wordt veroorzaakt door de technocratische regeringen in zowel West Europa en Amerika als in ook Rusland, China en andere grootmachten.

  Global Warming als machts- en onderdrukkingsmiddel

  Wat wel klopt is dat ‘Global Warming’ , net als ‘Duurzaamheid’ en ‘biodiversiteit’ door grootmachten wordt aangegrepen en misbruikt om hun macht in de wereld te vergroten Belangrijkste spelers daarin zijn de multinationals, IMF, Wereldbank, Europese Banken, Hedgefondsen, de Nationale banken (ook de ideale ) en de daarmee samenwerkende enkelvoudige-visie wetenschappers. Dezelfde spelers die de ecologische crises, waarvan mind-control onderdeel uitmaakt, hebben veroorzaakt. Akkoorden en optimistisch mediagesnuif zoals deze voortvloeien uit COP 21 kunnen we dan ook gerust naar de prullenmand verwijzen. De COP 21 overeenkomsten veroorzaken namelijk nog meer beklemmende regels en een goed voorbereid schuldgevoel bij de burger. Een burger die het door de opzettelijke ingewikkeldheid niet meer kan volgen, wat ook de bedoeling is. Ook de hele zonnepanelen en windenergie industrie maakt inmiddels onderdeel uit van de super-kapitalistische technocratie.
  Zij allen leren ons alleen nog naar ’the end of de pipe’ te kijken en daar een giga hoeveelheid schuldgevoel en regelgeving uit te destilleren teneinde de kunstmatige leefomgeving welke op instorten staat in stand te houden. Naar de fundamentele oorzaken en veroorzakers wordt niet gekeken want men kijkt liever niet in de door hen zelf opgepoetste eigen spiegel.

  Wereldziekenhuis en kansen.

  Aldus wordt en is er al een wereldomvangrijk ziekenhuis gecreëerd met allerlei verplichte en onzichtbare infuusjes. Samen vormen ze ‘Het Grote Infuus’ ook wel het technofascisme genoemd.Het vreemde is dat een ieder hier vaak ongemerkt aan meedoet. Dat is het resultaat van de mind-control.
  Dus zullen mensen die zich hier aan onttrekken, die dit openbaar maken of anderszinds hier actie tegen voeren straks nog sneller kunnen worden opgepakt. Geleidelijk past de regelgeving zich zodanig aan dat autonomie van geest en wil onmogelijk wordt gemaakt. Althans dat is de bedoeling. Een systeem wat op instorten staat kan geen vrijdenkende fundamentmorrelaars gebruiken natuurlijk. Hier liggen trouwens onze kansen. Eenmaal (deels) ontrokken aan het infuus wordt het gemakkelijker om de kaarten van het kaartenhuis te vinden en de schroefjes en boutjes los te maken.

  Wat doen de politici?

  Ik zie maar heel heel weinig politici in Nederland die hier een zaak van maken. Ook zij zitten aan het infuus en velen zijn zelfs de voorbereiders, aanbrengers en producenten van het infuus. Hoeveel politici zetten zich bijvoorbeeld daadwerkelijk in voor (regelgeving op het gebied van) nieuwe woon-, werk- en leefvormen welke niet uitgaan van het heilige der heiligen, de economische groei? Dat is echt heel erg beschamend. Van rechts Nederland en het geblondeerde fascisten partijtje verwacht ik al niet meer anders maar SP, PvdA en Groenlinks zijn inmiddels ook de wegbereiders geworden van het wereldomvangrijk ziekenhuis van de angst.

  Hoop!
  Maar gelukkig zijn er genoeg knotsgekke mafkezen, pioniers, alternatievelingen, anarchisten, pacifisten, gnosisten, sjamanen, Animisten, boeddhisten en andere zonderlingen die her en der verspreidt met bijzonder veel uithoudingsvermogen, durf en hoop aan de Lange Mars zijn begonnen. Een Lange Mars die niet alleen in de lengte groeit maar ook in de breedte en de diepte.

  Prettige kerstdagen en een fantastisch 2016.
  Something better change…. and it happens right now!!

  PS: Kijk eens in een kerstbal. Jij en de wereld zien er al een stuk vrolijker uit.

 7. Uitgever Rob, even ter zijde. Het nieuwe groen op je site is mooi maar toch TE helder en daardoor is lezen helaas minder geworden. Kun je de groenkraan wat donkerder zetten (voor mij). Dank en een groene kerst !

 8. Ik ben het niet met Robin eens. De afgelopen 2 miljoen jaar was er ijs op de noordpool, terwijl het nu in de zomer verdwenen is. Dat is dus een duidelijke verandering die er eerst niet was. Daarnaast zeggen wetenschappers dat het methaan een einde aan de mensheid gaat maken, nu dit proces al geheel in is gezet, en we dit niet meer kunnen stoppen. Zelfs met de komst van organische zonnecellen zijn we niet in staat het probleem op te lossen, en zelfs vandaag had ik visioenen over lege gebouwen en straten vol lijken. De mensen op straat zijn onwetend over de miljarden tonnen methaan die de temperatuur echt wel fors doen gaan stijgen. Bioloog Guy McPherson is lid van de Arctic groep, waar deskundige mensen precies weten waar ijs is en waar niet en wat de gevolgen zijn van een opwarmende aarde, en de loops die dan intreden waarbij het kruitvat af gaat. De klimaatwetenschapper Peter Wadhams heeft zo nog wat collega’s die er net zo over denken. Een eenmalige oprisping van 50 gigaton, wat elk moment kan gebeuren is einde oefening mensheid. Mensen zijn nu al niet in staat zelfs ook maar een leiding dicht te maken, laat staan als de zeebodem begint te borrelen. https://www.youtube.com/watch?v=Cz74NArfARI

  • Rinus, er is een belangrijk verschil in detail wat in de media compleet wordt doodgezwegen. Er is een klimaatwijziging aan het plaatsvinden maar op globale schaal is de Aarde NIET aan het opwarmen maar juist aan het afkoelen. Dit is heel mooi te zien aan landelijke gebieden die in heel West Europa niet meer van toepassing zijn. Er is een nieuw klimaatschema bijgekomen, waar Nederland 50 jaar geleden zich bevond in een gematigd zeeklimaat kan men nu spreken van een stedelijk zeeklimaat. Lokale klimaatwijziging door invloeden vanuit concentraties mensen bij elkaar. Zeker in West Europa zijn hiervan de gevolgen zeer snel waar te nemen aangezien de steden nog net niet aan elkaar vast zitten. Dit wil beslist niet onderkennen dat er wel degelijk gevolgen aan vast kleven voor de samenleving, zeker in kustgebieden.
   Nu even de gevolgen zoals de wereldleiders ze toepassen met daarbij de juiste context zoals het al millennia gaat.

   Om de opwarming van de Aarde tegen te gaan is er geld nodig.
   Om de God Aarde gunstig te stemmen zijn er offers nodig.

   Nu een stukje realiteitsbesef wat blijkbaar bij enkelen aanwezig is.

   Dit geld wordt op allerlei manieren verzameld en de nadelige gevolgen van niet doneren zijn nooit te wijten aan niet doneren van geld. Niet betalen voor een plastic tasje bij bakker Bart (zie de briefjes bij de kassa van bakker Bart) zal niet zorgen voor een hittegolf maar wel dat men onhandig kan slepen met broden. Weigeren te betalen voor ecotax / verwijderingsbijdrage zal niet zorgen voor een hittegolf maar gewoon dat je het product wat je wenst aan te schaffen niet meekrijgt. Geen ondernemer zal meewerken omdat ook hier weer niet de angstmaker (opwarming van de Aarde) niet voor gevolgen zorgt maar de mensen die het beleid uitstippelen voor nadelige gevolgen zorgen voor de ondernemer (boetes die dusdanig hoog zijn dat de ondernemers wel in het gareel blijven).
   Een enkeling die zich afvraagt hoe men de natuur wenst te betalen en waarom de natuur überhaupt geld nodig heeft.

   In iedere religie had men al snel door dat de religieuze leiders macht konden verwerven door angst aan te jagen. Daar is niets aan gewijzigd en zelfs de angstmaker is min of meer ongewijzigd (natuurlijke gebeurtenissen). De enige wijziging voor de mens in de 21e eeuw is dat men in de voorgaande eeuwen een offers bracht aan een afgod met een persoonlijkheid (God, Zeus, Apollo, Ra, Thor) wat vroeg of laat door de mand zal vallen doordat deze persoonlijkheid zich nooit kan en zal manifesteren. De afgod van de 21e eeuw is daadwerkelijk ongrijpbaar en compleet ontdaan van een persoonlijkheid. Gezag (wetgeving) is de afgod van de 21e eeuw en het zal waarschijnlijk een lange tijd duren voordat de mensheid dit doorheeft om uiteindelijk naar alle waarschijnlijkheid de laatste afgod af te zweren. Ikzelf vermoed dat na deze afgod er 2 uitkomsten mogelijk zijn. Ten eerste dat de mensheid zichzelf de das heeft omgedaan dus einde afgod(en). Ten tweede dat de mensheid overstapt naar een anarchistische samenleving waar verering van afgoden onmogelijk is (anarchie = geen leiders dus ook geen afgoden).

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.