Kunnen we de dictatuur van de Nieuwe Wereld Orde nog stoppen?

Is het uiteindelijke doel bereikt zodat iedereen online actief is? Zo ja, dan is er geen terugkeer meer mogelijk en is de Transitie gerealiseerd. Vanaf dat moment zijn we afhankelijk van een wereldomvattend Systeem dat ons bestuurt en controleert. Vanaf dan zijn we ons zelfbeschikkingsrecht verloren. Als je geen toegang tot het systeem hebt, sta je buiten spel. Dan kan je geen geld meer opnemen en ben je afgesneden van zorg en voeding.

Tegenwoordig staat 95% van al het geld dat in omloop is op computers. Het is bijna zover dat cash geld niet meer bestaat en we voor 100% afhankelijk zijn van digitaal geld.
Je krijgt straks alleen nog maar toegang tot het Systeem wanneer je een ID hebt. Deze kan (of moet) geïmplanteerd worden in je lichaam. De ID-chip verschaft je alles wat je nodig hebt zoals eten, vervoer, gezondheidszorg, educatie, enzovoort. Wanneer je gedrag, dat eveneens door het Systeem wordt gemonitord, niet in overeenstemming is met de normen die het Systeem opgesteld heeft, krijg je geen toegang en houdt je leven op.

Is dit science fiction of herken je deze zaken al in onze hedendaagse maatschappij?

Een totale integratie van mens en techniek is gepland. Het moment dat deze ontwikkelingen onomkeerbaar zullen worden, wordt de ‘Transitie’ of ‘Paradigma-verandering’ genoemd; een technocratische dictatuur waarin geen individuele keuzemogelijkheid meer bestaat.

De aanloop naar de Transitie, waarover diverse leidinggevenden in de politiek en media al langer melding maken, is al eeuwen geleden begonnen. De schokgolven die voortkomen uit de drastische veranderingen van de Transitie zullen geen regio, geen samenleving onberoerd laten. De ontreddering veroorzaakt een complete verbreking met de tot dan toe geldende stelsels van intermenselijke relaties en geloofsovertuigingen.

Robin de Ruiter gaat in zijn boek De komst van de Transitie op zoek naar de mensen die achter het Systeem zitten en de macht werkelijk in handen hebben. Hij heeft geanalyseerd hoe de Transitie tot stand gekomen is en hoe het feitelijk werkt. Wie er aan de knoppen zitten en wie belang hebben bij deze totale integratie. Ook op de vraag over wat voor toekomst ons te wachten staat, krijgt de lezer antwoord.

Robin voorspelt:

“In rap tempo zien wij de wereld en de maatschappij zoals we die in het verleden gekend hebben om ons heen afbrokkelen. We leven in een verscheurde samenleving waarin gemeenschappelijke waarden en normen vervagen of niet meer aanwezig zijn. Velen vragen zich af: “Hoe zijn we in deze chaos beland? Wat staat ons nog te wachten?”

“Na de verbazingwekkende gebeurtenissen die ons in de wereld van vandaag ten deel vallen dienen we voorbereid te zijn op nog veel grotere veranderingen die diep in ons eigen leven zullen ingrijpen. Spoedig zal het gedaan zijn met onze vrijheid.

“Nederland is het land waar de ‘Transitie’ zal aanvangen!”

De komst van de Transitie gaat niet over personen, politiek, ras of geloof. Het boek probeert de situatie duidelijk te maken waarin wij allemaal terechtgekomen zijn. Het boek is verboden in Frankrijk.

Te bestellen bij Academy of Happiness (128 p., 15,95 euro)

27 Comments

 1. hmmm
  “zolang er een overschot is aan ouderen is er DUS geen overbevolking”
  “de wereldbevolking kan oneindig doorgroeien”
  “helemaal niet erg als de nederlandse regering ooit moet kiezen tussen de eigen bevolking laten verhongeren, of samenwerken met enge regimes”
  “de voorraad betaalbare olie zal nooit opraken”
  “Huizen isoleren en zonnepanelen nemen is slecht”
  “van minder fossiele brandstoffen gebruiken wordt de 1% nog rijker”

  Ik geloof niet dat het zin heeft hier verder te “discussieren”

   • Onze woorden zijn het niet…

    Overigens heel naar te lezen dat ouderen kennelijk bij Ronaldo als “overschot” gezien worden?
    Ouderen zijn een aanwinst imo. Een onbetaalbaar kapitaal aan wijsheid. 🙂

    • “Overigens heel naar te lezen dat ouderen kennelijk bij Ronaldo als “overschot” gezien worden”

     Probeer je leuk te zijn, of kun je echt niet lezen? Of ben je gewoon een (rechtse) troll?
     Zoals gezegd, ik zie er het nut niet van in om met jou te discussieren. doei

     • Ik begrijp jou ook niet. Maar daar doe je dan ook niet je best voor he? Jij bent te druk met het verdraaien van een situatie of discussie.

      😉

      Ieder het zijne. Ik ga voor de mens, niet tegen.

     • En een zeer groot genoegen zag satan zich weer gesteund door het feit dat zijn z.g.n. tegenpartij elkaar zoals altijd gaat, in de haren vliegt.

 2. NWO….. nee die willen wij NIET… probleem is dat
  een zeer groot aantal mensen nog niet weet waar het omgaat…en laten we wel zijn deze zelfde NWO doet er alles aan om hun plannen met een lekker sausje te presenteren zodat de gemiddelde burger denkt nou dat is zo slecht nog niet..
  HET probleem is onwetendheid, en wie luistert naar de eerste roepers in de woestijn????
  Wie echter wakker is ziet hoe dit onzalige plan zich aan alle kanten een weg probeert te banen in ons bestaan…
  Als ik daar verder over nadenk krijg ik het gevoel dat ICLEI en de NGO s EIGENLIJK met een clandestiene wereldwijde staatsgreep bezig zijn… eentje geïnitieerd door de VN
  NGO s zijn er om de bestuurders te bewerken en te vervangen!!!!!!!!!
  wat hebben we dan… juist ja een stelletje gladjanussen die hun kont er in gewerkt hebben voor grof geld en waar wij als burgers niets mee kunnen we hebben ze niet gekozen… ze zitten er ineens… dat is waar we voor moeten waken.!
  Dat is waarom ik altijd roep GA pvd Stemmen het laatste stukje democratie wat we hebben GEBRUIK het nu het nog kan….. met een betere opkomst hadden we dit ramp kabinet buiten spel kunnen zetten.
  Duurzaamheid JA meer participatie op een reële basis JA…. maar nu worden dit soort leuzen gebruikt om ons voor een wel heel anders karretje te laten spannen.
  het wordt gebruikt om stiekem de slavernij weer in te voeren het wordt gebruikt om elke vorm van zorg te elimineren… de staat heeft de houding van zoek het zelf maar uit HIER met de belasting gelden en weg met het gepeupel….
  het hele verhaal van over bevolking is bulshit…. we gaan een enorme vergrijzing tegemoet! Kijk
  maar eens naar een land als China.. de een kind politiek brengt nu de problemen wie zorgt er straks voor dit enorme aantal ouderen…. en naast het zorg probleem weten we ook dat de bevolking gaat halveren…. zelfde verhaal speelt in Finland.. heeft op dit moment financieel problemen veroorzaakt door gebrek aan jongeren met een overschot aan ouderen… dus overbevolking is geen houdbaar argument.

  Slachtoffer rol… nou ik dacht het niet…wakker worden en de rollen omdraaien… een graaier mag best een graaier genoemd worden en laten we ons een realiseren hoeveel macht wij eigenlijk hebben met ons koopgedrag!!

  Dus veel informatie zodat we weten wie wat doet of wil en wie bij de groot grutters hoort.. de linkjes van de monsanto groep… alles op een rijtje geeft ons de kans om hun producten te boycotten. Wij bezitten een heel grote economische macht via ons koopgedrag.

  Kies voor de kleine ondernemer gebruik vaker contant geld let op WAT je koopt spreek je uit over dit soort dingen want daarmee wordt de groep die weet waar het omgaat groter en dat is mega belangrijk.
  kijk waar we misschien burgerlijk ongehoorzaam kunnen zijn… benader de politiek laat ze niet lekker lui op hun blauwe stoel zitten maar UIT je zorg.

  iedereen klaagt over chemtrails en ja dat is te gek voor worden over lucht verontreinig gesproken…. maar hoe kunnen we dit coördineren in een soort landelijk meldpunt zodat Brussel /den Haag daar niet meer omheen kan?

  de regering WEET dat dit gebeurd en doet het af met een ja we zijn op de hoogte het is voor militaire doeleinden en Global warming en NEE we weten niet welke stoffen er gebruikt worden maar ach een onderzoek lijkt ons niet nodig…… Kortom wij zijn dus onvrijwillig proefkonijn!!
  PIKKEN WE DAT?

  we willen MINDER Brussel … ok hoe gaan we het referendum promoten… meer inspraak voor de burger in de grote zaken van dit land.

  de mens is nooit slachtoffer als hij op tijd voor zijn rechten opkomt en daar ontbreekt het op dit moment aan… we zijn te apathisch geworden.
  verdiep je in wat er gaande is… agenda 21… geoengeneering/chemtrails , allemaal projecten die niet gezond zijn voor de mensheid…
  OHHHH wat leuk die google car…. vind u hem nog zo leuk als dat straks door de overheid gestuurd vervoer is waar u geen keuze hebt? Wat als er een storing is en dit staaltje techniek slaat op hol… nog steeds blij?
  We moet waken dat we uit een soort dronken gemakzucht niet al wat de mens maakt tot een zelfstandig denkend wezen uit handen geven aan de club van gladjakkers er zou ons dan wel eens heel wat meer ongewenste verassingen te wachten staan. euthanasie is een gewild object binnen agenda 21!

  Misschien eindigt dit idiote verhaal met Dr. Google die bepaalt of je nog wel of niet mag leven… wat is het rendement van deze persoon… hmmmmm niets meer…… RUIMEN!
  Het hele verhaal van te korten overbevolking etc is een door de Elite bedachte leugen aan ons om er tegen in opstand te komen of ons blind naar het slachthuis te laten leiden.

  DUS WAKKER WORDEN….samen sterk en creatief en ja dat is niet zo makkelijk maar met vallen en opstaan en vooral met de ouderwetse SAAMHORIGHEID moet het nog lukken.

  • Klopt , alle toppics die te vinden zijn zijn het onderdeel, een radartje van een en hetzelfde verhaal. Ze gaan zover als de mens ze toestaat.
   Wij zijn zeker geen slachtoffer, en er zijn ontzettend veel mogenlijkheden nog onbemoeid.

   Goed idee een chemtrail -meldpunt!
   en ons geld geven aan de kleine ondernemer, niet pinnen maar cash betalen , etcetera ik ben voor! Al die kleinen dingen maar wel massaal doen al zoveel!

  • De petro dollar is dood, weten zij ook!
   Waarom denk je dat de Bricks nu “ontstaat” hup en een nieuwe elitaire munt staat op.

   Kissinger heeft al aangegeven met china in zee te gaan in de Bricks…
   Same shit different name.
   😉

 3. Merkwaardig te zien dat plotseling deze discussie is afgelopen. Er zijn inmiddels alweer twee nieuwe artikelen bijgeplaatst en daar gaat dan weer alle aandacht naartoe. Ik kan mij op dit moment in de tijd geen actueler onderwerp voorstellen dan dit onderwerp en het artikel wat als titel heeft ‘Oproep’.
  Er komt niets vanuit de bezoekers vd site en kennelijk gaat men over tot de waan/ orde van de dag.
  Dan vraag ik mij toch in alle ernst af, ‘WILLEN we de dictatuur van de NWO werkelijk wel stoppen of gaat het allemaal nergens meer over zolang het amusementsgehalte maar hoog genoeg is of dat men z’n gal even kan spuwen?
  Dat betekent met zoveel woorden dat de boze droom gewoon gaat uitkomen! In tussentijd vult men de tijd met kankeren zonder echt wat anders te willen!

  • Deze discussie is bij mij nooit afgelopen. Agenda 21 is hoe de weg gebaand wordt. Deel de linkjes en de info erover geplaatst. We moeten dit idd tegenhouden en dat begint met bewustwording.

 4. “nieuwe wereld-orde”, “vrijmetselaars”, “uitroeien van de mensheid”? Waanideeen bestrijd je niet met andere waanideeen of samenzweringstheorien. Als, in naam van het KAPITALISME, de wereldbevolking en de consumptie per hoofd van de bevolking flink doorstijgen is er geen mensen-maatschappij in de 22e eeuw.
  Als we er niet in slagen onze totale consumptie (vooral die van de rijken) flink te verlagen wordt “agenda 21” (of beter gezegd: echt ecofascisme) vanzelf noodzakelijk

  • Even voor alle duidelijkheid:
   – je vindt het idee van de nieuwe wereldorde een waanidee, met welk waanidee wordt dit dan bestreden?
   – de consumptie per hoofd van de maatschappij mag niet stijgen, wat wou jij daar aan doen?

   • Beste Rob

    Dat de wereldorde *nieuw* zou zijn noem ik een waanidee, net als het idee dat “groen” zijn en de wereld leefbaar willen houden een “valse vlag” zou zijn.

    Op de consumptie per hoofd van de bevolking heb ik als persoon verdomd weinig invloed, maar ik kan wel laten horen dat ik me niet laat zoethouden met nep-oplossingen als GMO’s, economische groei, een herinvoering van de gulden of de gouden standaard, of meer kinderen maken

   • Spring, lees wat er staat ajb

    Ik ben geen U en ik weet niet eens wat een “stakeholder” is. Ik geef aan dat ik de denkwijze achter agenda 21 begrijp, en zeg dat we kunnen voorkomen dat het nodig wordt hem toe te passen

    Onderbevolking? Een beetje leegloop in regio’s waar de voorzieningen zijn weggehaald, maar Nederland heeft nog steeds een bevolkingsdichtheid van 400 per km2. Als we in ons eigen voedsel zouden moeten voorzien kan dat maar net.
    Vergrijzing is pas een echt probleem als je de dingen die gedaan moeten worden niet meer gedaan kunnen worden – niet als je enkel wat minder klanten, werkers, belastingbetalers hebt dan je zou willen. Sommige bevolkingsgroei-fans doen alsof babies worden geleverd met een paar ton aan geld (“er zijn te weinig mensen om het geld voor iedereen te verdienen”), maar dat is niet zo.
    Als mensen *gezond* oud worden kunnen ze zelf werken – als er werk is

    Wat CO2 betreft: het gehalte CO2 in de atmosfeer heeft een eeuwigheid (800 duizend jaar ?) geschommeld tussen 180 en 280 ppm, en is in de laatste twee eeuwen of zo gestegen naar 400.
    Er is niemand die dat ontkent. Er is ook niemand die beweert dat we de afgelopen twee jaar een koude winter hebben gehad in nederland.

    • Beste Ronaldo

     dit commentaar maakt duidelijkdat je je beet laat nemen of antwoord geeft zonder antwoord te geven en dus bewust probeert te misleiden.
     Als je niet eens weet wat een stakeholder is weet je idd niet waar je anwoord op tracht te geven. Een leeg antwoord met veel woorden.

     Ik stel voor dat je daadwerlijk eens gaat vediepen in agenda 21 en de hoax die erbij gepaard gaat.
     Er staan inmiddels voldoende linkjes om je te informeren.

     Hier nog een over de climate hoax om agenda 21 door te voeren
     The cold sun
     https://www.youtube.com/watch?v=miIEAOAOgyI

     overbevolkingswaan bedacht door ehrlich ( eugenics fan ! google even)

     https://www.youtube.com/watch?v=vZVOU5bfHrM

     Jij stelt als we in ons eigen voedsel zouden moeten voorzien, ten eerste is dat niet noodzakelijk als je goede banden houdt met buurlanden en landbouwgrond laat bestaan met natuurlijke zaden voor een grotere opbrengst dan genetisch gemanipuleerde zaden zoals die van Momsanto.
     De lanbouwgrond dit juist een punt van mijn kritiek op agenda 21 daar zij land willen vergrendelen:Landbouwgrond dus! En ook zee vergrendeling.Kunnen we dan nog vis vangen als de boot er niet meer mag komen???

     Wat betekend dat voor de voedselvoorziening? JUIST MINDER VOEDSEL! Dus wat wil het programma nu??

     Weet ook dat de vergrendeling voor eeuwig is.En de gebieden die vergrendelsd worden VERBODEN ZIJN VOOR DE MENS. Neem daarbij ook nog even het klimatologische experiment van solar radiation management het blokkeren van de zon, ook niet echt bevordelijk voor onze oogsten wel?
     ( geo engineering met sulfur dioxide Google even de heath effects)

     Wat betreft de bevolkings dichtheid er zijn nog grote gebieden waar geen kip te vinden is, lijkt me een plan om de mensen niet te centreren want dat vertekent het beeld.

     Wat betreft C02, het aandeel wat door mensen kan worden teruggedrongen is nihil ook daar zijn studies over te vinden.
     En als u zich daar dan druk om wil maken, begin dan om geo engineering eens te onderzoeken als er ergens door menselijkehandelingen een co2 overdosis gegeven wordt is het daar.

     Ze gebruiken o.a. zwavel dioxide,( sulfur dioxide) over vervuiling gesproken. Dus lijkt me fijn als u ook dat eens gaat onderzoeken daar u zo met het mileu begaan lijkt.

     Mileubewustzijn top ben ik voor , echter slaat dit plan door dmv het ontnemen van rechten en invoeren wat veel hoge belastingen voor bijvoorbeel een recht als water. Dit plan/ programma is een stapsgewijze misdaad tegen de mensheid.

     U ziet er is genoeg voor u te leren. Ik spreek u dan.

  • “Als we er niet in slagen onze totale consumptie (vooral die van de rijken) flink te verlagen wordt “agenda 21″ (of beter gezegd: echt ecofascisme) vanzelf noodzakelijk”

   PARDON?

   Bent u stakeholder?
   We hebben geen agenda 21 ecofascisme nodig. We hoeven niet van het ene extreme systeem gestuurd door de elite naar het volgende communalistische extreme systeem gestuurd door de elite. Wie noemt u de rijken?
   Heeft u het dan over de 1 procent? Vast niet.

   Agenda 21 maakt misbruik van de al aanwezige bewustwording over hoe om te gaan met natuur en grondstoffen. Mensen zijn al “duurzaam” vroeger heette dat gewoon mileubewust. Maar de term duurzaam benadrukt een “onhoudbare situatie” die ZIJ zo graag schetsten en dat is een onzinverhaal een “ernst” om zaken en idd fascisme erdoorheen te drukken! Climate change! Global warming was het eerst, echter de aarde warmt helemaal niet op, we gaan richting kou! En dus hebben ze er maar “change” van gemaakt zo zit je altijd goed en is het nog steeds uw schuld.

   In agenda 21 wordt niet 1 maatregel besproken richting grootvervuilers, multinational bedrijven. Nee bij de gewone man leggen zij de oorzaak neer, u ademt namelijk en dat is co2!

   De co2 bijgedragen door de mens is niet noemenswaardig te noemen.
   Genoeg rapporten over te vinden.

   Bij de gewone man ligt het probleem niet. Het aantal mensen is ook het probleem niet. Overbevolking is een mythe! Sterker nog we gaan richting onderpopulatie dus VERGRIJZING.

   De intentie van agenda 21 is niet duurzaamheid maar exact wat u zegt ecofascisme,ze neemt ALLE rechten af en creert een hel voor de overgebleven <— aardbewoners zij die niet bij de een procent horen.

   Hoe kunt u daar achter staan Ronaldo?

 5. Willen we de dictatuur van de Nieuwe Wereld Orde nog stoppen???
  Dat is het eerste wat je je moet afvragen als totale wereldbevolking. Veel, wat zeg ik, veel te veel mensen halen hun schouders op en zien wel wat er van komt. Die denken dat na het Nazisme van WO2 het meeste leed wel geleden is. Niets is minder waar. Ik denk dat het bedroevende leven van A.Frank nog een decadent luxe leventje was vergeleken met de horror die voor de wereldbevolking klaarhangt.
  De meeste oude zielen weten dit en waarschuwen zich al jaren rot maar bespeuren het effect alsof zij vanachter een beslagen ruit staan te schreeuwen naar een massa mensen welke zich gedraafd als bio-massa. Een massa wat het nog steeds nodig vindt om de zweep te likken waarvan de pees diep in hun vlees zal gaan striemen. De mens op veel plaatsen diep ziek en maakt zich op voor een gedegen straf.
  Sommigen denken dat deze ziekte is ontstaan na de tweede wereld oorlog maar Albert Pike 33e graad vrijmetselaar voorzag 3 oorlogen waaraan structureel is gewerkt. Tot op de dag van vandaag.
  We hebben de neiging als mens te wijzen naar, hunnie daar. ‘Ze de 0,1 %’. En WIJ de 99,9% zijn ok en…het slachtoffer!!!!!!!!!!
  Beste mensen we zijn allemaal zo ziek als een hond!!!!
  Wat je ziet gebeuren is het resultaat van al die miljarden diep zieke idioten die niet weten hoe ziek ze zelf zijn.
  Alleen in een lichaam waar het immuunsysteem totaal naar de klote is, kan iedere ziektekiem zijn gang gaan. Pas wanneer je beseft DAT je ziek bent, kan er een genezingsproces beginnen. Leg maar uit hoe je dat wil. Meer kennis, organisatie, samenwerking, delen, bewustzijn, vindingrijkheid, zelfrespect, de band met de natuur herstellen, alternatieven zoeken, autoriteit afwijzen die niet dienend is, enz. enz.
  Een NWO heeft geen schijn van kans met een gezonde bevolking. Nu wel.

  https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2015/03/26/belangrijk-openhartige-ex-minister-paul-hellyer/

  • “Lucifer, the Light-bearer!  Strange and mysterious name to give to the Spirit of Darkness!  Lucifer, the Son of the Morning!  Is it he who bears the Light, and with its splendors intolerable, blinds feeble, sensual, or selfish souls?  Doubt it not!” (Albert Pike1809–1891)

   In het vorige commentaar schreef ik over de 3 wereldoorlogen die hij zou hebben voorspeld. Nu mogen we aannemen dat deze man de geestelijk vader is van het begrip One World Order en dat dit begrip breed door de volgers van zijn gedachtengoed is gedragen. Zelfs is omgevormd tot Nieuwe Wereld Orde. De machten en krachten achter dit verwerpelijke plan hebben een diepe achtergrond. Babylon de belangrijkste voor zover bekende bronnen van het satanische denken en handelen vermengd met de regels van de Talmut, samengebracht tot het Zionisme wat niets met Joden als etnische groep te maken heeft. Wie goed kijkt ziet in de architectuur van de EU gebouwen de gelijkenis met het schilderij van Pieter Brueghel over de toren van Babel. Veel politici zijn heimelijk vrijmetselaar of verwant aan soortgelijke occulte groepen.
   Zij dienen de Moloch ofwel satan in de hoop en overtuiging dat zij ten tijde van de voleinding van de NWO een mooie beloning voor hun bewezen diensten zullen krijgen. Het volk, het plebs, the gentile, het goyim, dat gebruik je, misbruik je, verkracht je, verneder je en drinkt hun bloed op het altaar van lucifer/satan. Schijnt dan niet hetzelfde te zijn maar ze kunnen wat mij betreft beiden de boom in.
   Er valt heel veel te vertellen over de hele constructie maar dat de vuile adem van de duivel overal te ruiken is zal voor de meesten geen nieuwtje zijn. Ik denk dat wij als toekomstige massagraven vulling zo zwak en ziek gemaakt zijn door de jaren heen dat het eigenlijk een gelopen race is.
   Daarbij steken we ook nog heel erg graag de kop in het zand en je weet wat er gebeurt als je dan alleen je kont omhoog hebt staan?
   De kern van mijn betoog ligt eigenlijk in het feit dat we de banden met de buitenwereld hebben doorgesneden. Geen religie of geloof is meer aanwezig. Zelf ben ik totaal ontkoppelt van het Katholieke systeem en heb daarbij wel een besef van ’n Schepper overgehouden.
   Er moet een strijd gaande zijn tussen partijen die de Aarde willen vernietigen en bezitten en een andere die het wil behouden en helen voor alles wat in liefde leeft. Geen zoet geslijm of new age geouwehoer. De basisbehoeften van alles wat leeft, respect, liefde, trouw, enz. enz.
   Nu hebben ze kennelijk aan de ‘verkeerde kant’ een enorm goede band met satan en offeren zo nu en dan hele legers en burgerbevolkingen. Daarnaast is het ook genoegzaam bekend dat er onder rituele omstandigheden baby’s en kleine kinderen op altaren levend aan stukken gesneden worden en hun bloed gedronken door de types waarvan je dit nooit zou verwachten. En de zaak Demmink laat maar op zich wachten!!?
   Met dit alles zou ik willen suggereren om ook eens te gaan denken om het contact (te herstellen) met de goede krachten die ons WEL goed gezind zijn!!! Als die etters aan de duistere kant kennelijk baat hebben bij het contact wat zij hebben, dan zijn wij toch dom om het omgekeerde niet te doen?

 6. om de een of andere reden vind ik t ook bijzonder pijnlijk dat t luchtalarm eruit word gehaald
  en alles nu met snelle mobieltjes moet ( die echt niet iedereen heeft ) en of als dat eruit ligt wat dan? of ze t expres doen..n klein detail wat volgens mij te maken heeft met bovenstaande wat een enorme ramp op kan leveren..er is ook helemaal geen discussie over geweest , enkelt n bericht via t nos 8 uur journaal. een mededeling..ik bedoel te zeggen..kijk stap voor stap kunnen wij nu iets doen tegen dat wat nu word geimplementeerd..dat hadden wij al die tijd al moeten doen..
  echt; als die mobieltjes niet werken volstrekt zich een enorme ramp voor ons..!

 7. Het is mogelijk om het te keren, maar dat zal niet gemakkelijk zijn. Wij, als mensen, zullen ons bewust moeten worden, dat we geen geld nodig hebben, maar elkaar. Wij, de gewone mensen, zijn namelijk degenen die weten hoe je aardappels en groente moet verbouwen, hoe je brood bakt, hoe je zieken verzorgt. Niet die rijke stinkerds die nu alle macht in handen hebben. Die macht hebben ze alleen maar, omdat iedereen gelooft dat we geld nodig hebben. Als iedereen vandaag zou stoppen met geld uitgeven en geld ontvangen, maar we gaan onze kennis en vaardigheden inzetten voor wie het nodig heeft, is het gedaan met de huidige machthebbers.

  • Dit bedoelde ik dus eigenlijk te zeggen met dat het geld afgeschaft zou moeten worden (Spring). Prima geschreven.

 8. Alleen een gewelddadige revolutie door een links radikaal socialistisch front jan het liberaal dictatoriaal kapitalistisch systeem nog doen beëindigen. Geweldloze acties zullen geen resultaat opleveren voor een duurzame wereld vrees ik. Het gaat immers in deze niet onze werteld om macht en geld en een onrechtvaardige verdeling daarvan. Co Meijer.

 9. Natuurlijk kunnen wij dit nog keren maar dan moeten we ons wel wat meer bewust worden van alle listen die er bedacht worden.

  De meest gebruikte valse vlag van dit moment is duurzaamheid bescherming van moeder aarde terug geven aan de natuur… en ja wie is er nu tegen duurzaam en bescherming van de aarde.
  het vervelende is dat achter deze façade de uitroeiing van de mens als individu zit… nee hoor geen bio industrie meer met mega stallen.. welnee we gaan nu over op mensen stallen 5 personen op 20 vierkante meter moet kunnen… geen werk ho ho u bent een useless eater misschien tijd om uw euthanasie te bespreken. Dat klinkt hard en verschrikkelijk maar DAT zit achter de suiker laag van welwillende duurzaamheid
  Waarom wil de elite het contante geld afschaffen…..??? Juist ja dan hebben ze helemaal de macht over u want wanneer bereiken we dan het punt dat er digitaal beslist wordt wat en hoeveel u nog mag besteden en waar.
  DUS kies wat vaker bewust om met contant geld te kopen… geef een signaal af…

  http://www.tgmag.ca/enviro/ag16to21_e.html

  http://www.thegoodmanchronicle.com/p/documentaries.html

  http://www.thegoodmanchronicle.com/2013/11/a-critical-analysis-of-agenda-21-united.html

  http://www.iclei-europe.org/members/member-in-the-spotlight/archive/rotterdam/

  Hoed u voor NGOs … zij moeten dit plan helpen integreren.. nou zat gladjakkers die dit voor een leuk bedrag wel willen doen en helaas zie je die heel vaak zelfs veel te vaak in de zogenaamde spirituele hoeken.

  ICLEI… de grote programmeur zit wereldwijd….
  Er is maar een verdediging.. zorg dat je WEET waar het omgaat zodat je hun ballonen lek kan prikken en we met elkaar kunnen weigeren om dit uit te voeren!!!!!

  NB Agenda 21 is geen PLAN maar een PROGRAMMA dat al wereldwijd uitgevoerd wordt … de enige staat die momenteel wakker wordt is Montana

  http://www.kxlf.com/story/28182071/montana-house-judiciary-committee-pushes-back-against-agenda-21

  Kennis maakt macht dus …. informeer jezelf PRAAT er openbaar over niks geheim dit raakt ons allemaal en met elkaar en voldoende kennis moet dit tij te keren zijn.
  Vergeet niet gedachten zijn ook krachten… geloof niet dat we al verloren hebben als we allemaal wakker zijn staat die ZE nog wat te wachten,
  Wie denke die ZE wel dat ze zijn!! WIJ met elkaar zijn veel meer dan de vermaledijde 0,01% met waanideeën.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.