Vluchtelingen verwelkomd in Wenen – als mensen –

Wenen – Volgens de FB pagina Europe says OXI verzamelen zich gisteren in Wenen 30.000 Oostenrijkers tegen de slechte behandeling van vluchtelingen. Ook verwelkomen zij met water en voedsel honderden vluchtelingen die per trein uit Hongarije zijn aangekomen.

wenen4 “Roep het luid, zeg het duidelijk: Vluchtelingen zijn welkom hier!”

“Geen grenzen, geen naties! – Stop Deportaties!”

“Steen voor Steen, Muur voor Muur, Duw Vesting Europa omver”

wenen5wenen6 wenen2 wenen3

Angst houdt Europa in haar greep zoals gewoonlijk. Dagelijks krijgen Europeanen een lading televisiebeelden over zich heen die suggereren dat het Europese continent onder de voet dreigt gelopen te worden door talloze vluchtelingen. De main stream op zijn best in het bevorderen van angst en hysterie.

Rob Vellekoop, 1 september 2015

50 Comments

 1. Onderstaand artikel van de mij welbekende Arold Karskens is zeker de moeite waard.

  http://nieuws.tpo.nl/2015/09/03/niemand-is-naar-kos-gevlucht-omdat-zijn-of-haar-leven-gevaar-liep/

  Het is duidelijk dat er 3 soorten vluchtelingen zijn.

  1. De gewone bevolking die in opvangkampen zitten in de buurlanden
  2. De economische vluchtelingen die de overtocht kunnen betalen
  3. De uit Syrie en Irak geramde koppensnellers

  Van de eerste groep hebben wij geen ”last”
  De tweede groep wordt dankbaar misbruikt om ons toch al slechte sociale stelsel (alle aspekten daarvan) om zeep te brengen
  En van de derde groep kunnen we de komende Jaren nog veel verwachten. Ook dat voel ik aan mijn water.

  • Ik ben heel benieuwd waar Karskens deze informatie vandaan heeft. De conclusie van zijn artikel is namelijk dat uitsluitend economische vluchtelingen of misdadigers uit Syrie en Irak naar Europa komen. Dit is nu precies het nieuws dat de main stream media dagelijks uitbraakt.

   Trouwens als je leven geen gevaar loopt denk je dan werkelijk dat je de oversteek die voor velen dodelijk afloopt naar Europa waagt?

   Karskens schrijft trouwens voor The Post Online dat bij hetzelfde mediaconcern hoort als ANP, Telegraaf Media Groep, Geen Stijl en PowNed. Dan hoef ik verder niets meer te zeggen, denk ik.

   • Standaard aanname is dat men als vluchteling (door oorlog of wat dan ook) geen cent te makken had. Lijkt mij logisch om aan te nemen dat ook in het Midden Oosten arbeid verricht wordt met daarbij een salaris. Hoe het gesteld is met de inkomens / uitgaven kan ik niet over oordelen aangezien ik daar niet woon of geweest ben.

    1. De gewone bevolking die in opvangkampen zitten in de buurlanden

    Is er ook zoiets als ongewone bevolking??? Er zijn mensen die meer geluk hebben en verder kunnen vluchten zoals ook een aantal Nederlanders de oorlog wisten te ontvluchten door naar Canada en andere verre oorden te trekken pal voor de invasie in Nederland (WO2).

    2. De economische vluchtelingen die de overtocht kunnen betalen

    Niets anders als de manier hoe de USA ontstaan is. Economische gelukszoekers uit Europa die naar Amerika trokken. Tevens een aanname die niet bewezen is.

    3. De uit Syrie en Irak geramde koppensnellers

    Door wie zijn ze dan uit Syrie en Irak geramd aangezien dat volgens de propaganda juist momenteel koppensnellerstaten zijn (IS gebied)?

    Er zal vast en zeker ook gespuis meekomen alleen vermoed ik dat het minder zwart-wit is als de media en een bepaalde politicus ons wijs wenst te maken. Alles lijkt groter onder een loep, ook de gevolgen van gespuis. Het heeft trouwens wel een doel, tweestrijd zaaien en dat gaat aardig goed. Ik voorzie gezellige tijden in Europa en niet zozeer door het gespuis maar eerder door de kleine groep mensen die juist dat gespuis de ruimte geven en hier baat bij hebben. Die kleine groep daar vallen jij en ik niet onder, daar vallen de meesten niet onder aangezien die veilig verstopt zitten in hun te grote huis met een vracht beveiliging waar Fort Knox jaloers op is.

    • ”Is er ook zoiets als ongewone bevolking??? ”
     Nou nou Nico, effe nadenken graag. Op deze manier verdraai je mijn woorden. Als ik het over de gewone bevolking heb snap je toch wel dat ik het over de massa, de werkende klasse, heb.

     Je haalt hierboven appels en peren door elkaar door de oorlogsituatie te vergelijken met de verschillende emigraties die er zijn geweest, zoals naar Amerika.

     Amerika was het land met onbegrensde mogelijkheden. Een leeg land ook, want de indianen werden niet als mensen gezien. Totaal niet te vergelijken dus.

     Even iets over mezelf. Ik ben in 1946 geboren. Mijn ouders, waren werkende mensen die echt geen duizenden guldens konden sparen om naar een veilig land te kunnen vluchten. En zo was het met het overgrote deel van de ‘gewone’ bevolking. Mijn vader is door de moffen opgepakt en tewerkgesteld in Duitsland. Hij heeft daar midden in het bombardement van Kassel gezeten, wat hem zijn hele leven een trauma heft bezorgd.
     In de hongerwinter gingen mijn broers met een karretje de polder in om eten te verzamelen.

     Kijk Nico, dat is de vergelijking met Syrie en Irak nu. Verklaar jij mij dan eens waarom het aantal vluchtelingen dit jaar 400% hoger is dan een jaar geleden. En hoeveel jaar is dat na het begin van die oorlog? En wie waren er ook alweer pal voor de oorlog naar Canada kunnen vluchten? O ja de koninklijke familie.

     Als kind dat geboren is direct na de oorlog krijg je veel indringende ervaringen. Als kind voel je zeer goed de verhalen aan over de ellende en armoede, maar ook over het verzet (waar later iedere nederlander in gezeten zou hebben). Als je wat ouder wordt, vallen al die verhalen op zijn plaats.

     Als kind/jonge knap heb ik de emigratie meegemaakt van de nederlanders, vrienden en kennissen, die naar Australie of Canada emigreerden om een beter leven op te bouwen.
     Die emigratie was trouwens op aandrang van de regeringen van deze landen.

     Als je deze sitiuaties met elkaar gaat vergelijken moet je toch echt meer over de geschiedenis en sociale geschiedenis leren.

     ”Door wie zijn ze dan uit Syrie en Irak geramd aangezien dat volgens de propaganda juist momenteel koppensnellerstaten zijn (IS gebied)?”
     Ja, als je niet een op de hoogte bent van de huidige situatie, waar praten we dan over.

     • Laten we meteen met de deur in huis vallen. Zoals je zelf al aangaf, kritische lezer….dat ben ik zeker en deze opmerking “Als ik het over de gewone bevolking heb snap je toch wel dat ik het over de massa, de werkende klasse, heb.” is vergelijkbaar met die van de een of andere droplul uit Den Haag die het had over labbekakkers. Werklozen, arbeidsongeschikten en andere mensen die om welke reden dan ook niet deelnemen aan de ‘standaard’ arbeidsmarkt voldoen dus waarschijnlijk niet aan de definitie ‘normaal’. (Zo houden we de dialoog op scherp).

      Nu even een stukje geschiedenis over de kolonisatie van Amerika.
      http://www.let.rug.nl/usa/outlines/history-1954-dutch/het-koloniale-tijdperk.php
      Even een stukje eruit gehaald: “De overweging welke bij het besluit van de Meeste emigranten, hun vaderland te verlaten, de doorslag had gegeven, was de hoop op betere bestaansmogelijkheden, doch daarnaast speelden vaak andere factoren een rol, zoals b.v. een sterk verlangen naar vrijheid van godsdienst, de wens aan politieke onderdrukking te ontkomen of de lust tot avontuur. In de jaren tussen 1620 en 1635 waren de economische omstandigheden in Engeland zeer ongunstig waardoor de werkloosheid steeds verder om zich been greep.”
      Dus de vergelijking loopt niet echt scheef.

      En wie waren er ook alweer pal voor de oorlog naar Canada kunnen vluchten? O ja de koninklijke familie.

      De koninklijke familie heeft toen per direct afstand gedaan van de troon volgens de toen geldende Grondwet maar dat is een ander verhaal. Tevens vertrokken de mensen die om welke reden dan ook de financiele middelen hadden om als bekendste voorbeeld maar even meneer Einstein aan te halen.

      De huidige situatie kort en bondig. Invasiemacht (de zogenaamde coalitie) maakt een typhuszooi in verre vreemde oorden (Midden Oosten). Veel inwoners in het Midden Oosten worden ’terecht’ boos en voeren terreurdaden uit (in WO2 waren het de Fransen die daar zeer bedreven in waren en die heten nu verzetsstrijders). De mensen die om welke reden dan ook niet meedoen aan deze terreurdaden nemen logischerwijs de benen en tja….aangezien Turkije heeft besloten om ook het een en ander te gaan smijten op Syrie krijg je opeens een verhoogde toestroom van vluchtelingen (de 400% verhoging).

      Zolang er in die omgeving energie en bouwmateriaal van allerlei westerse basisbehoeftes is te vinden zal het daar een wespennest blijven (olie dus). Geen olie en het is einde oefening westerse samenleving. Hierbij is de Oekraine van belang aangezien het een tactisch gelegen locatie is in EurAzie met potentieel de mogelijkheid om schaliegas te winnen. (Michael Ruppert voorspelde al in 2003 trammelant in de Oekraine).

      We zijn er nog lang niet en ik vermoed dat we het over 1 ding eens zijn, dit gaat escaleren en op een manier die dus ook voor de Europeanen (westerlingen) zeer vervelend zal uitpakken.

      Aanrader: Crossing the Rubicon.

     • Nico, het grappige is dat je in het eerste gedeelte mijn stelling gewoon bevestigd, terwijl je denkt dat je die aan het bestrijden bent. Je hebt dat blijkbaar zelf niet eens door.

      In het gedeelte over de bombardementen van Turkije snap je er weer echt niks van. Turkije bombardeerd hoofdzakelijk de Koerden. En die vechten terug hoor. Syrie en nu ook zelfs de VS (omdat ze weten dat het een verloren oorlog voor ze is), bombarderen de IS, ISIS enz. De inwoners van de steden welke de koppensnellers in handen hebben zitten daar gevangen en kunnen geen kant op.
      In de vrije en weer bevrijde gebieden wordt het normale leven weer langzaam opgepakt, dus daar komen de vluchtelingen niet vandaan. De vluchtelingenstroom zou dus minder geworden zijn ware het niet dat er duizenden koppensnellers de benen nemen omdat het te gevaatlijk voor ze is. Kijk nog maar eens op alle fotos en zie in welke leeftijdgroep ze zitten. Jammer dat ik geen fofos mee kan sturen. Ik heb nog een mooie foto van die ‘vluchtelingen’ bij die trein in Hongarije. Het lijken wel een stel voetbalsupporters.

      En Oekraine heeft er nu niets mee te maken.

      En na een opmerking als:
      “Als ik het over de gewone bevolking heb snap je toch wel dat ik het over de massa, de werkende klasse, heb.” is vergelijkbaar met die van de een of andere droplul uit Den Haag die het had over labbekakkers. Werklozen, arbeidsongeschikten en andere mensen die om welke reden dan ook niet deelnemen aan de ‘standaard’ arbeidsmarkt”
      heb ik weinig zin om nog verder met jou te discussieren. Eerder suggereerde je ook al een vergelijking met sommige aanhangers van Wilders. Het is mooi gweest Nico.
      Gegroet .

   • Dan lees je en heb je het echt verkeerd Rob. Arnold zegt juist dat de echte vluchtelingen, de gewone mensen als jij en ik, het geld en de mogelijkheid niet hebben om naar Europa te vluchten. Die zitten vast in kampen in de omringende landen.
    Trouwens, hij haalt, zoals je kunt lezen, de informatie ter plaatse.
    Ik wil je nogmaals op de website van Willy van Damme wijzen, die de situatie in Syrie persoonlijk gaat bekijken. https://willyvandamme.wordpress.com/
    En Arnold die de mening van deze MSN verkondigd? Sorry hoor, maar ik heb ooit Arnold aan zijn eerste filmcamera geholpen. Ik ken hem al jaren (alhoewel we elkaar de laatste Jaren niet meer ontmoet hebben,) Hij is niet te manipuleren.
    Bovendien ben ik het absoluut niet met je eens met je stelling: ”uitsluitend economische vluchtelingen of misdadigers uit Syrie en Irak naar Europa komen. Dit is nu precies het nieuws dat de main stream media dagelijks uitbraakt.”
    De MSN probeert juist deze al dan niet vluchtelingen, als zielig te bestempelen om ons de instroom als mensvriendelijk te laten accepteren om zo ons sociale stelsel te kunnen ondermijnen. Waar in de MSN lees je dat 90% van hen in de dienstplichtige leeftijd is enz.?
    Ik lees geen nederlandse kranten meer, maar het zou mij hogelijk verbazen als dat er in staat.

 2. Iets vertelt mij dat ook DLM uiteindelijk ontdekt is door een bekend fenomeen op het internet.

   • Hier ben ik ook zeer nieuwsgierig naar. Ik heb wel een vermoeden, maar hoop dat ik er naast zit

     • Wat ik van Nico lees is dat hij een kritische lezer is met een uitgeproken eigen mening. En dat is juist goed. Op zo’n manier kunnen we de discussie aan gaan.
      Ik hoop echter niet dat Nico met ‘Iets vertelt mij dat ook DLM uiteindelijk ontdekt is door een bekend fenomeen op het internet.’ bedoeld dat mensen zoals ik die kritisch kijken naar metname DIT vluchtelingenprobleem, in opdracht van jeweetwel op deze site schrijven.
      Laten we de discussie a.u.b. zuiver houden.
      Ik vind dit een zeer interresant onderwerp, omdat er voor ons nederlanders en andere europeanen veel van af hangt. Ik hoop dan ook dat deze discussie hier nog lang doorgaat

      Ik wens hier gelijk van de gelegenheid gebruik te maken dat ik juist van de twee ‘hulp aan vluchtelingen’ artikelen vind dat Rob het hart op de juiste plaats heeft zitten (wat ook geld voor de mensen in Wenen en Munchen). Wat mijn oprechte en ik hoop opbouwende en bewustmakende kritiek hierop is, is nu wel duidelijk denk ik.

     • Laten we de discussie a.u.b. zuiver houden.

      Dus geen hearsay, geen MSM maar logisch oorzaak – gevolg en ja het gevolg dat er een lading mensen beroep gaat doen op Europa zal zeker ons allemaal op een negatieve manier treffen.

      mensen zoals ik die kritisch kijken naar metname DIT vluchtelingenprobleem, in opdracht van jeweetwel op deze site schrijven.

      Mag aannemen van niet, is ook geen internetfenomeen maar een demagoog met potentieel gevaarlijke invloeden. Niet de drol zelf is gevaarlijk maar ik heb links en rechts aanhangers van die sekte gezien waarvan ik het vermoeden heb dat een mooi zwart pakje met een doodshoofdje op de pet hun niet zou misstaan. Perfecte potentiele kampleiders. Momenteel schat ik je niet in als een aanhanger van die sekte.

      Ook ik ben een mens en kan foute inschattingen maken en ik hoop dat ik met mijn vermoeden ook ernaast zit aangezien het slecht is voor een discussie. De tijd zal het leren.

 3. Toeval bestaat niet zegt men wel eens.
  Mijn zoon woont in budapest en stuurde mij een mail n.a.v onderstaand bericht.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3219069/The-broken-Hungarian-official-says-3-000-migrants-entering-country-DAY-closure-Budapest-station-prompts-angry-clashes-police.html

  Dit is wat hij schreef:

  5:18 PM (2 hours ago)
  ik woon om de hoek waar dit gebeurt. Heb er een paar keer rondgelopen en de boel gadegeslagen. wat van die gasten gesproken. en ik kan je vertellen: dit zijn geen vluchtelingen.

  dit is een leger. een invasie. een islamitische kruistocht. het zijn géén zielige mensen die vluchten. ze gedragen zich net zoals die asociale marokkanen in Nederland en overal. je weet wel, hoe ze uit hun ogen kijken, hoe ze tegen je aan lopen. he ze met z’n allen om je heen komen staan en zich opdringen.

  ik ben geen racist oid. ik ben geen fascist. ik zie wel wat er gebeurt.

  dit is echt níét goed.

  IK: ​
  Helemaal mee eens. Links laat zich voor het rechtse karretje spannen.
  In Syrie slaan de jihadisten met duizenden op de vlucht, Nu worden ze door rechts, die de oorlog georganiseerd heeft binnengehaald en tot zielige mensen verklaard. en links trapt er uiteraard weer in
  Tienduizenden van dat tuig zijn in enkele steden omsingeld. Zelfs de Yankees geloven er niet meer in en beginnen ze te bombarderen om maar van zoveel mogelijk af te zijn. volgens mij komen ze de vs ook niet in. Kijk eens naar de fotos. 95% dienstplichtige leeftijd.

  Mijn zoon weer:
  ja precies. dat viel mij ook op. en nogmaals, het zijn geen aardige mensen. niet omdat ze nu even kut zitten, maar je voelt het. je ziet het aan hoe ze uit hun ogen kijken. tuurlijk, niet allemaal, maar heel veel wel. maar misschien heb ik totaal geen mensenkennis en zijn het wel allemaal welwillende arme slachtoffers. maar als dat ook echt zo is dan mag je me in een gekkenhuis opsluiten ook.

  Een ooggetuigenverslag dus. Ik moet er zelf even bij vermelden dat mijn zoon lange tijd in Amsterdam West heeft gewoond, midden in het probleemgebied. Overigens hebben jongeren een iets ander taalgebruik dan ik.
  Laat de discussie maar losbarsten.

  • Volgens westerse wetgeving noemt men dit van-horen-zeggen (hear-say) en zijn zulke verklaringen niet toepasbaar. Laten we ervan uitgaan dat wat je te horen gekregen hebt waar is (in mijn ogen al net zo toevallig als 2 Amerikaanse militairen in de juiste coupe in de Thalys). Ga nu even logisch denken hoe mensen zich gaan gedragen als ze bijeen worden gedreven als een stuk vee. Heyseldrama, konninginnendag Amsterdam 2002 als ik het goed herinner en Hillsborough zijn zo even een paar voorbeelden waarbij de voetbaldrama’s zelfs dodelijke gevolgen had voor een aantal mensen. In ieder mens (zelfs jij en ik) schuilt een beest die bij de juiste trigger losgelaten wordt. Beestachtig gedrag keur ik niet goed maar dan kom ik weer terug met een natuurkundige wet die bekend staat als aan ieder gevolg is een oorzaak vooraf gegaan. Die oorzaak speelt al sinds het westen zijn grote gaffel in het Midden Oosten steekt, daarnaast is er een land daar druk bezig landje-pik te spelen (Israel) met alle gevolgen die erbij komen en je hebt in no-time een haatgevoel gecreeerd wat bijna niet meer te stoppen is.
   Nederlanders zijn goed in wijzen, ik heb jaren geleden de opmerking gehoord dat als men met 1 vinger naar een ander wijst de overige vingers je eigen kant op wijzen en die uitdrukking klopt als een bus.

   • Nico, eerlijk gezegd snap ik niet veel van je verhaal. Ik vind het een beetje wartaal. Wat heeft in hemelsnaam het Heyseldrama te maken met deze situates. Als je wilt beweren dat een massa in de verdrukking altijd tot geweld over gaat hoef je alleen maar naar de situaties in de concentratiekampen te kijken.
    Wat de situatie in het Midden oosten betreft, ja, DIT is het gevolg, maar daar gaat het hier nu niet om. Het gaat nu om de vraag: zijn dit nou echte vluchtelingen voor de oorlog of niet.

    Om te vluchten naar het westen moet je (ongerekend) 2000 euro neertellen, en dan wordt je nog met een gammel bootje ergens op het bijv. italiaanse of griekse strand afgezet. Ga nu even logisch denken (zoals je mij verwijt). Dat hebben die mensen daar niet. Daarom zitten er ook honderdduizenden vluchtelingen in kampen in Syrie en omringende landen. Wie kunnen er dan wel naar het westen vluchten? Mensen met geld, maar die waren het geweld al lang geleden ontvlucht. En mensen waarvoor de vlucht geregeld wordt. Slechts een klein deel weet op eigen houtje en met veel ontberingen het westen te bereiken. En ja, zonder enige twijfel, deze vluchtelingen moeten worden opgevangen.

    Maar we hebben het nu over die plotselinge enorme toemame van vluchtelingen. Kijk op alle fotos. 90 tot 95% is man en in de dienstplichtige leeftijd. Lees eens terug, bijvoorbeeld op de geweldige website van Willy van Damme, hoeveel de jihadisten betaald krijgen. Nu ze massaal uit Syrie (en inmiddels ook Irak) het land worden uitgeramd, zijn zij degenen die geen probleem hebben om naar het westen te vluchten. Goed doorvoed en goed in de kleren zoals je kunt zien op de fotos.
    Rechts organiseert de hele boel en links trapt er zoals gewoonlijk weer in.
    Ik stel dit speciaal zo zwart-wit omdat wij, linkse en sociale mensen, door in de rechtse val te trappen zo meewerken aan onze eigen sociale ondergang. De NWO lacht zich rot.

    Goede vluchtelingenkampen oprichten in de regio en dan een zeer scherpe controle op de vluchtelingen die hier komen.
    Vrouwen en kinderen eerst opvangen. Wedden dat als er een werkverpliching voor de mannen verbonden wordt aan de asielaanvraag, dat 50% (en ik denk dat dit zeer laag geschat is) zijn heil ergens anders zoekt.

    Onderstaande kreeg ik gemaild. De spijker op zijn kop

    Stel je voor. Je bent een jihadstrijder in het midden-oosten. 2 jaar lang ben je onderdeel van een uiterst agressieve jihad groep die angst en tereur zaait. Die mensen onhoofdt, levend verbrandt. Die christenmannen afslacht en de vrouwen verkracht en meeneemt om verder te verkopen als (sex)slaaf. Journalisten? Kop eraf! Iets anders denkende moslim? Kop eraf! Vredelievend? Kop eraf! Historish standbeeld? Kop eraf!

    Maar er is tegenstand. Van alle kanten uit de wereld komen er legers jou jihadgroepje aanvallen. Op alle fronten krijg je klop en opeens wordt het je allemaal toch te link. Wat nu? Weg hier! Voor je gevangen wordt genomen of, erger nog, sterft tijdens de gevechten. Dat is niet de bedoeling!

    Hup, naar het westen. Zeg dat je vluchteling bent voor de oorlog. Denk je nou echt dat ze denken dat jij eigenlijk zelf die oorlog bent begonnen en dat je nu als een bange, laffe wezel bij Merkel en cohorten nu komt onderduiken? Tuurlijk niet! Want iemand die voor oorlog vlucht is zielig. Punt.

  • Gerrit, ik heb tientallen ooggetuigenverklaringen uit Hongarije, van mensen die daar al hun hele leven al wonen, ik ken diversen persoonlijk. Een ervan zegt, dat je station Keleti met zijn gloednieuwe metrostation niet meer terug kent. Schrijf je zoon maar, dat ie niet moet twijfelen aan zijn eigen mensenkennis want die is beslist uitstekend. Hij ziet het goed. En jij ziet het ook goed. Groet.

 4. Van wie is deze spreuk? “Roep het luid, zeg het duidelijk: Vluchtelingen zijn welkom hier!”

  “Geen grenzen, geen naties! – Stop Deportaties!”

  “Steen voor Steen, Muur voor Muur, Duw Vesting Europa omver”

  Dat is hetzelfde dan de ‘kunstenaren’ van het Berlijnse ‘die Toten kommen’…

  Deel je bed, geef je eten, geef je geld en wat dan ook maar ga niet te ver in je ‘duw de vesting europa omver’…of heb je geen kinderen??
  Deportaties???? gat ver. hoe verzin je het??

  Ben benieuwd hoe vrij dit forum hier is en tolerant….kijken of ik door de ‘controle’ kom. 🙂

   • Mijn respect voor je, Rob!
    Helaas is harde confrontatie met de werkelijkheid nodig om zielen wakker te schudden.
    Maar er is iets wat allen die nu leven en een wakkere ziel hebben, kunnen doen. Het volgende:
    De matrix is gevuld met haat en nijd en agressie, puur om een nieuw machtsbewind opgezet te krijgen. Het brein hierachter is niet menselijk. Dit brein vult de matrix met behulp van technologie met negatieve gedachten: hoofdzakelijk moord en uitroeiing.
    Welnu, wat elke ziel kan doen, is accepteren wat nu is, tot rust komen en de matrix vullen met positieve, mensenlievende, natuurlievende en aarde-lievende gedachten gedachten, gedachten en beelden die de wilden tot makke lammetjes maakt. Als er een tijd is om dat te doen, dan is dat NU. Iedereen voor zich, wanneer en waar het hem of haar uitkomt. Zo vakk en intensief als ook maar mogelijk is. Er is geen grotere kracht dan zielskracht. En er zijn machten om ons heen, die dit van de zielen verwachten en ze helpen dan mee! Ik roep hiertoe op!

  • Ben jij daar bang voor of wil je ons angst aanjagen? Wat is je punt, wat wil je ons vertellen?

   • Ik wilde ‘jullie’ niets vertellen, alleen corrigeren. De Oostenrijker hebben ze helemaal niet meer in hun land…dus. Over anderen oordelen, en als ik zeg wil Nederland ze opnemen, dan wil ik ‘jullie’ bang maken…..pfff
    Volgens mij weet je de helft maar van wat er werkelijk speelt.
    En ik ben geen racist, of neo-nazi of wat dan ook. Political correctness maakt meer kapot dan je lief is. Alle goeds.

    • De Oostenrijker hebben ze helemaal niet meer in hun land

     Tussen volk en uitvoerend beleid zit ook in Oostenrijk een wereld van verschil. Het volk zegt A, de eikels die het beleid uitstippelen doen Z.

    • Dat waren geen veronderstellingen, maar welgemeende vragen. Het was zeker niet bedoeld als aanval maar als opening naar een dialoog. Het feit dat ik dit naar voren breng is omdat ik vind dat het menselijke aspect ondergesneeuwd raakt. Blijkbaar roept dit heel veel emoties bij mensen op. Als je hierover je mening geeft krijg je van mij geen label. Ik verfoei al die labels, die pogingen om mensen in hokjes te zetten. Je geeft je mening en daarvoor heb ik respect.

     • Bedankt Rob. Ik woon al in een straat met mensen uit Litauen, Hongarije, Turkijke, Syrië, Servië, Somalië, Molukkers en Nederlanders en een Duitser 🙂 Ik voel me al multi-culti, maar ik heb ook respect voor mensen die dat anders zien.
      En ik voel me wel een European en ik ben trots op de diversiteit van dit continent. Hadden we maar geen politici en machtige poppenspelers, dan was de wereld een betere plek.

 5. Rob, je haalt hier een heikel onderwerp aan. Het punt is dat in de argumenten van beide partijen veel waarheid zit. Worden de vluchtelingen te weinig gezien als mensen? Ja. Gaan onze voorzieningen achteruit vanwege de vluchtelingen? Ja.
  Het punt is dat alles vooraf geregiseerd is. Tweespalt zaaien, de verkeerden de schuld geven en gelijk onze voorzieningen de nek omdraaien. Komt die stroom vluchtelingen even mooi uit of niet.
  Maar is het ook niet zo dat (zeer) veel van de vluchtelingen economische vluchtelingen zijn? Dit zou eens goed uitgezoht moeten worden. Ik zie dat de meesten die Europa binnen komen rond de dienstplichtige leeftijd zijn. Ook komt 50% ( heb ik gelezen) uit Syrie. Kunnen dat geen jihadisten zijn die in Syrie hebben gevochten? Opvangen in de regio is er geopperd, is dat een oplossing?
  Ik wil een idee opperen en ik verwacht dat ik nu de wind van voren krijg. Vrouwen en kindren opvangen, mannen in en rond de dienstplichtige leeftijd alleen toelaten als ze hier direct aan het werk gaan en hun Eigen kost verdienen zodat niet meer gezegd kan worden dat ze onze uitkeringen inpikken.. Onmenselijk? mogelijk, maar ik zou wel eens willen zien of dan de stroom sterk verminderd.

  • Deze opmerking is niet van toepassing :”mannen in en rond de dienstplichtige leeftijd alleen toelaten als ze hier direct aan het werk gaan en hun Eigen kost verdienen zodat niet meer gezegd kan worden dat ze onze uitkeringen inpikken.”
   Het probleem is dat er meer werknemers als arbeidsplaatsen zijn (notabene van een site die ik als zeer discutabel beschouw).
   http://www.cbs.nl/nl-NL/menu/themas/arbeid-sociale-zekerheid/publicaties/arbeidsmarkt-vogelvlucht/default.htm
   Hoe gaan we dat oplossen? Zeker met meer automatisering in opkomst komen er alleen maar meer werknemers als arbeidsplaatsen.
   http://www.promatt.nl/nieuws/elsinghorst-opent-volautomatisch-distributiecentrum
   http://www.ah.nl/over-ah/pers/persberichten/bericht?id=1220968
   Het is ook puur winstbelang van een paar eikels met stropdas om mensen een werkplicht op te leggen tot hun 67e terwijl er waarschijnlijk niet eens genoeg werk zal zijn tot de 40 jarige leeftijd om daarna het stokje over te dragen aan de volgende generatie.

   “Maar is het ook niet zo dat (zeer) veel van de vluchtelingen economische vluchtelingen zijn?”

   Hele interessante opmerking, zeker omdat de hele VS bestaat dankzij economische vluchtelingen uit Europa die hun geluk overzee zochten. Bij zo een opmerking moet men ook altijd kritisch afvragen of je hetzelfde zou doen.

   “Opvangen in de regio is er geopperd, is dat een oplossing?”

   Een of andere droplul uit de kamer die denkt zich te mogen mengen in het beleid wat in een ander land gevoerd wordt. Been there, done that en overal waar westerse inmenging is laten deze een teringzooi achter.

   Het scheelt in ieder geval een slok op een borrel dat je doorhebt dat er een of andere partij is die er belang bij heeft dat er verdeeldheid onder volkeren gezaaid wordt, als dat besef onder 50% van de Nederlanders aanwezig is hebben we in 2017 ongeldige verkiezingen vanwege een te lage opkomst.

   • Onder een van de vele foto’s vanuit Boedapest zag ik een man met een t-shirt met ‘Brooklyn’.
    Brooklyn in New York (nieuw Amsterdam) werd deels bevolkt met mensen uit Breukelen bij Utrecht.
    Dit is verbasterd naar Brooklyn. Destijds waren het Europeanen die naar de VS trokken.
    Waarom neemt de VS die mensen niet op?
    Het zijn toch deze ‘fijne mensen’ die overal een brandhaard van ellende veroorzaken bijv. Syrie, Lybie, Afrika, Afghanistan, Irak en ga maar door.
    Dan gaan ze ook nog de humanitaire crisis versterken door die mensen naar Europa te lokken.
    Wie nu nog niet ziet welk goor spelletje gespeeld wordt en maar af blijft geven op die mensen die echt niet op vakantie zijn, is dom of blind of beide!
    Dit gedoe kan ontaarden in een heel groot probleem. En let op! De MSM gaan dit tot op het bot misbruiken om de volgende reeks regeltjes te presenteren. Probleem-reactie-oplossing.
    Allerlei pro EU ratten krijgen volop het woord om de brand flink aan te steken.
    Het wordt tijd actie te ondernemen i.p.v. erover te blijven lullen.
    Boycot de VS!

  • Precies dit wilde ik nog graag even aankaarten. Kijk eens goed naar die vluchtelingenstromen. Je ziet er niet zo veel ‘arme’ en ‘gehavende ‘ vluchtelingen tussen. Veel jong manvolk, goed gekleed, goed voorzien van geld en ze gedragen zich buitengewoon agressief. Als die geld hebben waarom kopen die dan niet in de winkels onderweg, waarom vernietigen ze dorpen, steden, akkers en boomgaarden op hun weg??? Waarom dringen ze bij mensen in huis binnen en plunderen ze die huizen? Zijn dat nou die arme stakkers, die onze hulp nodig hebben? Mij dunkt dat de stroom echte gedupeerden niet groot is, immers die heeft gewoon geen kracht om zo’n lange tocht te maken en dat het merendeel gehersenspoelde fanatieke Jihadisten zijn. En die komen naar Europa om hun gram te halen. Het is georganiseerd en ze zullen spoedig wapens in handen hebben. Weet men wat ze in Syrië gedaan hebben?: Er waren veel christenen, die werden de laatste tijd gedwongen om zich te bekeren tot moslim, deden ze dat niet dan werden ze afgeslacht, van zuigeling tot bejaarde, zonder uitzonderingen. Die creaturen komen nu hierheen met de stroom mee. Het zijn er heel veel en het zijn in wezen levende moordmachines. Lees me goed: ik heb het over die gehersenspoelde moslims en dus niet over moslims in het algemeen, met wie ik geen enkel probleem heb. Ze komen van Pakistan tot Syrië, uit Libië en Marokko en verder uit het zuiden in Afrika. Eerst hebben onze lieverdjes: de NATO en de USA, hun landen met de grond gelijk gemaakt, om vervolgens deze mensen met behulp van technologie te hersenpoelen.
   Echte vluchtelingen vluchten meestal niet verder dan het buurland. Kijk naar de vluchtelingen die in Turkije en Libanon verblijven en daar ook niet weg gaan en wachten tot ze ooit nog terug kunnen naar hun land. Die mensen reizen niet duizenden kilometers.
   Kortom, weinig vluchtelingen en veel migranten, waaronder heel erg veel huursoldaten.
   Ik overdrijf niet!

   • Sjaak meldde: “Waarom dringen ze bij mensen in huis binnen en plunderen ze die huizen? Zijn dat nou die arme stakkers, die onze hulp nodig hebben? Mij dunkt dat de stroom echte gedupeerden niet groot is, immers die heeft gewoon geen kracht om zo’n lange tocht te maken en dat het merendeel gehersenspoelde fanatieke Jihadisten zijn. En die komen naar Europa om hun gram te halen. Het is georganiseerd en ze zullen spoedig wapens in handen hebben. Weet men wat ze in Syrië gedaan hebben?: Er waren veel christenen, die werden de laatste tijd gedwongen om zich te bekeren tot moslim, deden ze dat niet dan werden ze afgeslacht, van zuigeling tot bejaarde, zonder uitzonderingen. Die creaturen komen nu hierheen met de stroom mee. Het zijn er heel veel en het zijn in wezen levende moordmachines. Lees me goed: ik heb het over die gehersenspoelde moslims en dus niet over moslims in het algemeen, met wie ik geen enkel probleem heb. Ze komen van Pakistan tot Syrië, uit Libië en Marokko en verder uit het zuiden in Afrika”.

    Ken er nog eentje met soortgelijke uitspraken, die blonde demagoog uit Den Haag. Je gelooft vast en zeker ook het sprookje dat een paar schaapsherders een aantal vliegtuigen wisten te kapen met stanleymesjes om ze vervolgens, zonder enige ervaring met besturen van deze vliegtuigen, in 2 torens en het pentagon te rammen. Er zijn nog niet genoeg Reichstagjes uitgevoerd (in scene gezette terreuraanval om communisten in diskrediet te brengen) en er zullen vast en zeker nog meerdere ‘aanslagen’ komen. Deze aanslagen hebben als opdrachtgever niet haatzaaiende imams maar westerlingen met een stropdas die er heel veel profijt van hebben. De enigen die er last van hebben zijn: A: het klootjesvolk zoals jij en ik en B: de moslims die compleet uitgekotst worden zoals in WO2 de Joden de zondebok waren en later de communisten, zigeuners en homo’s.
    https://www.youtube.com/watch?v=_uU6U7H7Aws
    https://www.youtube.com/watch?v=fy9JCDchk34
    http://abcnews.go.com/US/story?id=92662&page=1
    http://www.historyplace.com/worldwar2/riseofhitler/burns.htm

    Nederland wordt steeds slimmer….rofl. Dan wel slimmer zoals men het af en toe sarcastisch uitspreekt (Nederland maakt het steeds spannender / bonter).
    Jaknikkers, verraders en slappe ruggegraatloze mensen….dat worden Nederlanders.

 6. Rob, ik denk dat er meerdere factoren meespelen, waarom men in Nederland nogal eh… gemengde gevoelens heeft ten aanzien van de vluchtelingen die hierheen komen: ten eerste is er een crisis, en zijn vele Nederlanders hun baan kwijt, en worden ze nu voor “Labbekakkers” uitgemaakt.

  Ten tweede wordt Nederlanders vertelt dat werken móet! En dat er geen geld meer is voor AOW met 65 jaar.

  Ten derde hebben woningstichtingen bewust voor schaarste aan woningen gezorgd, door goedkope huurwoningen te slopen, of te verkopen, en er dure huurwoningen voor in de plaats gebouwd, maar wel minder dan er eerst waren. Zodat Nederlanders jarenlang op de wachtlijst staan.

  Ten vierde: Nederlanders die op de wachtlijst staan, zien (of horen van anderen) dat asielzoekers met een verblijfsvergunning wèl binnen een jaar een woning kunnen krijgen. En dat geeft dus scheve gezichten bij de Nederlander.

  Ten vijfde: Wat de zich achtergesteld voelende Nederlander vergeet, is dat al die asielzoekers daar zelf ook niets aan kunnen doen…

  Ten zesde: de zich achtergesteld voelende Nederlander beseft ook onvoldoende wat het betekent om echt alles van waarde achter je moeten te laten en een onzekere toekomst als vreemdeling in een vreemd land tegemoet te gaan…

  Los daarvan (of juist niet, eigenlijk…): Het siert de Oostenrijkers dat zij zo sportief reageren, en niet meteen “help, het gaat ons wat kosten” denken.

   • Divida et impera en deze politiek gaat vrolijk verder.
    Bron: Teletext NOS (staatspropaganda)

    NOS Teletekst 104
    
    Blok wil af van wachtlijst woningen

    
     Minister Blok zoekt naar “creatieve
    oplossingen” voor de wachtlijsten voor
    sociale huurwoningen.Een meerderheid
    van de Tweede Kamer vindt dat de
    toewijzing van woningen aan mensen met
    een vluchtelingenstatus niet ten koste
    mag gaan van andere woningzoekers.

    Een Kamermeerderheid wil een
    onorthodoxe aanpak.Blok zegde die toe.
    Hij bekijkt nu het wonen in lege
    kantoorpanden of containerwoningen.

    Ook onderzoekt hij of het makkelijker
    moet worden voor particulieren om
    vluchtelingen op te vangen en of er
    bijvoorbeeld meer vluchtelingen in een
    huis kunnen wonen.

    Eerst een paar jaar geleden strafbaar stellen van illegalen in huis nemen, nu opeens de ruimte geven (Ook onderzoekt hij of het makkelijker moet worden voor particulieren om
    vluchtelingen op te vangen en of er bijvoorbeeld meer vluchtelingen in een huis kunnen wonen.)

    Lege kantoorpanden gebruiken om daar mensen hutje mutje op elkaar te proppen en dus extra ghetto vorming met alle gevolgen vandien. Er is genoeg ruimte (ook voor de ingezetenen die al jaren wachten op woonruimte maar door hocus pocus in de zeik worden genomen) en genoeg geld om een grote groep mensen in Nederland te voorzien van een fatsoenlijke levensstandaard als men eerst al stopt met rare speeltjes zoals een JSF of falende ICT projecten, dure ambtenarij (wat bekostigd wordt van belastingcenten en dan nu die imbeciele FNV die nog meer eist voor de ambtenaren wat het volk mag ophoesten).

    Het probleem is simpel en weinigen zien het, de o zo trotse Nederlander is een gigantisch egoistisch verwend stuk vreten met een heerlijke NSB mentaliteit.

  • Je schrijft: “het siert de Oostenrijkers dat zij zo sportief reageren…” Oh, doen ze dat??? Ga eens naar Oostenrijk, naar Wenen, praat eens met ze, dan kom je er wel achter. En reageert de Oostenrijkse overheid ook zo welwillend dan? Nee, toch ook weer niet zo. Oostenrijk schendt momenteel het Schengen-verdrag en blokkeert het verkeer op de weg en op het spoor. Een grote groep vluchtelingen deporteert ze naar Slowakije, jawel: deporteert ze. En Slowakije sluist ze door naar een plaats langs de Donau waar vrijwel alleen Hongaarse minderheden wonen.
   Wat me bijzonder stoort, is dat Nederlanders puur uitgaan van media-geklets en zelf niet het flauwste benul hebben wat ter plekke gaande is, en gehersenspoeld met incorrecte achtergrondkennis en sentimenteel reageren.
   De kikker in de vijver reageert ook als een kikker in die vijver, want verder is ie nooit gekomen.

 7. Rob, op dit punt sla je de plank helemaal mis. Ik ga verder niks meer over dit thema zeggen, ga niemand overtuigen en houd mijn kennis verder voor mezelf. Misschien raak je overtuigd van de werkelijke werkelijkheid als je afreist tegen de stroom van de ‘vluchtelingen’ in, kijk en luister en praat met de mensen die in de gebieden leven waar de vluchtelingen doorheen komen. Misschien dat je het dan begint te snappen! En dan moet je eens verder onderzoeken hoe en waarom dit alles heeft kunnen gebeuren. De consequenties voor het Europa dat wij nu kennen, met haar zeer broze en op instorten staande infrastructuur zullen haar nekslag zijn. Maar dit wil de West-Europeaan maar niet geloven. Nou ja, wie niet horen wil, zal voelen.

  • Beste Sjaak, het staat natuurlijk als een paal boven water dat Europa niet onbeperkt vluchtelingen kan opnemen. Wat echter ook niet uit het oog mag worden verloren dat we hier te maken hebben met mensen. De berichtgeving over vluchtelingen vind ik beneden alle peil, eenzijdig en vooral angstopwekkend. Uit de berichtgeving komt het beeld naar voren dat Europeanen uitsluitend angst hebben voor vluchtelingen, dat deze vluchtelingen uitsluitend uit economische motieven hier naar toe komen en gelukszoekers en avonturiers zijn. Natuurlijk zal je deze mensen ook onder de vluchtelingen aantreffen. Het doel van mijn artikel is dus wat recht zetten: niet dat Europa onbeperkt vluchtelingen kan opnemen, maar wel dat wij met deze mensen het beste voor hebben en dat duizenden mede-Europeanen zich storen aan het collectief egoisme en de angstpsychose wat de media laten zien.

  • Wat natuurlijk als een paal boven water staat is dat deze mensen misbruikt worden als wapen in de verdeel en heers techniek van naar mijn idee, de VS.
   Om Europa te verzwakken en de arbeidsmarkt nog verder op scherp te zetten. Wellicht om de sfeer nog verder te verzieken in de hoop dat er onlusten uitbreken tussen auto en allochtonen.
   De thuissituatie in landen van herkomst is er door de jaren heen ook niet beter op geworden en de wapenlevering aan landen die instabiel zijn geraakt is daar een helder voorbeeld van. Vooral in landen waarbij er iets te halen valt qua bodemschatten.
   Het daarom zo mooi om te zien dat mensen zich niet laten gebruiken om soortgenoten te zien als tegenstander maar het besef hebben dat wij allemaal gebruikt worden om maar 1 agenda te dienen.
   Die bootjes die maar blijven komen is een kwestie die we moeten aanpakken op een manier zodat het de agenda doorkruist. Ik hoop dat dit alles een blijk is dat men begint in te zien welke kwade genius al dit soort verstoringen inzet als wapen tegen alle mensen.

   • Helaas is niet iedereen helder genoeg van geest om oorzaak – gevolg te begrijpen. Dan krijg je dus van die berichtjes ertussen zoals de MSM ze graag wenst van bv. Sjaak. Maak een land onbewoonbaar voor de oorspronkelijke bewoners en vroeg of laat slaan ze op de vlucht als ze de gelegenheid hebben. Het is gebeurd in Afrika waar de bodemschatten gestolen worden en de leefomgeving van de oorspronkelijke bewoners vervuild. Het gebeurt in het Midden Oosten om de laatste restjes olie bij elkaar te schrapen aangezien de complete westerse samenleving draait om olie, geen olie en het westen stort in elkaar als een kaartenpakhuis.
    Wat robvdz heel goed constateert, verdeel en heers. Logischerwijs gaat men dan kijken wie er belang bij hebben en dat zijn banken / multinationals / wapenhandelaren.
    Er is wel degelijk een vijand van de mensheid en deze is gevaarlijker als alle vijanden uit voorgaande oorlogen aangezien deze goed verscholen gaat achter bv. de USA (omdat deze toevallig het machtigste militaire apparaat hebben).

 8. En wederom blijft de MSM in gebreke. Wederom blijft het o zo trotse volk van Nederland in gebreke aangezien er velen liever het tegenovergestelde zien gebeuren en als het even kan de vluchtelingen de Noordzee in gedreven worden door het o zo trotse volk van Nederland. Blijkbaar is het NSB bloed nog goed aanwezig bij het o zo trotse volk van Nederland. Dat o zo trotse volk van Nederland is mede verantwoordelijk voor de vluchtelingenproblematiek door bedrijven als Unilever, Shell en volgens mij ook Ahold. Tevens door militaire interventies in het Midden Oosten om een zelf gecreeerde vijand (nu IS, voorheen Al Quaida) de kop in te drukken. Propaganda wil ons wijsmaken dat het leger in Afghanistan zit om het land op te bouwen….hoe? met een DiMaco en een Glock? Propaganda vertelde ons ongeveer 10 jaar geleden dat er geen militairen in Irak zaten, nu weten we beter maar het o zo trotse volk van Nederland steekt geen hand in eigen boezem door de toenmalige verantwoordelijken (Bak ellende, Bos en de rest van de 2e kamer) ter verantwoording roepen. Slappe misselijkmakende hap dat o zo trotse volk van Nederland.

  • He he, eindelijk een die het ook snapt!
   Het zelfbeeld van de vernederlander is totaal verkeerd.
   Het zijn geen trotse vechters tegen wind en zee, nuchter en onvervaard…..neeeeee! Het zijn ruggengraatloze laffe bangeriken die braaf doen wat er gezegd wordt. En als iemand tegen ‘het verkeer’ inrijdt dan gaat het fatsoensvingertje omhoog. Vraag ik:”wat is er”, “dat mag niet meneer”, Heeft u daar dan last van? en ik betaal toch de bekeuring”? “Ja, maar het mag gewoon niet”! “mevrouw u had zo bij de politie gekund, goedemiddag”! Met zulk soort flapuiten en kerels ook trouwens, kun je never een andere samenleving opbouwen want ze zijn braaf tot op het bot, behalve als het stiekem kan want dat hebben ze van de kerk geleerd. Je kunt geen kant op met calvinisten en zolang dat tuig in de meerderheid is moet je niet denken aan een grote omslag in dit zegelplakkerslandje. De kleingeestigheid laat dat niet toe.

   Als je eens wist welke demonstraties er in Duitsland gaande zijn en hoe de politiek van ‘Die Linke’ erop gaat!
   Gregor Gysi und Frau Wagenmeister, youtube daar eens op! Daar kun je echt een middag naar luisteren, fantastisch, de ene spijker na de andere op z’n kop. Zul je hier in ‘sGravenhage nooit meemaken.
   Nu dus ook in Oostenrijk! Je zou zeggen dat er beweging in zit!!!!!

   Nederland? Puh. Alleen met een relatief kleine selecte groep kun je hier een andere weg inslaan. Wachten tot de massa wakker schrikt(als het te laat is), duut mij te lang.

   Binnenkort maar eens naar de oosterburen, kijken wat daar allemaal leeft.

  • Wat heeft dat met NSB te maken?? Dat is ook zo een misloopertje…nationalsocialisten zijn geen racisten, zij willen dat alle volkeren het goed hebben.
   Waarom gaan die mensen niet dichter bij huis over de grens?
   O wacht even, Israël neemt niemand op, die geen jood is.

   • Als je niet weet waar de NSB voor stond ten tijde van WO2 is het raadzaam om daar iets over te lezen. Misverstand 1 is dat in WO2 alleen de Joden de pisang waren, nee ook communisten, zigeuners en homosexueel geaarde mensen mochten naar een prachtig kuuroord. Momenteel is er een soortgelijke mentaliteit in Nederland (zie mijn post van 17:17 over de fantastische aktie van boeren gesteund door de hermandad en zelfs nog toegejuicht).
    Ben geen fan van Wikipedia maar kan dit even niet laten aangezien nationaal socialisten zeker niet staan voor alle volkeren van de wereld.
    https://nl.wikipedia.org/wiki/Nationaalsocialisme

    • Euhm, wat denk je dat ik geen onderzoek doe en zomaar iets neerpen?
     Ik kwam achter hoe ‘aardig’ de Nederlanders tegen NSB’ers waren…totaal onmenselijk.
     Verder de tijden toen waren compleet anders (zo 80-70 jaar geleden) en de nood was enorm…geen vergelijk met nu. Europa vooral het Oosten was een armenhuis, door verdreven mensenmassa’s (niet alleen joden, maar ook veel duitsers, polen etc. miljoenen) aan het eind van de oorlog. Mensen uit Ausschwitz gingen liever met de duitsers mee, dan op de russen te wachten. Ooit iets van de duitse pow’s gezien? het platbomben en vermoorden van onschuldigen door de Amerikaanse en Britse ‘helden’?
     …ooit iets van Berlijn in de 20er jaren (weimarere republiek) gezien? De eerste democratie waar de gehele wereld op afkwam, ook de communisten. Heb je nog nooit van bolsjewieken gehoord, nooit iets van gulags etc…..ga ervoor zitten, anders maak je je belachelijk. Wikipedia kan je ook andere indo laten zien, maar beperkt, beter je zoekt vrij…en ga echt diep. De mensheid zal je dankbaar zijn.
     http://www.biblestudysite.com/judeawar.htm.
     Als je denkt dat alle joodse mensen zielig zijn tot in alle eeuwigheid, dan zou ik maar snel me met Theodor Herzl bezig houden, en zionisme, met de talmoed, met de eerste regering van de Sovjet-Unie, die de tsaar omver hielp…kijk maar wie dat moorden in wo2 gefinancierd heeft, ‘Lend-Lease’. Daarom zo veel mensen op de vlucht, de Russen waren slagers, die hun eigen mensen die terug uit gevangenschap kwamen, hebben afgemaakt. Vraag maar waar de 40.000 Kozakken zijn gebleven, en miljoenen dode…etc.etc.
     Tijd voor de echte waarheid, niet een ingekleurde… O ja, weet je nog wie Billy Wilder is? zoek maar op Billy Wilder en Buchenwald.
     Ik vertrouw de globalisten, zionisten en de door Israel gechanteerde landen niet meer, waaronder de VS, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Nederland…en hun tentakels. Duitsland is nog steeds en bezet land. O ja…Morgenthau plan kan je ook nog even opzoeken…goed onderzoek en de waarheid boven tafel, dan kan pas de wereld een betere en vooral eerlijkere plek worden. er is zoveel waar je verbaasd van opkijkt, wat je nooit niemand heeft verteld.
     Hitler was iig geen racist!!
     En ik ben een vrijdenker (iemand die geen onderwerp te beroerd vindt, om het verder te onderzoeken en vooral open te staan voor iets anders dan je gewend bent en mee geindoctrineerd en gemindcontrolled…
     Hopelijk niet te veel spellingsfouten, zonder controle… 🙂

     • Nika, lees eens, nee, bestudeer het boek: Een andere kijk op Stalin van Ludo Martens. Keiharde bewijzen.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.