31 Comments

 1. Allereerst wil ik Madelief een compliment geven voor haar prima bijdragen in deze. Het is inmiddels al door proeven en getuigenverklaringen bewezen dat chemtrail geen contrails zijn en welke giffen ze bevatten. Dus dat het een complottheorie is kunnen we uitsluiten.

  Wat betreft deze foto’s, hier kan ik niet mee vaststellen of het chemtrails zijn. Deze blijven immers, in tegenstelling tot de vochtstrepen (contrails) lange tijd in de lucht hangen.
  Ik zelf woon nu in een rustig gebied, buiten de drukke vliegroute om. Waar dat is, is nu even niet belangrijk, ik wil gewoon mijn ervaring vertellen.

  We hebben hier dus altijd een redelijk schone lucht. Soms zie ik wel eens wat prive vliegtuigjes over vliegen, soms ook een lijnvliegtuig wat kortdurende (of helemaal geen) condenssporen achterlaat, De laatste paar maanden echter zie ik soms ook een enkele vliegtuigen die strepen achterlaten die lang blijven hangen. Dat gebeurde echter sporadisch.

  Tot een week geleden op een mooie ombewolkte dag. Een aantal vliegtuigen vlogen heen en weer. De lucht raakte bezaaid door urenlang blijven hangende strepen. Het was geen kruisend patroon wat je op zoveel foto’s ziet, maar vergelijk het met een grasmaaier die een voetbalveld maait.

  Een heel knappe jongen die mij wijs kan maken dat dit een normaal of natuurlijk verschijnsel is. Ons gebied was die dag aan de beurt.

  • Mogelijk dat reflectie van het zonlicht hierdoor verklaarbaar is?
   Wanneer de lichtstralen ongehinderd door de stofdeeltjes ons netvlies bereiken, dan ziet het helder(schijnbaar) .Zoniet dan zie je dat strepenverschijnsel!

  • Als de reactie van Jolo is op hetgeen ik geschreven heb, kan ik dit echt niet serieus nemen hoor.

   • Volgens de definitie van Jolo zou zonlicht ons niet eens kunnen bereiken aangezien de dampkring al bomvol zit met allerlei deeltjes varierend van waterdamp tot wat meer exotische deeltjes zoals fijnstof wat al zo ongeveer een eeuw lang de lucht in wordt gestampt door allerlei fabrieken, auto’s en niet te vergeten….vliegtuigen.

   • Daar zal J. Waarschijnlijk hetzelfde mee bedoelen dan G. Alleen dat z ze door het reflectieverschijnsel niet altijd zichtbaar Zijn!

    • Beste Only You, ik ben dat verrotte nederland een aantal jaren geleden al ontvlucht. Ik woon nu in een klein stadje met 45 duizend inwoners in een dun bevolkt gebied. Ik herken heus wel het zilveren stipje van een vliegtuig hoor. Ik weet niet wat je met reflectieverschijnselen wil zeggen, want overdag komt de zon altijd van dezelfde kant (rekening gehouden met zomer en winter). Als ik Jolo en Only You moet geloven bestaan er dus ook onzichtbare vliegtuigen.
     Het waren toch echt vliegtuigen die de sporen achter lieten hoor. Duidelijk te zien. Bovendien zou het toch wel heel raar zijn als ze slechts 1 dag te zien zijn en verder nooit.

     • Beste Gerrit, je draagt zelf al de oplossing van het probleem aan, mn door reflectie onttrekt door de inval van lichtstralen op het te beschijnen object!
      (als het terugkaatst, zie je dit object, laat deze de lichtstralen door, dan zie je het niet)
      Op basis hiervan zijn de Stealth-straaljagers soms heel moeilijk te traceren..
      Met een beetje geluk zie je het, maar meestal niet!
      Zo kunnen ze door dit bedrog het gezicht onttrekken!
      Hopelijk begrijp je dit fenomeen?

     • Formidabele, ik begrijp het principe van reflectie wel, alleen gaat het hier niet op. Denk even na man. Zichtbare en onzichtbare wolken en vliegtuigen, ha ha. De Stealth is hier voor ontworpen, wolken en de andere vliegtuigen niet.
      Het is hier vandaag heerlijk onbewolkt. O nee, ik kan de zware bewolking niet zien vanwege de reflectie.

  • Bedankt voor het plaatsen van dit filmpje want ik tot dusver niet dat vliegas een mogelijke bron kon zijn voor de sproeisubstantie!
   Komen we dus uit bij het feit dat het verbranden van fossiele koolwaterstoffen erg uit de tijd is.
   Maar wat dan? In het filmpje wordt de suggestie gewekt dat de QEG een optie zou zijn voor de productie van schone energie. Helaas is de QEG de allergrootste hoax die de laatste tijd zijn voorbij gekomen. Ik ben al acht jaar behoorlijk intensief bezig die mogelijkheden te onderzoeken. Mocht het ons, de bewuste mensen, gegeven zijn los te raken van de fossiele brandstoffen dan breekt er echt een nieuw tijdperk aan waarbij ieder naar eigen behoefte energie schoon, super duurzaam (agenda 21 mode woord) kan opwekken wat geen aanslag meer hoeft et zijn op je knip. Bovendien maakt het oorlogen om olie en de verfoeilijke petrodollar om zeep. Ik hoef het allemaal niet uit te leggen.
   Maar wat zijn dan die alternatieven? Ik zeg, Aetherkracht! Dit begrip ligt zover buiten het begripsveld van menigeen dat je zou vermoeden dat het een fabeltje moet zijn. Echter niets van dat want we zijn ermee omgeven en doordrongen. Kortom, het is overal.
   De transmutatie ervan is een ander verhaal want dan heb je dus een apparaat waar ‘iets’ in moet om de zaak aan de gang te krijgen en dan komt er meer uit dan erin ging.
   “Kan niet”, zeggen de moderne ‘old school’ wetenschappers en fysici. De 2e wet van de thermodynamica van Newton zegt dat energie weliswaar nooit verloren gaat maar zich vermenigvuldigen evenmin. Toch moet je even buiten the box denken om de balans toch kloppend te krijgen want als je volgens de gangbare natuurwetten een onbalans of asymmetrie aanbrengt, zal de natuur deze onbalans altijd willen aanvullen en dan ontstaat de vreemde som: 1+1=3. Het eentje wat erbij komt is de aanvulling uit de natuur.
   Voordat ik de technische kant van het verhaal ga belichten wat ik overigens graag doe, noemt men deze tak van sport ook wel nul-punt energie of vacuüm energie.
   Er zijn mij een aantal voorwaarden bekend waarbij er een COP>1 (coëfficiënt of performance) groter dan een geen sinecure hoeft te zijn. O.a. met gebruikmaking van de z.g.n. Bedini energizer. Op youtube is hier plenty over te vinden. Het apparaat zelf is niet de remedie maar wel de simpele lood accu’s die geconditioneerd raken en ambientie energie aantrekken uit de omgeving, naam zegt het al. Waardoor op termijn (conditionering van de platen) de accu meer levert dan het eerder aan ladingsenergie vanuit het stopcontact ontving. Zelfs doorlaadt tot een half uur nadat het apparaat werd stilgezet.
   Mensen die echt serieus met deze techniek aan de gang willen en zelf iets willen bouwen, wil ik graag van allerlei informatie voorzien tegen kostprijs. (postzegels e.d.)
   Ook ben ik in het verleden betrokken geweest bij de GEET processor. Waarmee bijv. een grasmaaiermotortje kan lopen op de meest exotische brandstoffen waaronder water.
   Op het www is veel te vinden over dit genoemde fenomeen en er zit helaas ook en boel rotzooi bij. Toch acht ik de tijd meer dan rijp voor een heuse doorbraak wanneer de mensheid er klaar voor is. Victor Schauberger (1857-1934) had in zijn tijd al een heel goed inzicht in de materie maar zijn tijd waarin hij leefde was niet rijp voor dit soort zaken.
   Ik wil bij deze iedereen uitnodigen mee te gaan op zoek naar de bevrijdende aetherkracht. De energie die ons echt onafhankelijk kan maken van de kwade genius.
   Zoek ook even op: Auftriebskraftwerk van Rosch.

  • Sorry maar ik moet dit even kwijt…
   Overal waar er een discussie ontstaat over chemtrails duikt u op met het fijnstof verhaal … is het de bedoeling om chemtrails te bagatelliseren???
   Kijk feit is dat uw fijnstof al volledig bekend is en een podium heeft ook bij de overheid… zie de beperkingen van uitlaatgassen etc… dus .. UW probleem behoeft naast de ook hier noodzakelijke aandacht geen extra promotie.
   Chemtrails beginnen hier in Nederland pas heel kort tot de bevolking door te dringen en de overheid verschuilt zich nog achter de meest achterlijke verhalen in hun uitleg. Hoewel ik een officiële bevestiging heb dat ook ZIJ weten dat het bestaat.

   FIJNSTOF zit NIET in chemtrails… de industrie en auto’s sproeien geen Barium strontium mycoplasma etc … er zit ook sulfuric acid in… geweldig voor de landbouw helpt heel goed om de oogst te laten mislukken…. pseudomonas aeruginosa de uitdroog bacterie… ook heel fijn.
   Kijk fijnstof moet inderdaad ook beperkt worden maar het is het gevolg van industrieel handelen en niet veroorzaakt door kwade opzet en daar zit nu precies dat heel grote verschil in.

   Chemtrails zijn KWADE opzet
   HET probleem met chemtrails is dat welke overheid hier achter zit dan ook op een slinkse manier de bevolking kan decimeren zonder dat je dat merkt en DAAR ligt de kern van het probleem… zijn wij mensen proefkonijn van een malafide experiment of zijn overheden te dom om te beseffen wat er speelt.
   Hmmmmm minder mensen hoe beter, houden ze weer geld over.
   DUS zowel chemtrails alsook fijnstof moeten niet kunnen…. maar HET grote risico zit helaas in de chemtrails en daar gaan heeeeeel veel onbekende slachtoffers door vallen als wij niet ageren zal niemand de link leggen.

   DUS even samenvatten
   Er is een hemelsbreed verschil tussen fijnstof en chemtrails in hun bron en binnen hun achtergronden en dat valt niet te vergelijken.

   http://chemtrailsplanet.net/2013/02/20/chemtrail-toxins-and-aerotoxic-syndrome-can-disable-or-kill-pilots-crew-and-frequent-flyers/

   http://www.naturalnews.com/050727_human_medical_experiments_chemtrails_secret_government.html

   ZO nog even een informatief toetje!

 2. http://www.geoengineeringwatch.org/
  http://fas.org/sgp/crs/misc/R41371.pdf
  http://www.wanttoknow.info/g/chemtrails

  Ervaring heeft geleerd dat als de homo sapiens gaat lopen kloten met de werking van de planeet het altijd averechts uitpakt. Kijk nu al uit naar de hete en natte zomers in Nederland. Heter omdat het klimaat daadwerkelijk aan het veranderen is, natter omdat al die hitte meer water zal opnemen uit de Atlantische oceaan om deze uiteindelijk boven het westelijke deel van Europa te laten vallen als neerslag. Iedereen die een beetje heeft opgelet met aardrijkskunde kan deze conclusie zelf trekken. De arrogante mens denkt nog steeds een stempel te kunnen drukken op de geschiedenis van de Aarde. Momenteel is de stempel dat we bepaalde processen versneld in werking laten treden (dus beslist niet opstarten) met een potentieel gevolg dat er over een paar duizend jaar een of andere levensvorm zich buigt over een of andere kortlevende aapachtige op deze planeet. Dino’s ongeveer 200 miljoen jaar op Aarde, de mens ongeveer 200 duizend jaar op Aarde. Zoals de mens nu bezig is zal het niet verder komen als een lullige voetnoot in de geschiedenis van de Aarde.

  • Zegt de ene planeet tegen de andere,” zeg Aarde, hoe is het met je?” Zegt de Aarde:”ik heb last van homo sapiens!” Zegt die andere:”ach joh, gaat vanzelf over”.

 3. Wat zou er gebeuren als ze niet sproeien? Heb je daar wel eens over na gedacht? We moeten ze dus niet vragen waarom ze sproeien maar wat ze gaan doen als het ijs breekt, en complete ijsplaten op de aarde neerstorten. U zei uitsterven dinosaurussen? Ook toen kwam er iets uit de lucht vallen, en dat zou wel eens een héél groot blok ijs geweest kunnen zijn. Smijt een ijsklontje in een glas water, en de golven overspoelen het land. Arme Willem-Alexander, in Wassenaar houden ze hun voeten ook niet droog. De Nederlandse overheid weet hoeveel ijs er nog aanwezig is onder het glas op 100 kilometer hoogte maar daar zit een stempel op het niet aan de mensen bekend te maken. Een blok ijs is dan eigenlijk een guillotine die boven de hoofden van de mensen rammelt, klaar om naar beneden te storten, als de paniek compleet uit breekt en er tientallen miljoenen doden zullen vallen. Ze zeggen dat veel ijs al weg is maar een deel zou nog kleven, en dat proberen we uit te vinden. Lees en huiver ; https://nl.wikipedia.org/wiki/Toengoeska-explosie

 4. Neem zoveel foto’s als je kan, als het ijs breekt zal het er een tijdje niet van komen. Hoeveel ijs er is weet niemand maar ijsblokken zo groot als vrachtwagens luiden het begin van het einde in. We hebben dus slechts een paar jaar, voordat de hele boel naar beneden komt. Ik vond het wel zo eerlijk jullie er al vast voor te waarschuwen, zodat we kunnen bezien hoe groot het probleem werkelijk is. Niet dat jullie dan opeens verrast zijn als er hagelstenen door het dak ploffen. Zo een noodpakket van ter Dorst aanvullen met een bootje en een zwemvest is – ook in ons land – geen overbodige luxe. Dan zal de stroom er ook voor maanden af zijn als de masten het niet meer door geven. De voorspelbaarheid van rampen geven een zekere zekerheid, je weet wat er zal gebeuren. Met een alsmaar warmer wordende wereld blijft de hitte hangen onder het glas en dan …

 5. Ik zal hier mijn visie op chemtrails beschrijven. En het gaat dan over verkeersvliegtuigen. De lucht is de laatste 20 jaar door uitstoot van verkeer en industrie verzadigd geraakt met ultrafijnstof. Door katalysatoren op autos en schoorstenen wordt zwarte rook omgezet in ultrafijnstof. Er is daardoor zoveel ultraijnstof in de atmosfeer van de planeet gekomen dat zelfs de zon die vroeger geel was de laatste 20 jaar wit kleurt. Als er een vliegtuig die ook ultrafijnstof uitstoot door dat ultrafijnstof vliegt wordt de verzadiging op dat moment zo groot dat je het gaat zien in de vorm van strepen. Om motoren van auto;s en vliegtuigen efficenter te laten werken wordt er continue aan de chemische samenstelling van de brandstoffen gesleuteld. Er worden allerlei chemische stoffen aan de brandstof toegevoegd die tot steeds meer ultrafijnstof uitstoot hebben geleidt. Ook door CO2 wetgeving zijn autofabrikanten gedwongen om motoren te maken die meer ultrafijnstof uitstoten. Verder denk ik wel dat er militaire vliegtuigen voor geoengineering worden ingezet om b.v. militaire radar over de horizon te kunnen laten kijken.

  Lees meer op mijn website of bekijk mijn video

  https://schafderenteaf.wordpress.com/

  https://www.youtube.com/watch?v=fRjtO_yqN4k

  • Even de feiten…
   Chemtrails hebben NIETS met vliegtuigmotoren te maken maar alles met idiotie van wetenschappers binnen de oorlogsindustrie … vliegtuigmotoren produceren ook gassen en ja daar hebben de piloten weer last van het toxic cabin syndrom! AMC hier heeft daar net het bewijs voor geleverd.
   Chemtrails staan op zichzelf en ja er worden helaas ook burgerlijnen voor gebruikt heel sneaky en niemand die dat weet nou ja niemand?????
   Hoe kunnen er virussen bloeddeeltjes schimmels en bacteriën lithiumniobate uit een vliegtuig motor komen .. dacht toch echt niet dat het in de brandstof zit. Al gehoord van de Barium blues?????
   Er zijn aparte nozzles voor het sprayen en soms wordt er bijgemengd.
   Wie op onderzoek uitgaat zal ook zien dat er inderdaad militaire vliegtuigen volledig ingericht zijn als mobiel spray installatie…
   Doel depopulatie langs een u bocht… het is bekend bij ieder die zich daar mee bezig houdt dat er mensen zullen overlijden door dit… mooi he… eerst de zwakkere en de bejaarden blijf je mooi buitenschot want tja de een was al zwak en de ander al oud dus de dood is dan een logisch gevolg geen link naar het vergiftigen van onze lucht. Vergeet ook niet het economische chantage spel je doet wat ik zeg of de oogst gaat verloren.
   We hebben het hier over totale absurde gekte en als wij niet uit onze stoel komen gaan we heel gezellig met elkaar naar het walhalla… vervuilde en vergiftigde lucht komt via de regen in het grondwater en dus in de voedselketen… vergeetachtig… tja hoeveel aluminium heeft u al binnen??/
   Zombie gevoel… lithium…. virussen etc, luchtweg infecties die maar blijven terugkomen.
   Als we al de lucht niet meer kunnen vertrouwen waar zijn we dan.. wat weerhoudt ze om iets veel ergers te sprayen.????

   • Juist. Er zijn gelukkig veel meer mensen op de hoogte van deze misdaad dan het vaak lijkt. En er is ook meer oppositie.

   • Goed lezen. Ik ontken geoengineering helemaal niet. Maar er worden altijd 2 zaken door elkaar gehaald.

    Ultrafijnstof van giftige chemicalien van vliegtuig kerosine uitlaatgassen zoals ik heb beschreven. Lees de laatste nieuws berichten over ultrafijnstof op Schiphol.

    en

    Geoengineering en allerlei andere troep gespoten door militaire vliegtuigen.

    Ultrafijnstof van vliegtuig kerosine uitlaat gassen is ook kankerverwekkend net als ultrafijnstof van benzine auto’s.

    Ik denk niet dat er barium, virussen e.d. door gewone verkeersvliegtuigen worden gespoten. Dat kunnen ze nooit verborgen houden. Dan moeten er tankwagens met die troep af en aan rijden op Schiphol. Militaire vliegtuig spraying daarentegen is zeer veel gedocumenteerde info over. Er zijn daar ook aanvoerlijnen via treinen in de VS open en bloot die het chemische afval van kolencetrales naar toe vervoeren.

    https://www.youtube.com/watch?v=ikkBAWIxqsg

 6. Op macht beluste Narcisten zitten aan de top van de wereld, Zoek het maar op wat Narcisten voor een mensen zijn! Alles voor zichzelf of diegene die met hem werkt en anders ben je tegen ze. Ze verkopen hun eigen moeder nog als het moet! Dat zit er aan de top van de samenleving!! Ik kan er niks anders van maken. Narcisten/sociopathiaten, psychopaten lees daar maar eens de verschijnselen van en je herkent de wereldleiders! Die zichzelf zo genoemd hebben. Wij hebben ze niet gekozen dat is een schijndemocratische constructie dat stemmen. Hoe kan het anders dat steeds Dezelfde aan de macht blijven? Het past ook precies in het plaatje chemtrails, met weet ik veel idd voor een goedje ze verspreiden, maar zulk soort mensen trekt zich er niks van aan dat hun kinderen of familie er ook onder lijden of ziek/dood eraan kunnen gaan. Maar de meeste van dit soort wauzen (hebben schuil en atoomveilige kelders ik overdrijf niet. Ga maar eens voor de grap surfen bij hele sjieke makelaars in Amerika. Beverly Hills, Californië zowiezo zit vol met enorme huizen met enorme schuilkelders! Voor een aardbeving??? . Het zelfde geld voor omgeving Washington (niet de staat) maar de stad en omgeving, New York, Alle moderne villa’s hebben een panicroom of een schuilkelder. (daar zijn geen tornado’s) Als je in Kansas een tornado schuilplaats hebt is logisch (die zien er totaal anders uit) Daar overleef je geen atoomoorlog of gifgas aanval mee. En het zijn normale woonhuizen geen villa’s . Heel apart ga maar eens rondkijken op dat soort site’s. Ik ben me aan het verdiepen in de leefwijze van die gekken die rijken ook hier in Nederland. Dan denk ik Chemtrails boven Arnhem? (toevallig woon ik daar niet zo heel gek ver vandaan) Op de Posbank zitten deuren in sommige heuvels? En het beruchte Hotel Bilderberg licht er hemelsbreed niet ver vandaan! Mogen we een vergadering daar weer niet weten? En onze eigen volksvertegenwoordiging zitten in de Bilderberggroep, Beatrix, Koning Willem Alexande, Rutte, Van Dijsselbloem,minister Kamp (en heel toevallig wil hij ineens gaan proefboren op de Noordzee waar nog aardgas velden zijn die onaangeboord zijn, maar zelfs de NAM ziet dat niet zitten te duur! De shell, KLM noem alle grote bedrijven maar op de volksvertegenwoordigers hebben we niet. We zijn slachtoffer van een meedogenloze club rijkeluisvrindjes die alles zal doen wat agenda 21 wil. Waarom zouden zij het werkvolk helpen? Is toch veel te duur? Dus ze houden zich lekker van de domme maar allemaal en ik ben nu eigenlijk bijna overtuigd de SP ook houden hun mond! Roemers roept wel eens wat maar doet niks.! Ik ben altijd zoveel mogelijk binnen als de lucht vol zit met strepen. Sluit deuren en ramen. net als bij een grote ramp alleen de radio hoeft niet aan

 7. chemtrails zijn een WERELDWIJD probleem…..het is al aan de kaart gesteld in de VN en het EU parlement . wordt afgedaan met ja belangrijk voor militaire doeleinden en weer controle… nee we weten niet wat er inzit…klaar. Kijk en dan gaat de slapende parlementariër gewoon weer verder met tukken… wat de oen vergeet is dat ook zijn/haar familie slachtoffer zullen worden.
  Jammer is dat chemtrails levensbedreigende stoffen bevatten dus schadelijk zijn voor onze gezondheid… wordt ook openlijk erkent door wetenschappers die hier bij betrokken zijn…
  Global warming… chemtrails helpen een handje…. droogte in Californië… de bevolking daar trekt al jaren aan de bel en heeft nu een proces tegen de overheid aangespannen.
  Ik heb dit jaar nauwelijks een blauwe lucht gezien… binnen de kortste keren wordt het dicht gestreept en zitten we met een milky sky…. de laatste twee jaar is dit alleen maar toegenomen.
  Het aantal mensen met luchtweg klachten neemt toe het regionale ziekenhuis heeft een abnormale inloop van longklachten .. wie legt de connectie.. niemand.

  WIE geeft God mag weten WIE eigenlijk het recht om ONZE lucht te bevuilen en te verpesten…. overheden zijn hysterisch over milieu vervuiling en uitlaatgassen maar dit kan kennelijk wel.

  Info ga googlen op weathercontrol ,geoenegeneering , chemtrails cloud seeding . weathermodification

  Wat zit er in… zware metalen zoals aluminium( neuro toxin) barium ,strontium , lithiumniobate virussen bacteriën schimmels … samen met de HAARP wordt er in gebieden aan uitdroging gewerkt Californië… en ja dat past weer in Agenda 21 teruggeven van land aan de natuur. en laat Californië nou toevallig daarin genoemd zijn.
  Weer controle is een militair wapen… je kunt de vijand overspoelen met water of volledig uithongeren door droogte…
  Aan ons om door te slapen of wakker worden!!!!! Uiteindelijk is het niet meer dan een totaal gestoorde minderheid die stiekeme macht heeft… dat moeten we kunnen verslaan.
  Dat begint met het openbaren van feiten ..dus praat hierover zodat iedereen hiervan bewust wordt verdikkeme het gaat om ons leven en dat van onze kinderen.

 8. Voor mij, in het zuiden van het land is het niets nieuws. Iedere dag dat het zonnig weer is en opvallend warm, zie je ze verschijnen. Voordat je het goed in de gaten hebt, is er een netwerk van witte sporen van kim tot kim over de hemel verspreid. Er bestaat geen natuurlijke weer meer. Wanhoopspoging door hen met de werkelijke macht en invloed om het opwarmen van het klimaat tegen te gaan of op zijn minst te lenigen?
  Kijk volgende keer dat het helder weer is weer eens een keer naar boven…

 9. Wat ik mij allang afvraag is wat voor geesteszieke mensen er toch in hemelsnaam daar in de top van de samenleving zitten?
  Mensen zeg ik wel maar zijn ze dat wel, zij denken dat ze ons besproeien maar ondertussen geven ze ook zichzelf en d’r eigen kinderen de volle laag! Of het moet vanuit een ander werelddeel naar hier gebracht worden om zo ons te vergiftigen, ziek maken (huidkankers? of mentale aandoeningen zoals bijv: apathie o.i.d.) Maar wat me ook zo’n zorgen baart is dat onze eigen volksvertegenwoordigers hun mondje zo stijf dicht houden en zich van de domme houden!

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.