Vluchtelingen nachtmerrie voor uitgemolken Europese bevolking

Utrecht – Een kloof even diep als de Middellandse zee splijt de samenleving in voor- en tegenstanders van de opvang van vluchtelingen. Voor de tegenstanders zijn vluchtelingen de zoveelste bedreiging van hun levensomstandigheden. De tegenstanders hebben loon moeten inleveren, hun baan, hun huis, kunnen hun eigen risico of zelfs de premie voor de zorgverzekering niet meer betalen of zweven op de rand van de financiële afgrond met dank aan Rutte II, het meest asociale kabinet van de afgelopen honderd jaar.

Ondertussen wachten honderdduizenden aan de andere kant van de Middellandse Zee om naar het beloofde land van Europa te trekken of te vluchten. De rijke oliestaten kijken ondertussen de andere kant uit, voor vluchtelingen zijn zij blijkbaar geen interessante optie. Er wordt zelfs beweerd dat Amerikanen vluchtelingen geld zouden geven om de oversteek te wagen.

De Wildersen en main stream media maken gretig misbruik van de onvrede in de samenleving. In plaats van Rutte als de werkelijke schuldige aan te wijzen, vallen zij de vluchteling aan en bestempelen zij de man, vrouw of het kind als moslim extremist. Goedkoop en bedrieglijk en vals. Het is niet de vluchteling die ellende in Europa veroorzaakt of dat in de toekomst zal doen. De economische teloorgang is veroorzaakt door de corrupte bezuinigingspolitiek van de economische dictatuur van de EU. De leiders breken de verzorgingsstaat af met steeds meer armoede tot gevolg. Daarbovenop hebben Europese leiders samen met de VS conflicten veroorzaakt en gesteund in het Midden Oosten waardoor deze immense vluchtelingenstroom op gang werd gebracht.

Ondertussen zakken de lonen verder weg en dreigt een volgende financiële crisis. Is het een wonder dat mensen die de meeste economische klappen tot nu toe gekregen hebben boos zijn of angstig? Nee.

De bevolking is verdeeld tot op het bot. De meeste voorstanders laten zich niet meedrijven op deze stroom van wanhoop en benadrukken het humanitaire karakter. Ondertussen roept dit natuurlijk nog meer boosheid op bij de tegenstanders. Zij voelen zich door hun landgenoten in de steek gelaten, die zich ogenschijnlijk voor vluchtelingen meer inspannen dan voor hun eigen buren die naar de voedselbank moeten. De tegenstanders hebben nu al weinig kans op huisvesting en vrezen dat dit alleen maar erger wordt en ook dat straks door de vluchtelingenopvang minder financiële steun voor hen overblijft.

Mind control werkt op volle toeren en de elite kan de vruchten weer plukken van de verdeel en heers politiek. Angst regeert en de massa wordt bespeeld. Opnieuw twist de bevolking met elkaar in plaats van de schuldigen aan te pakken.

Rob Vellekoop, 6 september 2015

22 Comments

 1. ”Franse honoraire consul verkoopt boten aan vluchtelingen Bodrum”

  Is er nou nog iemand die niet door heeft dat de boel van bovenaf georganiseerd is?

 2. Waarom nemen de landen die de ellende in de eerste plaats hebben veroorzaakt die mensen niet op?
  De VS en Israel!

  • Eindelijk goed nieuws!

   Rusland heeft verklaard mee te doen aan de strijd tegen de ISIS in Syrie.
   Dit is samenwerking met Frankrijk en Duitsland!!!
   Hiermee krijgen de haviken in de VS een gevoelige klap om niet alleen in het midden oosten op hun tellen te passen, ook de poging om Europa te destabiliseren door een oneindige stroom vluchtelingen krijgt hierdoor mogelijk een halt.
   De boeman status welke Rusland is aangemeten zal hierdoor mogelijk veranderen en het kan dan misschien duidelijk worden dat de VS vanaf het begin de geestelijke vader is geweest van Al-Quaida en ISIS. Nu er al een groeiende meerderheid gaat ontstaan van mensen wereldwijd die niet meer geloven in de officiële leugens rond 9-11 hoop ik dat dit fascistische regime langzaam naar een roemloos einde wordt gedreven.

   Artikel overgenomen van Want To Know.

   Het was John McCain die als postilllion
   Het was John McCain die als een ware Postilllion d’Amour en volledig zichtbaar, zijn steun ging uitspreken aan de zogenaamde Syrische rebellen. Waaronder we de latere leider van IS/ISIS herkennen, de man die ex-Mossad-agent zou zijn. Genaamd Shimaun Elliot, of in goed Arabisch.. Abu Bahkr al-Baghdadi.. Hoe gaat deze fake-operatie van de Amerikaans-Israëlische geheime diensten aflopen, nu Rusland zich, keurig via diplomatieke operaties, in Syrië een essentieel-strategische positie heeft verworven..?!

   BREAKING!!
   Breekt Duitsland uit VS-alliantie tegen Rusland..?
   2015 WantToKnow.nl/.be (Bron: Duits Economisch Nieuws 13 sept 2015)
   (met dank aan vertaler Johan Hallaert)

   Duitsland is verrassend uit de anti-Poetinalliantie van de VS gestapt: Duitsland verwelkomt nu officieel de bereidheid van Moskou om zich te engageren in Syrië en wil samen met de Russen en het Franse initiatief beginnen om de oorlog in Syrië te beëindigen. Zodanig dat de vluchtelingenstroom kan worden gestopt. Duitsland heeft reeds duizenden soldaten in gereedheid geplaatst, wachtend op hun afroep. Frank-Walter Steinmeier en zijn Russische collega Sergei Lavrov hebben afgelopen dagen én de voorbije weken op de achtergrond hard gewerkt aan een plan voor Syrië.

   De ministers van Buitenlandse Zaken van Duitsland (Frank-Walter Steinmeier (L)) en Rusland (Sergei Lavrov) tijdens een wandelingetje deze week.
   De ministers van Buitenlandse Zaken van Duitsland (Frank-Walter Steinmeier (L)) en Rusland (Sergei Lavrov) tijdens een wandelingetje deze week.

   De foto toont de twee ministers van Buitenlandse Zaken tijdens het bezoek van Stalingrad gedenkteken in Volgograd in mei van dit jaar. En zelfs Angela Merkel is nu voor de integratie van Rusland in Syrië gewonnen..

   Duitsland heeft verrassend en heel helder, duidelijk gemaakt niets meer te zien in de eenzijdige alliantie met de VS, die de deelname van Rusland in Syrië wilde voorkomen. Een teken aan de wand was dat Duitsland, eerder deze week de VS ook al had gevraagd om de militaire basis in Ramstein te sluiten. Naast zware spionageactiviteiten is Ramstein ook een logistieke luchtmachtbasis en de thuishaven van waaruit de Amerikanen Afrika en het Midden-Oosten met drones controleren en bombarderen….

   De Duitse minister van defensie, Ursula von der Leyen, zei in ‘Der Spiegel’, blij te zijn met het feit dat de Russische president Vladimir Poetin wil deelnemen in de strijd tegen de extremistische organisatie Islamitische Staat. Het is in het algemeen belang voor de bestrijding van IS, zei ze. Ook Oostenrijk en Spanje hadden deze week deze stap van de Russen al verwelkomt en de samenwerking met de Russische Federatie in de strijd tegen IS als ‘noodzakelijk’ bestempeld.

   De woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken zei dat Duitsland een grotere betrokkenheid van Rusland in de strijd tegen de IS zou verwelkomen. De minister van Buitenlandse Zaken Frank-Walter Steinmeier, kondigde aan dat hij gesprekken zouden beginnen met Lavrov en zijn Franse collega Laurent Fabius in een poging om de burgeroorlog in Syrië te beëindigen. Lavrov en Fabius werden zaterdag verwacht in Berlijn, waar ook gesprekken aangaande het conflict in de Oekraïne besproken werden … Ook daarin lijkt nu schot in de zaak te komen.

   Het is volledig begrijpelijk dat de VS, als hoofdsponsor van IS, niet zo in haar sas is met de komst van Rusland naar Syrië..! Hoe ver zijn we van de publiekelijke ontmaskering van IS als Zionistische camouflage..??
   Het is volledig begrijpelijk dat de VS, als hoofdsponsor van IS, niet zo in haar sas is met de komst van Rusland naar Syrië..! Hoe ver zijn we van de publiekelijke ontmaskering van IS als Zionistische camouflage..??

   Russisch initiatief om IS aan te pakken.
   Ondertussen hebben de Russen zelf niet stil gezeten en zijn ook met Saoedi-Arabië, Egypte, Iran en Irak rond de tafel gaan zitten om de strijd tegen IS te concretiseren. De Amerikanen kijken met lede ogen toe, hun haviken wensen op de ingeslagen weg verder te gaan en wijzen iedere samenwerking met Rusland van de hand. De huidige gang van zaken lijkt alvast een zware diplomatische blamage en nederlaag in te houden voor de buitenlandse doctrine van de VS.

   De Amerikaanse president Barack Obama had bij aanvang van het conflict, op het thuisfront reeds een verpletterende nederlaag geleden, in zijn eerste poging tot een directe militaire interventie in Syrië: de eigen generaals weigerden toen hem gehoorzaamheid, omdat het niet duidelijk was hoe het Amerikaanse leger zich op een zinvolle manier uit een oorlog in Syrië had kunnen terugtrekken.

   Rusland had afgelopen vrijdag reeds de Verenigde Staten opgeroepen tot een militaire samenwerking met het oog om ‘onbedoelde incidenten’ te vermijden. En eerder was het de VS die op haar beurt de Russen had gewaarschuwd, onbedoelde incidenten te veroorzaken. Minister Steinmeier evenwel riep op tot een gemeenschappelijke aanpak: “Het kan niet zo zijn dat iedereen op zijn eigen houtje rond Syrië aan vrede werkt”, zei hij. In een artikel voor de ‘New York Times’ pleit Steinmeier voor de oprichting van een contactgroep voor Syrië, waarbij alle toenmalige staten van de regio, zoals Iran moeten worden betrokken.

   assad en poetinIran is naast Rusland de belangrijkste steun van de Syrische regering en wordt ook beschouwd als de patroonheilige van radicale groepen in de regio, zoals Hamas en Hezbollah. Of de Russen aan het einde van dit proces de Syrische president Bashar al-Assad blijven ondersteunen is nog onduidelijk. Moskou heeft intensief overleg gepleegd met vertegenwoordigers van de Syrische oppositie in de afgelopen weken. Een ‘regime-verandering’, zoals verkondigd door de VS en lang tijd gesteund door de EU, weigeren de Russen ruimte te geven.

   Zij sturen na de bestrijding van ISIS eerder aan op nieuwe verkiezingen. Meest recent, hebben Oostenrijk en Spanje zich aangesloten bij de Russische positie en verklaard dat zij het bereiken van vrede in Syrië alleen realistisch mogelijk zien mits de deelname van Assad. Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk willen hun luchtaanvallen op IS-posities in Syrië intensifiëren. De Russen beschouwen de, onder leiding van het Amerikaanse leger militaire operatie echter als mislukt en hebben zich daardoor bereid verklaard om militair deel te nemen aan de strijd.

   De Verenigde Staten hebben in de afgelopen dagen herhaaldelijk hun bezorgdheid uitgedrukt over de groeiende militaire aanwezigheid van Rusland in Syrië. De Russische marine begon op vrijdag aan de voorkant van de Syrische kust, waar het land een militaire basis onderhoudt, een militaire manoeuvre. Nog volgens Syrische informatie werden op zaterdag twee Russische transportvliegtuigen opgewacht in Syrië, die 80 ton hulpgoederen aan boord hadden.

   VN-coördinator Jakub al-Hillo heeft in een Reuters interview gewaarschuwd dat door de aanhoudende burgeroorlog in Syrië, zeker nog één miljoen mensen extra op de vlucht zouden slaan. Jakub-al-Hillo hierover: “Tenzij er iets groots gebeurd om het conflict politiek op te lossen, zal de stroom van vluchtelingen uit Syrië nog vele maanden aanhouden,” zei hij. Sinds het begin van de burgeroorlog hebben meer dan één miljoen Syriërs hun huizen verlaten.

   Sinds het begin van de Burgeroorlog in 2011, werden een kwart miljoen mensen gedood. De helft van alle Syriërs verlieten hun huizen, vier miljoen mensen zijn het land ontvlucht, 7,6 miljoen zijn in Syrië zelf op de vlucht. De meerderheid van de Syriërs die nog in het land zijn , bevinden zich in westelijk gelegen gebieden, die onder controle van de overheid worden gehouden.

   • Inderdaad Rob, het lijkt er op dat er wereldwijd een beweging is losgekomen die niet meer te stoppen is. De dingen die we nu zien gebeuren lijken meer op laatste stuiptrekkingen dan een gedegen beleid. De oorlog in het Midden Oosten is voor hen duidelijk een verloren zaak aan het worden. Ook de poging om Europa te destabiliseren, door een massale islam instroom, is tot mislukken gedoemd. Je zal zien dat ook links dit eerdaags door krijgt, want ‘ze (we) zijn wel goed, maar niet gek’

 3. Voor wie het nu nog niet door heeft:

  http://vrijetribune.nl/2015/09/een-herhaling-van-de-gastarbeiderstruc/

  Rechts bedenkt dit plan en links trapt er in. Alleen de conclusie dat die ‘vluchtelingen’ hier aan het werk te krijgen zijn, meen ik te mogen betwijfelen. Maar de toekomst zal het uitmaken. In de tussenlijd zien we in het straatbeeld steeds meer slavinnen verplicht met een lap over hun hoofd lopen. Kan iemand mij zeggen waar de emantiepatiebeweging is gebleven, ze zijn nu muisstil.

 4. Net als je denkt: het kan niet meer erger met deze hersenspoeling, kom je weer iets tegen. Waarom verbaast het me niet meer?

  Er zijn fofos vrijgegeven waaruit blijkt dat het verdronken jongetje, wat de VS, Groot-Brittannie en Frankrijk willen misbruiken om gezamelijk een deel van Syrie in te kunnen pikken, ergens anders is aangespoeld, en speciaal op deze plek is gelegd om maar een zieligere foto te kunnen maken.

 5. De meeste zo niet alle artikelen, gesprekken enz. over de vluchtelingen gaan alleen over de gevolgen en niet over de oorzaken. Degene die garen spinnen bij gewapende conflicten en de gevolgen daarvan, zijn wapenfabrikanten, wapenhandelaren en mensensmokkelaars. Aan de laatste groep probeert men iets te doen, doch een wapenhandelaar laat staan een wapenfabrikant zijn nog niet vervolgd en voor een tribunaal geplaatst als er al een tribunaal voor deze personen bestaat. Zolang overheden toestemming geven en daardoor medeplichtig, wapens te maken en te ontwikkelen moeten ze ook gebruikt dus verkocht worden. De vraag kan gesteld worden hoe deze gewelddadige conflicten ontstaan? Spontaan of gecreëerd.?? Weet waar u op stemt de volgende keer,

  • Weet waar u op stemt de volgende keer,

   Jazeker, op niemand aangezien stemmen niets anders is als mijn akkoord geven aan een stel maniakken om geweld te initieren tegen onschuldige medemensen (Larken Rose – Het meest gevaarlijke bijgeloof).

   • En wat denkt u dat er dan gaat gebeuren? Denkt u dat het dan beter gaat? Ik denk van niet. Een democratie kan alleen bestaan door betrokkenheid van het volk en dat laat veel, heel veel te wensen over. Hierdoor krijgen allerlei figuren met mooie praatjes, leugens enz. de kans pakken zich op plaatsen te nestelen waar zij de diensten uit kunnen maken. Dus wordt lid van een partij en laat je stem horen.

    • Lid worden van een partij om mijn stem te laten horen is op zich al tegenstrijdig. Een ander kan onmogelijk uit mijn naam spreken en al zeker niet een politieke partij / gezaghebbende autoriteit die geweld tegen mijn medemens goedspreekt onder de noemer wet (om meteen een leuke te pakken….wet Mulder wat diefstal en gijzeling goedspreekt terwijl de zogenaamde daders niemand schade hebben berokkend).
     Het steunen van het principe overheid is iets wat tegen al mijn principes ingaat en om terug te komen op de ‘wet’ grondwettelijk onmogelijk.
     Lees artikel 1 van de Grondwet grondig en laat deze goed inwerken. Iedereen is gelijk volgens dat artikel maar het kiezen van een meester die mij verteld wat goed en kwaad is overtreed meteen dit artikel.
     Van mijn lang-zal-zijn-levensdagen zal ik niet mijn spreekrecht overdragen aan een stel afpersers met allerlei vaag boeventuig in dienst omdat deze mensen onder het mom van wetten menen een recht te hebben (mijn buren te bestelen van hun geld door het belasting te noemen) wat ik mijzelf niet zou toekennen.. Het is tegenstrijdig en moreel verwerpelijk om tegen afpersing, oneerlijkheid en zelfs (dodelijk) geweld te zijn terwijl ik dan wel het recht zou verlenen aan politici die afpersen (belasting), liegen (de lijst is te lang om even te typen) en openlijk geweld uitvoeren door middel van huurlingen (politie / deurwaarders / leger).
     Ik zie een overheid / regering / gezag als een religie….een sekte wat ophoudt te bestaan zodra men massaal dat geloof afzweert. Veel geweld zal meteen ophouden bestaan (er zijn meer mensen vermoord door bevelen van gezag uit te voeren (zowel door militairen als politie wat beide huurlingen zijn oftewel knokploegen) als door mensen die kwade bedoelingen had ten aanzien van hun medemens (criminelen / moordenaars). De criminelen en moordenaars lijken wel een stel prutsers ten opzichte van regering / gezag wat met hun huurlingen (leger / politie) die vele miljoenen hebben afgeslacht.
     http://necrometrics.com/all20c.htm#Murders
     http://www.scaruffi.com/politics/massacre.html

     Kortom, het steunen van een politieke stroming staat gelijk aan het normaal vinden van geweld ten aanzien van mijn medemens om welke rare reden dan ook.
     Gevaarlijke religie wat in potentie miljarden kan uitroeien als men er maar heilig in blijft geloven.

 6. Uiteindelijk zullen de vluchtelingen gebruik maken van de chaos en de regering in een land helemaal omver werpen. Kijk naar wat er met Libië is gebeurd en Syrië. Natuurlijk is daar wat aan vooraf gegaan. In Europa gebeurt hetzelfde alleen door een andere manier.

  Amerika is slim bezig. Door zogenaamd hardleerse leiders af te zetten. Grote delen van Azie liggen in puin. Overal waar Amerika is geweest is het een puinhoop.
  Het komt nog steeds door de strijd om de wereld tussen Rusland en Amerika.
  Oekraïne. Wat de waarheid over dat land is maakt ook niet uit. Het land wordt verscheurd door Amerika en Rusland. Aan de ene kant begrijp ik Putin wel. Het landjepik gaat nog altijd door.
  Wie nou nog pro Amerika is of pro Rusland dan weet ik het niet meer.

  Rutte doet ook goede zaken. Zogenaamd zijn we er allemaal op vooruit gegaan vorig jaar.
  Het CPB heeft dat berekend, terwijl ze dat van te voren niet goed konden vertellen.
  De verpaupering slaat hard toe. De leugens worden nog harder.
  Het ligt allemaal aan de luie werklozen. Niks nieuws van de VVD. De Dikke Ik mentaliteit.
  Rutte heeft zelf de Vetste Ik mentaliteit. Hij heeft helemaal nog nooit gewerkt.
  Als iemand al een echte profiteur is dan is hij het wel.
  Regeren is geen werken. Daar krijg je naar mijn weten nog steeds geen salaris voor.
  Wel riante onkostenvergoedingen en zelfs meer dan secundaire arbeidsvoorwaarden.
  Niemand kan ze wat maken en ze doen gewoon waar ze zelf zin in hebben.
  Ze staan boven de wet. Daarom zal een motie van wantrouwen nooit meer nodig zijn.

  Je ziet de rommel bij de PGB/SVB en het UWV. De IT bedrijven.
  Maar daar hoor je hem nooit over. De zakkenvullers. Misschien wel de Dikke Ik.
  Maar hij kan toch wetten maken ? Oh, wacht even. Dan snijdt hij zichzelf en zijn vriendjes in de vingers.

  En het zijn nu nog voornamelijk werkenden die graag willen helpen.
  Iedereen kan wat missen hoorde ik van de week via Facebook.
  Ook mensen met een uitkering kunnen makkelijk wat missen.
  Mensen in de schuldsanering kunnen natuurlijk al helemaal niet met geld omgaan.
  Zo hard zijn die gulle gevers. Wat verwacht je dan ? Mensen gaan zich afzetten tegen dit onrecht.
  En de grote tegenstellingen die Rutte veroorzaakt in de maatschappij.

  Ik las vanmorgen dat er 3000 speciale agenten in Duitsland bij komen en 10.000 vrijwilligers.
  Waar moet straks het belasting geld nog vandaan komen dan ?
  Van die paar werkenden ? Rutte werkt toe naar een maatschappelijk dat vrijwel iedereen verplicht onbetaald werk moet doen. Dat schaadt de economie zeker niet ? Hoe kan een leeghoofd een land leiden ?
  Op alle fronten spreekt hij zichzelf tegen.
  De thuiszorg mag weer geld inleveren, terwijl er ook banen verdwijnen.

  Rutte is zeker nog nooit echt in Amerika geweest ? Ja, bij het Witte Huis.
  Lekker op de koffie bij de president.
  Maar de verpaupering is daar verschrikkelijk.
  Na 25 jaar kapitalisme is het Westen failliet geraakt door de hebzuchtigheid van een paar rijken.
  Die menen overal recht op te hebben, omdat zij de baas zijn.
  De politiek is helemaal ingelijfd. Ze staan daar al klaar om hun bezit te verdedigen voor als de boel instort.
  De beveiliging van privé-bezit kost biljoenen. Op kosten van de belasting betaler.
  En hier is het al niet veel anders. Alleen dat privé-bezit is waardeloos. Dat snappen ze zelf niet.

  Niet wij hebben deze holocaust veroorzaakt in Azië. Dat hebben de rijken gedaan.
  En wij zijn ook het slachtoffer van hun hebzucht.
  Saoedi-Arabië zit er warmpjes bij met een enorm groot overschot op de begroting.
  Daar zitten de echte leiders in de wereld. Daar zitten de echte dictators.
  Olie is macht. We hebben allang niks meer te vetellen in Europa.
  We hebben geen inkomsten. Alleen Duitsland heeft het spelletje slim gespeeld.
  Frankrijk heeft ook niks gewonnen met de EU. Duitsland is als grote overwinnaar uit de eindstrijd gekomen.

 7. Mensen mensen mensen, ik snap niet hoe laf dit kleine kikkerlandje kan zijn, kijk ” de gelukzoekers” zijn er eenmaal maar kunnen we ook even nadenken dat het niet past? , de rijke mensen worden steeds rijker en de arme mensen worden steeds armer. Ik vind het zwaar triest van de Nederlandse volk zelf dat ze niet opkomen voor de rechten die wij in dit dicatuurlandje nu hebben , zelfs de mensen rechten zijn er in de ”wet” vervallen.
  Als we nou eens allemaal een dag vrij nemen , van ons luie reet af komen en gewoon in den haag met 1000e mensen gaan staken is er misschien nog wel een oplossing , maar niemand wilt die wilt lekker warm op de stoel zitten bij zijn kantoorbaan , of in de vrachtwagen zitten met de kachel aan of thuis zitten op zijn luie reet., als we nou een met zijn alle opkomen zodat wij een sterker Nederland krijgen zodat we vertrouwen kunnen hebben in het Nederlandse volk , want ik zie alleen maar lafaards die vanachter hun pc, smartfone , tablet zitten te lezen en lekker niks doen omdat hun toch wel weten dat ze t goed hebben , ik zal 1 ding zeggen onze karma hebben we al gehad. crisis , het verkeerd stemmen op mensen die ons hersenspoelen , neem je vrijheid zal ik zeggen en kom gewoon voor jezelf op en denk eens aan de oudere mensen van Nederland die dit landje hebben opgeknapt hoe slecht ze verzorgd worden , 3 dagen in poepluiers zitten , mijn Terminale oom die kanker heeft kan niet eens in een verzorging tehuis wanneer gaan we onze ogen nou eens open doen mensen wanneer? ik ben een jongen van 22 jaar heb al mijn diploma’s maar kom niet aan de Bak helaas, terwijl ik staat te springen om te gaan werken, dus moet maar in een uitkering zitten maar ben niet te lui om te protesteren want dat doe ik met alle liefde.

  • Je maakt een denkfout, die ik als jongere ook maakte. Is was geen wereldverbeteraar, maar een realistisch. Ik zag het niet zo somber in en ik wist nog niet waar ik tegen streed. Was ook niet naïef.
   Ik was lid van de PvdA. Maar niet lang. Ik snapte niks van politiek. Nu veracht ik het zelfs.
   Politici zijn verre van menselijk. Dat werd duidelijk toen Peper een keer zei dat hij het volk verachtte.
   Dat was nadat hij burgemeester was van mijn stad. Ook nu niet meer mijn stad.
   Ik heb nooit wat gemerkt van dat sociale gezicht van de partij.
   Heb het nog bij de SP gezocht, maar ook daar lopen dwazen rond.
   Die zien zelfs het basisinkomen niet zitten.
   Zolang we een konkurrentiesysteem hebben zal het nooit wat worden in deze wereld en blijft altijd alles bij het oude.

   Doordat ik al vroeg arbeidsongeschikt was, door omstandigheden, kreeg ik zat tijd om tot rust te komen en tot inkeer. Aan de bak kwam ik niet snel. Mede doordat ik was afgekeurd.
   Toch heb ik geprobeerd zonder diploma’s een stomme baan te bemachtigen.
   Want werk is nu eenmaal heilig in dit land. En niet alleen hier.
   Dat heeft me eindelijk de kop gekost doordat de bezuinigingen en reorganisaties die al vanaf de jaren 80 vdve in volle gang zijn.
   Alle lage lonen waren te duur. Dat is het gewoon.
   Toen ik in de jaren 90 vdve een vaste baan kreeg werd ik slachtoffer van de volgende reorganisatie bij het ziekenhuis. De laatste binnen gekomende zou er weer uit gaan.
   Dat hoefde niet, maar ik raakte overbelast en verloor mijn zelfbeheersing.
   Je verliest het van het onredelijke systeem.

   Jij ook. Want dat is de wereld waarin je nu leeft.
   De PvdA heeft het gewoon laten gebeuren met steun van de het CDA en de VVD.
   We zijn beroofd van ons laatste restje menselijkheid en fatsoen.

   Nu ben ik bijna 55. Ik ben ziek en traag en niet meer productief.
   De politiek heeft zich nu definitief tegen mij gekeerd. Ik ben te lui om te werken en ik hou graag mijn handen op. Dat is het beeld wat de politiek er nu in gepompt heeft.
   Vroeger had ik geen ervaring en geen diploma. En ik heb toch wat uitzendbureaus gezien voor mijn 20ste. Heel wat zwaar werk gedaan.
   Als vrijwilliger in een buurthuis als conciërge had ik het prima naar mijn zin.
   De banenpool maakte een einde aan alles.
   Het beroep raakte in de vergetelheid. En ik zag een hoop.
   Daar lusten de honden geen brood van.
   De grootste profiteurs zitten aan de top.

   Nu willen ze de gediplomeerden uit het buitenland halen en jij mag blijven zitten.
   Maar jij bent ook meteen lui en wil niet werken.
   We hebben vluchtelingen nodig anders kunnen we de vergrijzing niet meer betalen.
   Snap je het ? Zo werkt dat en niet anders.

   Ik ben een keer voor Valys wezen protesteren in Den Haag. Dat is gehandicapten vervoer.
   Je komt niet eens binnen. Ze willen je niet eens zien laat staan horen.
   Wij betekenen helemaal niks meer voor ze in Den Haag.
   Ze doen daar maar wat.
   Er is maar 1 ding waar ze bang voor zijn en dat is geweld.
   Maar ze gaan net zo ver tot we in oorlog met elkaar zijn.
   Ze zetten bevolkingsgroepen tegen elkaar op.
   Die vluchtelingenorganisaties zijn een goudmijntje.
   Maar naar de zwakken in dit land wordt niet meer omgekeken.
   Dat is hun eigen schuld !

 8. IS HET EEN ZEKERE “SELEKTIE” VAN DE FIT-TEST…..? ALLEEN DE ALLER-STERK-STEN BEHALEN HET DOEL …… ? …….

 9. ‘Vluchtelingen nachtmerrie voor uitgemolken Europese bevolking’..Ik vind het nogal een ‘gekleurde’ titel. Goed het kan de druppel zijn die de emmer deed overlopen maar het voelt toch als een titel uit de Telegraaf of zo (artikel zelf vind ik wel goed!). De vluchtelingen zijn voor mij niet de nachtmerrie maar het hypocriete systeem waarin wij leven en het beperkte bewustzijn van veel mensen is de nachtmerrie. Ja Wilders en de MSM maken van dit vluchtelingen probleem gretig gebruik maar waarom (alleen) naar hun luisteren? Waarom geen zelfreflectie en alleen maar met een vinger wijzen? Waarom reikt de empathie niet verder dan menig neus lang is? Waarom stemmen mensen wel voor oorlog (of in ieder geval niet tegen!) maar snappen ze niet dat dat chaos/vluchtelingen met zich meebrengt? Waarom kunnen mensen niet zien dat wij de problemen zelf hebben laten gebeuren. Waarom kunnen mensen niet 1+1 optellen?!? Ja onze zogenaamde leiders (puppets) onze politici besluiten alles maar waar zijn al de mensen om tegen deze besluiten te demonstreren….je ziet bijna niemand! Veel mensen kunnen dus boos zijn omdat ze uitgemolken zijn/worden maar dat is toch echt hun/onze eigen schuld.
  Dus als we het dan hebben over in de steek gelaten voelen dan denk ik dat we vooral in de steek gelaten worden door menigeen/ons belabberde bewustzijn. Hoe kan ik het vluchtelingen probleem bekijken zonder naar de ‘interventies’ van het Westen in het Midden-Oosten/Noord-Afrika te kijken? Iemand die zegt dat de vluchtelingen het probleem zijn en niet ziet dat het een reactie is, daar kan ik mij niet mee vereenzelvigen! En dus zijn we weer verdeeld….maar hoe stop je dat?
  We need a revolution of consciousness or we’ll be ruled……forever!

 10. Helemaal correct! Er is geen mens minder slechts omdat hij op een ander stukje aarde is geboren! Er moeten eens echte oplossingen komen. Voorlopig zie ik het niet gebeuren, helaas..

 11. Beste Rob,
  Is het niet zo dat wanneer de vernederlandse bevolking niet wil of kan, door een fundamenteel gebrek aan hersencellen wil inzien welk spel hier gespeeld wordt, zij dan de wrange vruchten dan maar moet slikken?
  Als het dan NOG niet doordringt welke agenda hier achter zit en door wie dit wordt bevorderd dan zijn de consequenties voor de bevolking harde lessen die ze verdienen het resultaat van collectieve schaapachtigheid.
  Ik vraag mij serieus af hoeveel van die schapen dadelijk gewoon weer gaan stemmen om dit systeem opnieuw te voeden.

 12. Rob, wat je hier beschrijft over de stiekeme afbraak van de sociale voorzieningen is volkomen juist. Ook over de verdeeldheid over het vluchtelingenprobleem klopt je beeld. Het is duidelijk en begrijpelijk dat jouw sociale hart doorslaat naar de ene kant, help deze mensen.
  Ikzelf heb net zo een sociaal hart, heb mijn hele leven geknokt voor een beter Nederland en heb geholpen met vluchtelingen opvangen, maar in dit geval kijk ik er toch anders tegen aan.

  Ik zal nog 1 x duidelijk stellen, oorlogsvluchtelingen moeten worden opgevangen. Het overgrote deel van deze mensen gaat trouwens weer terug als de situatie in hun land weer veilig is. Ze hebben daar immers hun roots, familie en kennissen.
  Met gelukzoekers ligt dat anders, die blijven. Op zich zou dat (buiten de overbevolking in Nederland) geen probleem zijn, want zo gaat het al de hele geschiedenis.

  Er speelt zich hier echter iets anders wat heel links maar niet wil inzien.De stroom ‘vluchtelingen’ wordt georganiseerd (hoofdletters!) om ons stelsel te vernietigen.
  De bevolking zou dus in opstand moeten komen om deze tactiek te ondermijnen. En let op, in opstand komen ze vroeg of laat toch, maar tegen de verkeerden, want dat is de opzet.

  Je moet het zo zien (in mijn opinie).
  Nederland bezit een enorme berg geld. Het is een schatrijk land.
  90% van het geld gaat naar- en is in het bezit van de rijken en slechts 10% is voor ons, de hardwerkende man en vrouw. En die raken dus nog meer geld kwijt door de ‘vluchtelingen’politiek.
  De strijd moet dus in eerste instantie gestreden worden tegen deze financiele wanverhouding.
  En DAT is nu de strijd die op dit moment binnen Labour, onder aanvoering van Jeremy Corbyn wordt uitgevochten.
  Mijn stelling is: wel echte vluchtelingen opvangen, maar geen gelukzoekers zolang hier afbraak van ons sociale stelsel hier voor misbruikt wordt.

  Komen we weer bij het punt, is die enorme massa nou oorlogsvluchteling of gelukzoeker.
  Dan haal ik toch weer een artikel aan van Arnold Karskens. En ja Rob, Arnold is door de wol geverfd, bekijkt alles ter plaatse en is niet te manipuleren.

  http://nieuws.tpo.nl/2015/08/10/calais-is-cynisch-dieptepunt-van-europese-vluchtelingenaanpak/

  Oordeel zelf.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.