Grieks minister van Financiën treedt af onder druk Eurogroep

Yanis Varoufakis heeft vandaag bekend gemaakt te zullen aftreden als Minister van Financiën. Zijn aftreden zou een gebaar van verzoening naar de Eurogroep kunnen betekenen. Enkele Eurogroepleden wilden niet verder praten met Varoufakis.

Ego’s
Het is al lang bekend dat de meeste politici hun ego voor het burgerbelang stellen. Blijkbaar heeft Varoufakis hen de waarheid gezegd en deze kwam hard aan. Het is een kwestie van psychologische groei hoe iemand om leert gaan met terechtwijzingen. Blijkbaar hebben enkele leden van de Eurogroep dit stuk persoonlijke groei niet in hun bagage. Varoufakis laatste gevoelige uitspraak was:”Kredietverstrekkers zijn terroristen.” Dat zij hem tijdens de laatste bijeenkomst in de Eurogroep gewoon buiten geschopt hebben was voor de overgevoelige leden niet voldoende.

Varoufakis neemt afscheid met een prachtige zin:
“Het referendum van 5 juli zal in de geschiedenis een uniek moment blijven, waarop een Europees land in opstand kwam tegen schuldslavernij.”

De minister van Financiën was een geducht onderhandelaar die geen blad voor de mond nam. Zijn mede-eurogroepleden hadden het daar blijkbaar moeilijk mee. Oprechtheid is bepaald geen deugd van de meeste politici. Zij konden iets van hem leren, maar waren zo machtsgeil dat ze uitsluitend oog hadden voor hun eigen posities. Ik ben benieuwd of Dijsselbloem (PvdA) nu ook opstapt, hij ging er toch van uit dat een Grieks NEE tot uittreding van Griekenland uit de Euro zou leiden?

Rob Vellekoop, 6 juli 2015

33 Comments

 1. Lijkt me een poppenkast in een poppenkast. De Griekse minister heeft de kar tot zover getrokken en mag nu gaan. Laten we niet vergeten dat regeringen niet regeren. Het is allemaal een grote schijnvertoning. Regeringen luisteren naar een schaduwmacht. Nu zijn er verschillende schaduwmachten en die steggelen met elkaar. Dat is nooit anders geweest maar het leidt uiteindelijk tot het einde van een civilisatiecyclus. Begon de huidige wat betreft de westerse civilisatie met de grieken en gaat die er nu ook mee eindigen???
  Was de zet die nu in Griekenland gezet is een schop van het Zionistische machtsblok tegen het machtsblok in Brussel? Hm, laten we verder kijken… Wat gebeurt er? Momenteel lijkt de aandelenmarkt met de volledige instorting te zijn begonnen. Waar zijn nu de meeste problemen?: in China !!! Ondertussen is op 7 juli de BRICS in werking getreden.

  • ”Momenteel lijkt de aandelenmarkt met de volledige instorting te zijn begonnen. Waar zijn nu de meeste problemen?: in China !!! ”

   Huh???
   China kent een jaarlijkse groei van minimaal 7% ! Dit in tegenstelling tot het westen zoals we merken aan onze portemonee. Ook China weet dat een jaarlijkse groei van 10% niet oneindig is. Hun land en economie opbouwen, dat hebben ze gedaan. Nu is het de kunst om te consolideren.
   Wedden dat ze het samen met de BRICS landen lukt?
   Made in China, made in China, Made in China. Kijk maar op de spullen die je koopt.
   Nee Sjaak, je praat de westerse propagandamachine na.

   • Gerrit, ik praat helemaal niemand na maar uit wat ik zelf denk.
    China heeft helemaal niet ‘haar’ land en economie opgebouwd. De westerse achtergrondmacht heeft haar eigen muliinationals en produktie vanuit het westen naar China overgebracht. Chinese elites werden geld in de zak gestopt, opdat ze meewerkten.
    Het gevolg was natuurlijk dat dat het westen in ging zakken maar China werd opgezadeld met een werkelijk monsterachtige produktie, waarvan de wereld de goedkope rotzooi kocht, natuurlijk ook geheel gedirigeerd door dezelfde westerse achtergrondmacht. Kortom, de westerse macht heeft de huidige chinese produktie opgebouwd en niet China zelf. De wereld is inmiddels verzadigd met de goedkope troep uit China en nu hebben de chinesen inmiddels in de gaten dat ze in een doodlopende straat zijn beland want ze vinden geen kopers meer met als gevolg dat die monsterproduktie daar gaat inzakken als een plumpudding.
    De BRICS zal geen enkele oplossing gaan bieden. Het systeem blijft hetzelfde: lenen en met rente terugbetalen. Het monster van de achtergrondmacht heeft zich slechts verplaatst. Met het oude nog levende systeem breekt ze af, met het nieuwe wil ze weer opbouwen. Het systeem is echter nog net zo in en in ziek en rot.

    • Laten we de zaak een omdraaien Sjaak en niet vanuit de gehersenspoelde westerse gedachtengang bekijken.
     China heeft gebruik gemaak van een veel betere beheersing van het financiele systeem. Veel minder inflatie. Wat kon je bijvoorbeeld 30 jaar geleden in Nederland kopen voor 100 gulden en wat kan je er nu nog voor kopen? (reken het zelf maar even om naar euro’s).
     Nee beste Sjaak, In China gingen de prijzen en daarmee noodzakelijk de lonen lang niet zo idioot omhoog.
     Daarom investeerden de westerse bedrijven in China, want die denken alleen in winst, maar wat China zeker geen windeireren opleverde. Daarom werd in het westen grote delen van de industrie opgeheven. Dat zal 10-tallen jaren nodig hebben om zich te herstellen.
     De gevolgen zijn bekend. Wij zijn er veel beter opgeworden, toch? Of lieg ik nu?
     De rest van je beschuldigingen en speculaties laat ik maar aan jouw fantasie over.
     En…., wat weet jij eigenlijk van China dat je dit allemaal durft te beweren. Je weet er net zo veel van als ik, alleen maar uit de propagandablaadjes en TV indoctrinatie die volledig in handen zijn van dezelfde investeerders.
     Ik kan je wel voorspellen, hoe machtiger de BRICS wordt hoe slechter en corrupter het volgens het westen in die landen zal zijn. Kijk liever in de spiegel, man.
     Jouw opmerking dat in China de problemen groter zijn dan in het westen is in ieder geval grote onzin. De VS bijvoorbeeld is compleet failliet.

     • Beste Gerrit,

      Ik haal je even aan: “vanuit de gehersenspoelde westerse gedachtengang bekijken”, “uit de propagandablaadjes en TV indoctrinatie”, “Kijk liever in de spiegel, man”, “is in ieder geval grote onzin”.

      Ik lees nauwelijks kranten en kijk geen TV, Ik houd me tot zover op de hoogte van de media opdat ik wete wat die de wereld inbrallen. Ik bekijk de alternatieve media, hoewel ik zie dat die ook al netjes geinfiltreerd worden. Verder neem ik zelf waar, heb veel studie gedaan, heb contact met mijn innerlijke wezen en denk ik voor mezelf.

      Ik respecteer ieders mening ook al wijkt die af van de mijne en zal nooit zeggen dat de andere mening onzin zou zijn, hooguit dat ik er niet mee eens ben en het anders zie. Met de twee laatste aanhalingen toon ik je aan, dat jij dat niet doet en andere mensen afkamt.

      Kortom, Gerrit, blijf gerust bij je mening en je zou nog iets kunnen verbeteren aan het respect uitdragen naar je medemensen. Gegroet!

     • Beste Sjaak,
      Voor de laatste maal dan, want ik heb weinig zin om hier lang verder over te discussieren.
      Jij verwijt mij gebrek aan respect voor mijn medemensen? Nou, ten eerste weet je niet wie ik ben en wat ik gedaan heb en nog doe, dus baseer je je op enkele zinnen die ik jou hier geschreven heb.
      Als jij zegt da het in China de grootste financiele puinhoop is sla je de plank volledig mis. Dat is niet mijn opinie, maar een vaststaand feit.
      Als ik zeg dat jij jezelf een mening aanmaant over China terwijl je net als ik er geen bal vanaf weet, is dat geen gebrek aan respect maar een logische vaststelling. Als je je mening baseert of denkt te baseren op alternatieve media is dat een goed streven, dat doe ik namelijk ook, maar maak jezelf niet wijs dat jij als enige niet toch beinvloed zou worden door de westerse media.
      Uit het beperkte wat ik van je gelezen hebt vermoed ik dat we het over de meeste dingen gewoon eens zijn. Ik viel je aan over de ene zin, die ik denk niet te hoeven herhalen.
      Deze zin is gebaseerd: of op desinformatie of op onwetendheid. Moet ik die mening dan respecteren of liever corrigeren? je zegt het maar hoor. In ieder geval heeft het niets te maken met gebrek aan respect. Als ik had gezegd: je bent een …. of je bent een….., zou je gelijk hebben gehad.
      Ik weet in ieder geval, dat oppositiegroepen in landen als China, Rusland, Hongarije, Oekraine enz. georganiseerd en gefinancieerd worden vanuit het westen (WikiLeaks), En dan heb ik het niet over de mensen die terecht tegen iets protesteren. Dus heel voorzichtig zijn met je mening vormen is een vereiste.
      Ik denk trouwens dat ik mijn (beperkte) mening behoorlijk onderbouwd heb.

  • Sjaak, ik wil toch nog even op jouw opmerking terug komen over die instorting van de aandelenmarkt in China.
   Enig speurwerk op internet levert goede resultaten op. Vooral als we de kille statistieken bekijken.
   Vraag me niet wat de getallen betekenen want ik weet niets van de aandelenmarkt.
   De aandelenkoers schommelde al heel lang op een gemiddelde koers van rond de 3200. Opeens, binnen een zeer korte tijd kwam er een aandelenhype. Massaal warden aandelen gekocht wat tot gevolg had dat de koers begin juni opliep naar 5200. Toen deze top bereikt was werden de aandelen weer massaal op de markt gegooid, wat een beurscrash veroorzaakte.
   Wat blijkt hieruit? Er zijn massaal aandelen gekocht om een beurscrash te veroorzaken. De vraag is, wie kocht deze aandelen om ze enkele dagen later weer op de markt te brengen. Ongetwijfeld zullen het katvangersbedrijfjes geweest zijn die de klappen op moeten vangen. Zelf mag iedereen bedenken wie er echt achter zit.
   Aan China de taak om deze klap op te vangen.
   Ondanks het bovenstaande is de economische groei nu 6,8%.

 2. Na het lezen van de reactie van Varoufakis moet ik toch concluderen dat hij zelf is opgestapt. Wel natuurlijk omdat deze Euro-kleuters niet verder met hem wilde praten. In het licht van hun ‘stampvoetende’ reactie leek het verstandiger om weg te gaan zodat ze een nieuwe deal kunnen realiseren.
  Maar eigenlijk zouden we helemaal geen nieuwe deal moeten realiseren. De Grieken hebben ons weer laten zien wat democratie is en nu moeten wij aan de bak. Deze hele schuldeneconomie en het monetaire systeem moet afgebroken worden. We moeten ophouden met het betalen van rente aan deze financiele elitaire kleuters met enorme ego’s.
  Laten we de ranken van het Griekse democratische leger aanvullen in hun Thermopylae van de 21e eeuw!

 3. het kapitaal wil de Euro-burger, de oorzaAk voor het Grieks-debacle laten zijn, terwijl zij de zakken vullen

 4. http://nos.nl/artikel/2045563-vvd-griekenland-heeft-grexit-zelf-in-de-hand.html

  Let vooral op deze dictatoriale opmerking van de inspirerende dictator Rutte: Rutte zei dat hij twee weken geleden ontzettend kwaad was op de Grieken toen die een referendum aankondigden. “Hoe kom je erbij om een referendum uit te schrijven, na vijf maanden onderhandelen.” Rutte zei dat de Grieken een enorm risico genomen hebben terwijl een oplossing dichtbij was.

  Feit: Griekenland is de bakermat van democratie.
  Feit: Democratie is dat het volk bepaalt, iedere andere vorm van bestuur is een dictatuur of een variant van een dictatuur.
  Feit: Rutte en een aantal andere leden van de regering hebben de afgelopen paar jaar al meerdere malen uitspraken gedaan waar we 30 jaar geleden nog het land voor op zijn kop zouden hebben gezet.

  Welkom in de EU, een slap aftreksel van Nazi Duitsland met een hele bittere nasmaak.

 5. Dijsselbloem heeft de mentaliteit van een Kapo een heel land met bevolking uit hoereren aan Goldman &Sachs en een private instelling IMF. Hij is een aardige joodse loop jongen voor deze 2 clubs

  • Of we gaan meemaken dat ISIS plotseling een draai naar het westen gaat maken en er een satanisch illuminati…oeps dit is een pleonasme! coup d’état gaat plaatsvinden met een Goldman Sachs kalifaat. Wanneer Griekenland de zwarte piet blijft krijgen in de propaganda media is dit een van de mogelijkheden. Ik acht die immorele honden ertoe in staat.

  • Beste Marinus, ik heb als link in het artikel opgenomen de bron, namelijk een persoonlijk bericht van Varoufakis zelf. Lees het na en trek je conclusie.
   Ik baseer mijn stukjes bijna nooit op NL media omdat dat voornamelijk propaganda is.

  • Ben overigens benieuwd wat jouw meer betrouwbaarder bron is dan de verklaring van Varoufakis zelf.

   • Nou de “beste” man is zelf omstreden dus hoe geloofwaardig is zijn website dan?

    http://journal-neo.org/2015/07/03/what-stinks-about-varoufakis-and-the-whole-greek-mess/

    Hij had meteen bij aantreden kunnen kiezen voor een grexit. Dat ten eerste.
    Ten tweede heeft syriza gekozen voor een rechtse coalitie met ANEL.
    http://www.wsws.org/en/articles/2015/01/30/pers-j30.html
    Ten derde is hij VOOR privatiseren en voor een fiscale banken unie dus een man voor meer europa ipv minder terwijl het volk uitgkleedt wordt en geen eten heeft nog maar een derde van het inkomen heeft, en geen medicatie meer kan betalen.
    Hij heeft de drukpers van de drachme vernield op het moment dat ze overstapten op de euro, om aan te tonen dat er geen weg terug meer is.
    https://birdflu666.wordpress.com/2015/07/02/we-smashed-the-printing-presses-says-varoufakis-cannot-print-drachma/
    Bovendien heeft hij de grieken laten stemmen over een deal die al van tafel was
    http://www.zerohedge.com/news/2015-06-27/imf-confirms-greek-referendum-irrelevant-after-program-expires-tuesday
    en dat terwijl tsipras al ja gezegt heeft tegen een deal die het volk wederom uitkleed.
    https://herstelderepubliek.wordpress.com/2015/07/02/uitgelekt-tsipras-op-de-knieen-voor-de-troika/

    Wat er nu gaande is is een voorbeeld van een globalistenpartij die zich voordoet als een vokspartij is mijn mening, om te laten voelen aan europa wat er gebeurd als je nee durft te zeggen, de nee stemmers zijn al omgedoopt tot anarchisten wat het niet zijn, de geldautomaten zijn nu leeg en wordn niet aangevuld, de rotzakken proberen net als in oekraine nu chaos te creeren. (Daar waren de antifacisten en tegen europa demonstranten ineens tot rebellen omgedoopt.)
    https://herstelderepubliek.wordpress.com/2015/07/07/greece-and-the-winner-is/

    🙁

    BAH BAH BAH.. next up Podemos..
    ook nep…reken maar.

    • Varoufakis is een idealist pur sang die heil verwacht van broederlijk samenwerkende landen binnen de EU. Dat hoeft natuurlijk niet per definitie te betekenen dat ook hij op de payroll van de Cabal staat. Dat lijkt me wat kort door de bocht. Er zijn meer varianten mogelijk.
     Hij had natuurlijk niet direct voor een Grexit kunnen kiezen, dat had hij nooit zonder aanloop en voorbereiding van de bevolking kunnen doen.

     Ik lees ook vaak de stukken van WSWS maar vind ze wel erg negatief als het niet past in hun ideologische straatje. Hun ideologie is globalistisch maakt hen dat onbetrouwbaar?

     Het blijft een politicus. Ik denk dat je verwacht van politici dat het betrouwbare mensen zijn. Je hoop richt zich nu op Podemos, maar ook daar zal zich hetzelfde voordoen (en heeft zich al voorgedaan). Geen mens kan staande blijven terwijl op de achtergrond krachten aan het werk zijn, buiten het zicht van het publiek, die feitelijk bepalen wat er gebeurt. Wist je dat een Amerikaans bedrijf met banden met Goldman Sachs het referendum heeft verzorgd?

     Het publiek wordt aan alle kanten besodemieterd. Ik probeer positieve aanknopingspunten te vinden die mensen nog wat hoop geven. Want deze zwijnenstal moet natuurlijk opgeruimd worden, ik ben alleen bang dat dit nog vele decennia op zich laat wachten.

     Voor mij is Varoufakis ook een politicus, maar wel eentje die dingen durfde te zeggen die de rest in twee levens nog niet naar buiten durft te brengen.

     Voor het vervolg blijf ik hoopvol voor de Grieken. Op voorhand negatief zijn betekent de handdoek in de ring gooien. Dan komen we er niet.

     • Beste Rob..
      “Wist je dat een Amerikaans bedrijf met banden met Goldman Sachs het referendum heeft verzorgd?

      ‘Het publiek wordt aan alle kanten besodemieterd. Ik probeer positieve aanknopingspunten te vinden die mensen nog wat hoop geven.”

      idd we worden besomieterd dat is wat ik dus stel in mijn comment, en ja dat goldman sachs en amerika erin zit is wat het artikle van New Eastern Outlook dus ook laat zien. Jij stelt Globalisten zijn niet slecht, deze globalist wil privatiseren en is er voor het kapitaal.De afspraken met hedge funds zijn al gemaakt, ergo uitverkoop via syriza. Het IMF heeft nu al 2.8 biljoen verdiend aan de Griekse schulden. Neem me niet kwalijk maar dat is niet best voor Griekenland en imo voor europa we zien nu al wat het ons gebracht heeft.
      Hoop zoeken en geven is top, deze man op een voetstuk plaatsen is niet reeel, en zeker onverdient, daar er nog NIETS voor de bevolking is GEDAAN behalve het uitten van retoriek Rob.

     • nog even dit, podemos is ook van de globalisten en soros, je las me verkeerd.

      Wil je een hoopvol verhaal dan moet je niet bij politici zijn, maar iderdaad bij de Grieken die een voorbeeld stelden van tot hier en niet verder, wat al resultaten heeft geboekt omdat Hollande nu voor schulden verlichting is en amerika ook.
      Een daad stellen “we laten niet met ons sollen” heeft dus gewerkt, en dus hebben we ZELF meer macht dan we nu inzien.
      Over hoop gesproken zeg!

     • Ok hebben we al gedacht aan controlled position..????
      Laten we wel zijn… er zijn dikke Soros achtergronden bij Syriza en dat is niet positief..
      WAT hebben ze bij hun aantreden daadwerkelijk voor de Grieken gedaan behalve praatjes….tot nog toe niets….Varoufakis is het eens met privatisering een bank unie etc… dus…. meer van wat er al is met een ander masker??
      JA het roer moet om de EU is een dictatuur waarvan de leiders niet eens weten in welke afgrond ze straks zullen vallen want en dat is het mooie van OXI het eerste VOLK ( en niet een partij) die de dikke vinger opsteekt naar Brussel. Hoe dan ook wordt het nooit meer hetzelfde althans dat hopen we maar ja met alle idiote machtspelen op de achtergrond valt dat nu niet te voorspellen… zou zo maar kunnen dat het hele verhaal een spel van zowel Brussel als de rest is om vooral te bewijzen dat wat het volk ook onderneemt de vesting Brussel dicht getimmerd is. Vooral met het oog op nog meer gegadigden zoals Spanje etc… nu stevig het verzet de kop indrukken kunnen we weer verder.. ze dronken een glas en het bleef zoals het was. EN daar heeft Spring dus ijzersterke argumenten!!
      Vertrouwen moet verdient worden en is niet gebaseerd op prietpraat en een uiterlijk… DADEN dat is wat telt… ik heb ze nog niet gezien.

      We kunnen niet kritisch genoeg zijn en daar heeft

  • Wat let Roemer om eens lekker lateraal aan de babbel te gaan daar in Griekenland?
   Laat ie nou eens een keer van z’n reet komen en buiten het parlementaire geleuter om laten zien dat er een linksgeoriënteerde groep ziels en lotsverwanten bestaat in vernederland.
   Hij hoeft zich toch niet geremd te voelen door dat EU loopjongens geleuter.
   Het zou de SP sieren om eens een keer wat meer kloten te tonen in plaats van aan de zijlijn te blijven staan zoals ze dat de laatste jaren alleen maar doen.
   Hij kan het bijvoorbeeld hebben over een plan voor na de val van het geldgraaiende rapaille in een nieuw op te zetten Europees samenwerkingsverband zonder dat neoliberale tuig.
   Er valt nog genoeg samen te werken aan een internationale coalitie om de cul de sac van Europa te omzeilen. Zou ‘k weer bijna respect gaan krijgen voor de SP!

   • hij is gewoon een ´afgeleide´om het volk zoet te houden met zijn gepreek
    tenslotte heeft hij een eed aan de koning gedaan en niet aan het gepeupel

    • Dat wisten we. Maar nu is HET juiste moment om te laten zien dat iets van waarheid in z’n brabantse donder heeft! Laat me dit uitleggen. Hij pretendeert iets met het gewone volk op te hebben en predikt allerlei op socialistische leest geschoeide slogans en zegt luid en duidelijk tegen het neo-conservativisme te zijn. Ook is hij een gematigd euroscepticus en wil al jaren een andere koers en daarbij laat ie geen kans onbenut om de slechtheid van dit kabinet uit de doeken te doen.
     Tot zover is het iets wat we ambiëren, tenminste ik wel.
     Het opknappen van het sociale stelsel wat met de nodige haat naar de maatschappelijk zwakkeren is uitgevoerd, terug brengen naar herstel.

     Dat is in korte termen ook wat de meeste Grieken voorstaan maar hebben in tegenstelling tot de vernederlands minder spek op het lichaam plus dat het een totaal ander opgebouwde groep is.
     De Zorba’s hebben allemaal een dikke ijzeren kogel aan hun been hangen met een ketting en op die kogel staat EU. Daarin verschillen we ook al niet.
     Wat zou het niet ontzettend slim zijn van de Roemer als hij uit het veilige Brabantse lauwe badje zou stappen en gewoon een retourtje Athene zou kopen en daar wat gaan babbelen met Tsipiras.
     Wat er gezegd gaat worden doet er niet eens toe maar het gaat om de internationale solidariteit en het signaal naar alle vertrapten die lijden onder het eu fascisme.
     Dan zou hij de volken aaneen kunnen smeden en een internationale alliantie kunnen vinden met o.a. ook de Spanjaarden die de neiging vertonen ook steeds verder naar links op te willen schuiven.
     Het is helaas niet zo maar zo’n heerlijke anti europa onderstroming met goede alternatieven en hoop en uitzicht zou een enorme impuls zijn voor niet alleen de SP maar allen die gebukt gaan onder die babylonische terreur.
     Daarom heb ik wat betreft de SP de handdoek in de ring gegooid want deze gelegenheid had ook hij kunnen verzinnen. Intussen doet ie samen met z’n partij geen klote.
     Voor ons niet en voor niemand niet.
     Misschien een idee om eens wat anschluss et cooperation te zoeken met de Duitse, Belgische en Franse zielsverwanten want dat zijn er volgens mij inmiddels al een heleboel!!!!!
     Europa-NEE!

 6. Enige vorm van zelfreflectie en zelfregulering is vele politici vreemd. Dit leidt tot bewustzijn vernauwing. Gevolg een neiging tot fascisme ten koste van veel ellende voor het volk. Ze gebruiken het woord democratie maar weten totaal niet wat het inhoud en draaien het schaamteloos naar “eigen” egostrelerij.

 7. Rob Vellekoop doet hierbij een uiterst realistische oproep aan heer Dijsselbloem:
  ” Ik ben benieuwd of Dijsselbloem (PvdA) nu ook opstapt, hij ging er toch van uit dat een Grieks NEE tot uittreding van Griekenland uit de Euro zou leiden?”

  Hoe betrouwbaar is heer Dijsselbloem? Of is ie ook een opportunist pur sang?

  Rob, mag jouw “Ik ben benieuwd” ook gezien worden als een oproep aan de minister, een oproep welke niet vermeden mág worden?

  (Wie, echter, zou er bij uittreding voor hem in de plaats komen? Zal ook in Nederland de volkswoede tot hoge proporties stijgen? Laten we in ieder geval die DGT [de grote transitie] http://www.degrotetransitie.nl/ voorop stellen! Dit initiatief lijkt in ieder geval uit een oprechte hoek te komen.)

  • Denk U nou werkelijk, dat hij werkeloos wordt, hij krijgt direkt bij aftreden een gelikte-vetbetaalde baan bij een of andere MUltinational
   Voorbeelden te over, die de boel hebben laten mislukken en er zelf duidelijk beter van geworden zijn
   Van Boxtel heeft niet voor niks een vast salaris voorgesteld, omdat bonussen in de komende jaren door de dreigende bezuinigingen hem eerder zo arm als ´job´maken

 8. Dijsselbloem (PvdA), Oonieuw een bewijs dat de nep sociaal-democraten (Drees, Kok, Blair enz.) de grootste klassenverraders zijn. De man hoort door zijn verradelijke en criminele handelwijze minimaal 20 jaar gevangenisstraf te krijgen.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.