‘De Franse regering is verantwoordelijk voor dit drama’

Een samenvatting van de tekst van politiek commentator G. O’Colmain vanuit Parijs.

Er is ons verteld dat we in staat van oorlog zijn en dat gevaar dreigt van moslimterroristen. De situatie van januari (Charlie Hebdo) herhaalt zich, alleen nu intenser en met meer overdrijving. In de kern wordt in Frankrijk een propagandacampagne gevoerd om angst voor moslims op te roepen. We moeten helder zijn over de bron van de war on terror. De war on terror is volgens Hollande ‘opgezet door het buitenland’. De war on terror om de bevolking van Syrië  uit te roeien is ook ‘opgezet door het buitenland’. Deze duurt al vier jaar en wordt uitgevoerd door de NAVO.

Mensen in Europa moeten begrijpen dat er een oorlog is tegen de burgerbevolking die zich over de wereld aan het verspreiden is. Het nieuwe imperialisme wil met verdeel en heers bereiken dat een kleine elite het voor het zeggen krijgt.

Er is geen ‘war on terror’, maar randgroepen worden gebruikt als middel om de werkende klasse te onderwerpen in Europa, dat met massa-werkloosheid en bezuinigingen te maken heeft. Deze randgroeperingen, deze terroristen zijn opgericht, gesteund en getraind door westerse inlichtingendiensten. ISIS is een creatie van de VS.

De Fransen proberen steun te verwerven voor een militaire interventie in Syrië. Het spel is bijna verloren. De Russen hebben hun aandeel daarin gehad. ISIS militanten komen met de vluchtelingenstroom mee naar Europa om Centraal-Europa te destabiliseren.

Het Franse publiek wordt gebombardeerd met een media-campagne gericht op het aanjagen van angst. O’Colmain is bang dat de alternatieve media in Frankrijk aangepakt gaat worden. Ieder die de huidige gebeurtenissen in Parijs in twijfel trekt wordt gestigmatiseerd als samenzweringstheoreticus door de massa media, met name gericht tegen websites die deze situatie rationaliseren en analyseren. O’Colmain noemt dit intellectueel terrorisme van de overheid. Professoren op universiteiten worden geïntimideerd, leraren op scholen ontslagen als zij een link leggen tussen het Franse imperialisme en het terrorisme.

Samen met de vluchtelingencrisis kan deze situatie leiden tot een ineenstorting van de maatschappij. Iedereen wordt gedomineerd door het verdeel- en heersmachtsspel. De burgers worden tegen elkaar opgezet. De Franse regering is verantwoordelijk voor dit drama. Als dit doorgaat komen we in een staat van oorlog terecht. De vluchtelingencrisis is een georganiseerde migratie. Deze migratie kan worden gebruikt als wapen om landen zoals Duitsland en Frankrijk te destabiliseren.

Iedere week volgt DLM met de Angstmonitor signalementen van angstcampagnes die via de media over de burgers worden uitgestort en daarna meestal worden doorgegeven op Facebook en Twitter. De aanslagen in Parijs zijn een nieuwe vonk om het vuur van angst aan te wakkeren.

Rob Vellekoop, 17 november 2015

27 Comments

 1. De Hele Situatie Needs : INTENSIVE CARE . . . ! . . . WEERBAARHEIDS-TRAINING OOK . . . INCASSEER EN PAREER GEVAARLIJKE MEPPEN ZONDER MET BOMMEN TE OVER-DON-DE-REN . . .

 2. Weer een paspoort verhaal, weer een gelijktijdige oefening. Laat maar weer zien hoe ze over ‘ons’ denken. Sheep…..to be herded like fools!
  En de oplossing voor dit drama, meer surveillance en oorlog!?! I’m ashamed to call myself human!
  Vraag me af hoe lang het duurt voordat ze deze (of de volgende) aanslag gaan aangrijpen om alle dissidentie (alternatief nieuws) de kop in te drukken?
  Tijd voor een pro privacy/vrede en anti surveillance/oorlog/imperialisme beweging?…… voor het te laat is.

  • Zolang er nog een grote menigte is die ‘het nieuws’ blijft volgen en ,dus, hun mening daarop baseert, blijft het dweilen met de kraan open. Men omarmd het gezag en als dat een stropdas is met een sonore stem en de haren netjes, dan IS dat de waarheid.
   Of het nou iets typisch vernederlands is weet ik niet maar met dit volk valt geen andere route te bevaren dan wat de autoriteiten aangeven wat mooi-netjes is.
   Ooit komt er een einde aan het regime wat nu de hele zooi naar de klote helpt en alle burgerrechten laat verdwijnen maar ik weet nu dat aan het einde er een enorme toestroom zal zijn van mensen die zeggen ‘het altijd al gezien te hebben’ net als aan het einde van de 2e wereldoorlog ineens iedereen wel iets met het verzet te maken heeft gehad!
   Als de dood zijn die calvinisten om uit de toon te vallen.
   Tot die tijd, roep ik al een tijd, zorg dat je met zielsverwanten een structuur opbouwt waardoor je elkaar kunt steunen en niets meer hoeft uit te leggen. Bij allerlei gecontrueerde schaarsten elkaar de bal toespelen bijv.
   En laat die lui in de stront zakken die altijd de leugens uit de kranten geloofden en daarop hun mening baseerden.
   Ik schat dat dit 85% van de bevolking is en als de mate van ruggegraatloosheid van de bevolking van dit land zo zie dan kan dat percentage nog wel aan de optimistische kant zijn ook.

   • Ik moet eerlijk zeggen dat de meeste mensen in mijn omgeving er niet mee bezig zijn of het gewoon niet willen horen. Ik blijf ze volhardend informeren maar volgens mij sta ik bij velen op ‘spam’!
    Maar je hebt gelijk, contact met gelijkgestemden is nodig want soms begint het echt ’twilight’ vormen aan te nemen.
    Verder denk ik niet dat we iedereen nodig hebben om de zaak om te draaien. De meeste mensen zijn onbewuste oppervlakkig reagerende meelopers. Als we genoeg mensen op de been kunnen krijgen (stond er niet laatst een keer dat DLM bijna 100.000 bezoekers had?) en volhardend (wekelijks?) blijven demonstreren voor vrede/privacy (conspiracy verkondigen!) dan gaan die naar stemmen lustende landverraders (politici) wel naar ons luisteren.
    Als we op die manier het narratief kunnen beïnvloeden/veranderen dan gaan die meelopers vanzelf….meelopen.
    Dus ik denk niet dat we ze in de stront kunnen laten zakken want ze zullen (in hun ontwetendheid/angst) wetten accepteren die alle dissidentie illegaal maakt.
    Misschien wat naïef omdat zo’n beetje alle politici verraders zijn (uiteindelijk moet het hele systeem veranderd worden!) maar in het licht van het (komende?) drama lijkt het me nu het beste alle zeilen bij te zetten om oorlog te stoppen/voorkomen.
    Soms vragen mensen zich af wat zij zouden hebben gedaan (in Duitsland) in de 30er jaren van de 20e eeuw. Die mensen moeten zich realiseren dat we daar nu in leven….
    Ik ben bereid om wekelijks naar de Dam (or wherever!) te komen, al was het alleen maar voor mijn eigen geweten.

    • Demonstreren / petities aanbieden en alle soortgelijke acties zijn handelingen waarmee men de meesters erkent en vraagt milder te zijn. Het klinkt cru maar de enige juiste oplossing is niet meewerken aan welke vorm van dit systeem dan ook en de standpunten verdedigen, desnoods met hetzelfde geweld als wat de handlangers van de staat trachten toe te passen op hun dissidenten (leuk woord voor mensen die niet wensen in dit systeem mee te draaien en ze met een duur woord dus in diskrediet te brengen).

     Samenwerking gelijkgestemden:
     – Voordelen, meer mensen dus slagvaardiger, problemen zijn eenvoudiger op te lossen.
     – Nadelen, risico om in een klap de hele groep uitgeschakeld te hebben wat weer anderen demotiveert om te verzetten (Waco Texas). Groot risico op infiltranten van de staat.

     • Op geweld zou ik het niet gooien. Niet omdat ik bang ben maar ervaring leert dat de mensen waarmee je samen bent geen garantie kunnen geven om alles op alles te zetten. Je blijft vaak alleen achter en je handlangers zetten het op een lopen.
      Beter is via de wetten die zei zelf geschapen hebben en een voorbeeld is de ANBI regeling.
      Onlangs deed de rechter in de rechtbank in Arnhem de uitspraak dat vrijwel de gehele overheid valt onder de term: ANBI instelling en daarmee veranderd er heel veel.
      Bijv. de Belastingdienst, je weet wel die afpersers die de meeste poen direct naar de banken doorstoten, zijn ook een dergelijke instelling en daarmee is dus de facto iedere afdracht belasting aftrekbaar.
      Betalen + teruggaaf= idem=0
      Vroeger hadden we bij Argusoog een radioprogramma; Stromanradio en dat het begin van de gedachte van de soevereine mens. Van daaruit is Luuk van Dinther met zijn getrouwen verder gegaan en geeft cursussen en een wegpagina waar de nodige formulieren naar beneden kan laden en dat geldt ook voor zaken die vallen onder Wet Mulder, verkeersovertredingen dus.
      Ik ga de link opzoeken en zet ‘em erop.

     • Deze rob
      http://www.dereunie.info/index.php/workshop

      Begrijpelijk dat de veilige route gekozen wordt. Zoals je zelf al kenbaar maakt, op het moment dat mensen moeten doorpakken haken ze af. Helaas is wel de veilige route erkenning van hun opgelegde wetgeving en uiteindelijk zal dus ook dat gat dichtgetimmerd worden of gewoon nietig verklaard worden zodat men weer terug bij af is. Het is te vergelijken met een nicotineverslaving, of je stopt geheel of je stopt niet. Er is daarin geen middenweg (minderen) aangezien de verslaving in stand gehouden wordt. Voordeel van de nicotineverslaving is dat die niet met dreiging van geweld in stand wordt gehouden zoals de overheid zijn status quo met geweld blijft afdwingen. En op dat gebied is overduidelijk hoe kloppend het boek van Larken Rose is waarbij handlangers van de wet (justitie) hun morele waardes laten vallen om hun medemensen geweld aan te doen om hun meesters (regeringsmedewerkers) in alle gevallen te beschermen. Daarnaast zijn er van die heerlijke conformisten die denken dat de Aarde stopt met draaien of iets dergelijks als ze hun heilige geloof in het gezag zouden laten varen. Die geloven heilig in het feit dat anarchie gelijk staat aan geweld ook al is er tot op heden meer geweld gepleegd uit naam van gezag als dat er geweld is gepleegd door mensen die het gezag niet gehoorzaamden.
      Niet voor niets is mijn standaard opmerking: ‘Niet atoomwapens maar propaganda is het krachtigste wapen wat de mens heeft uitgevonden’. Het is in staat om het gezonde verstand compleet uit te schakelen.

     • Propaganda kan niet je verstand uitschakelen wanneer je in staat bent je angsten onder controle te houden!
      Vandaar mijn training Maak jezelf bestand tegen mind control!

     • De club waarvan jij hierbeneden de link plaatste is de juiste.
      Zij vloeien voort uit het stromanradiotijdperk. Er was destijds nog een ander figuur bij; Rene Visser maar die heeft achter slot en grendel gezeten in een inrichting omdat hij een van de eersten was die ‘dwarslag’ en de overheid moest reageren omdat ie gek leek. Hij was zijn naam niet en dat is hem niet in dank afgenomen.
      Let maar eens op hoe mensen zich gekoppeld voelen aan een naam die hen gegeven is maar niet ‘zijn’. Jij,ik, iedereen is uniek en de overheid dolt gewoonweg met de pavlovreactie door jouw te koppelen aan jouw naam die vervolgens op allerlei manieren misbruiken zonder dat je bewust van bent.
      Een deurwaarder belt aan en begint met de vraag,”bent u meneer/mevrouw huppeldepup”en dan ben je gewent te zeggen, “ja”, omdat je dat al sinds de kleuterschool zo geleerd is en daarmee heeft zo’n etter een contract met jou.
      Waneer je blijft volhouden dat je je naam niet bent maar een mens die voor hem staat, gaat het feest niet door want jij dient jezelf te koppelen aan die naam.
      Enfin, het gaat erom te begrijpen dat je middels je naam gekaapt bent en daarmee overgeleverd aan een ploert die de vordering op jou gekocht heeft en er zelf beter van wil worden.

     • School is ook niet blij met mij aangezien ik de indoctrinatie van het staatsonderwijs keer op keer ondermijn bij mijn zoons. Van de week was er nog iemand zo achterlijk door de opmerking te plaatsen dat kinderen geconditioneerd worden op school. Blijkbaar besefte dat mens zelf niet dat ze hiermee aangaf waar al een hoop ellende start.
      Mijn werkwijze is tegenwoordig dat ik een commercial lien stuur naar overheidsmedewerkers waar ik last van heb en ze blijken heel leuk e werken. Blijkbaar zijn ze er niet blij mee dat een soortgelijke werkwijze wordt toegepast op ze als de werkwijze die ze zelf hanteren.
      Legitimeren met mijn ID is een onmogelijke taak voor mij aangezien ik geen ID bezit, ik heb wel een rijbewijs in bruikleen die eigendom van de staat is, dat is dus beslist niet MIJN legitimatie.
      – Fout 1.
      Als je niet stemt heb je geen recht van spreken, wordt al van kleins af aan erin gestampt. Leuk om de reactie te zien als je aan dat soort mensen vraagt welke invloed zij uitvoeren op het beleid.
      – Fout 2.
      Orders aanvaarden van vreemde mensen in rare pakjes die je normaliter niet zou accepteren van een ander. Ik zal ook beslist niet stoppen op mijn fiets als er een witte auto met oranje blauwe biesjes naast mij gaat rijden en mij sommeert te stoppen. Ik ken ze niet, ik wil ze niet kennen en wens geen gebruik te maken van hun aangeboden dienst.
      – Fout 3.
      Afpersingsbrieven in een blauwe envelop niet zien als afpersing maar als een deugd, dus omdat het vanuit de staat gestuurd wordt is het geen diefstal maar een nobele daad.

      Blij dat ik vandaag een jonkie even de weg heb gewezen naar het boek van Larken Rose wat zij dus beslist gaat lezen, ze keek mij ook niet aan alsof ze water zag branden toen ik haar informeerde maar alsof er een conflict in programmaregels ontstond. Nieuwe informatie die ze niet op school of van haar ouders heeft gekregen maar wel heel erg logisch klinkt. Er is nog hoop maar een hele lange weg te gaan.

     • Ik zie het tweeledig, 1) Decentralisatie/peer-to-peer/counter economics, het uiteindelijke doel is dat we onszelf op de een of andere manier gaan regeren maar daar is wel een ontwikkeling van het bewustzijn voor nodig. Kijk bijv. naar hoe de meeste mensen reageren op dit drama, ze denken niet eens voor zichzelf!
      2) Voor nu het leven beter maken in dit systeem. Er zijn wel degelijk mogelijkheden om het allemaal wat leefbaarder te maken. Stoppen met oorlog/eerlijkere verdeling welvaart/einde surveillance/etc. Het probleem zit ‘em in het (wereldse)proletariaat, uitelkaar gespeeld dat ze zijn/worden hebben ze niet in de gaten dat zij de macht (kunnen) hebben.
      Verder denk ik dat geweld niet het antwoord is. Je wordt dan de spijker waar ze maar al te graag met hun hamer op willen rammen. Wel (vreedzame) burgerlijke ongehoorzaamheid!
      Ik hoor het dus als je zegt ‘meesters erkennen, en ze vragen om milder te zijn’ maar ik denk nog steeds dat demonstraties invloed kunnen hebben op het narratief, zolang er maar genoeg mensen op de been zijn en blijven!
      En ook om te laten zien dat ik niet hoor bij(of ongewild word gerekend tot!) de ‘stille meerderheid’. Not in my name!
      Petities zijn doorspekt met manipulatie maar ook hier denk ik dat het invloed kan hebben. Vooral voor milieu/dierenwelzijn!
      Uiteindelijk komt het natuurlijk wel allemaal neer op informatie. Als teveel mensen niet voor zichzelf de waarheid willen zoeken/vinden en alleen maar naar de propaganda blijven luisteren dan wordt het inderdaad wel erg lastig.
      Contact met gelijkgestemden om niet totaal CRAZY! te worden.

     • Toepassen van geweld zal ook hoogstens omwille van lijfbehoud mogen zijn (zelfverdediging). Is ook iets wat ik duidelijk heb neergezet (desnoods verdedigen met geweld). Offensief geweld is iets waar de staat (om het even welke staat dan ook) een patent op heeft. Ghandi die gewledloos verzet heeft geboden leek wat te hebben bereikt maar in India zijn de mensen ook niet vrij. De enige vrije mensen op deze planeet worden langzaam uitgeroeid (Bosjesmannen).
      Voorbeelden genoeg:
      – Henrique Mitchell
      – Almere 13-jarige meelopen aan motor (is een vorm van geweld)
      – Meewerken aan huisuitzetting (is een vorm van geweld)

      Demonstreren / revolutie draait standaard uit op wisseling van de wacht. De ene eikel weg (Rutte bv.) om te worden omgewisseld voor de andere eikel. Voorbeelden genoeg. Franse revolutie, Russische revolutie en zelfs de oprichting van de Bataafse republiek. Zolang mensen niet begrijpen dat het verlenen van een machtspositie ten alle tijden zal zorgen voor een ongelijke situatie waarbij de machthebbers de regels (die ze zelf breken) opleggen en door middel van handlangers (handhavers van het geldende gezag) worden bewaakt zal men niet tot een oplossing komen.

      Gelijkgestemden die samenwerken is zeker nuttig, enige nadeel is dat de overheid mensen die de status quo ondermijnen als terroristische organisatie bestempelen en ook zullen infiltreren indien mogelijk. De FBI heeft de Freeman on the Land al bestempeld als een terroristische organisatie.

 3. Hollande gaat de geschiedenis in als zeer geweldadig!
  Met Rutte in zijn voetspoor? !

 4. Goed te zien dat er veel mensen heel goed weten hoe de beschreven strukkel is ontstaan. Maar dan ook graag de oplossing, want terugwijzen helpt de wereld niet verder. Oplossingen wel. Dus beste schrijvers, weet u uitgedaagd. Met oprechte dank.

  • Beste Jan, de oplossing is simpeler als men denkt. Helaas begrijpt het overgrote deel van het volk dit niet. Stop met het verlenen van macht aan wie dan ook, of het nu gekozen (zogenaamde democratie) of opgelegd (dictatuur) is. Nu de wat moeilijkere stap, bescherm deze vrijheid met zijn allen, desnoods met geweld tegen figuren die menen het recht te hebben anderen geboden (wetten) op te leggen.
   https://www.youtube.com/watch?v=UX228ghKj3s

   • Waar nog niemand aan gedacht heeft is om voor degenen die het aangaat om een verklaring van afwijzing te tekenen en deze te richten aan alle partijen die resorteren onder deze of gene politicus of staatshoofd.
    Verkiezingen eerlijk of niet, er is een uitkomst wat z.g.n. de stem des volks moet vertegenwoordigen.
    Op dit moment zitten we in onze maag met die afschuwelijke sukkel van een Rutte. Daarvoor werden we geteisterd door landverrader Balkenende. Tijdens de verkiezingen ‘mogen’ we dan een vakje rood maken en daarna afwachten hoe goed er geteld is…. en verder bek houden.
    Nu zou je er ook over denken om na uitkomst van de verkiezingen alsnog een verklaring van afkeur af te leggen en deze te publiceren. Daarmee neem je officieel afstand van de gekozen jan lul of kuttekop die denkt jouw te moeten vertegenwoordigen. Zo ook met het staatshoofd wim plofkop.
    “Wat heeft het nou voor ’n zin”, hoor ik de nietsdoeners alweer schreeuwen!
    Nou in plaats van altijd achteraf op de stoel te gaan zitten van de gedupeerden kun je ook proactief afstand nemen en jezelf afstand verklaren van een systeem wat denkt democratisch te zijn maar het niet is.
    Dus in geval koning plofkop, hem een brief sturen waarin jij verklaart hem niet als staatshoofd te willen erkennen.
    ,Dat wil ik ook wel recht in z’n vreten zeggen als ik de kans zou krijgen,!

    • Heb al een brief gestuurd naar Willem Alexander de Overbodige waarin ik mijn persoonlijke onafhankelijkheidsverklaring kenbaar heb gemaakt. Helaas zit ik in dit aggenebbes landje waar mensen niet het recht hebben zich los te koppelen van het systeem (opt-out) aangezien de samenleving (handhavers van het gezag en het gepeupel) dusdanig goed geindoctrineerd zijn dat ze je belachelijk maken, voor gek verklaren of desnoods met geweld de opgelegde normen van de staat aansmeren. Vrijheid my ass, als ik niet het recht heb op zelfbeschikking dan heb ik tevens geen vrijheid. Politieagenten en andere handlangers van de staat menen blijkbaar mijn baas te zijn om mij te vertellen wat ik wel en niet mag, ik weet mij niet te herinneren dat ik daar mijn goedkeuring (consensus) voor heb verleend.
     Het zooitje tuig in Den Haag zal hoogstens een brief van mij krijgen met de vermelding dat criminelen niets aan mij mogen opleggen gezien hun immorele wandaden ten aanzien van mijn medemens en mij (afpersing – belasting / oplichting – verplichte ziekenfonds + boetes voor de gekste dingen / bedreiging met geweld als ik niet wens mee te doen aan hun systeem en rare regeltjes die helemaal niets met moraal te maken hebben).

     De vrijheid van meningsuiting en vrijheid van leven wordt beperkt door de afkeur vanuit de gemeenschap.

     • Boeven is 1 maar miljoenen conformisten is 2……
      Likken aan de zweep waarvan de pees diep in het vlees snijdt.

   • Nico ik ben het met je eens. Maar alsjeblieft. Reageer niet op dit nieuws. Dat geld trouwens voor allen die reageren. 2 feiten staan vast, onschuldigen zijn dood punt. Veel onschuldige Seriers zijn ook dood punt. De rest van het gelul er omheen is niet te bewezen en hoeft niet gelooft te worden.
    Laat ons de doden eren en laat ze rusten in vrede.

  • Een goed ding om te doen is, Vladimir Putin een bedankbrief schrijven en vragen vooral door te gaan met het dwarszitten van de VS want dat is de motor achter het terrorisme!
   Als je eens wist wat voor ’n ellende de Russen al hebben weten te voorkomen dan komt de volgende Nobel prijs in handen van Putin.
   Ik ga niet in detail en als je de MSM als infobron gebruikt dan komt ie d’r niet best vanaf.

 5. Losgeslagen en weer vast gemaakt!

  Als iets losgeslagen is leidt dat tot vervreemding. Als iets volledig losgeslagen is kan dat leiden tot terrorisme. Ook retoriek als die van onze regering leidt tot vervreemding. Terrorisme en ‘ in oorlog zijn met… ‘ in een zucht noemen met vrijheid en menselijkheid vanuit een westerse neoliberale visie, zoals Mark Rutte nu doet en ook op 4 mei deed leidt ook tot angst, haat, vervreemding en misschien nog wel meer.

  Oorzaak en gevolg
  De diepere oorzaken niet willen benoemen. Het niet onder ogen willen zien van een verziekte voedingsbodem hier, in Europa en in Verwegistan. En vooral ons aandeel in de oorzaken van het losgeslagene niet durven te onderkennen schept een gevaarlijke en verwarrende psychische draaikolk.
  Als we over vrijheid en menselijkheid nu en in de toekomst willen spreken is het goed om te beseffen dat vrijheid en menselijkheid voor iedereen en alles op deze Aarde bedoeld zijn. Dat er meer is dan de Rede, kille rationaliteit, westerse wetenschap en economische groei als enige waarheid. Zolang je in ‘je eigen (westers)voordeel’ en in end-of-pipe oplossingen blijft denken en doen, zolang zullen er waanzinnigen zijn die denken dat ze met moderne wapens wel even hun gelijk kunnen halen. En waar komen die wapens, ook van de ISIS, eigenlijk vandaan? En welke waanzinnige bedragen geven de wereldleiders aan moderne wapens uit?
  Ziedaar een bloedvlek van onschuldige mensen in Parijs. Ziedaar een langgerekt bloedspoor van onschuldige mensen over onze Aarde.

  Crises en oorlog
  Die crisissen in de wereld waaruit vaak oorlogen ontstaan zijn eigenlijk veel groter en tegelijk ook maar heel klein. Het is een ecologische crises maar tegelijk ook een oorlog in onszelf. Oorlog is zo gezien ook gemakkelijk te beëindigen. Door jezelf te bevrijden. En vrijheid en de daarbij horende leefomstandigheden een veel bredere waarde te geven.

  Er zullen ‘na de bevrijding’ geen vluchtelingen meer zijn. De 5 mei viering wordt eindelijk een feest van en voor de Aarde. Kom uit je comfortzone. Er is werk aan de vrijheidswinkel.

 6. Operatie Gladio in werking.
  Eerst testen hoe ze de verontwaardiging bij het volk opwekken aan de hand van operation Northwood (11 september 2001) om kort daarna operation Gladio los te laten op de sufkutten in Europa (Madrid, Londen en 2 maal Parijs). Eerst worden er weer een berg mensenrechten geschonden (verplichte visitage van asielzokers) om uiteindelijk in bijna geheel Europa allerlei extreem rechtse individuen aan de macht te helpen zodat het volk van Europa net als de Duitsers ten tijde van WO2 allerlei wandaden kunnen plegen onder de noemer ‘het is de wet’.

  Misselijk word ik van de hypocriete westerling die wel loopt te mekkeren over 120 doden in Prijs maar geen woord wordt gesproken over de minstens 1 miljoen doden in het Midden Oosten door toedoen van westerse soldaten.
  Tot overmaat van ramp werden mijn kids maandag verplicht om 1 minuut mee te doen aan de prpaganda herdenking. Geen recht om te zeggen, nah…alleen als we ook al die doden in Irak, Afghanistan en Syrie herdenken.

 7. De brand in de Reichstag had ook als effect dat de burgervrijheden werden beperkt en meningen niet meer vrij waren, politieke partijen verboden en de noodwetten afgeroepen. Net als in de VS bestaat er geen noodwet die 3 mnd zal bestaan en schat dat vlak voor het aflopen ervan, verlenging komt net zoals in de VS nu al 15 jaar van kracht.
  Het doel is duidelijk, orde ab chao!
  Reken maar dat dit land ook aan de beurt komt.
  Veel en veel te weinig mensen laten zich alternatief informeren en slikken klakkeloos de bagger van de Media.
  Maar naar het schijnt is er een coup d’etat op handen in de VS die erop gericht is de Cabal op te pakken en te berechten. Daarmee zal een belangrijke hoeksteen worden weggeslagen uit het bolwerk van de illuminati.
  Hopelijk gebeurt dit nog dit jaar en wat daarvan de effecten zullen zijn voor het Europese vasteland is nog te bezien.
  Duidelijk is wel dat de tijd aan het aflopen is voor de duistere krachten en we kunnen wachten op de volgende zet om de chaos kracht bij te zetten.
  Wederom is het tragisch om te zien hoe ongelofelijk dom dit volk reageert op deze geconstrueerde chaos waarvan de toedracht onderhand zo verschrikkelijk voorspelbaar is.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.