Midden in ons land

Zo maar ergens in ons land.

Een plek onder de zon, waar het leeft ook in de herfst

Een kleine groep vluchtelingen strijkt hier tijdelijk neer

Ze worden gastvrij ontvangen en uitgenodigd bij gezinnen

Om een avondje samen te zijn en te eten

In harmonie en uit respect voor elkaar

Daarom wonen bij samen in dit land

Om voor elkaar, mensen, te zorgen

Ook als het even niet mee zit

en je vluchten moet.

Rob Vellekoop, 15 november 2015

iedermensisliefde.nl

9 Comments

 1. Intussen wordt de rassenvermenging onstuitbaar doorgevoerd; welbewust.

  Hoe lossen wij dat in vrede op?

  Hoe kunnen wij er voor zorgen dat wij burgers (van welke nationaliteit dan ook) niet het slachtoffer worden van:
  http://www.info-direkt.eu/coudenhove-kalergis-erbe-im-jahr-2015/
  https://www.youtube.com/watch?v=FM7X2R-pu1s#t=611 (Vanaf minuut 10)
  (Hooton, Kaufman, Morgenthau)

  Ik bedoel: als je de organen van je lichaam door elkaar husselt (de grenzen opheft, de nationale identiteit doet verwateren; vrouwe Maxima: “ik heb de Nederlandse identiteit gezocht en ik heb haar niet kunnen vinden.”) dan werkt heel je lichaam niet meer. Zo eenduidig is het.
  Eenheid functioneert [slechts] bij de gratie van grenzen. (Dus ook qua grenzen van nationale identiteit.)

  • Verschil in huidskleur maakt nog geen verschil in ras. Het wordt pas zorgwekkend als we een poging gaan ondernemen ons te vermengen met andere aapachtigen zoals de chimpansee, gorilla of mandril. Het verschil in cultuur behoeft ook geen probleem te zijn, het wordt pas een probleem als er een leider opstaat die allerlei beweringen plaatst over de andere cultuur zoals Hitler deed over de Joden, USA het deed over de Soviets en een plan hadden om dat te laten escaleren met Cubanen (Operation Northwood) en momenteel het Westen dat doet over de moslims (en natuurlijk vice versa mbt. de leiders in het Midden Oosten). Het probleem is dat de schapen niet in staat zijn / niet wensen hun eigen verantwoordelijkheid te dragen en dat liever afschuiven naar een leider (gekozen volksvertegenwoordiger / koning / religieus leider en welke andere vorm van leiding dan ook). Leiders zijn het resultaat van de onmacht / onwil / gebrek aan kennis en / of inzicht en jarenlange indoctrinatie door ouders / school / samenleving van het volk.

   Het vergelijken van vermengen van rassen met het door elkaar gooien van organen is ook een hele slappe en scheve vergelijking. In het eerste geval komen er gezonde en waarschijnlijk genetisch beter in elkaar gezette mensen (diversiteit van DNA dus geen inteelt) en in het tweede geval is onmogelijk omdat men dan simpelweg dood gaat.

   • Wat natuurlijk wel een vorm van land/volksverraad is:
    je geeft het europeese volk onvoldoende centjes om van te leven laat staat kinderen te nemen.En nu ineens wordt toegegeven dat we al onder populatie hebben.
    En vervolgens de hele wereld uitnodigt om te —–>broeden<—- met de eu bevolking…. broeden is niet mijn bewoording maar terug te vinden bij eu leiders zoals merkel nu en bv sarcozy en cameron! Gatverdamme! Hoe plastisch kan men het maken!
    En wij bepalen liever zelf met wie we kindjes maken, bemoeienis van de overheid heeft geen pas!

    Ik ken veel mensen die dolgraag een gezin willen stichten maar de financiën niet hebben.
    Als de overheden iet willen doen aan de populatie stand kunnen ze ook zorgen dat het inkomen omhoog gaat, of de maandelijkse lasten omlaag!

   • Nico, zou het menselijk lichaam nog functioneren, wanneer het maar één orgaan bevatte (één orgaan, dat was voortgekomen uit het dooreen mengen van alle afzonderlijke organen)?

    • Bert, je begrijpt toch wel dat ik deze onzinnige opmerking niet serieus kan nemen.
     DNA / genetisch materiaal vermengen vergelijken met alle organen samenvoegen tot 1 orgaan. Wetenschap heeft al jaren geleden bewezen dat het beter is voor DNA van welke levensvorm dan ook om zo divers mogelijk te zijn. Wat jij suggereert is pure onzin. Het wordt zelfs heel lastig omdat je het grootste orgaan er dan bij moet betrekken (alle organen dus ook de huid).
     Zulke onzin verwacht ik bij figuren die het gedachtegoed van ‘De voorpost’ en dat soort rare groeperingen delen.

     • En wat, Nico, als er op gegeven moment geen rassenonderscheid meer is?
      Mijn verhaaltje is uiteraard niet in wetenschappelijke zin bedoeld, doch meer als parabel, in figuurlijke zin.
      Wanneer je organen dooreen zou [kunnen] mengen, dan zouden er geen te onderscheiden organen meer zijn. Slechts één mengorgaan.
      Evenzo met de nationale identiteiten.
      Is een land zijn identiteit kwijt, dan heeft het “geen poot meer om op te staan”, immers.

     • -En wat, Nico, als er op gegeven moment geen rassenonderscheid meer is?

      Wat zullen veel problemen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

      -Is een land zijn identiteit kwijt, dan heeft het “geen poot meer om op te staan”, immers.

      Zoek je antwoord hierop maar in ‘Het einde van al het kwaad’.

  • @ Rob
   Laat ik duidelijk stellen dat ik de nederlanders dit heel mooi opvangen, niet met onderbuik gevoel maar met feiten. En de feiten zijn, dat dit opgezet is om te destabiliseren rob.

   @ Bert maathuis
   We kunnen het wel in vrede oplossen denk ik.
   Het moet juridisch worden nagekeken, de eu/ brussel neemt onnodig risico met de veiligheid het volk van eu door de grenzen wagenwijd open te zetten voor isis strijders.
   En idd er zijn uitspraken van bijvoorbeeld sarcozy dat men moet gaan broeden met buitenlanders en vermengen om de polpulatie weer op peil te krijgen daar eu onderpopulatie zou hebben.
   Ook hier weer een vreemde oplossing, je geeft je eu volk geen geld meer om van te leven laat staan kindjes erbij te nemen, maar er is dus wel geld om miljarden buitenlanders binnen te halen.
   We hebben ze nodig zegt de eu, om hier te komen werken. Nogmaals welke banen zijn er dan ineens die er voor de eu’ers niet waren??
   De buitengrenzen zouden nu dicht moeten maar we gaan het hebben over shengen?? Dat is natuurlijk heel bizar! (En exact wat ze eigenlijk wilde maar er niet door konden drukken zonder PROBLEM REACION SOLUTION)

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.