Angstmonitor: machteloosheid slaat om in vluchtelingenhaat

Een enorme stroom met vluchtelingen uit het Midden Oosten en Afrika staat aan de grenzen van het westen en klopt aan bij de Europeanen om binnen gelaten te worden. Zij zijn door oorlogen (gefinancierd door de werkelijke machthebbers van de wereld via het westen) van huis en haard verdreven of vrijwillig vertrokken naar Europa in de hoop op een beter bestaan.

Binnen de kortste keren heten deze mensen vluchtelingen en snel daarna ‘moslims’, komen zij allemaal uit Syrië en zullen zij ‘onze’ cultuur kapot  maken. Want ‘zij’ kennen geen genade, ‘zij’ vertegenwoordigen een haatdragende godsdienst. Bovendien zijn het toch ‘allemaal’ ISIS-strijders. Dat is de angst die spreekt, niet het kille verstand.

Op deze manier, door mensen te ontdoen van hun menselijkheid, wordt het ineens minder erg wanneer je hen met bivakmutsen te lijf gaat of uitscheldt dat ze moeten oprotten naar hun eigen in puin geschoten land. Het zijn per slot van rekening geen mensen, maar ‘moslims’!

Een enorme hysterie maakt zich meester van grote delen van de bevolking.

Die ‘moslims’ pakken onze huizen, onze banen en van onze kinderen hun maagdelijkheid af.

Alles gaat kapot. We hebben het al zo slecht en dat zal alleen maar toenemen.

In dat laatste zit veel waarheid in. Het kabinet Rutte munt nu eenmaal niet uit in liefde voor de rap verarmende bevolking.

Wat we hier zien is geen angst voor vreemde invloeden of vreemde godsdiensten (zo wordt het wel benoemd), maar een immens wantrouwen naar de slopersregering van Rutte die naar verwachting de kosten van de vluchtelingenopvang zal afwentelen op de bevolking.

Net zoals de gevolgen van de economische crisis door het grootste deel van de bevolking gedragen zijn.

Politici trekken zich (opnieuw) niets aan van de zorgen van de burgers en suggereren dat de grenzen niet volledig gesloten worden voor vluchtelingen.

Veel mensen zijn door de enorme bezuinigingen al door hun reserves van tolerantie heen en proberen uit alle macht hun hoofd boven water te houden. Hun angst schreeuwt dat zij het door de komst van de vluchtelingen nog slechter zullen krijgen!

Deze machteloosheid om Rutte aan te pakken, doet de angst omslaan in haat naar de vluchtelingen, die er ook niets aan kunnen doen.

In plaats van de woede te richten op de veroorzakers (‘onze regeringsleiders’) van deze menselijke ellende die vanuit het oosten op ons afkomt, wordt de vluchteling aangewezen als de zondebok. De moslim wordt de nieuwe jood.

Als ik die angst en haat van een afstand zie, lopen de rillingen over mijn rug. Ik begrijp de angst, de machteloosheid. Ik snap dat de meerderheid van de bevolking genoeg (te veel) geleden heeft, maar daarvoor moeten we Rutte en zijn kornuiten aanpakken.

Daarna zijn er vluchtelingen in grote hoeveelheden die niet naar het westen vluchten als er in hun moederland geen oorlogen woeden (om olie en gas). Welke vluchteling zit er nu te wachten om deel uit te gaan maken van de meest denkbare asociale maatschappij waarin wij met zijn allen leven?

Met andere woorden zonder Rutte (VVD/PvdA) zou er minder sociale ellende zijn en meer ruimte voor de opvang van vluchtelingen in ons hart en onze portemonnee.

Rob Vellekoop, 13 oktober 2015

103 Comments

  • Geen haat hoor, een wordt een verdieping aangbracht die heet nuance.
   Ik lees vooral veel bezorgdheid. Een terechte.

  • NOU… ik lees geen haat hoor… en wat betreft het nadenken…. daar zijn we hier dus mee bezig en dat leidt af en toe tot een pittige discussie…. niets mis mee en beter als je kop in het zand steken..
   Helaas zijn er tendensen en factoren die ons allemaal tot nadenken zouden moeten stemmen…
   we proberen hier herhaaldelijk de diepere achtergrond van het probleem naar voren te halen….
   De willens en wetens geënsceneerde stroom van klein % vluchtelingen en een max aan economische migranten….. de uitvoering van het totale chaos plan van de Elite en ik zou zo zeggen ze liggen goed op schema…. het verdeel en heers ..zet mensen tegen elkaar op.. want OOK de migranten zijn slechts pionnen in een walgelijk economisch machtsspel

   .http://www.globalresearch.ca/who-is-twitter-luring-refugees-to-germany/5477477

   http://www.zerohedge.com/print/513991

   • Inderdaad beetje kort door de bocht van mij en niet goed geformuleerd. Het had overal moeten zijn in plaats van hier.

   • Globalresearch: Interessant artikel. Door de geschiedenis heen is het altijd de UK (ruling elite ofcourse!) geweest die de eenheid van Europa wil voorkomen/onderuit halen. Er blijkt nog niet veel veranderd te zijn.
    Zerohedge: F*ck Soros! Wat een hypocriet monster. Met de ene hand creërd hij een probleem en met de andere rijkt hij de oplossing aan. problem-reaction-solution… meesterlijk simpel weer. Wat zijn we toch ‘chumps’.
    Als er nu aan het einde van het plan stond: ‘en de (financiële/politieke/business) elite gaat alles betalen en zich verantwoorden voor al het leed dat het veroorzaakt heeft voor een democratisch gekozen/onafhankelijk tribunaal’ (niet die in Den Haag!) ja dan konden we een dialoog openen.
    Nu zitten we dus tussen ‘a rock and a hard place’ we zullen de vluchtelingen moeten opvangen want we zijn geen monsters…..toch? Maar als we ze opvangen dan krijgen we onrust/het financieel moeilijker.
    Maar wat als we ons nou eens niet zo bang lieten maken door het (gepushte/opgeblazen) nieuws. Dan krijgen we geen onrust en geen groeiende PVV (oh, de horror!) en dan gaat het eigenlijk (los van het beleid) alleen maar om geld. Geld dat makkelijk te vinden is als we het maar op de juiste plek gaan halen.

 1. AAN TE RADEN IS EEN CURSUS IN EMOTIONELE ZELFBEHEERSING EN IN COMMUNICATIEVE VAARDIGHEDEN WANT ZOWEL ROB ALS GERRIT VERLIEZEN HET VAN ELKANDER ! . . . WIN – WIN IS EEN MOGELIJKHEID TOT VERZOENING !

 2. If silence keeps you
  I will break it for you…

  Hier een waarheid en ik wens daar alle openheid in voor de slachtoffers van sexueel misbuik in de migranten situatie. Meerdere links zijn voorbij gekomen. Deze mensen behoren gehoord te worden en het hoort meegenomen te worden in de discussie.

  http://sputniknews.com/europe/20151016/1028636842/asylum-sex-attaks-germany.html

  en deze wil ik ook graag dat men het leest.

  http://www.express.co.uk/news/world/610940/Islamic-State-ISIS-terrorists-gan
  g-rape-women-Yazidi-convert-Islam-al-Baghdadi

  Er is angst en die angst is gebaseerd op feiten.
  En uiteraard zijn ze (de mannen) niet allemaal zo, dat roept ook niemand.
  Maar wie de mond wil snoeren van mensen die bang zijn, en van mensen die slachtoffer is niet goed bezig. Laat ze spreken.

  Meningen onderdrukken, nieuws onderdrukken, feiten onderdrukken, discussie smoren heeft nooit gewerkt en zal ook nu niet werken. En dat is een belofte uit ervaring, geen reich heeft stand gehouden.

  # <3 freedom of speech!

  Uiteraard spreekt het voor zich dat de oplossing in de politieke hoek benaderen ligt. Niet in geweld of haat bij iemand die bijvoorbaat niets gedaan heeft.
  En wilders?

  Die gaat em ook niet worden als je jezelf liefhebt.. 😉 hij zou als eerste genieten van de kwade opzet waar hij eerst geen stemmen meer kreeg heeft problem reaction solution hem weer aandacht gegeven. En stemt hij tegen ons.

  http://stopdebankiers.eu/pas-op-wilders-pvv-is-een-wolf-in-schaapskleren/

  Nee jongens mail de politiek massaal laat weten wat je van deze situatie vind of beter nog stel ze vragen.
  De oplossing op censuur is: laat van je horen! 🙂

  • Spring zei: ‘Nee jongens mail de politiek massaal laat weten wat je van deze situatie vind of beter nog stel ze vragen.’

   Mijn variant hierop: ‘Spreek de hogepriesters van de vulkaangod Muhambuwamba aan op misstanden in de maatschappij en stel er vragen over’.
   De politiek is niets anders als de hogepriester van de moderne tijd en het gezag (wetgeving / beleid) de vulkaangod van de moderne tijd, in beide gevallen zal het effect nihil zijn en waar in het verleden afzweren van allerlei afgoden eenvoudig was doordat ze een persoonlijkheid hadden is het nu zeer moeilijk de afgod te herkennen aangezien deze de eerste afgod is zonder persoonlijkheid.

 3. De hel discussie hier is aan het verzanden en waar het omgaat raakt onder gesneeuwd…. HET PUNT is dat het hier NIET alleen om vluchtelingen gaat maar om een overgroot deel economische migranten die eigenlijk misbruik maken van de situatie.
  In Finland bleek slechts 2% vluchteling .. we roepen hier ook 80% zijn mannen die voor de economie komen.
  DAT is waar we ons hier dan ook terecht zorgen over maken… niet de echte vluchteling maar de aanwas van migranten.
  Het trieste is eigenlijk dat deze mensen gemanipuleerd zijn… legio verhalen van hun en anderen dat ze opgeroepen zijn om hier naar toe te komen.. want ze zouden geld en een huis krijgen… nou dan begrijp ik best dat ze in grote getalen binnen komen…
  Veel hebben inderdaad een soort map net route uitleg waar ze geld kunnen halen etc…de hamvraag is welk achterbaks stuk eten organisatie flikt dit….veel NGO s met Soros voorop… maar ja dat mag je natuurlijk niet zeggen…
  Dit gaat escaleren want deze mensen die gouden bergen beloofd zijn gaan ook boos worden prachtig he … de lokale bevolking zowel als de migranten bij de neus genomen een smerig spelletje geopolitieke / financiële machtswellust van een handje vol criminelen.
  DAT bedoel wij dus met onze ongerustheid….WIE heeft dit georganiseerd en het doel kan nooit iets goeds zijn…geen van ons hier leeft met racistische ideeën of haat nog angst… we zijn alleen WAKKER en niet blind voor wat er gebeurd… we lezen meer dan alleen de langemars en de berichtgeving is lang niet allemaal geruststellend.
  Overigens Rob… zou jij als coach moeten weten dat mensen de mond snoeren of op een flauwe manier neerzetten niet de beste oplossing van een probleem is…. ruimte geven voor wat er knelt wel…. cursus conflict beheersing misschien?
  Onderzoek naar wat er achter de schermen gaande is zou een stuk beter zijn…en aangezien dat geopolitiek is, is de grenzen sluiten voor economische migranten een mooie streep door de rekening van NWO en NGO… Discussie met lokale overheden en investeringen in de plaatselijke regio’s kan meer oplossen dan het blinde Sinterklaasje kom maar binnen….

  Of moeten onze voedselbank minima ook maar migrant worden en beter oorden gaan zoeken…. met meer mensen geld en goederen moeten delen maakt steeds minder beschikbaar voor hen die dat nodig hebben… ziet er dus niest goed uit.
  Even uit het valse sentiment en nuchter nadenken zou geen kwaad kunnen.. vluchteling voor oorlog ..OK kom maar binnen ,economische migratie NEE nu even niet.
  Ten laatste wat OOK speelt dat we het hier ook nog eens hebben over mannen uit een zeer omstreden gebied en soms twijfelachtige cultuur…. verkrachting van vrouwen is voor heel veel moslim mannen geen misdaad kijk maar naar Egypte Pakistan en India… kijk als moeder krijg je dan toch ook wat extra bedenkingen…wie is ok en wie niet…

  http://www.express.co.uk/news/world/610940/Islamic-State-ISIS-terrorists-gang-rape-women-Yazidi-convert-Islam-al-Baghdadi

  Zelfs al zou dit een minderheid zijn dan nog moet je hier wel eerst eens even stevig over nadenken…het zal je maar gebeuren.
  Hoe gaat dat straks verder als groeperingen in centra elkaar al belagen om minimale verschillen in cultuur of geloof??
  Dit zijn helaas niet de doorsnee vluchtelingen met een 21ste eeuw achtergrond en daar zit dus ook nog een klein probleempje.
  MOGEN wij ons dus afvragen hoe dit verder moet en wat de gevolgen voor ons kunnen zijn en hoe wat dat dan op kunnen lossen ???
  Als je nuchter nadenkt ben je dan een racist of een nazi??
  Of moeten wij aan zelfverloochening gaan doen…

  Bertmaathuis… http://www.info-direkt.eu/coudenhove-kalergis-erbe-im-jahr-2015/

  Nou dit staat ook in de Bilderberg literatuur en Henry Kissinger is een groot voorstander. de Fabian society doet daar ook nog een duit in het zakje ..kortom we worden door de Elite aan alle kanten gemanipuleerd en uiteindelijk uitgeroeid…. dat is als ze hun zin krijgen wat ik overigens betwijfel want gelukkig worden wij inderdaad wakker en bijdehanter….we moeten alleen nog beter door hun suikerlaagjes heen prikken…. duurzaamheid Gaya .. oneness participatie etc… goudenlaagjes met azijn in de onderlaag..

  • Madelief zei: ‘verkrachting van vrouwen is voor heel veel moslim mannen geen misdaad kijk maar naar Egypte Pakistan en India… kijk als moeder krijg je dan toch ook wat extra bedenkingen…wie is ok en wie niet…

   http://www.express.co.uk/news/world/610940/Islamic-State-ISIS-terrorists-gang-rape-women-Yazidi-convert-Islam-al-Baghdadi

   Zelfs al zou dit een minderheid zijn dan nog moet je hier wel eerst eens even stevig over nadenken…het zal je maar gebeuren.’

   Neerzetten van een stereotype beeldvorming terwijl blanke mannen en tevens vrouwen ook aan aanranding / verkrachting doen. Laten we dan ook meteen consequent zijn en tevens de katholieke kerk net als de moslim gemeenschap door het slijk heen trekken.

   Madelief zei: “Als je nuchter nadenkt ben je dan een racist of een nazi??”

   En ook nu weer consequent zijn. We gaan even een jaar of 70 terug in de geschiedenis en spreken over een bezetter (Duitsland) en verzetsstrijders (de mensen die aanslagen pleegden op de Duitsers).
   Nu anno 2015 is er weer een bezetter (NAVO coalitie al dan niet in samenwerking met Rusland) en opeens geen verzetsstrijders maar terroristen die alle middelen aangrijpen om de bezetter te ondermijnen.
   In beide situaties kan ik het toepassen van geweld maar al te goed indenken (niet dat ik het goedspreek). In het huidige geval is de bezetter eigenlijk al zo ongeveer sinds de oliecrisis van de jaren 70 bezig het Midden Oosten te controleren aangezien de bezetter een gigantische honger heeft naar olie. Gevolg is dus ten eerste antipathie van het volk wat onderdrukt wordt door de bezetter die tevens de grondstoffen rooft van dat onderdrukte volk en ten tweede instabiliteit in de gehele regio waardoor zowel mensen met goede bedoelingen als mensen met minder goede bedoelingen huis en haard ontvluchten. Helaas is het gehele volk van de bezetter (onvrijwillig / onbedoeld) medeplichtig aan deze problematiek aangezien ze massaal olie consumeren (olie gaat niet alleen in de auto maar ook in bijna alle dagelijkse gebruiksvoorwerpen als plastic), massaal de bezetter financieel ondersteunen (belasting) en tot overmaat van ramp massaal de bezetter een mandaat geven om deze handeling te verrichten door middel van stemmen. Hierbij maakt het geen ruk uit of je nu links (SP /PvdD / Groen Links) of rechts (VVD / D66 / CDA / PVV wat pretendeert sociaal te zijn zoals de NSDAP dat ook deed in de jaren 30) stemt, in beide gevallen geeft men een klein groepje mensen het recht om te bepalen wat men wel en niet mag doen (wetgeving), wie er bestolen wordt en voor hoeveel (belasting) en hoe de sociaal zwakkeren ook sociaal zwak gehouden worden door stigmatisering.
   Het probleem is ook meervoudig aangezien de mens tevens een financieel stelsel gebruiken en er van kinds af aan wordt ingestampt dat alles niet meer functioneren zal zonder dit financiele stelsel. Blijkbaar wil men geloven dat iedereen opeens als een zak hooi op de bank gaat zitten zonder enige vorm van fysieke arbeid te verrichten om bepaalde dingen draaiende te houden zoals bv. schuilplaatsen bouwen (huizen), voedsel verbouwen en in stand houden van primaire voorzieningen zoals gas, elektriciteit en water. Er wordt nog net niet beweerd dat de Aarde stopt bestaan.
   Afzweren van leiders zal een vorm van vrijheid leveren die ongekend is en tevens zorg dragen dat mensen meer geneigd zijn hun verantwoordelijkheden te dragen omdat ze deze niet meer kunnen afschuiven op wet / leidinggevenden (eindverantwoordelijken). Afzweren van geld zal een veel kortere werkweek leveren omdat veel arbeid niet meer nodig zal zijn waardoor de overgebleven arbeid verdeeld kan worden onder de mensen, veel arbeid wordt verricht als (in)direct gevolg van het gebruik van een financieel stelsel. Het wegnemen van dwang (plichten) zoals het systeem nu werkt zal ook mensen veel sneller doen overtuigen van het belang van verrichten van bepaalde arbeid, helemaal als het ipv. 36 tot 40 uur per week opeens nog zo een 10 tot 12 uur in de week is.

   Helaas is de samenleving blijkbaar niet toe aan een sprong in het diepe waarvan het resultaat niet aangetoond is en hoogstens ingeschat kan worden zoals hierboven een eventuele uitkomst kan zijn.
   Liever draait de samenleving op vaste zekerheden zoals ze nu bestaan met garantie tot armoede voor grote groepen mensen, garantie tot oorlogen en geen enkele garantie tot levensvreugde.
   Standaard retoriek is dat als men besluit over te gaan naar een anarchistische samenleving zoals hierboven omschreven dat het recht van de sterkste gaat gelden. Gelukkig is dat nu niet zo want de sterkste is niet de politie of het leger met monopolie op geweld en wapens die bepaalt wat jij wel en niet mag doen op straffe van afpersing (bekeuring) of zelfs gijzeling. Is in mijn ogen omgekeerde wereld aangezien het officieel mensen zijn die in dienst van het volk behoren te zijn ipv. ze te onderdrukken zoals nu regelmatig het geval is. Het is ook zeer frappant dat wetenschappelijk niet aangetoond is en ook nooit aangetoond kan worden of een wetgeving daadwerkelijk bijdraagt aan bijvoorbeeld vermindering van verkeersslachtoffers of voorkoming van geweldsmisdrijven. Om het heel flauw te zeggen, als wetgeving zou werken dan zouden in beide gevallen 0 slachtoffers behoren te zijn. Het tegenovergestelde is trouwens wel aangetoond, dat door wetgeving (handhaving van gezag) er meer slachtoffers zijn gevallen als dat het heeft weten te voorkomen. De teller zit om en nabij de 100 miljoen in de 20e eeuw.

   Tip: http://www.pumbo.nl/gratis-ebooks/het-meest-gevaarlijke-bijgeloof

  • Bedankt voor het reageren op de tekst m.b.t. Coudenhove, Madelief.
   Ik ben er ook niet pessimistisch over, integendeel. Echter, met niks doen zal het niet de goeie kant opgaan. Maar volledig tot slaaf geknecht worden, dat zal het mensenras, hoe geconditioneerd ook, tenslotte absoluut niet over zich heen laten komen. Ook zie ik in deze ontwikkeling een groots collectief “leer”proces, dat allereerst te maken heeft met wakker worden ten aanzien van de bestaande situatie (dus er de pest aan krijgen, bijvoorbeeld, dat je jarenlang met een oranje vlaggetje hebt staan zwaaien. Gaan beseffen dat onze schoolopvoeding nu eigenlijk een kwestie is van gedrild worden. Enzovoort.) Wanneer steeds meer individuen wakker worden, d.w.z. de eigen benarde situatie gaan herkennen, dan zijn we daarmee al een heel eind op weg naar transformatie van de oude in een veel menswaardiger manier van samenleven.
   Heel eenvoudig gezegd: dat we dan vanuit onze harten (saamhorigheid, gelijkwaardigheid, vergevingsgezindheid, [levens]vreugde, ….) gaan [be]leven én creëren.

   Het lijkt mij dus wél nodig, om de kop niet in het zand te steken, voor al het uiterst mensonwaardige van nu. Willen we dat wegkijken, dan is het leerproces en daarmee de [collectieve] transformatie nu eenmaal niet mogelijk.

  • Ik snap de bezorgdheid maar dat is denk ik juist waar deze angstmonitor omgaat. Proberen duidelijk te maken dat die bezorgdheid/angst voornamelijk aangewakkerd wordt om onze opinie/handelen te sturen. Indirect zullen ‘ze’ misschien onze cultuur willen laten verwateren om de transitie naar een ‘centralized power’ te vergemakkelijken maar ik denk dat het nu vooral gaat om een blok te vormen tegen Rusland. Fascist style! (waar hebben we dat eerder gezien!?!) We moeten ons ook niet teveel op cultuur verschillen richten, we zijn voornamelijk veel hetzelfde. We kunnen ons denk ik beter richten op klasse verschil.
   Verder lijken mij de cijfers 2% of 80% een beetje voorbarig. En eerlijk gezegd nogal over de top, maar er zullen zeker ook mensen tussen zitten die hierheen komen met economische belangen. Maar ligt ‘economische belangen’ niet in het verlengde van ‘voor je kinderen of familie zorgen’? Ook denk ik dat het niet verassend is dat als je jong bent en je hele land is kapot geschoten dat je dan beslist om te verkassen (mannen denk ik sneller dan vrouwen). Of je nu direkt in gevaar bent/was of niet, je kunt zo iemand dat niet kwalijk nemen.
   Verder zijn er nu zo’n 600.000 vluchtelingen naar de EU gekomen, dat is +/- 0,1% van alle inwoners in de EU. Niet echt een getal om paniekerig over te doen (die verwatering zal zo nog wel effe duren). Ook denk ik dat de ware ‘economische migranten’ of ‘gelukzoekers’ onze multinationals zijn die de hele wereld willen leegroven. Als we problemen hebben met de symptomen van (onder andere) dat beleid dan moeten we eisen dat ze met dat beleid stoppen. Niet reageren op het symptoom.
   ‘Discussie met lokale overheden en investeringen in de plaatselijke regio’s’ lijkt me een goed idee, om te beginnen ophouden met de steun aan ISIS! En kunnen we dan ook een discussie openen met Qatar,Saoedi-Arabië (onze allies!?!) om vluchtelingen op te nemen. Om maar niet te spreken over Israël. Of wat van onze uberlord de warmonger de VS met haar opname van 15.000(!?!) vluchtelingen.
   Dat er überhaupt voedselbanken in nederland zijn en 100.000de mensen in armoede leven is een schande (we zijn het 6e rijkste land ter wereld!) maar dat komt toch echt door de banken (financiële markt economie) en ons neo-liberaal beleid. Als de vluchtelingen daar nog wat kruimels bovenop gooien dan heeft het vrij weinig zin om die kruimels te weren zonder dit beleid aan te passen. Pompen met de kraan open!
   En ja je hoort verschrikkelijke verhalen uit India,Pakistan of Egypte maar dat is ook weer de media die je bang wilt maken/opinie wilt sturen. De eeuwige negativiteit pusher. Die achterlijke monsters uit het nieuws zijn geen vertegenwoordigers van de Indieërs,Pakistaners of Egyptenaren etc. Net zoals wij niet vertegenwoordigd worden door de vele westerse pedofielen die (Eur)Azië teistert. De kerk/politiek/Royals en hun sexuele horror…om maar over een ’twijfelachtige cultuur’ te spreken.
   Open vraag: Maak je je net zoveel zorgen over priesters/politici/royals….
   Er zijn inderdaad mensen die ons allemaal manipuleren om hun plannen te realiseren, laten we onze pijlen richten op hun. Zoniet dan blijven we vechten om de kruimels terwijl zij de hele taart naarbinnen werken.

 4. De lange voorgeschiedenis van de huidige cultuurvermenging.

  Een paar citaten! Heftig?

  Graf Richard Nikolaus Coudenhove-Kalergi war der Gründer der Paneuropa-Union und wird als der Vordenker und Wegbereiter der „Europäischen Union“ angesehen. Sein Programm sah eine nie dagewesene Einwanderung nach Europa vor, um Europa lenkbar zu machen.

  Im selben Buch freute sich Coudenhove-Kalergi über die Charaktereigenschaften der Mischlinge, da diese vielfach mit gewissen Eigenschaften behaftet wären, welche sie für die Zwecke des künftigen Europas besonders qualifizierten: „Charakterlosigkeit, Hemmungslosigkeit, Willensschwäche, Unbeständigkeit, Pietätlosigkeit und Treulosigkeit“.

  Coudenhove-Kalergi konnte seine damals völlig abwegigen Ideen nur mit Hilfe einflussreicher Freunde in den USA ins Rollen bringen. In seinen Lebenserinnerungen „Ein Leben für Europa“ schildert er: „Anfang 1924 erhielten wir einen Anruf von Baron Louis Rothschild: Einer seiner Freunde, Max Warburg aus Hamburg, hatte mein Buch gelesen und wollte uns kennenlernen. Zu meinem großen Erstaunen bot mir Warburg spontan sechzigtausend Goldmark an, zur Ankurbelung der Bewegung während der drei ersten Jahre.“ Durch seine Kontakte zur Hochfinanz konnte er bald Medien und Staatsmänner zu seinen Verbündeten zählen. Die New York Times oder der Herald Tribune flankierten seine Ideen, Politiker wie Churchill oder Truman unterstützen ihn. Unverhohlen gesteht Coudenhove-Kalergi, dass damals die europäischen Parlamente „gezwungen“ wurden, Paneuropa zu errichten. „Unter dem dreifachen Druck der europäischen Parlamente, der Vereinigten Staaten von Amerika und der öffentlichen Weltmeinung entschlossen sich noch im selben Jahr

  Barnett hat sein Urteil über Europa längst gefällt: „Das Alte Europa ist – historisch gesehen – längst tot und kann nicht wiedererweckt werden.“ Zudem müsse Europa jährlich 1,5 Millionen Immigranten aufnehmen, damit sich Europa nie wieder aus der Umarmung der Globalisierung befreien werde können. (Eine Vorgabe, welche Merkel im Oktober 2015 endlich erfüllte.) Wer dennoch „das Wiedererwecken einer früheren Gemeinschaft und vergangener Wertvorstellungen“ verfolge sei in einem Atemzug zu nennen wie „radikal fundamentalistische Islamisten wie Osama Bin Laden“. All jene feindlichen Kräfte „befürchten den Verlust ihrer Identitäten innerhalb einer gleichgeschalteten, urbanisierten, aufgespalteten Masse, in der jeder seine Einzelinteressen vertritt.“ (S. 280)

  Für sie hält er eine einfache Lösung bereit: „Jawohl, ich nehme die vernunftwidrigen Argumente meiner Gegner zur Kenntnis. Doch sollten sie Widerstand gegen die globale Weltordnung leisten, fordere ich: Tötet sie!“ (S. 282)

  http://www.info-direkt.eu/coudenhove-kalergis-erbe-im-jahr-2015/

 5. Weet iemand een betere website waar we verder kunnen discussieren. Het is zinloos om te proberen Rob te overtuigen, want het is met zijn censureren uit angst dat hij niet meer om de waarheid uit komt wel duideluik waar hij op de loonlijst staat
  Zet het er eens op lafaard!

   • Jammer rob, dat is een zwaktebod.
    Discussie aangaan is altijd beter.
    Gerrit helaas ken ik verder geen websites waar we discussie kunnen voorzetten. Het ga je goed.

  • Een – eventueel verhitte – discussie kán tot verheldering leiden.
   Ook kennen wij het gezegde: Wat je zegt dat ben jezelf.

 6. ‘We mediteren op het Heilige licht van de stralende bron, het is in het Hart van de aarde, in het Leven van de lucht en in de Ziel van de mens, het dier en de natuur, laat het onze Gedachten verlichten’ ! 108 keer : Mantra !

 7. De (meeste)berichten hier lezend zegt mij dat we nogal geregeerd worden door angst. Of deze vluchtelingen nu alleen een symptoom zijn van ons (westen met vs voorop) imperialistisch/(neo)koloniaal beleid of ook een werktuig om Europa te destabiliseren(intimidatie?),landen te ontdoen van hun soevereigniteit of ons verder de oorlog in te trekken. Eigenlijk maakt het niks uit. Deze mensen worden net als ons (en nog veel erger natuurlijk!) gemanipuleerd/misbruikt/gebruikt door het systeem van de schaduw regering en hun ‘wet dream’ van ‘centralized power’. Ja het is frustrerend dat we zo gemanipuleerd en gepiepeld worden maar dat wil nog niet zeggen dat we onze moralen/empathie/respect/waardigheid moeten opgeven. ‘In fighting the monster, we must be careful not to become the monster!’
  Laten we a.u.b. ophouden met onze aandacht te richten op de vluchtelingen (het probleem is lang niet zo erg als ze ons doen laten geloven!). Anders blijven we steken bij de oppervlakkige emotionele reactie in hun problem-reaction-solution aanpak. Gewoon fatsoenlijk opvangen en onze aandacht weer richten op het corrupte systeem. Het imperialistisch/neo-liberaal/surveillance systeem. En los van de ‘landverraders’ onze politici, waarvan we moeten eisen dat ze gaan doen wat wij willen (of anders naar huis gaan!), begint dat bij onszelf. Bij welke bank zitten we? Waar gaan we boodschappen doen? Op welke partij stemmen we (als we nog stemmen)? Hebben we een smart-dit of smart-dat?etc. Wij zelf kunnen het verschil maken….met een vinger naar iemand anders wijzen zet weinig zoden aan de dijk!

  • Op welke partij stemmen we (als we nog stemmen)?

   De grootste fout die een mens kan maken, overdragen van zijn / haar spreekrecht aan de een of andere eikel zonder enige invloed uit te kunnen oefenen op het beleid wat die eikel uitvoert. Ik lach mij ook ziek als mensen beweren dat je geen recht van spreken zou hebben als men niet stemt omdat je dan geen invloed hebt op het gevoerde beleid, mijn tegenvraag is onmiddellijk: “En wat voor invloed heb jij als stemmer op het uitgevoerde beleid?”
   Tot op heden heeft geen mens die vraag naar behoren kunnen antwoorden omdat ze stuk voor stuk doorhebben dat ze geen invloed hebben op het gevoerde beleid. Het minieme stukje invloed wat men denkt te hebben kan vergeleken worden met bidden. Naar mijn weten is de effectiviteit van een gebed alleen aangetoond op de gemoedstoestand van de mensen die dat gebed uitvoeren maar niet op de gestelde doelen in datzelfde gebed.

   • (als we nog stemmen) Ik probeerde daarmee aan te duiden dat ik het goed kan begrijpen als mensen niet meer stemmen.
    Verder is het is duidelijk dat politici (sommige zijn ronduit evil) onwetend/naïef zijn, aan de leiband lopen of zelfs gechanteerd worden door de schaduw regering (veiligheidsdiensten/CFR/Trilateral Commission/Club van Rome/RIIA/Bilderberg/etc.)
    Geen enkele partij in een land zal iets alleen kunnen veranderen (of krijgt het heel zwaar!) want ook al zouden we als nederland meer een sociale richting op willen gaan dan zullen we door het wereldse neo-liberale beleid de afgrond in gedrukt worden. Het volgende Griekenland (zal volgens mij niet snel gebeuren want we zitten zo’n beetje in het hart van het kwaad). Maar dat neemt niet weg dat er wel verschil zit in waar je op stemt. Mocht je op de PVV/VVD/Groenlinks/D66/PvdA/CDA stemmen dan ga je sowieso akkoord met het neo-liberale/surveillance beleid. De een wat meer als de ander. En vaak ook met een oorlogje hier en daar. Maar stem je op de SP/PvdD/Piraten partij/LP dan laat je in mijn ogen toch zeker wel meer een tegen geluid horen. Als we de overkoepelende organisaties van dit soort partijen of een PAN partij zoals varoufakis wil realiseren in de EU groot kunnen maken dan denk ik dat we op EU level wel degenlijk een verschil kunnen maken.
    Begrijp me goed, ik ben het met je eens dat we uiteindelijk onszelf moeten regeren. Een soort van ‘social-anarchy’ maar ik ben bang dat onze staat van bewustzijn nog een lange weg te gaan heeft voordat we daarmee om kunnen gaan. Zeker kijkend naar de vele reacties op het vluchtelingen probleem. We zullen wel ergens moeten beginnen.

    • 🙂 goed plan, ergens beginnen en dan kiezen voor daar waar je gebleven was. verder op het bekende pad, waarvan je zeker weet dat het niet je beoogde doelen gaat leveren.

     • Ik snap het niet helemaal, ‘verder op het bekende pad’ ?? Wat is er bekend aan onszelf regeren?

  • Angst? Berichten genoeg over mensen die zich enstig misdragen vriend, dat mag/ moet gezegd worden.
   Schande dat deze berichten in de censuur komen.
   Vluchtelingen opvangen is iets anders dan de deur openzetten voor isis strijders.
   Het kwaad bestaat nu eenmaal. Dat maakt hen die het zien geen monster. Dat zou een kwalijkeoneerlijke labeling zijn.
   Verder eens met de zaken die je benoemt, wat we zelf kunnen doen.

   • Ik probeer ook niet te beweren dat er geen (ernstige) misdragingen zijn maar die zijn er overal en altijd. En met zo’n gebeuren waarschijnlijk/logischerwijs wel vaker. Maar als we ons bij dit vluchtelingen probleem alleen maar/vooral focussen op die misdragingen (en erger nog, Islam?!?) dan reageren we (volgens mij) uit angst. Een aangewakkerde angst om ons (EU) de oorlog in te trekken (en Assad te verwijderen) en de surveillance staat uit te breiden. Zelfs al zouden er ISIS strijders tussen zitten dan nog kunnen we ons beleid niet ten koste laten gaan van de fatsoenlijke opvang van vluchtelingen. Het is best mogelijk dat er ISIS strijders (CIA/Mossad agents) tussen zitten maar mocht er iets gebeuren dan moeten we onze boosheid onmiddelijk richten op de politiek en haar verraad. Niet op de vluchtelingen! We moeten dan laten horen dat we er genoeg van hebben om geregeerd te worden door een klein elite clubje, het niet ok vinden dat 1% van de wereld bevolking 50% van het vermogen in handen heeft en eisen dat ze stoppen met dit imperialistische/neo-koloniale beleid, geen steun meer aan proxy legers (al-qaida/ISIS/Boko Haram) om onze strategische/economische belangen te behartigen, en onze vazallenstatus met de VS per direct opzeggen.
    Verder wordt je ook geen monster door het ‘kwaad’ te zien maar door de manier hoe je erop reageerd. Je wilt de ‘ring’ gebruiken om jezelf te beschermen maar door de ‘ring’ te gebruiken wordt je zelf het ‘kwaad’.

    • @TT
     “Het is best mogelijk dat er ISIS strijders (CIA/Mossad agents) tussen zitten maar mocht er iets gebeuren dan moeten we onze boosheid onmiddelijk richten op de politiek en haar verraad. Niet op de vluchtelingen!

     Ik heb er hier geen een gezien die dat deed, of doet.
     Wel wil ik wederom beadrukken dat het woord vluchtelingen telt voor een zeer klein deel van de instroom nu. De rest zijn uitgenodigden en hoeven wij niet te accepteren. Wij zijn een land waar we zelf problemen hebben, voedselbanken en geen zorg geen woningen geen banen. Filantropie van overheden uit onze door overheden leeggeschudde portmonnee? Nee dank u!
     Saoudie arabie zou veel kunnen betekenen voor deze mensen. Ik stel dat als oplossing voor. Daar voelen ze zich ook beter thuis als hier neem ik aan.
     Mag ik je verwijzen naar de sputnik link eerder geplaatst, de syriers zijn nog in syrie, willen daar ook niet weg die willen hun thuis terug, een ander deel van de syriers die wel gevlucht zijn zitten in een kamp in Turkije ZONDER HULP.

     PS: Ik draag die ring met flair.

     • ‘Ik heb er hier geen een gezien die dat deed, of doet’ Ik ga er vanuit dat je daarmee de boosheid bedoeld? Misschien is bezorgdheid beter. Waar het mij omgaat is dat we ons richten op de vluchtelingen(symptoom/tool) ipv het corrupte/manipulatieve systeem(oorzaak).
      Als wij hier bang worden van mogelijke ISIS strijders tussen de vluchtelingen dan moeten we daar de vluchtelingen niet mee demoniseren maar de CIA/Mossad/Saoedi Arabie/Qatar en onze slaafse alliantie met hun!
      Vluchtelingen, niet vluchtelingen..het maakt vrij weinig uit. Het zijn allemaal mensen en die kunnen we niet in de goot laten creperen.
      ‘Wij zijn een land waar we zelf problemen hebben, voedselbanken en geen zorg geen woningen geen banen’….en door wie/wat komt dat….?
      ‘Daar voelen ze zich ook beter thuis als hier neem ik aan’ Dat durf ik te betwijfelen. De enige die zich in Saoedi Arabie thuis voelen zijn volgens mij de Saoedi’s! Niet teveel richten op religie.
      Ben het wel me je eens dat Saoedi Arabie deze mensen moet opvangen. Vooral omdat ze een groot aandeel hebben in dit conflict. Maar mag ik je dan vragen hoe je denkt over Israel. Zij willen ook niemand opvangen en hebben ook een groot aandeel in dit conflict.
      Als we rustig blijven is er niks aan de hand. En voor geld…misschien moeten we eisen dat we een paar jaar geen 8 miljard aan rente gaan betalen. Done!

      P.S. Draag ‘m niet te vaak want dan verlies je jezelf!

  • Prachtig, vooral dat laatste stukje want dat doe ik al jaren. Bewust boodschappen doen, bio, lokaal, etc. Smart, etc bezit ik bewust niet. Het zelfde doe ik met kleding, herkomst, waar gemaakt, etc. Met gebruiksartikelen idem dito, ook tweede hands, hergebruik en ga zo maar door. Ruilhandel ben ik al aardig gedreven in. Dierenparken etc mijd ik dus ook omdat ik vind dat ze in de natuur thuis horen. Zo kan je het steeds verder uitbreien. Als je veranderingen wil, moet je bij je zelf beginnen, vind ik.

  • Weet ik, vreselijke zaken. Daarom haalde ik eerder al mijnheer Bah aan. Deze is erstig mishandeld in detentie. Dit maakt het voor mij ook zo tegenstrijdig. We hebben de reputatie deze mensen slecht te bahandelen en nu halen we ze met groot omhaal binnen, nogmaals wat klopt er niet aan het plaatje.

 8. @Rob 14-10… 17.27

  Natuurlijk ben jij ook vrij om te reageren en je observeert dus en neemt waar…. lijkt wel een klasje met een schoolmeester..
  Al observerende neem ik waar dat jouw reacties ook JOUW reacties zijn via JOUW denkbeeld.. WANT laten we wel zijn… je hebt geen kennis van de mensen die hier af en toe wat neerzetten je kent hun achtergronden niet dus ook een drive niet.
  Kijk als jij zoals bij mij zegt dat mijn gedrag erger zal worden dan het kwaad dan reageer ik natuurlijk… niet dat het me raakt want ik heb er even smakelijk om gelachen zo zo u zegt nogal wat ik wordt dus op de lijn van Isis gezet… of van racist… nou beste Rob je denkt maar.
  verder observerend denk ik nu wat vaker goh Rob krijgt er zeker een kick van om mensen te stangen want inmiddels zijn heel wat mensen over de klink .
  dan vraag ik mij af… hmmmm zou dat een goed gevoel geven bij Rob????
  Kijk jij gooit een stelling in de groep en dat roept commentaar op mooi moet je blij mee zijn dat mensen open en eerlijk hierover uitspraak doen… beter een uitspraak dan struisvogel politiek en de kop in het zand.
  Uit het hele verloop hier maak uit jouw commentaren eigenlijk op dat jij wel oordeelt en jezelf beter acht maar toch ook met oogkleppen oploopt… een soort this is not happening… vrolijk fluitend verder mensen ..ok een mishandeling hier een verkrachtinkje daar vrouwen uhhh welke vrouwen… reply commentaar bij spring 17.17 uur
  Kijk we moeten naar twee kanten reëel blijven niet overdrijven aan de negatieve kant maar ook de fouten niet onder het tafelkleed schuiven en dat gebeurt hier nu een beetje. 80% zijn mannen die zich hier te pletter gaan vervelen…… uit landen waar een vrouw echt niets waard is…als gast tonen ze nu al vaak minachting voor vrouwen en voor hun opvang…dat gaat problemen opleveren… de wat oudere onder ons denken oh oh wat hangt er boven ons hoofd en dat is geen angst gedachte maar een heel praktische reactie op een reel zichtbaar probleem.
  kennelijk is het voor jou moeilijk om het toch dubbele aan deze situatie onder ogen te zien.
  Hier hebben we het NIET over discriminatie maar over bezorgdheid… bezorgdheid gebaseerd op berichten en feiten en daar hebben we eigenlijk geen angstmonitor voor nodig want een dergelijke monitor geeft angst dus eigenlijk al een positie.
  Ik heb geen greintje angst voor moslims en migranten maar er zijn maar beperkte opties we kunnen niet de hele wereld over de vloer halen en voeden… niks hatelijks gewoon lagere school reken werk… het verdelen van de appel in voldoende partjes voor de aanwezige groep.. meer niet geen haat geen angst
  Zo is het naar mijn mening en alweer observatie met de meeste reageerders hier.. we zijn bedachtzaam we hebben geleerd dat we onze voordeur niet open kunnen laten staan, dat we voorzichtig moeten zijn met wie er aanbelt en nu verwacht jij dat we het huis dag en nacht open zetten en met de brandkast erbij… gaat niet werken.

 9. Op rob zijn comment op :
  Rob vellekoop | 14/10/2015 at 17:27 |

  in meerdere reacties als wij om verheldering vragen stel je niet meer te doen dan te observeren
  “Ik becommentarieer een situatie en geef aan dat ik zie dat mensen hierop reageren vanuit angst. Ik bespreek dus hun gedrag.

  Beste Rob ,

  Wij zijn geen psychatrisch veldonderzoek!!!

 10. Rob! je bent nu meester in het omdraaien van de discussie.Ik heb daar nu ook mijn bedenkingen bij.
  Ten tweede bemerk in dat de reply knop er niet staat bij de reacties waar ik graag op zou willen reageren.
  Toch ga ik het doen, en je mag best weten dat ik behoorlijk geirriteerd begin te raken bij jouw gedraai.
  De reactie op madelief was ver beneden netjes. Zij uit haar zorgen staaft het met feiten en jij zegt tegen haar:
  rob vellekoop | 14/10/2015 at 08:50 | Reply

  ” Kijk maar uit dat je niet onmenselijker wordt dan het kwaad dat je denkt te bestrijden.”

  Als dat niet beledigend is…is het op zijn minst, daar de angst en discussie gaat om verkrachters en koppensnellers, een vreemde opmerking van jouw kant.

  Verder stel je hier:
  albertien54 | 13/10/2015 at 22:59 | Reply
  in antwoord in de discussie over de vrouwen die verkracht ZIJN: FEIT

  een stukje vd discussie:

  Rob vellekoop | 14/10/2015 at 12:25 | Reply

  “De daders moeten natuurlijk opgepakt worden, maar ik kan de slachtoffers niet beschermen door een fobie voor moslims aan te wakkeren.”

  Spring | 14/10/2015 at 15:16 |

  “De slachtoffers zijn dan ook niet belaagd door een fobie.”
  en dan rob zijn zeer opvallende antwoord:

  rob vellekoop | 14/10/2015 at 17:17 |

  Wie bedoel je met de slachtoffers? <———!!!!!!!

  ECHT ROB, ga je zo ver??
  DE VROUWEN DIE VERKRACHT ZIJN DOOR DEZE MENSEN DIE WIJ ZONDER SCREENING HEBBEN BINNENGELATEN

  Ga jij werkelijk zo ver om de verkrachtte vrouwen te ontkennen dat ze slachtoffer zijn?
  VOOR WIE ROB??

  !

 11. Na het artikel te hebben gelezen, moest ik denken aan het verhaal van een gelovige die op het dak van zijn huis stond en biddend god om hulp vroeg. toen heel het land onder water stond. Na zijn verdrinking verweet hij god dat hij geen hulp had gekregen en was verdronken. Waarop god hem zei; en die drie boten die langs waren gestuurd en de gelovige de boten had weg gestuurd met de woorden, ik vertrouw op god.

  • Mooie beeldspraak. En wie is nu de persoon die de boten langs stuurt?

   • De boten langs sturen? Mijns inziens doe je dat Zelf. Beter gezegd: dat doet je Zelf. Nog beter: dat doet het Zelf.
    Maar, wellicht interessanter:
    “Na zijn verdrinking verweet hij god dat hij geen hulp had gekregen en was verdronken.” O; in welke positie verkeerde de verdronkene dan toen ie god dat verweet?

 12. En….je bent inmiddels een verlengstuk geworden de maistreammedia, door wie wordt je betaald Rob, wie zijn je opdrachtgevers, op alle artikelen die men hier schrijft wil je niet naar de werkelijkheid zien, het zijn allemaal goed onderbouwde feiten.
  Je bent een landverrader, een links politiek correct denkend Gutmensch, je moet je diep schamen, mede dankzij mensen zoals jij gaat ons land volledig kapot gemaakt worden,
  Bah, ik ben helemaal klaar met jou en je site en je valse artikelen!

  • Links en rechts zijn door de machthebbers bedacht, is een pot nat werkend naar de nwo.
   Hegelian dialectics, onderzoek het maar.
   Ik sta boven links of rechts en zoek rede en ethiek.
   Politiek correct denken is ook een truc van de elite. Daarmee schakel je de discussie uit. En daarmee vrije meningsuiting.
   Blijf je mening uiten. Alleen dan zijn we vrij.

 13. Mijn planeet, het is ook jouw planeet waar deze vreselijke dingen plaatsvinden.
  Blijf lekker dromen, zeker een new age denkers, de roze wolken zijn definitief voorbij, je wilt gewoon de waarheid niet weten, noch horen, noch zien! Sweet, sweet dreams!

 14. Ik kreeg gisteravond via de mail bericht dat Rob een nieuw artikel had geplaatst: ”Angstmonitor: machteloosheid slaat om in vluchtelingenhaat”

  Ik was verbijsterd. Ik schreef al dat ik nog wel zijn weblog bleef lezen, maar dat ik niet meer zou reageren. Maar dit artikel slaat werkelijk alles. In een klap is Rob door de mand gevallen.

  Ik heb het expres enige laten bezinken om hierop te reageren, en dan wel eenmalig en voor de allerlaatste keer.
  Zijn weblog stond bij mijn favorieten, er stonden veel goede artikelen in. Was dat schijn, eerst meepraten om zo de lezers op je hand te krijgen, zoals wel bij meer weblogs het geval is, of is Rob werkelijk progressief.

  Mijn ega zegt al een tijdje tegen mij, reageer toch niet op hem, hij is niet te vertrouwen. Het blijkt nu dat ze al die tijd gelijk heeft gehad. Zij ziet dit soort zaken veel helderder, ik ga nog altijd teveel van het goede in de mens uit.

  Deze website is nu overduidelijk door de mand gevallen als verlengstuk van de MSN over het nepvluchtelingenprobleem. Ik hoef hier verder niet op in te gaan, dat doen 95% van de andere lezers al.
  Wel is het een feit dat Rob halstarrig vast blijft houden aan zijn zielige verhaaltje. Eerst gaf ik hem het voordeel van de twijfel, want iedereen mag tenslotte zijn eigen mening hebben.

  Rob, word eens wakker, riepen bijna al zijn lezers. Maar Rob werd niet wakker. Of toch wel? Het lijkt er nu toch wel heel sterk op dat Rob opdracht heeft om zijn lezers op andere gedachten te brengen. De meest armzalige werden al ingebracht tegen de stortvloed van argumenten en bewijzen.

  Maar dit laatste spant de kroon. Omdat Rob de discussie niet kan winnen, nee sterker nog, zijn tegenargumenten worden verpletterd door ingebrachre feiten, gooit Rob het nu over een andere boeg.
  Hij beschuldigd zijn lezers van vluchtelingenhaat, een vorm van rascisme dus. Je moet maar durven zeg.

  ”Binnen de kortste keren heten deze mensen vluchtelingen en snel daarna ‘moslims’, komen zij allemaal uit Syrië en zullen zij ‘onze’ cultuur kapot maken. Want ‘zij’ kennen geen genade, ‘zij’ vertegenwoordigen een haatdragende godsdienst. Bovendien zijn het toch ‘allemaal’ ISIS-strijders. Dat is de angst die spreekt, niet het kille verstand.
  Op deze manier, door mensen te ontdoen van hun menselijkheid, wordt het ineens minder erg wanneer je hen met bivakmutsen te lijf gaat of uitscheldt dat ze moeten oprotten naar hun eigen in puin geschoten land. Het zijn per slot van rekening geen mensen, maar ‘moslims’!
  Een enorme hysterie maakt zich meester van grote delen van de bevolking.”

  Wat een belediging en minachting voor al die lezers die zoveel goede en eerlijke bijdragen hebben geleverd. Volgens Rob zijn zijn dat dus allemaal een soort NSB’ers geworden.

  Waar blijf Rob’s antwoord op zijn beschuldigingen dat ik een trol ben en dat ik ‘graag insinueer’? Dat antwoord kan hij niet geven.
  Hij valt op deze manier op de meest laffe wijze iemand aan die zijn standpunt over dit probleem met goede argumenten volledig onderuit haalde. Herkennen wij dit gedrag?

  Gelijkertijd neemt Rob de AIVD’ers Nico en Opgeruimd staat netjes (1 persoon?) in bescherming. Dat kan geen toeval zijn.
  Nee Rob, je bent door je eigen domheid om dit soort artikelen te blijven schrijven door de mand gevallen. Ik hoop dat de andere lezers het nu ook door hebben.

  Gooi mij maar van je lijstje af die automatisch berichten verstuurt bij een nieuw artikel. Jij gaat bij mij in de spam, want daar horen zulke websites. Van mij zul je geen last meer hebben.

  Ik ben benieuwd hoe lang mijn commentaar nu in de ‘moderatie’ staat. Sterker nog, ik ben benieuwd of het gepubliceerd wordt. Als HIJ het te bont maakt delite Rob het toch gewoon!

  Nog 1 ding
  Jullie kennen het verhaaltje wel van dat kleine hondje dat bij een bushalte woont?
  Dat is zo’n klein hondje wat stiekum vanachter in je kuiten bijt als je niet oplet. Nou dat hondje wat bij die bushalte woont heeft ze ook nog eens niet allemaal op een rijtje. Een beetje gestoord dus.
  Iedere keer als er een bus bij de halte stopt begint hij als een razende te blaffen. Zodra de bus weer weg rijd draait hij zich vol trots om, want hij heeft die bus weggejaagd. Laat dat keffertje nou Opgeruimde Nico heten. Toevalling he.

   • Maar gelukkig blijft de trol netjes volgens een eerder geplaatste post van, als ik het goed herinner, Spring.
    Vervelende trol en oproerkraaier, niet meer en niet minder deze vage jurk….laat hem lekker bij de PVV zijn gewauwel uiten.

    Nogmaals beste Spring….nalezen en onderzoeken wie hier consequent denigrerend (sorry voor het moeilijke woordje beste trol Gerrit) en provocerend (nog een moeilijk woordje) bezig is. Precies conform definitie Trol.

    • oproerkraaier, gewauwel, vage jurk.Doen alsof men woorden niet begrijpt.
     Over denigrerend gesproken..NICO.

     Say no more. PLEASE.

     Ik ben er nog niet uit waar deze site onder valt, en maakt ook eigenlijk niet uit. Ik blijf discussieren in rede.
     Gerrit, blijf en gewoon tegenbericht geven waar dit nodig is. Dat zou ik ook zelfs doen bij de telegraaf waarvan we weten waar ze staan.. Elke mening telt. Feiten nog meer.
     Weggaan zou een kant van het verhaal onterecht onbelicht laten.

     • Spring, er is een oud gezegde met een bal en kaatsen. Eerst moest ik een psychiater bezoeken, later was ik een AIVD-er, er is zelfs geopperd dat ik schizofreen zou zijn (opgeruimd en ik dezelfde poster) en dan de nodige malen de opmerking ‘die rare Nico’.
      Zoals ik al eerder meldde…even terug lezen zou een hoop inzicht hebben geleverd.

     • Spring, Het is niet dat ik de discussie uit de weg ga, maar omdat Rob mij tot in het diepst van mijn ziel beledigd heeft en nog te laf is om zijn beschuldigingen hard te maken.
      En aangezien Rob de ‘eigenaar’ van deze website is en niet een of ander dom lulletje als Opgeruimde Nico, zal ik geen bijdragen meer leveren.
      Bovendien vertrouw ik Rob niet meer gezien zijn wanhopige gedram. Het komt mij te bekend voor.

 15. Het lijkt wel of sommige nederlanders er niets van snappen. Die vluchtelingen moeten we gewoon helpen en de veroorzakers van die vluchtelingenstroom verdienen een ouderwets pak slaag. En dan achter de tralies ermee want daar horen misdadigers thuis. Vluchteling zijn dat is niet het lot van deze mensen maar dat zijn de vele “vredesmissies” (economische aanvalsoorlogen) van de NATO in het middenoosten. Waar onze achterbakse kut-regering met haar Koninklijke Luchtmacht serviel aan meedoet.

  Of, korter nog: onze kabinetsleden schijten het nederlandse volk ad infinitum op de kop omdat ze hun criminele bovenbazen bij de banken in de kont zijn gekropen.

  • Maar de berichten in de krant: dat ze geen sex kunnen hebben(zeker voor de gezinsuitbreiding, terwijl ze met 5 kinderen zijn?), het te koud vinden, of dat het vlees geen halal is, dan kunnen ze voor mijn part de ‘ boom in’, want dat gaat er bij mij niet in?

 16. Aangezien 80% wat komt een kerngezonde jonge man is die niet op de vlucht is voor geweld kan deze groep weer meteen terug naar land van herkomst erg jammer voor meneer Soros maar de beste oplossing…
  Echte vluchtelingen ja gelukzoekers nee

  http://journal-neo.org/2015/10/07/game-over-europe-a-colour-revolution-is-coming/
  http://dailycaller.com/2014/09/04/norways-islamic-extremism-problem/
  http://sputniknews.com/europe/20151011/1028326098/real-refugees-still-around-syria.html
  http://www.contra-magazin.com/2015/10/fluechtlingskrise-die-bundesregierung-handelt-gesetzwidrig-und-gegen-die-buerger/

  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/10/10/eu-und-deutschland-wollen-neue-steuer-fuer-fluechtlings-kosten/

  • Dus omdat dit allemaal uit de koker van Soros komt sturen we deze mensen allemaal terug naar hun eigen land. Kijk maar uit dat je niet onmenselijker wordt dan het kwaad dat je denkt te bestrijden.

   • Heel erg bah en onder de gordel en heel erg fout ….bedankt weten we weer met wie we te maken hebben

    Ik stel altijd dat de ECHTE slachtoffers ten alle tijden geholpen moeten worden maar er is ook zo iets als blind overal in meegaan totdat de boel explodeert … oud recept voorkomen is beter dan genezen
    Hoe rijk zijn we overigens dat we grenzeloos zonder limiet mensen kunnen opnemen terwijl we voedselbanken hebben en gezondheidszorg al onbetaalbaar is….geen werk ,stijgende armoede beste vluchteling welkom in het land van de opkomende paupers samen arm ja gezellig

    Maar ja ik ben natuurlijk een kwaadaardig onmenselijk wezen…

   • Nou zeg rob!!
    Je bent ergens vastgelopen in emotie van zij zijn slecht en ik ben goed. Er is niet verkeerds aan om onderscheid te maken tussen de groeperingen die nu in europa binnen gelaten worden zonder screening!
    LET WEL ZONDER SCREENING UIT EEN ISIS GEBIED.
    De aivd houd heel nederland in de gaten, gemeenten krijgen achterlijk veel geld om terrorisme te bestrijden VOOR dit allemaal plaatsvond: en wat doe je dan meest logisch al nederland en europa we laten ze binnen zonder te SCREENEN.

    Wat klopt er niet aan dit plaatje rob.??
    Dat europa risicos neemt met zijn bevolking.

    Ook onderscheid maken tussen economische uitgenodigden en vluchtelingen mag benadrukt worden.
    Jij noemt het allemaal vluchtelingen die stelling is niet juist.
    De “Syrian commitment” betsaat uit vrouwen kinderen ouderen en zwakkeren e zij die gemarteld werden.
    Daar zeg ik volmondig ja tegen hulp en een ieder hier op de site heeft dit aangegeven. Wat nou onmmenselijk?

    En de economische uitgenodigden.. tja
    Rob jij schreef hier vaak over armoede in nederland.

    Wat vind je er zelf van dat er miljarden uitgetrokken zijn voor de economische uitgenodigden.

    Dat terwijl er voor de autochtonen niet meer is, mensen zo diep in de armoede dat er voedselbanken zijn en men geen zorg en huisvesting meer kan betalen.
    Zo ook even de discrepantie tussen de rechtmatige asiel zoekers die hier al eerder waren en zonder pardon zonder procedure uitgezet werden? ( onwettelijk handelen want de procedure afwachten als staat is wettelijk verplicht) Mneer Bah die mishandeld werd staat men nog bij.. de arme man..en nu mag alles binnen ZONDER SCREENING UIT EEN ISIS gebied.

    Waarom gaat de discussie hier niet over hoe we de economische uitgenodigden ook kunnen helpen?

    Waarom moeten ze hier komen ??

    Ze kunnen in hun eigen gebied blijven door daar werk te creeeren bijvoorbeeld?

    Waarom gaat men voor de onzinnige keuze volksverhuizing?

    Er was voor de gewone man al geen financiele draagkracht meer en deze uitnodiging kost ons miljarden, zo niet meer! In een europa wie zogenaamd de drie procents norm intact moet houden TEN KOSTE van gezondheidszorg en oma’s die uit tehuizen gezet worden en ga zo maar door!
    Er wordt gesproken over vluchtelingenbelasting… uit wiens portemonee komt deze uitnodiging?? En mogen wij er dan ook iets van vinden?

    Zo kan ik nog wel even doorgaan… en toch had ik dit eerder van jou verwacht Rob, van jou had ik verwacht een zinnige discussie te starten over de situatie en de feiten en hoe het OOK zou kunnen.

    Maar jij hebt besloten om mee te doen aan verdeel en heers door mensen die oprechte vragen en gevoelens van angst hebben neer te zetten als rascist en onmenselijk.
    Zwart wit denken zonder nuance.
    Ik ben even teleurgesteld.

    @ Madelief
    Ik weet beter hoor, niks mis met jou. <3

    • Je begrijpt mijn artikel en mening niet. Nergens beweer ik dat ik het er mee eens zou zijn dat de meerderheid van de bevolking moet opdraaien voor de ellende. Mijn stelling is dat we de veroorzakers van de vluchtelingenstroom moeten aanpakken (dat zijn niet de vluchtelingen zelf) en dat wij ons niet gek moeten laten maken door angst waardoor wij het zicht op de realiteit verliezen. Een fobie voor moslims is irrationeel.

     • ha ha ha over fobie gesproken…..NIEMAND hier heeft zich als iemand met een moslim fobie voorgedaan ….niemand heeft gezegd dat ECHTE vluchtelingen geen hulp nodig hebben VELEN hebben geroepen dat we de oorzaak ( destabilisatie door USA kunstmatige armoede en Soros clubjes )moeten aanpakken dat we ook ter plaatse iets moeten gaan doen . De enige fobie die ik helaas tegen kom is die van jou.. JOUW angst voor mensen die zouden discrimineren JOUW angst om niet lief genoeg over te komen en in die fobieën zet je de reageerders in de uitverkoop als mensonvriendelijk moslim haters.
      Je kop in het zand steken voor minder leuke berichten zal ook niet echt helpen er gebeuren ook dingen die echt niet door de beugel kunnen het zal je familie maar zijn wiens kind verkracht is en nee dat doen ze niet allemaal maar het gebeurt en DIE slachtoffers hebben ook recht op mededogen …
      Hoe komt het over op NEDERLANDSE slachtoffers van de economie die hun huis kwijtraken en GEEN opvang krijgen die gewoon op straat mogen zwerven…. dat is
      wat ons ook bezig houd het meten met twee maten aai de migrant en trap op eigen mensen…. en de overheid maar lachen verdeel en heers werkt nog altijd prima…. ook hier dus kennelijk.
      De realiteit meneer Rob is dat er dingen gebeuren die niet OK zijn niet in gedrag en niet in samenstelling van wat hier naar binnen wil met alle begrip voor de medemens er is een limiet aan wat maximaal mogelijk is en helaas pindakaas daar heeft men het mee te doen.
      Dat maakt de bewuste reageerders nog geen racisten en haat predikanten dat zou tot nadenken moeten stemmen.
      Helaas heb ik van jou de laatste tijd wat vaker minder nette reacties tegen bezoekers zien plaatsen jammer … heel erg jammer .
      Het is de open discussie die tot begrip en oplossingen kan leiden dat betekent dat er een grote diversiteit aan meningen naar voren kan komen tja als dat niet strookt met die van jou jammer dan moet je geen ruimte geven voor comments maar mensen op hun hart trappen is een absoluut NEE.
      Het enige argument is feiten materiaal onderbouw met feiten en documentatie van twee kanten laat mensen de keus op wat zij reëel of niet reëel vinden.
      er verschijnen zat goed onderbouwde artikelen van veel heel goede journalisten en mensen met een eerbiedwaardige achtergrond binnen historie , politiek en economie dus genoeg om je in te verdiepen en daarover na te denken.
      Overigens …. vaak is de waarheid van vandaag slechts de leugen van morgen.. gebaseerd op wat we op DIT moment DENKEN te weten .. nieuwe info kan dat beeld weer veranderen dus alles is maar tijdelijk en altijd in beweging en hopelijk in beweging naar beter.

     • Wie heeft er hier moslim fobie? Dat is dus het stukje wat JIJ er steeds van maakt Rob.
      Net als dat jij ze vluchtelingen blijft noemen. Er zijn meerdere groepen syries die echt vluchten voor bommen ed. En UITGENODIGDEN.

      Ik verzoek je de oorzaken en gevolgen breder te trekken dan jij nu doet.
      Versmalling doet de situatie tekort en de bezoekers van deze site die het wel breder willen bediscussieren.
      Ik verzoek je ook vriendelijk om hen die de discussie breder trekken niet te verontmenselijken en te beledigen zoals je deed bij Madelief.
      Die kleur staat je niet. Wat je motivatie ook is.

     • Beste Spring, ik ben vrij te reageren op de commentaren die hier verschijnen. Net als jij. Dat mijn mening als een belediging wordt opgevat vind ik vreemd. Ik becommentarieer een situatie en geef aan dat ik zie dat mensen hierop reageren vanuit angst. Ik bespreek dus hun gedrag. Ik doe geen uitspraken over wie ze zijn. Dat is aan henzelf om dat te bepalen. Met andere woorden als zij zich beledigd voelen doordat ik gedrag beschrijf dan voelen zij zich geraakt. Wat op zich dus niets te maken heeft met mijn reactie. Ik ben slechts de boodschapper van een bericht. Hoe de ontvanger dit oppikt is van hem of haar.

      Wat ik van belang vind is hoe gereageerd wordt op mijn stelling. Er wordt emotioneel gereageerd op een mening. Sta daar eens even kort bij stil. Als iemand emotioneel reageert op een stelling dan doet dat blijkbaar iets met die persoon. In plaats dan de brenger van die mening aan te vallen, kan je natuurlijk ook bij jezelf te rade gaan en je afvragen waar die geraaktheid vandaan komt. Vanaf dat moment, nemen mensen afstand van hun emotie en kijken van op afstand naar zichzelf. Dan gaat het verstand, de rede, zijn woordje meespreken. Dat helpt bij de vaststelling van wat er nu werkelijk aan de hand is.

      Ik neem afstand en zie dat mensen steeds banger worden. Ik meld dit aan de lezer en deze wordt boos. Boos op mij omdat ze willen dat ik daarin geen angst of fobie zie. Vind je dat niet vreemd om boos te worden op iemand die een mening geeft? Ik wel.

 17. De Syriërs worden gewoon betaald, door de elite, om hierheen te komen.
  Rond 1939 zag je ook zo’n massale volksverhuizing.
  We moeten nu ernstig rekening houden met WO III, die al in de planning staat, sinds omstreeks 1850.

  • Over eerdere situaties gesproken, mij is met geschiedenis nooit uitgelegd dat Lenin vanuit Duitsland met een paar miljoen op zak op pad is gestuurd om zo te voorkomen dat Duitsland in WO1 op 2 fronten moest vechten (de Russische revolutie). Volgens een docu op een van die discovery achtige zenders is dat zo uitgevoerd.

  • Wie de dader is van mariannan vaatstra: GEEN asielzoeker. Dat is achterhaalde informatie.
   Ik zou haar ziel met rust laten.

 18. Enerzijds de burgers, die het leven in het thuisland onveilig dan wel onleefbaar gemaakt wordt.
  Anderzijds de “krachten achter de schermen”, die de nationale identiteiten willen doen verdwijnen.

  Maxima verkondigde een jaar of wat geleden: “Ik heb de Nederlandse identiteit gezocht, maar heb haar niet kunnen vinden.” http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/1311285/2007/09/28/Maxima-miskent-in-haar-optimisme-politieke-realiteit-en-volksgevoel.dhtml
  De vraag is: WAAROM moest zij zich deze vraag zo nodig stellen? Maar meer nog: WAAROM moest zij deze vraag voor heel Nederland laten klinken?
  Alle Nederlanders moesten er van overtuigd raken dat zij geen nationale identiteit hebben???

  Mensen mogen zich blijkbaar niet meer met een [moeder-/vader-]land identificeren. Geen [volks]binding meer.
  Babies gaan nu reeds met een paar maanden naar de kindercrèche, zodat zij niet meer ervaren wat het is om een [moeder]band te hebben. (Want je wordt immers door je moeder volkomen in de steek gelaten!!! Terwijl zij de enige is, die je als baby uit duizenden herkent, en in wie je als enige vertrouwen hebt!!!)

  Moet dan overal de ervaring van [met elkaar] verbonden zijn, wijken voor een wereldidentiteit?
  Een mens kan slechts grenzen overschrijden bij de gratie van het bestaan van grenzen. Wordt het buiten je gezin/land té onveilig, ongemakkelijk, dan kun je (eventueel tijdelijk) weer terug, zolang de grens van gezin/land bestaat.

  Op zich zou er wellicht niet veel of zelfs niets mis zijn met slechts één wereldidentiteit, wanneer de “krachten achter de schermen” hier geen verkeerde plannen mee zouden hebben.
  Wanneer een mens zich echter met geen enkele afkomst (gezin, vader/moederland) meer kan identificeren (er geen band mee kan hebben), dan is hij dus volkomen terug geworpen op zichzelf als eenling. Aldus kan de mens geen enkele collectieve kracht ontwikkelen, dan alleen in wereldverband. Ga dát maar eens doen. (Het lijkt er dan veel eerder op, dat de gehele wereldbevolking dan is overgeleverd aan de “krachten achter de schermen”. Wereldslavernij?)

  Immigranten/asielzoekers zie je elkaar dan ook altijd weer opzoeken, of zelfs in elkaars buurt gaan wonen. Dat schept een band “in den vreemde”. Dat geeft een gevoel van herkenning en van vertrouwdheid.

  Asielzoekers in hun “nieuwe vaderland” hartelijk ontvangen en een nieuw leven gunnen, is uiteraard een menswaardig gebaar. Want wat moeten deze asielzoekers anders??? De straat op? Dat kan een normaal denkend en voelend mens toch nooit over z’n hart verkrijgen, immers.
  Maar is dit, in de grond, niet een schijnoplossing? Wilden al die mensen niet veel liever hun leven voortzetten in hun geboorteland?

  Dat lijkt het onoplosbare dilemma te zijn.

  »Nirgendwo auf der Welt wächst die Zahl der Millionäre schneller als in Afrika. Sie wächst seit Jahren doppelt so schnell wie im Rest der Welt. Und zwar vor allem in jenen Ländern, aus denen Menschen zu uns fliehen und finanzielle Hilfe von uns erwarten. http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/enthuellungen/redaktion/schock-fuer-die-asylindustrie-immer-weniger-armut.html

  Is er – over de hoofden van de asielzoekers heen – niet sprake van enerzijds uitbuiting en anderzijds van symptoombestrijding?

  Wat betekent het eigenlijk, als politici de uitspraak doen: “Er zitten ook hoogopgeleiden bij”. (???)
  Zijn de niet-hoog opgeleiden minder interessant? Tellen zij [als mens] niet of minder mee?
  HOE denken politici over mensen/burgers? WAT waarderen zij in de mensen/de burgers.
  Zijn onze politici wel anders, dan de miljonairs in Afrika?

  {Eerst gaat de navo (het “Westen”) alles kapot schieten (Syrië), en vervolgens mogen navo-landen de op de vlucht geslagen Syriërs opvangen?}

  • Kijk,dat zijn zinnige vragen.
   Men zou kunnen praten over hulp bieden ter plaatse en over het stoppen van de oorzaak.
   Verder is het agenda 21 waaruit dit voorvloeit, het ontwortelen van mensen. ( cultuur wordt uitgewist zie de zwarte piet discussie en eerder waren er al ideeen over kerst..etcerera)
   Sta er eens bij stil dat een vluchteling geen staatsburger meer is en over geleverd wordt aan de grillen van dat land waar ze terecht komen ze verliezen al hun rechten. Doe dit ( oorlog voeren en zorgen dat men vluchteling wordt) in ale landen en Voila!)

   Weg rechten voor heel de wereld.
   Het enigste stuk waar het nog “rustig “is zou Europa zijn.
   De vraag is hoelang dat mag blijven.

   Ieder mens wil rust en een bestaan opbouwen IN ZIJN EIGEN LAND.
   muz zij die globetrotteren heerlijk vinden en dat in —-> vrijheid willen doen.

 19. Ik denk dat het vooral verwende mensen betreft, die niet beseffen hoe goed ze het getroffen hebben door hier te lande geboren te worden met alle ondersteunende subsidies van onze verzorgingsstaat. Daar valt meer over te zeggen. Ga ik nu (hier) even niet doen. Het zou een essay worden. Theewater kan ook.

 20. Insiders over migranteninvasie: ‘Europa wordt erger dan Irak

  Xander 11-10-2015 19:37

  Minstens 25% moslimmigranten zijn ISIS-strijders, wachtend op bevel ons te veroveren’ – ‘Mogelijk Russisch militair ingrijpen nodig om Europa van islam te redden’

  De Duitse ingenieur Walter Eichelburg, tevens jarenlang financieel- en IT-expert en eigenaar van Hartgeld GmbH, voorziet op basis van vertrouwelijke informatie uit politieke kringen een afschrikwekkende toekomst voor Europa, maar daarna weer nieuwe hoop. ‘Met 2015 begint een nieuw tijdperk: het uitschakelen van de huidige politiek en leugenmedia. Men laat u in de hoogverraadsval lopen door het binnenlaten van een vijandig terreurleger, dat ons binnenkort voor enige tijd zal veroveren. U kunt het niet geloven omdat het teveel voor u is.’ Insiders verwachten echter dat het in Europa nog erger wordt dan in Irak.

  ‘Vijandig moslimleger zal veel grote Europese steden veroveren’

  Minstens 25% van de miljoenen moslims die nu als ‘vluchtelingen’ tot Europa worden toegelaten zijn ISIS-strijders, betoogt Eichelburg. ‘Dit vijandelijke leger krijgt binnenkort het bevel om ons te veroveren. Veel grote steden zullen minimaal voor enige tijd in handen van islamitische terroristen vallen voordat wij ze heroveren.’

  De meeste Europese burgers kunnen zich niet voorstellen dat de huidige welvaarts-democratie binnen enkele jaren voorbij is omdat het Westerse fiat-geldsysteem zal instorten. Dat zal tevens de definitieve einde betekenen van het (euro)socialisme en de heersende politieke elite, die na de grote crash geen stemmen meer zal kunnen ‘kopen’ en de massale woede van de gewone man over zich heen zal krijgen.

  Overheden gaan niet politiek-correcte websites blokkeren

  Volgens de hooggeplaatste ‘elite’ bron van Eichelburg worden op dit moment blokkades voorbereid van internetsites en –blogs die de waarheid over de migranteninvasie schrijven en daarom niet gewenst zijn. Tegelijkertijd komen er tolerantie- en gedragswetten die burgers gaan voorschrijven hoe ze met de ‘vluchtelingen’ moeten omgaan. ‘Zo worden we er psychisch voor klaargemaakt.’

  De reguliere media zijn op geen enkele manier meer te vertrouwen en worden vrijwel uitsluitend nog gebruikt om de burgers te misleiden, te manipuleren en te verwarren. Journalisten onderzoeken niet meer of iets klopt, maar volgen klakkeloos de door de overheid voorgeschreven politiek-correcte meningen en standpunten.

  Chaos en geweld in Europa ‘erger dan in Irak’

  Dan barst de terreur los. Tienduizenden moslimmigranten gaan los op de autochtone bevolking door hen te intimideren, plunderen, molesteren, mishandelen en verkrachten. Dit zal niet uitmonden in één veelomvattende Europese burgeroorlog, maar in vele kleine. De terroristen zullen ons proberen te veroveren en al onze laatst overgebleven waarden willen vernietigen.

  Hele steden worden veroverd en veranderen in poelen van chaos en extreem geweld. ‘Het wordt erger dan we ons nu überhaupt kunnen voorstellen. Nog erger dan in Irak. Als het losbarst heeft u minstens een halve dag de tijd om uit de grote steden weg te vluchten. ’s Morgens is echter beter.’

  Toch zal de enorme ellende sneller ophouden dan we denken, mede omdat de heersende elite niet wil dat er teveel van hun bezittingen worden weggeroofd en verwoest. Een andere bepalende factor kan het klimaat worden: de meeste moslimmigranten zijn niet gewend aan koude winters, laat staan als dit een strenge wordt.

  Redden de Russen de Europeanen van de islam?

  Het is denkbaar dat de Russische president Putin zijn leger op Europa afstuurt om ons van de terroristen en de islam te redden*. ‘We zullen zien wanneer het losbarst. Dat bijvoorbeeld Wenen een bepaalde tijd door de islam zal worden veroverd weet ik ook van andere bronnen.’

  * U vraagt zich af waarom? Omdat Putin zich anders gesteld ziet voor een door islamisten veroverd nucleair bewapend Frankrijk en Groot Brittannië, en hij weet dat die waanzinnig genoeg zijn om deze wapens tegen Rusland te gebruiken, ook –en misschien zelfs juist- als dat pure zelfmoord betekent. Overigens liggen er ook in Nederland en Duitsland kernwapens opgeslagen.

  Terreur zal snel beginnen, instorting maatschappij volgt

  ‘Dit alles is zo enorm dat bijna niemand zich het zich kan voorstellen. Maar het komt. Het is overduidelijk dat de politiek op dit moment een terreurleger binnenlaat. Wanneer dit terreurleger het aanvalsbevel krijgt is helaas niet bekend, maar er zijn nu al diverse berichten dat moslims uit Europese steden lijken te verdwijnen – beter gezegd: zich niet meer met hoofddoekjes en baarden laten zien. Daarom zal het al snel beginnen.’

  Kort nadat de terreur losbarst zal bijna niemand meer de straat op durven, waardoor de economie, de bevoorrading van supermarkten en het hele financiële systeem –inclusief de euro- binnen zeer korte tijd zullen instorten. Hierdoor zal er een grote hongersnood uitbreken.

  ‘Alle moslims zullen van ons continent worden verdreven’

  Dan is de maat voor de zwaar getroffen autochtone Europeaan eindelijk vol. Ze zullen zich verenigen en alle moslims tot op de laatste man van ons continent verdrijven. Eichelburg: ‘We zullen zien hoeveel van hen het lukt om thuis te komen. De politici van alle niveaus die ons dit hebben aangedaan zullen eveneens worden verdreven. We zullen ook zien hoeveel van hen in de strafkampen echt werk zullen kunnen verrichten.’

  Oude gevestigde orde weg, herstel Europa begint

  Na dit onder de noemer van ‘democratie’ gepleegde hoogverraad zullen de burgers niets meer van dit door de gevestigde orde misbruikte systeem willen weten. Ze zullen nieuwe monarchen tot hun leiders benoemen – absolutistisch, maar tegelijkertijd gericht op het welzijn van het volk. Er komt een nieuwe munt, wellicht een ‘Kroon’, die weer gebaseerd zal zijn op de goud- en zilverstandaard.

  Voor de huidige politici die Europa met het welbewust binnenhalen van de islam in de grootste ellende ooit hebben gestort zal geen plaats meer zijn, schrijft Eichelburg. De maatschappij zal weer terugkeren naar oude vertrouwde traditionele gezins- en familiewaarden. Dan zal het herstel van ons deels verwoeste continent kunnen beginnen.

  Maar het zal allemaal wel goed komen, toch hè Rob??

  • Niet als ik jou moet geloven. Het principe is heel simpel: wij zijn als mens in staat onze eigen werkelijkheid te creëren. Daarin onderscheiden we ons van alle andere dierlijke wezens op onze planeet. Met andere woorden door maar vooral te denken dat het fout gaat (dus te luisteren naar je angst) en dit met genoeg mensen te doen, dan schep je de werkelijkheid (lees: narigheid) die je verwacht.

   Vandaar dat het andersom ook kan. Door positief te zijn en je te laten leiden door je zelfvertrouwen kan je met zijn allen een realiteit scheppen die mooi en goed is.

   Daarnaast bevestig je precies wat ik schrijf in mijn Angstmonitor. Je dikt het zelfs nog aan.

   De keuze hiervoor is aan jou. Ik kies in ieder geval voor positiviteit ongeacht het aantal doemscenario’s dat jij over mij uitstort.

   • “Het principe is heel simpel: wij zijn als mens in staat onze eigen werkelijkheid te creëren. Daarin onderscheiden we ons van alle andere dierlijke wezens op onze planeet. ”

    Dat vind ik een gevaarlijke uitspraak. het is dus je ‘eigen schuld’ als je bang bent en je land ontvlucht? 😉
    Ik heb het volgende beluisterd..een protestantse pastoor die in zijn kerk verteld, dat de VN in Syrië het bedrag voor een syrische vluchteling van 31.- dollar per maand naar 9.- heeft verlaagd. Dat betekent voor de mensen daar dat ze er niet meer van rond kunnen komen.
    In Duitsland kost een vluchteling 12.270.- euro per jaar. Waarom niet meer geld voor de mensen daar in Syrië ? Waarom de mensen hier opvangen?…omdat er geld aan verdient wordt Rob. Hier in Europa, door dezelfde elite die voor de oorlog verantwoordelijk is. En jij staat op hun kant, door dermate blind voor de vluchtelingen op te komen (het siert je, mij ook trouwens) en daardoor je medemens niet meer serieus neemt. Natuurlijk het lijkt allemaal ver van ons bed-show, maar je doet de zaak aan zich niet goed.
    Wie creërt nu wiens werkelijkheid?

    • Beste Nika, er zijn twee zaken: omstandigheden en de manier waarop wij daarmee omgaan. Veel omstandigheden, misschien wel de meeste hebben wij niet in de hand. Daarop reageren we met verzet, apathie of acceptatie. Dus de omstandigheden daar kan je zeker in eerste instantie weinig aan doen, maar wat je wel volledig in de hand hebt is de manier waarop je daar op reageert. Dat is wat ik bedoel.

 21. Dinsdag, 13 oktober 2015 19:12

  Wat vind je hiervan Rob??

  Verkrachting Zweedse vrouwen loopt spuigaten uit!
  Wanneer het zo doorgaat zal het niet lang meer duren tot in West Europese landen vrouwen niet meer alleen de deur uit durven.

  De mainstream-media zwijgen in alle toonaarden, maar het aantal verkrachtingen van Westerse vrouwen door moslimmannen loopt de spuigaten uit.

  Zoals we gisteren schreven, zit het achterliggende plan voor de destabilisatie van Europa door het inzetten van vluchtelingen als wapen, heel goed in elkaar.

  Met de Europese normen en waarden voor het helpen van mensen in nood wil dat niet zeggen dat je dan maar met oogkleppen op moet lopen en de andere kant op kijken als het gaat om de ernstige problemen waar wij mee te maken zullen krijgen.

  Het is een illusie om te denken dat het merendeel van de vluchtelingen zal integreren in onze maatschappij en zich zal voegen naar onze Westerse normen en waarden. Dat zal simpelweg niet gebeuren.

  Ook is het een bekend feit dat het merendeel van de vluchtelingen bestaat uit jonge, sterke en gezonde mannen. Maar, ook mannen die afkomstig zijn uit veelal barbaarse en vooral primitieve culturen.

  Culturen waar het vanuit hun moslimgeloof normaal is dat je als man homo’s, Joden en Westerse vrouwen veracht. Waar de eerste twee categorieën behalve dat je ze kan verachten als ongelovige infidels, geen verdere toegevoegde waarde hebben voor moslimmannen, hebben Westerse vrouwen dat wel degelijk want deze kan je verkrachten.

  Omdat Westerse vrouwen in deze culturen niet tellen als volwaardige mensen mag je deze naar hartenlust en zo vaak je wilt, verkrachten.

  Dat bleek bijvoorbeeld ook heel duidelijk eind vorig jaar uit wat waarschijnlijk het meest verschrikkelijke verkrachtingsverhaal ooit is geweest in Zweden.

  Een groep van elf Afghaanse vluchtelingen die een 29-jarige vrouw 7 uur lang non stop hebben verkracht. Moeder van twee kleine kinderen die nu niet meer normaal kan functioneren en in een rolstoel zit.

  De vrouw was als willekeurig gebruiksvoorwerp door één van de mannen opgepikt en naar het asielzoekersverblijf gebracht waar ze zaten. Tijdens de non stop verkrachtingen werd er door de aanwezige mannen luidkeels gejuicht en geapplaudisseerd onder het slaken van kreten als “hoer” en “slet”.

  De openbaar aanklager noemde deze zaak de meest wrede verkrachtingsmarathon in de geschiedenis van het land.

  De grootste Zweedse krant Aftonbladet toont altijd foto’s van blanke misdadigers, maar nooit van vluchtelingen of andere etnische minderheden wanneer deze misdaden hebben begaan.

  In eerste instantie hadden ze het verslag van de rechtszaak van bovengenoemde verkrachting op de voorpagina gezet, maar na korte tijd verdween deze plotsklaps om vervangen te worden door een advertentie voor handtassen.

  Wij zullen dan ook moeten accepteren of we willen of niet, dat het aantal verkrachtingen in ons land waarschijnlijk schrikbarend zal toenemen.

  Wat gebeurt er verder zoal in de landen om ons heen:

  Oostenrijkse-ouders-krijgen-advies-dochters-niet-meer-alleen-over-straat-te-laten-gaan Volgens een Oostenrijkse agent is de criminaliteit rond asielzoekerscentra in zijn land geëxplodeerd. Steeds meer vrouwelijke collega’s gaan niet meer zonder wapen de deur uit omdat ze dagelijks worden aangerand door moslimmigranten. Oostenrijkse ouders krijgen het advies om hun dochters niet meer alleen over straat te laten gaan en hun kinderen onder begeleiding in groepen of in auto’s naar school te brengen.

  In Oostenrijk hetzelfde verschijnsel als al jaren voorkomt in het ultralinks politiek-correcte Zweden: blonde vrouwen beginnen hun haren zwart te verven om minder risico te lopen op de voortdurende seksuele intimidatie door moslimmannen.

  De Duitse media weigeren te berichten over verkrachtingen door moslims, naar verluid omdat ze bang zijn dat de honderdduizenden migranten in het land zich mogelijk beledigd zullen voelen en de spanningen met het Duitse volk verder zullen oplopen. Zoals we vorige week schreven luidden welzijnsorganisaties in Duitsland de noodklok, omdat tal van vrouwen en zelfs kinderen in asielzoekerscentra letterlijk loslopend wild blijken te zijn voor moslim mannen, die behalve hen verkrachten hen in sommige gevallen ook prostitueren.

  Eerder deze maand werd in een park in Chemnitz een 7 jarig Duits meisje verkracht door een moslim migrant. Ook hier werd door de media nauwelijks aandacht aan besteed. Dat was ongetwijfeld totaal anders geweest als het meisje zelf migrant was geweest en de dader een blanke Duitser.

  Duitse scholen in de buurt van asielzoekerscentra kregen enkele maanden geleden al de waarschuwing om meisjes niet langer met rokjes naar school te laten komen, omdat ze de moslim migranten dan mogelijk zouden ‘uitlokken’ tot ‘aanrandingen’.

  Ook in Engeland speelt dit probleem al jaren en wordt er door de mainstream-media niet of nauwelijks aandacht aan besteed:

  Inmiddels is er in Groot-Brittannië weer een nieuwe golf verkrachtingen gaande door moslims. Deze vinden plaats door islamitische taxichauffeurs. En de slachtoffers zijn wederom blanke vrouwen en meisjes. Het achterliggende patroon hierin wordt, voor zover ik het heb kunnen overzien, weer niet opgemerkt door de main stream media. Een BBC-presentatrice die wilde dat haar veertienjarige dochter niet door een moslim taxichauffeur zou worden vervoerd, en dit kenbaar maakte aan de taxicentrale, werd echter wel wegens racisme ontslagen.

  Dan lees je dit:

  De vraag is natuurlijk: Als vrouwen en meisjes in Noorwegen en Zweden massaal door moslims worden verkracht, en ook in GB, hoe zit dat dan in Nederland? Het probleem is dat de etnische factor bij verkrachtingen hier niet wordt bijgehouden. We vinden dat niet netjes.

  De praktijk laat zien wat er gebeurt en waarom. De vraag is of wij erbij gaan staan kijken en niets doen of dat we eindelijk eens wakker worden en inzien dat ondanks “alle goede wil” er ongewild nogal wat problemen onze kant op komen waarvoor we wel een oplossing voor moeten zien te vinden.

  • Worden vrouwen en meisjes massaal in Noorwegen, Zweden, GB en in NL door moslims verkracht?
   Wat is massaal? Wat is een moslim? Hoe herken je een moslim? Over hoeveel mensen praat je eigenlijk?
   Wat is groter jouw angst of het aantal mensen waarover je spreekt? Waarom bevestig je mijn Angstmonitor, waarom doe jij ook mee aan het stigmatiseren van moslims? Waarom wil ook jij meer haat en onenigheid? Ben jij beter dan een nazi die de jood als zondebok en bedreiging van ‘onze’ normen en waarden creëerde?

   • Een aantal meer of minder Rob maakt de daad niet minder erg. En ik blijf erbij dat de slachtoffers, de verkrachte vrouwen, ook jouw steun nodig hebben dor de daders niet te beschermen.
    Je valt mensen aan die het niet verdienen.

    • Nog even een aanvulling Rob, ga eens praten met de moslims in nederland. Zij horen gewoon in mijn kringen en stellen zelf dat wat hier gebeurd niet juist is, zij zien zelf dat die mannen een foute agenda gaan dienen en verklaren ons voor gek dat we ze binnenhalen.

    • De daders moeten natuurlijk opgepakt worden, maar ik kan de slachtoffers niet beschermen door een fobie voor moslims aan te wakkeren.

   • “Ben jij beter dan een nazi die de jood als zondebok en bedreiging van ‘onze’ normen en waarden creëerde?”
    Compleet belachelijk,hatelijk en fout. Is verdieping een optie?

    • Ik vind de manier waarop veel mensen tegen vluchtelingen aankijken gevaarlijk. Dat is dezelfde manier waarop geinitieerd door de nazi’s destijds joden als untermenschen betiteld werden, met alle gevolgen van dien. Er wordt in de MSM nu gesproken over mensen die ‘boos’ zijn en vluchtelingencentra aanvallen. Alsof dit een ‘normale’ reactie is van mensen die boos zijn. Dat is een verschuiving van de norm. Vluchtelingen mag je blijkbaar aanvallen, maar mensen mogen elkaar niet aanvallen. Snap je wat ik bedoel?

     • Rob, dat mag niet hardop gezegd worden. De vergelijking Wilders – Hitler mag niet worden gemaakt ondanks dat er te veel overeenkomsten zijn. Volgens de indoctrinatie zou Hitler namelijk een paar miljoen Joden hebben vermoord. De indoctrinatie verteld summier hoe het werkelijk in elkaar steekt en dat het volk van Duitsland een paar miljoen Joden, communisten, zigeuners en alles wat untermensch hebben vermoord. Hitler gaf de Duitsers alleen een spreekbuis en daarnaast het gezag om deze wandaden te verrichten. Een enkeling zal begrijpen dat die Duitsers vaker gewone mensen zoals jij en ik waren maar heilig geloofden in het toen geldende gezag zoals er nu ook nog steeds te veel mensen geloven in het gezag. Dat gezag bestaat uit wetgeving die wordt opgesteld door de overheid en een uitvoerend oorgaan wat zich bezig houdt met afpersen (belasting), oplichten (justitie dmv. bekeuringen) en zelfs fysiek geweld (politie en leger zijn de organisaties met een geweldsmonopolie). Een enkeling zal door hebben dat de handelingen van een deurwaarder in samenwerking met de politie net zo immoreel zijn als wat de Duitsers deden in WO2 en dat dus de stap om weer zulke handelingen uit te voeren dmv. aanpassingen in de wet kleiner zijn als wenselijk is. Het is gewoon een kwestie van gelijdelijk invoeren om een immorele daad om te buigen tot een morele handeling ondanks dat ieder weldenkend mens doorheeft dat het niet zo moreel is. Niet voor niets dat mensen met een hoog niveau van morele waardes niet kunnen functioneren in het leger, bij de politie of een andere overheidsinstelling die zich regelmatig bezig houdt met handelingen die moreel niet te verantwoorden zijn.
      Ik heb een aantal weken geleden hier gepost dat we niet ver verwijderd zijn van initiatie tot geweldpleging ten aanzien van moslims (kristalnacht idee) en werd door een individu verklaard tot psychiatrische patient. Helaas is met de akties ten aanzien van de AZC mijn gelijk bewezen en op zijn engels: “We ain’t seen nothing yet”.

      Zoals ik het nu inschat en uitga van uitzitten van de huidige regering gaat Nederland in 2017 en masse op Hitler (oops…verspreking…Wilders) stemmen met alle gevolgen die er uiteindelijk bijhoren. Het is alleen maar duimen en hopen dat het volk verstandig genoeg is om niet dezelfde fout van WO2 te begaan of zelfs in overtreffende trap. Om eerlijk te zijn houd ik mijn hart vast gezien de loyaliteit van de Nederlanders aan gezag. Als deze tendens alleen in Nederland was zou de schade beperkt kunnen worden door buurlanden die Nederland op de vingers kunnen tikken maar helaas is deze tendens door heel Europa. Er is een klein select groepje mensen wat hoogstwaarschijnlijk een poging onderneemt een algehele burgeroorlog in Europa te ontketenen omdat die er garen bij zullen spinnen. (Minder monden om te voeren, kleinere groep slaven dus eenvoudiger te controleren en algehele controle over de restanten van Europa als de storm uitgeraasd is).

      Inspiratie:
      – The Wave – https://en.wikipedia.org/wiki/The_Wave_(novel)
      – Larken Rose – Het meest gevaarlijke bijgeloof

     • Sorry, rob maar niemand hier stelt dat een oplossing geweld moet zijn.
      Ik ben geen nazie omdat ik wil dat er controles komen aan de grens. Ik ben geen nazie als ik vragen stel wie betaald het en wat is de motivatie van europa etcetra. Jij draait het wel heel zwart wit.
      Ik vind deze discussie ongezond en zonder nuance VAN JOUW KANT.

     • Ik mis de koude oorlog, toen durfde de zogenaamde vijand (oostblok) het westen niet aan te vallen en het westen de zogenaamde vijand niet aangezien een oorlog in die tijd een drastisch gevolg zou hebben voor de bewoonbaarheid van de planeet voor de mens (ook de elite).

     • Nico, je hele betoog is ‘zo old school´. Tegenwoordig is het allemaal toch iets genuanceerder dwz er is meer info (onopgemerkte feiten) dan het algemene goed/kwaad verhaal inhoudt.

     • Nika zei: ‘Nico, je hele betoog is ‘zo old school´. Tegenwoordig is het allemaal toch iets genuanceerder dwz er is meer info (onopgemerkte feiten) dan het algemene goed/kwaad verhaal inhoudt.’

      Blijkbaar is mijn betoog meer accuraat als je zou wensen, zie het nieuws van vandaag over een AZC in Zweden, momenteel is er een overheid die dat “zogenaamd” veroordeelt en het is wachten op de dag dat het volk een overheid kiest die het niet veroordeelt of eventueel zelfs toestaat.
      Als je niet inhoudelijk in staat bent het betoog af te breken neem dan ook niet de moeite om iets te plaatsen aangezien er inhoudelijk niets gemeld is door de post van je die ik hierboven heb geplakt. Het is niet meer als een zeer slappe poging om mijn bericht onderuit te halen door niet het bericht af te breken maar de berichtgever in diskrediet te brengen.

 22. “Met andere woorden zonder Rutte (VVD/PvdA) zou er minder sociale ellende zijn en meer ruimte voor de opvang van vluchtelingen in ons hart en onze portemonnee.”

  Daar ben ik het niet mee eens.
  Het enige alternatief is VVD / CDA en dat is hetzelfde beleid.

  De hedendaagse parlementaire democratie is in feite een dictatuur geworden.
  Er is absoluut geen sprake meer van serieuze oppositie.

  • “Met andere woorden zonder Rutte (VVD/PvdA) zou er minder sociale ellende zijn en meer ruimte voor de opvang van vluchtelingen in ons hart en onze portemonnee.”

   Mijn aangepaste variant hierop: “Zonder overheid met een zelfbewust volk zal men hoogstwaarschijnlijk niet consequent oorlog voeren in verre vreemde oorden om daar de natuurlijke bronnen (olie / goud / koper / diamant / uranium) te stelen waardoor er logischerwijs ook veel minder mensen huis en haard verlaten om ten eerste een beter bestaan op te richten en ten tweede de kans op wraak te nemen zullen grijpen”.

 23. Lees maar eens wat de Koran zegt, alleen maar haat. Zou je dringend aanbevelen om eens de site van de ex-moslims te lezen en wat deze haatzaaiende koran werkelijk vertelt. Het paard van Troje is binnen en inmiddels gaan steeds meer mensen de ogen open, in dit land en in andere landen. Weet je werkelijk wel wat er allemaal aan de hand is, vind je het goed dat er vrouwen en kinderen worden verkracht in vele asielzoekerscentra, weet je wel hoeveel overlast deze mensen veroorzaken, Oranje 1400 van dit tuig, op een inwonertal van 150, wil jij daar wonen Rob.
  Volgens mij leef jij op een andere planeet, de tijd zal het leren, iedereen die geen moslim is zal worden vervolgd. Lees meer op EJ Bron, misschien gaan je de ogen nog eens open. De landverraders in dit land moeten zich schamen dat ze het paard van Troje nog steeds binnenlaten, we krijgen straks grote problemen, wacht maar tot de eerste grote aanslagen in Europa straks plaatsvinden,dan zijn de rapen pas echt gaar en kan men zich niet meer verschuilen achter: wir haben es nicht gewüszt, dus stoppen met dat doodknuffelen van deze asielzoekers!

  • Op jouw planeet van haat en angst wil ik niet leven. En als je je stoort aan mijn artikelen zou ik deze gewoon niet meer lezen.

 24. Rutte en Co. gaan aangepakt worden (denkt het volk). Ik voel op mijn klompen aan dat het volk net als in de jaren 30 in Duitsland een figuur aan de macht gaan helpen die immorele daden ombuigt tot nieuwe wetten (alsof we nog niet genoeg immorele wetgeving hebben). Kan het volk weer massaal uitleven en verschuilen achter – het is de wet / ik moest het doen van mijn leidinggevende en dat soort ongein. In mijn ogen is iedere wet 1 wet te veel aangezien er nooit wetenschappelijk aangetoond is of aangetoond zal worden dat wetgeving ook daadwerkelijk functioneert (effect heeft). Om die te snappen is het wenselijk om even Het meest gevaarlijke bijgeloof (Larken Rose) te hebben gelezen welke gratis is te downloaden als een PDF bestand (vrijgegeven door auteur).

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.