Ter nagedachtenis aan de miljoenen slachtoffers van indoctrinatie 1960-2015

Ik wil vragen een ogenblik stil te staan bij de miljoenen slachtoffers van de onophoudelijke leugenachtige berichten en bedrieglijke mythes van de overheid. Voor deze grootschalige indoctrinatie werden zowel de media als het onderwijs de afgelopen decennia ingezet.

Een kleine selectie van alle leugens of mythes (beperkt tot NL)

Nederland is een rijk en welvarend land.
Welvaart en rijkdom zijn al eeuwen gereserveerd door een kleine elite. Wanneer gesteld wordt dat het goed gaat met NL. Dan betekent ‘NL’ deze kleine groep. De rest is niet in tel en moet werken en zwijgen en wordt steeds armer.

Het gas in de Groningse bodem is van ons.
Nee, dat is niet van NL, maar via de NAM van Shell en Exxon Mobile.

Admiraal De Ruyter was een held.
Nee, hij was een slavenhandelaar.

Bezuinigingen zijn nodig. We kunnen niet anders.
Nee, een ander financieel systeem haalt geldcreatie weg bij banken, waardoor de overheid en geld kan scheppen en geen rente meer hoeft te betalen over eigen geld! Bezuinigingen verarmen de bevolking.

Melk is de witte motor.
Nee, melk heeft een desastreus effect op de darmflora van volwassenen.

Nederland beging geen oorlogsmisdaden in Nederlands Indië.
Een pertinente leugen.

Buiten de gevallen bij of krachtens de wet bepaald mag niemand zijn vrijheid worden ontnomen. (Grondwet 15.1)
De overheid dwingt bijstandsgerechtigden tot dwangarbeid op straffe van inhouding van hun uitkering.(Participatiewet)

Het geld dat Nederlanders op de bank zetten blijft van hen.
Indien een bank failliet gaat staat de Nederlandse overheid garant voor maximaal 100.000,-.

Er is vrijheid van meningsuiting.
Deze wordt beperkt doordat acht eigenaren de Nederlandse media beheersen. Demonstraties worden in toenemende mate gefrustreerd door agressief en uitlokkend politie-optreden.

Er is geen honger in NL en als dat zo is dan is dat de hongerigen hun eigen schuld.
Pertinente leugen. Steeds meer mensen verliezen hun werk en komen via de WW in de bijstand terecht, waarbij de meesten binnen de kortste keren enorme schulden hebben die ze nooit meer kunnen afbetalen met honger tot gevolg.

 

Rob Vellekoop, 12 april 2015

8 Comments

 1. Jan met de Pet is verneukt zo lang hij bestaat,ook al heeft een deel het wat beter dan de rest.En het gaat ècht niet beter worden,vooral nu het plan ”wereldorde” op uitvoering getest schijnt te worden.Michieltje kocht vooral hollandse vissers vrij, die gekaapt waren door bizantijnse piraten, zo luiden de verhalen.

 2. Het laatste klopt helemaal, jammer om het ook echt mee te maken dat instanties de burgers moeten helpen ze gewoon laten stikken en gelijk kom je door dit soort maffia instanties in de schulden. Ook al heb je het nooit gehad, eenmaal aan de bijstand bouw je schulden op.

  Ik kan alleen niet het stukje van de grondwet vinden 15.1 en welke wetten (boeken) zijn nou geldig, welke niet? Overstijgt de participatie wet het gedeelte van de grondwet of is de grondwet altijd geldig? Heb wel meegekregen dat de oudere wetten niet meer gelden als ze nieuwe hebben gemaakt, maar om wat voor wetten (straf, grond, participatie) heb ik geen idee.

  Kheb me er nooit echt in verdiept, vandaar kan het een beetje erg dom overkomen..

  Politie als incassomedewerkers voor grote bedrijven:

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9156:politie-als-incassomedewerkers-grote-bedrijven&catid=37:wereld&Itemid=50

  • Feitelijk mag de Participatiewet niet strijdig zijn met de Grondwet, wat deze blijkbaar wel is.

   • Ok al iets duidelijker… Zal me er nog even in verdiepen, heel verwarrend is het wel iig bedankt

  • Precies… als Michiel de Ruyter slaven had verhandeld, hadden we dat echt wel geweten. HIj kocht inderdaad wel slaven vrij.
   We weten tenslotte ook dat Jan Pietersz Coen mensen heeft vermoord in Indonesië, dat is niet verborgen te houden.

   Het is net alsof witte mensen per definitie slavenhandelaren moeten zijn, en zwarte mensen slaven. Onzin natuurlijk, maar ondertussen is de koppeling tussen huidskleur en status wel gemaakt. Overigens, de slaven die Michiel de Ruyter vrijkocht waren vaak behoorlijk blank.

   Verder kan ik een site niet serieus nemen als ze Michiel de Ruyter voor slavenhandelaar uitmaken.
   Jammer Rob, maar je valt zo door de mand als een schoenmaker die buiten de leest wil meepraten.
   En laat die melk ook maar zitten, dat is behoorlijk discutabel, houd je bij de basics, zou ik zeggen: het voorkomen dat vrije mensen arme daklozen/slaven worden door rigide toepassing van overheidsregels.

   • Beste, het voorkomen dat vrije mensen arme daklozen of slaven worden is inderdaad mijn belangrijkste punt. Echter wanneer je daar dieper in graaft dan ga je op zoek naar de werkelijke oorzaken van al dat onnodig lijden en uitbuiten. Op dat moment kan ik niet langer mijn mond houden over de macht die misbruik van haar macht maakt. Dus dan kom ik automatisch bij de slavenhandelaren terecht. Eenmaal bij de slavenhandel ga je zoeken waar het geld vandaan kwam en vooral waar het naar toe ging. Dan kom je terecht bij de rijke regenten van Holland. De mensen die de touwtjes werkelijk in handen hadden. Dan graaf je nog verder en blijf je de weg van het geld volgen. Dan kom je terecht bij de mensen die blijkbaar geld konden maken. De bankiershuizen die toen al aan de touwtjes trokken en dankzij hun kredieten kon Holland oorlog voeren en hetzelfde gold voor Engeland en Spanje. Met andere woorden waar zit dan de werkelijke macht die tot op de dag van vandaag een slavenmaatschappij van miljarden slaven in stand houdt?

    Rutte en consorten zijn niet meer dan pionnen in een uiterst geraffineerd monopolyspel dat wordt gespeeld door een paar honderd rijksten der aarde. Natuurlijk spreek ik Rutte aan op zijn afbraakbeleid, maar velen weten dat ook hij maar een loopjongen is. Moet ik daar dan over zwijgen of doen alsof mijn neus bloedt? Ik vind van niet. De basics is de kliek die het voor miljarden verziekt op ONZE aarde. Niemand hoeft arm te zijn of behoeftig of in schulden te leven. Daarom moeten we het systeem gaan veranderen. Onmenselijk asociaal beleid is een gevolg, een symptoom van het monopolyspel waar burgers niet meer dan vulling, slaven en kanonnenvlees van zijn.

    Ik blijf over de gevolgen van het asociale beleid schrijven, maar zal niet vergeten voortdurend de werkelijke oorzaak aan te wijzen. En vooral heel veel mythes door te prikken. Admiraal De Ruyter is een van die mythes. Hij vocht niet voor de behoeftige Nederlanders die ook toen als slaven gebruikt werden. Hij vocht om een stel rijken nog rijker te maken. Ik ben dus helemaal niet trots op die man, ook al vind ik het vervelend dat ik dat niet meer kan zijn.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.