Tarik Z. probeert NL wakker te schudden door media aan te klagen

Tarik Z., een 20-jarige student aan de TU in Delft, drong in januari het gebouw van de NOS binnen tijdens het 8uur journaal en bedreigde een beveiliger met een neppistool. Hij had een boodschap voor het Nederlandse volk. Op vrijdag is Tarik Z. voor de rechter verschenen. Hij wordt verdacht van gijzeling, bedreiging en verboden wapenbezit. Het Openbaar Ministerie (OM) wil dat Tarik Z. vier jaar gevangenisstraf krijgt, waarvan een jaar voorwaardelijk. Op 3 juli doet de rechtbank uitspraak.

Tarik gaf een rustige en weldoordachte verklaring voor zijn daad tijdens de zitting. Hij wilde het Nederlandse volk waarschuwen voor de fundamenten van het huidige monetaire systeem, waarvan volgens hem de gevolgen inhumaan zijn. Z. wilde mensen met “harde feiten over de werkelijkheid van manipulatie door de Nederlandse Omroep Stichting” confronteren. Hij koos er voor direct zendtijd op te eisen omdat zijn zaak toch anders in de doofpot zou belanden. Hij zegt te vermoeden dat de Nederlandse media 1 machtsstructuur vormen.  Hij koos voor de NOS als “de sprekersstoel waarvandaan vele leugens worden verkondigd”. De rechter ontnam hem op een gegeven moment het woord om hem te beletten alsnog een podium voor zijn ideeën te hebben.

Het OM rekent het Z. aan dat hij ‘op primetime het symbool van de vrije nieuwsgaring overvallen en zendtijd heeft afgeperst.’ Daarnaast heeft Z. volgens de aanklager de impact van de gebeurtenissen voor de slachtoffers gebagatelliseerd. En ook voor veel andere Nederlanders heeft hij gezorgd voor ‘angst en onrust’.

Het is opmerkelijk dat een 20-jarige student zijn mening wil uiten, maar al geleerd heeft dit niet via de gangbare media te doen omdat dit dan toch in de doofpot verdwijnt. Tijdens zijn ongelukkige actie bij de NOS kan hij zijn verhaal niet doen en evenmin in de rechtbank wordt hem vrijheid van meningsuiting gegund.

Een ding is zeker hij wilde het Nederlandse volk wakker schudden. Dat is precies waarmee de alternatieve media zich dagelijks bezighouden. Ook wij lopen aan tegen het machtsblok van de media, maar wij hopen met de computer hetzelfde te bereiken als Tarik Z. met zijn nepwapen.

Rob Vellekoop, 21 juni 2015

14 Comments

 1. Tarik z is een acteur en model en zegt Ik rat haha z
  geloof niets meer wat de media zegt want er is een totale controle denk na, waarom komt het nu opeens allemaal uit… op naar de nieuwe wereld oorden.

 2. Hoe kan je iemand veroordelen voor wapenbezit als het een nep wapen betreft, het is immers geen wapen een wapen is iets waarmee je iemand beschadigen, dus fysiek uitschakelen of zelfs pertinent uitschakelen dus doden kunt.

  • In dit land is het zo geregeld dat iets wat op de een of andere manier kan worden gebruikt als dreigwapen, een wapen is volgens de wet.
   Dus mogen speelgoed machine geweertjes ook niet ook al zijn ze 100% nep en van plastic.
   Daarom zijn de waterspuiters ook gemaakt van plastic met kleuren die niet doen denken aan een wapen.
   Als ik een stukje pijp las aan een blokje ijzer en iets van hout eraan schroef wat ver weg zou doen denken aan een kolf, ben ik al strafbaar. Tenzij ik er een certificaat bij kan tonen wat de onbruikbaarheid als wapen aan kan tonen. Maar oom agent mag wel met blaffer opzij zijn kinderen van school halen. Dat dan weer wel.

   • In dit debat gaat het niet slechts om fysieke wapens. De media is een wapen der massavernietiging waarmee het verstand van mensen wordt gecontroleerd. Wapens schieten niet. Mensen schieten. En die trieste realiteit zien we helaas vaak op internet met bloedige filmpjes. Een deurwaarder die de koelkast mee neemt om mensen de laatste boterhammen uit de mond te stoten pleegt juridisch geweld. Zo liggen de ondemocratische zaken op een veel grotere schaal dan slechts een persoon die met een nepwapen staat te zwaaien. Ik zie de massale achterlijkheid in de gebrekkige ontwikkeling van mensen waardoor ze niet op een normale manier gevormd zijn, als een massavernietigingswapen op zich. Daar hebben ze bij de AIVD dan mooie termen voor zoals “CBN wapens“ maar “achterlijkheid” is de grootste bedreiging voor de menselijke soort op dit moment. Dat schrijven ze dan niet in hun boekkie want die ambtenaren zijn ook niet zo slim. Artsen in dit land plegen méér moorden dan alle echte moorden bij elkaar. De problemen in de wereld zijn daarom, zelfs in de dikke rapporten van de overheid, niet makkelijk te omschrijven.

 3. Jullie trappen er met open ogen in luitjes. Deze actie was zo overduidelijk nep en de show gaat nu nog even door om de complotters, ons dus, als gek weg te zetten. Zijn betoog voor de rechtbank is weer zo een open deur. Wakker worden mensen.

  • Maakt niet uit. Het maakt Gelauff nóg corrupter. Of iets echt is of niet maakt niet eens uit. Die miljoenen doden die ze veroorzaken met onjuiste berichtgeving zijn wel echt. Veel wapens zijn aardig echt. Die doen wel “pang pang”. In feite hebben ze nu een toestand gemaakt waar honderden mensen nu juist de gebouwen van de NOS zouden moeten bestormen om de kabels achter uit de camera’s te trekken. Een emmer water op het schakelbord van de regie wil ook wel eens werken, zeker nu we weten dat ook de noodstudio’s niet toegankelijk zijn. Met een emmertje water in het mengpaneel zullen deze gasten gestopt worden. Heb je geen wapens voor nodig. Een goede plons en ze gaan een week op zwart. Maar uiteraard willen we niemand op ideeën brengen.

 4. #jesuisTarikZ.

  Wellicht is het een idee deze beste man een uitnodiging te sturen om hier zijn podium te krijgen? Iedereen kent hem nu, wat mij betreft is hij een grote held.

 5. “En ook voor veel andere Nederlanders heeft hij gezorgd voor ‘angst en onrust’.”

  Hahaha… ‘angst en onrust’… really? De NLders die hier angstig en onrustig van zijn geworden zijn breindood. *LOL* Mijn hubby is lang beveiligingsbeambte geweest op het toenmalig NOB terrein, en bij het GAK en heeft ooit een doorgeladen pistool op zijn borst gehad, en is bedreigd met een mes… daar wordt je pas echt ongerust van. Maar hier zou hij niet warm of koud van zijn geworden. De actie van Tarik Z. was prijzenswaardig, maar niet ‘ijzersterk’ om het maar een populair te zeggen.

 6. Deze jongen had helemaal gelijk , Rob ook , maar hoe schudden we de doorsnurkers wakker ?

  En wat te denken van de “staatsruifvreters” , die zullen immers NOOIT , maar dan ook NOOIT in de eigen voerbak pissen !

  En helaas worden het er steeds meer en meer die de nutteloze controle en strafbaantjes voor die smerige semibilderbergers uitvoeren !

 7. Ik sta helemaal achter Tarik. Hij zit niet fout. Het zijn de massamoordenaars die met hun schrijftafels de propaganda leveren, de dood van miljoenen mensen mogelijk te maken. Dus krijgt hij een lintje van de rechter voor heldhaftig optreden, en gaat die vier jaar cel naar Gelauff! Wat denken ze wel niet?! Dat we betalen voor de “gedachtepolitie” van de NOS? Het zijn allemaal leugens om de mensen in een laag bewustzijn vast te houden. Als Tarik over een paar maanden vrij is bied ik hem al vast een baantje op de redactie. Hier zit talent in. Niet dat je met het verstoren van uitzendingen veel bereikt want we zouden wel eens dieper in de televisie zitten dan we graag toe willen geven. Voor een paar honderd euro heb je een wapen dat machtiger is dan het zwaard: pc met tekstverwerker. De apparatuur van de NOS is een massavernietingswapen op zich. Mag je dan met een nepwapen aandacht vragen voor echt bestaande wapens, als je de dood van miljoenen mensen wilt voorkomen? Er is sprake van een noodtoestand die eigenrichting rechtvaardigd. Oom Roon rooft onze belasting, zodat de NOS kan vertellen wat we moeten denken, en wat we moeten doen. Propaganda is het meest succesvol als de schapen het niet weten, zodat ze in de waan verkeren dat het gaat om informatie. De passieve schapen hebben de fluoride al in de tandpasta. Het grote complot wordt zo steeds zichtbaarder voor wie de moeite neemt te kijken naar wat zich buiten ons gezichtsveld af speelt. Over lampen gesproken…

 8. Van mij krijgt hij nu al de onsterfelijkheidsprijs en een dikke vette medaille!
  Hij doet.. wat velen niet durven.
  Hij heeft laten zien hoe het systeem werkelijk is.
  Ach, dat neppistooltje.
  In Afghanistan lopen ‘onze jongens’ met scherp te knallen in een land waar ze geen zak maken hebben.
  Dus wie is hier fout?

 9. Vrije meningsuiting vind ik een heel belangrijk ding. Dat je dan soms onorthodoxe middelen grijpt kan ik mij wel voorstellen. Het getuigd van lef en moed dat T.Z. – misschien wat onervaren in deze wereld – op een geheel eigen wijze voor zijn zaak opkomt. We moeten nog maar eens zien hoe dit verder gaat.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.