Peterson roept in VN op met chemtrails te stoppen

Sinds de tachtiger jaren wordt volgens Peterson wereldwijd weer en klimaat beïnvloed doordat vliegtuigen en raketten in de atmosfeer chemicaliën verspreiden. Zij citeert een NASA rapport uit 2005 en roept tijdens de VN vergadering de landen op met het vervuilen van onze atmosfeer en aarde te stoppen.

Rosalind Peterson is voorzitter van de Agriculture Defence Coalition en maakt zich grote zorgen over de ongecontroleerde manipulatie van het klimaat. De chemtrails die de vliegtuigen achterlaten in de lucht kunnen soms 20 uur blijven hangen over een lengte van 400 kilometer. Ze zijn onderdeel van geheime programma’s en experimenten van weer- en klimaatbeïnvloeding door bedrijven en overheden. Niet alleen in de VS maar ook in westerse landen als Nederland.

Er worden wolken gefabriceerd met chemicaliën als aluminium, barium, strontium, lood, arsenicum, chromium, cadmium, selenium en zilver die de warmte in onze atmosfeer vasthouden waardoor de global warming toeneemt. Ze beïnvloeden op lange termijn het klimaat van de aarde en de zonnekracht  waardoor verminderde fotosynthese en daardoor minder groei van bijvoorbeeld voedseloogsten en bossen optreedt. De gebruikte chemicaliën komen uiteindelijk in onze bodem, in ons drinkwater terecht.  Veel bossen sterven hierdoor en ook oogsten worden minder gezond wat weer meer chemicaliën vereist om ziekten te bestrijden.

Er is geen enkele democratische controle op deze experimenten en weer- en klimaatmanipulatie. Tot nu toe werden berichten over deze praktijken door de media afgedaan als complottheorie en degenen die dit serieus nam als krankzinnigen. Maar zoals met al dit soort berichten gebeurt, uiteindelijk kan de waarheid niet meer worden weggelogen. Ondertussen wordt de gezondheid van miljoenen mensen blootgesteld aan deze krankzinnige praktijken.

Bron: Yournewswire

Rob Vellekoop, 26 april 2015

2 Comments

  1. Ik ben al ruim tien jaar op de hoogte van de het project chem-trails en volg het zeer kritisch. Als ik met mijn hond in een natuurgebied ga wandelen en mensen er op wijs dat ze weer chemtrails aan het sproeien zijn en uitleg hoe men te werk gaat, dan verklaren ze me voor gek en proberen van gespreks- onderwerp te veranderen. Mensen willen en kunnen het niet geloven, dat men dit bewust doet. De n.a.t.o.. is de enigste organisatie die op deze schaal kan opereren,i.s.m. de vliegtuigmaatschappijen, dus zij zijn verantwoordelijk hiervoor. En binnen msm word hier nooit iets over gemeld. Ja, dat mensen complotdenkers zijn die over dit onderwerp spreken en zich zorgen maken. Mensen worden hiervoor zelfs gepsychiatriseerd en als zelf radicaliserend eenling bestempeld. Het werkt als geen probleemstelling dus ook geen verklaring nodig. De politie(k) kijkt de andere kant op.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.