Zet landgenoten tegen elkaar op en heers vanuit je torentje

Recept a la Rutte

volg gedwee het Amerikaanse rijk,

voer samen oorlog op het knooppunt van de olie pijpleidingen in het Midden Oosten,

leid terroristen op, financier hen en houd dictators in het zadel,

creëer een gigantische orgie van geweld waardoor miljoenen huis en haard ontvluchten,

leid hen naar Europa en jaag de autochtone bevolking de stuipen op het lijf,

maak onderscheid in de opvang van vluchtelingen ten opzichte van de behandeling van de armoedige bevolking,

huur een toneelspeler in met blond haar om de zaak extra op te jutten,

zorg dat de bevolking elkaar bestrijdt als voor- en tegenstanders,

breek ondertussen het land verder af en heers vanuit je Haags torentje.

(onder het goedkeurend oog van de werkelijke machthebbers van onze wereld)

 

Rob Vellekoop, 1 oktober 2015

28 Comments

 1. Reinforcements have arrived. Blijkbaar komt een naam die ik herken van de tijd dat ik nog een FB account had als versterking om de propaganda te verspreiden. Ik zou zeggen, bekijk zelf zijn intresses zoals voorpost, le Pen en meer van dat soort extreem rechtse bagger. De grootste bedreiging voor Europa is het volk van Europa net als de grootste dreiging voor Duitsland in een vaag verleden het volk van Duitsland was. Mensen zoals hier consequent hun retoriek over de islam blijven verkondigen zoals Goebbels dat deed over de Joden bewijzen dat zelf wel.

  Detail over de volkspartij: de NSDAP werd ook een volkspartij genoemd en heeft de S alleen toegevoegd om de socialistisch denkende stemmers te lokken. :p

 2. De laatste zin uit de rode tekst: “(onder het goedkeurend oog van de werkelijke machthebbers van onze wereld)

  D’r moet eigenlijk nog een regel bij.

  ” Dit alles in het leven geroepen door een volk wat er kennelijk zo voor heeft gekozen en het zover heeft laten komen”!

  • Roeldupree,
   Dat probeer ik hier ook te doen. Verreweg de meeste lezers van dit blog lijken het met me eens te zijn, maar Rob sluit hier zijn ogen voor. Talloze bewijzen zijn er al aangehaald (lees o.a. het onderwerp ”Ieren weigeren massaal waterbelasting te betalen” ) Inmiddels word ik al voor Trol uitgemaakt (wie de schoen past trekke hem aan)
   Ik vermoed dat hij zijn ‘angst’ hiervoor verdringt, gezien zijn theorie over het beheersen van angsten.
   Driekwart van de wereld waarschuwd er al voor, inmiddels ook de Duitse president, die hiermee Merkel trotseert en voor schut zet, maar Rob blijft het afdoen als lariekoek.
   Tot het niet meer te ontkennen is natuurlijk.

   • Oh kom op, zeg. Jullie zijn ook al in die propaganda getrapt. Zonde, want met jullie al zoveel die niet zelf na lijken te willen denken. Het meest recente stukje van Rob toont aleen boel aan.

   • Is dit een vraag of een grap?

    (Rob, even persoonlijk. heb je mijn reactie onder het onderwerp Iers water over het hoofd gezien, het staat nog steeds ter moderatie)

 3. Ach we scheren de hele Nederlandse bevolking gewoon over een kam dan zijn we gelijk klaar niet waar? Lijkt mij toch een opgave om nu al reeds 10 jaar in een soort van angst te moeten leven dat je elk moment aan de beurt kan zijn, maar voor sommige mensen is een ieder verrot en is het al helemaal niet mogelijk dat iemand iets uit overtuiging doet. Ik persoonlijk ben het zeker niet met alles wat hij, Geert Wilders, roept eens, maar dat kan naar mijn idee ook niet. Verschillende meningen zullen er altijd zijn, maar wat er momenteel gebeurd is gewoon van de gekke. De ‘eigen bevolking’ discrimineren t.o.v. mensen die voornamelijk voor het geld en om rottigheid te trappen hierheen komen. De tijd zal uitwijzen wat de waarheid wordt.

 4. Nou, als ik zo de media lees, ook dit stukje weer, zijn er toch mensen die het opjutten hebben uitgevonden! Dit is precies waar Nederland tegen strijd bij “pestkoppen”, de aandacht op een ander vestigen, om zo je eigen tekortkomingen te verbloemen. Jullie media hebben geen zwart schaap nodig hoor, het Is duidelijk dat jullie het opjutten hebben uitgevonden!!!!!

 5. Goh, heeft Amerika het weer gedaan en alle medespelers zijn daarin onschuldige slachtoffers, hahaha ? !
  Nou ik wens daar wel iets genuanceerder over te denken, bedankt.
  Ten eerste zie ik er de opruiende hand van de Zionistisch Khazaarse maffia, Illuminati, Bilderbergers en ander gespuis, die opereren volgens het aloude principe van verdeel en heers.
  Al dat geboefte heerst in Amerika, Israël, Europa, Rusland en in ’t Midden Oosten, zowel in regeringskringen als in de media e.d.
  Een westerse olie- of gasleiding door ’t M.O., daar had Assad niet zo’n zin in, mede vanwege z’n “close ties” met Rusland en opportunistische Putin. Daarom moest Assad weg van Amerika, eerst door vreedzame, democratische protesten te organiseren in Syrië, maar dat lukte niet door brute tegengeweld van ons lieverdje Assad en door de onvoorwaardelijke logistieke steun van Putin, die momenteel zelfs openlijk gewapend meedoet aan bombardementen, N.B. op alle anti-Assad rebellen en Isis. Maar Rusland is er veel aangelegen zijn marine basis en dus strategische positie in Syrië in stand te houden, puur eigenbelang zoals van alle partijen in ’t M.O.
  En Assad is nou ook niet bepaald lieverdje wat ik zei, met o.a. al zijn vele spijkerbommen, die hij op laffe wijze loslaat boven gewone woonwijken, waardoor er relatief veel onschuldige slachtoffers vallen onder zijn eigen bevolking !
  En wat betreft al die “vluchtelingen” uit Syrië, waarvan een aantal helemaal niet uit Syrië afkomstig lijken : Natuurlijk zijn er èchte vluchtelingen voor het oorlogsgeweld op de vlucht, maar kritische bronnen zien duidelijk verschil tussen echte vluchtelingen en economische migranten, IS achtige mannetjes en ronduit crimineel gajes, die mooi mee kunnen liften met de geplande exodus.
  En natuurlijk de grote aantallen onaangepasten qua taal en gewoontes, waarvan het einde niet te overzien lijkt, waar regeringen en bevolking geen raad mee weten, dit alles volgens mij allemaal binnen het kader van de NWO agenda, verdeel en heers en het streven naar bevolkingsreductie, maar dit laatste, hoe ? Maar eerst de vorming van Eurabië als een van de onderdelen van de NWO indeling.
  Volgens mij is Wilders in dienst van de Khazaarse Mossad uit Israël om polarisatie binnen de maatschappij te stimuleren, door te hameren op de enigszins terechte afwijzing van poltitiek Islamisme, maar het is meer geschreeuw dan wol. Het aangekondigde drie wereldoorlogenverhaal van de Amerikaanse generaal en 33ste graad Vrijmetselaar, Albert Pike uit ongeveer 1875 zal links of rechtsom z’n beloop moeten hebben, waarbij de derde W.O. geënt zou worden op een godsdienstig conflict tussen de Islam versus Christendom.
  Een voortgaande, gedeeltelijk verborgen agenda van de oorlog van de globale elite tegen de gewone burgerbevoling, middels verdeeldheid en ontworteling, ongeacht welk land, daar komt het volgens mij op neer.

 6. Hennis, nog zo’n blonde toneelspeelster. Vandaag zegt ze: ‘We moeten geen speelbal van de russen worden’ Als het niet zo’n ongeloolijk drama was dan was het een komedie!

 7. Het hele parlementaire stelsel is gebaseerd op verdeel een heers. Of je nu de VVD, PvdA, Goen Links of welke partij dan ook neemt, het zijn allemaal door de overhead gecontroleerde toneelspelers die dezelfde baas dienen. Partijen die het stelsel willen veranderen zullen moeten opboksen tegen de volledige media. Toch zien we wereldwijd dat volksbewegingen weer in opkomst zijn. De grote kunst is om je niet te laten infiltreren zoals in Griekenland is gebeurd, waar een oorsptonkelijk linkse partij een (door henzelf) georganiseerde en gewonnen referendum aan zijn laars lapt.

 8. Dit schaakspel wordt al eeuwen gespeeld, schijnbaar is dit in de genen aangelegd?

 9. Ik denk dat je autochtoon bedoelt in de 5e regel. Alhoewel de allochtonen waarschijnlijk ook wel schrikken van de haat die sommige autochtonen t.o.v. hen tentoonstellen…. Goed stukje!

  • Die gebleekte drol wordt betaald van geld wat van jou en mij wordt afgeperst (belasting) en van datzelfde afgeperste geld wordt die flapdrol tevens beveiligd. Dat terwijl die drol net zo gevaarlijk is als een gemiddelde huisspin, het gevaar zit juist in de aanhang van die drol, net als de aanhang van die snorremans uit de jaren 30 vorige eeuw.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.