VS geeft na 40 jaar toe dat marihuana helpt tegen kanker

Washington – De Amerikaanse regering heeft toegegeven dat marihuana bepaalde kankercellen kan doden en andere doet krimpen. Aldus een studie van het NIDA – National Institute on Drug Abuse (informatie over medische marihuana).

Deze boodschap heeft meer dan 40 jaar op zich laten wachten, omdat in 1974 dit al bij de Amerikaanse regering bekend was. Destijds gaf de regering opdracht voor een studie hierover, maar blokkeerde verder onderzoek toen bleek dat de plant een enorm positief potentieel bezat. Opnieuw in 1990 werden bewijzen hiervoor ontdekt, maar opnieuw ontkent. Je vraagt je af hoe een regering tot twee maal toe een beslissing kan nemen die het belang van de bevolking schaadt door hen een plantaardige remedie te ontzeggen die kanker kan bestrijden.

Het NIDA meldt:

…recente studies op dieren hebben aangetoond dat marihuana bepaalde kankercellen kan doden en de omvang van andere kan verminderen. Bewijs van een onderzoek stelt dat extracten van de hele marihuana plant een van de meest ernstige vormen van hersentumor kunnen verkleinen. Onderzoek met muizen laat zien dat deze extracten, gebruikt met bestraling, zelfs de kanker dodende werking van de bestraling versterken.

Ondanks al deze vooruitgang heeft het Amerikaanse departement van justitie haar ban op marihuana nog niet opgeheven.

Volgens het NIDA heeft medicinale marihuana ook een positief effect bij de behandeling van Alzheimer, geestelijke stoornissen en ontstekingen.

De macht van de bepaalde krachten in de (Amerikaanse) maatschappij zijn zo groot dat ze hun eigen belang kunnen laten voorgaan boven het algemene belang van een bevolking, die al 50 jaar eerder geholpen had kunnen worden met een kankerremmend middel. Marihuana is vele malen goedkoper dan de medicijnen cocktails en bestralingen die kankerpatiënten krijgen en vormt daardoor een bedreiging voor de portemonnee van de aandeelhouders van de farmaceutische industrie. Wanneer je marihuana vrijgeeft voor medische doeleinden dan verliest het ook zijn criminele waarde als verboden drug. Kortom de machtigste regering van de wereld is lang zo machtig niet als we geneigd zijn te denken en evenmin een vertegenwoordiging van het volk.

Bron: o.m. The Anti Media

Rob Vellekoop, 8 april 2015

Lees het boek over Helende Hennep en hoe je wietolie zelf kan maken via Academy of Happiness

14 Comments

 1. Het slaat nergens op als ze er eerder mee waren gekomen waren er heel veel mensen gered waarschijnlijk ook mijn tante

 2. ik vind dit niet normaal weet je hoe veel dierbare mensen zijn overleden door kanker veel maar het moet ook veel te veel geld kosten kut regering denken alleen aan zich zelf en alles omhoog gooien dat we het niet meer kanne betalen maar als cannabis goed is dan laat het op de markt komen als medicijn veel beter dan chemo en bestraling en operaties dus laat eens wat zien REGERING

  • Carlo Mussers,

   We moeten niet meer trekken aan een dood paard. De regering is zo’n dood paard. Het stinkt ook al behoorlijk naar de dood, overal waar de overheid z’n sporen nalaat. Chemo kost ±5000 euri per enkele behandeling en de keren dat het echt kanker tegenhield zijn rete zeldzaam. D’r wordt vet verdiend aan die viezigheid en na poepen of plassen komt die gore zooi in ’t riool dus omgeving. Anekdote: in 1930 had ene Raymond Royal Rife in de VS een methode die m.b.v. resonantie de kwaje cellen kon dood maken en de goeie merkten daar niks van. Hij kreeg ervoor de nobelprijs en zijn slagingskans was bijna 100%! De vinding is opgekocht en daarna nooit meer van gehoord. D’r valt niet te verdienen aan mensen die beter zijn geworden. Zo lang mogelijk is leven houden en ieder centje eruit knijpen en dan kapot. Die wietolie is vrij verkrijgbaar en je kunt het toepassen. Daar hoef jij toch geen toestemming voor te hebben??? Van wie dan??? Heb ik ook gebruikt voor mijn tante die niet meer te redden was. Wel heeft ze zonder depressie de laatste tijd doorgemaakt met enige eetlust en goed slapen. Totdat een kloothommel van een dokter dat spul aan de kant zette buiten mijn weten om en verder gegaan is met morfine. Kwam niet meer bij en is heengegaan. Ga die dokter nog een enorme trap onder z’n gore geconditioneerde rothol geven!

 3. Het beste zou je, als jij je (gezondheid) zo min mogelijk schade wil toe brengen, het kunnen vapourizen of de cannabis te verwerken tot een cake

 4. TIP! Info over cannabis als medicijn vind je op Medicinale Cannabis Startpagina.

 5. Oh neeh dit mocht niet naar buiten komen, straks valt er niets meer te verdienen voor de fameutische industrie als mensen zich bewust zijn dat ze zich kunnen genezen..

  Dit was sarcastisch natuurlijk, maar iig goed nieuws als het waar is en ja helaas duurt het bij sommigen lang (mensen met macht) voordat ze het door hebben.

 6. Het was in het tweede deel van de veertiger jaren dat de stemming omsloeg rond Hemp in de VS. Het chemische bedrijf Du Pont zag in de producten van deze plant een belemmering in de handel van de kunststofproducten waarvan zij het grootste marktaandeel dachten te kunnen veroveren door de regering onder druk te zetten. Ford gebruikte in de laatste dagen van de jaren twintig en de eerste jaren van het volgende decennium hennep als vezel plus de olie als bindmiddel voor de fabricage van plaatmateriaal voor automobielen.
  Vandaag de dag zijn henneppreparaten te koop voor medicinale doeleinden in de vorm van wietolie bij Wernard Bruning, met wie ik al eens een interview heb gehad.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.