Facebook censuur voor anti-Monsanto campagne

Anthony Gucciardi’s oproep aan het Amerikaanse publiek om Monsanto’s actie tegen verplichte GMO-etikettering tegen te houden wordt weggecensureerd en tegengewerkt door Facebook. Zie foto. Zijn actie is ook in het belang van onze gezondheid omdat Amerikaanse wetgeving via TTIP straks EU-regels kan passeren.

monsantofacebook

 

 

 

 

 

Facebook belemmert de toegang tot het bericht van Gucciardi met de mededeling:

“This message contains content that has been blocked by our security systems”

Voor Facebook is het blijkbaar een ‘veiligheidsaangelegenheid’. Zij spelen onder een hoedje met de Amerikaanse voedingsmiddelenindustrie-lobby. Deze manier van anti-reclame zal ongetwijfeld een leuke duit opleveren voor het reclameconcern van Facebook.

Volgens een recente poll in de New York Times is meer dan 90% van de Amerikanen voor GMO labelling. Ondertussen heeft een commissie van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden het wetsvoorstel “Safe and Accurate Food Labeling Act of 2015” goedgekeurd. Monsanto en andere grote voedingsverwerkingsbedrijven zoals Land O’Lakes, Cargill, Hormel and General Mills hebben een grote overwinning behaald en gaan er vol in om uiteindelijk de Wet door het congres te loodsen, waardoor zij niet verplicht zijn om op de etiketten van voedingsmiddelen aan te geven of er gewerkt is met genetisch gemodificeerd materiaal.

Ook voor de EU kan dit grote gevolgen hebben. In de EU is GMO labelling verplicht. Dat wil zeggen zo lang het TTIP verdrag met de VS (nog) niet rond is. De verwachting is dat als het vrijhandelsverdrag met de VS door de EU getekend is, de Amerikaanse voedingsmiddelenindustrie zal kunnen eisen dat de EU geen label-eisen aan hen meer kan stellen. Daarvoor geldt dan wel dat het wetsvoorstel dat nu onder vuur ligt door de anti-GMO beweging in de VS door het Amerikaanse parlement wordt aangenomen.

Anthony Gucciardi is een publicist over natuurlijke gezondheid, spreker en activist.

Rob Vellekoop, 17 juli 2015

11 Comments

 1. De mensheid zit in de gevangenis! Niet allereerst gevangen genomen door “de elite”, doch door haar eigen angst!
  Kom uit je angst en uit je gewoontes, en bevrijd jouw ZELF. Dat vraagt er allereerst om, dat je in verbinding treedt met je ware Zelf.
  Dát is het werk (aan ons ZELF) dat primair dient te geschieden! (Maar wie is hiervan doordrongen? Allemaal gehersenspoeld om dit als zinloos, ja zelfs als belachelijk en hersenloos te bestempelen?)

  Bijbel/Jezus: “Bekeert u!” Met andere woorden: keer je óm; en ga de weg NAAR BINNEN. Want dáár vind je “het koninkrijk God’s! (Dáár vind je de bevrijding. Nergens anders!)

  En [vooral de dames] maar blijven afstemmen op “shoppen” en “een wijntje bij het open haard vuur”, als wens, als vreugde, als intimiteit.

  Hoe ver zijn wij verwijderd van onze NATUURLIJKE manier van ZIJN?

  DAAR GAAN WE NAAR OP ZOEK !

 2. mijn facebook account kan ik alleen nog bij als ik de naam verander. Denk dat ik te veel heb gedeeldt over de monsanto crab. al moet ik het wel zeggen dat ik het heel “toevallig”vindt nadat ik het artikel van de staatscriminelen hun zogenamde charme offencief eens heb bestookt met wat ze werkelijk zijn. orderfollowers en geen hulpverleners. bij de slijmballen info gedumpt van larken rose het boek het meest gevaarlijke bijgeloof…. natural law van mark passio en plaatjes van mensen met uitspraken dat mensen niet door hebben dat ze in slavernij leven of die vd slavenbevrijder ik heb 1000 slaven bevrijdt maar ik had wel 1000 meer kunnen bevrijden als ze eens wisten dat ze slaaf waren. Ook heb ik gereageert bij de opmerkingen over de geweldige dienstverlening van die staatscriminelen: ik denk dat die mevrouw die ontvoerd werdt met omeleiding thuis gebracht en onvrijwillige sex van twee gewapende mannen er toch heel anders over jullie dienstverlening denkt. Of dat mitch , sorry die kan niks meer zeggen hij is nl nu dood, er ook anders overdenkt over de dienstverlening. En ik denk dat die meisjes die door een jong vrouw via internet voor modellen werk waren benaderd (bleek 43 jarige grijsharige man te zijn die staatscrimineel was) nadat ze eerst door die man waaren uitgeprobeert en voor de prostitutie aan het werk waren gezet ook andere gedachten hebben. En agenten die zo zichzelf op de borst klopten bij dat artikel vragen wanneer wordt demmink eens gearristeerd? . Al had ik bij de staatscrimineel artikel veel succes mensen begonnen mijn bijdragen te likken of wordelijk te ondersteunen en het boek van larken te downloaden.enfin hebben jullie tips want inderdaad fb publiek moet nog wakker geschud worden

  • ze nemen alles zonder toestemming over, van GMAIL.com, in eens een foto?
   gelukkig was het een vermomde foto
   En overigens, mijn echte gegevens gaan sowieso niet naar facebook!

 3. De oplossing is heel simpel.
  Delete facebook.

  Wie nu nog niet weet hoe het zit met ze.. leeft in een bubble..
  wie wakker wil worden mag deze kijken

  https://www.youtube.com/watch?v=DIGdWsxHJlM

  http://journal-neo.org/2015/01/30/social-media-giants-adopt-mob-rule-tactics/

  als dat niet genoeg is, hier wat ze met jullie psyche uithalen.. kijken hoe ze jullie down kunnen krijgen.
  .
  http://www.theguardian.com/technology/poll/2014/jun/30/facebook-secret-mood-experiment-social-network

  beter terug naar echte vrienden en likes die je aan kunt raken

  https://www.youtube.com/watch?v=ZGEQmFL9McU

  als je zaken en info goed wil delen, ga dan terug naar echte vrienden en praat over de info die je wilt delen.

 4. Anders maken we zelf wel een lijst met ‘foute merken’ en publiceren we dit breed op alle sites.
  Mensen die die site’s niet willen bezoeken of zich laten voorliegen dat het allemaal samenzweringssites zijn, vreten dan maar lekker die gore troep.
  Heb laatst nog pakken vol gekregen muesli uit de VS op het vuur gegooid. Ik geef die shit zelfs nog niet aan de kippen!
  Ik weet zeker dat de GMO rommel ook tot doel heeft om de mensheid te verzwakken. Agenda 21.
  Monsanto=Monsatano

 5. Dat is nou het ‘old-boys-network’, waar de multinationals zich van bedienen
  ‘Dicteren en dirigeren van bovenaf volgens het piramide-model, “wie het meest bovenaan verkeert stampt het hardst naar beneden”!
  Dus wat te doen met de mens aan de basis? :Die hebben alles voor het liefnemen!

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.