Drie boeken die je kijk op de wereld voor altijd veranderen

Heel veel mensen voelen dat er iets niet klopt. De eindeloze reeks oorlogen, zich al maar herhalende financiële crises, zelfmoorden, dodelijke ziekten, hongersnoden en toenemende armoede die hand in hand gaan met voortschrijdende technologische kennis en bekwaamheid.

De wereld hoeft geen hel of kommervolle put van ellende te zijn. De kennis en middelen zijn aanwezig om voor iedereen een aangenaam leven te creëren. Waarom gebeurt dit dan niet? Waardoor blijft deze hemel op aarde uit?

Op mijn speurtocht naar antwoorden op deze vraag stuitte ik op twee boeken van Robin de Ruiter en een van Ad Broere in het Nederlands. Zij veranderden mijn kijk op de wereld en machtsverhoudingen volkomen en gaven een antwoord op mijn vraag.

Het belangrijkste antwoord dat ik vond was: dat mensen op een sadistische manier tegen elkaar worden opgehitst en uitgespeeld, verdeeld in religies, politieke stromingen, landen, volken. Al eeuwenlang door machtige families die door een satanische bloedlijn met elkaar verbonden zijn.

transitie1
bloedlijnen-20141-200x275
adbroeregr-200x312
De komst van de transitie
Robin de Ruiter
Bestel
De 13 satanische bloedlijnen
Robin de Ruiter
Bestel
Geld komt uit het niets
Ad Broere
Bestel

9 Comments

 1. “Het belangrijkste antwoord dat ik vond was: dat mensen op een sadistische manier tegen elkaar worden opgehitst en uitgespeeld, verdeeld in religies, politieke stromingen, landen, volken. Al eeuwenlang door machtige families die door een satanische bloedlijn met elkaar verbonden zijn.”

  Het vervolg hierop kan zijn wat onze eigen rol daarin is, hoe wij door een collectief, niet onderkend bijgeloof de macht van dit soort mensen zelf creeëren en in stand houden.

  Hiervoor zou ik het volgende boek willen aanbevelen:

  Het meest gevaarlijke bijgeloof Larken Rose

  http://www.boekenbestellen.nl/boek/het-meest-gevaarlijke-bijgeloof

  http://www.pumbo.nl/gratis-ebooks/het-meest-gevaarlijke-bijgeloof

 2. Ben bezig met “Gesprekken met God” ook een openbaring…………..van Neal Donald Walsch…….Aanrader maar niet om zomaar direct uit te lezen. Stemt na iedere bladzijde tot nieuw inzicht/ nadenken!

 3. Zo wordt het zeer waardevolle wat Michael Tellinger brengt lekker onderuit gehaald, erg jammer…. Er is een shoot the messenger gaande, verdeel en heers, op de persoon van Tellinger, daar zijn ze al even mee bezig…verdiep je erin en je zult zeer waarschijnlijk tot andere conclusies komen. Ik ken hele andere kanten van dit verhaal. Zie ter verdere algemene info ook hoofdstuk 28 van The Perception Deception over de alternatieve media….

 4. Deze boeken zijn inderdaad zeer goede aanraders. De volgende boeken waren/zijn voor mij ook zeer verhelderend:

  The Gods of Eden van William Bramley
  The Perception Deception van David Icke
  Ubuntu Contributionism, a blueprint for human prosperity van Michael Tellinger

 5. Worden wij wakker van Marcel Messing is ook een hele goede aanvulling……….

 6. Ik mis een belangrijk boek wat zeer relevant is. Crossing the Rubicon van wijlen Michael Ruppert.

  • Ik heb alleen Nederlandstalige boeken geselecteerd. Leuke tip trouwens voor een volgende selectie van Engelstalige boeken.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.