Niet stemmen = kiezen voor nog meer bezuinigingen, afbraak en ongelijkheid

Laat je niet verleiden door TROLLEN, stem Rutte weg.
Laat je niet verleiden door TROLLEN, stem
Rutte weg.

Er zijn hele slimme mensen op het internet bezig die je aanzetten om vooral NIET te stemmen.
Op die manier zou je een signaal afgeven, waardoor er ineens WEL naar je geluisterd wordt.

Het beste signaal dat zoden plus kabinet Rutte aan de dijk zet = STEMMEN.

Iedere stem op links van de PvdA betekent dat het kabinet niet meer verder kan regeren.

Je kan op 18 maart het kabinet dus feitelijk gewoon naar huis sturen.

Laat je niet verleiden door TROLLEN, stem Rutte weg.

Utrecht – Er waait een storm van oproepen tot niet-stemmen over Facebook. De rechtse partijen onder aanvoering van D66 kunnen alleen maar blij zijn. Zij zullen zeker winnen wanneer een groot deel van de kiesgerechtigden niet gaat stemmen op 18 maart.

De niet-stemmers zijn mensen die geen geloof meer hebben in de democratie omdat zij zich niet gehoord, maar wel gebruikt en uitgebuit voelen. Welnu door niet te stemmen horen ze je zeker niet meer in Den Haag en stem je toe met afbraak, bezuinigen en ongelijkheid.

Een democratie is een organisatie waarin het volk regeert. Wanneer echter meer dan de helft van dit volk haar verantwoordelijkheid niet neemt dondert de democratie in elkaar. De kiezer heeft als taak de partij te controleren waarop zij gestemd heeft en zo nodig in te grijpen wanneer zij hun verkiezingsbeloften niet nakomen. De democratie vraagt actieve deelname. Je kan je als kiezer niet permitteren een keer in de vier jaar een parlement te kiezen en daarna achter de tv of Facebook weg te kruipen en uitsluitend nog te klagen over wat er in jouw ogen allemaal fout gaat. Doe iets, kom in actie!

De Griekse bevolking stemde massaal tegen de bezuinigingen in plaats van thuis te blijven kniezen en klagen. De Spanjaarden gaan massaal de straat op, zelfs als protesteren soms verboden is. Toch zijn de Griekse kiezers nog niet klaar en kunnen zij zich niet permitteren achter over te leunen, ondanks dat zij massaal hun stem hebben uitgebracht op een anti-bezuinigingsregering. Zij moeten bewaken dat de beloften van de regeringspartij Syriza waargemaakt worden.

HOU OP MET KLAGEN, GA STEMMEN!

Opkomst kiezers afgelopen verkiezingen
2007 – provinciale staten verkiezingen..gemiddelde opkomst 46,4%
2011 – provinciale staten verkiezingen..gemiddelde opkomst 56%

Verdeling van de 75 Eerste Kamer-zetels is zodanig dat VVD/PvdA er samen 30 hebben dat betekent geen meerderheid, daarom kunnen ze ieder besluit van Rutte 2 tegenhouden, iedere keer gaan ze op zoek naar steun bij de andere partijen. D66, CU en SGP tonen zich vaak bereid mee te doen met het conservatieve beleid van Rutte 2.

Wanneer VVD en PvdA dus nog meer zetels verliezen, en die kans is groot, dan zal dit kabinet niet meer door kunnen regeren. Stem dus, maar in ieder geval niet op de gedogers (D66, CU en SGP) van dit kabinet!

 

34 Comments

 1. @ freedomfighter limburg
  “Mensen die zichzelf als dode entiteit(BSN) definiëren en zelf zeggen dat ze ondergeschikt willen zijn aan de “staat der Nederlanden BV” wat is ingeschreven als bedrijf in Washington DC onder de Uniform Commercial Code”

  Als je het niet in mensentaal zeggen kunt ga ik er maar van uit dat je met pseudo-law en samenzweringstheorien gehersenspoeld bent.

 2. De democratie in Nederland zal helemaal opnieuw van onderop opgebouwd moeten worden in die zin dat wij, de burgers volledige controle hebben over het democratische proces. Momenteel is het niet te vertrouwen. Helaas heeft de gangbare politiek er alles aan gedaan om de burgers een afkeer van politiek bij te brengen zodat men ongestoord z’n gang kon gaan. Niet stemmen speelt hun in de kaart. Overigens laten de meeste mensen zich gemakkelijk manipuleren via het journaal e.d. zo blijkt steeds weer dus dat maakt democratie dubieus. Er is geen enkele politieke partij die roept dat de informatie op het journaal niet te vertrouwen is dus tja. Kunnen we een lijst maken van beslissingen die de regerende partijen hebben genomen die gunstig zijn voor het leven van de burgers? Nope.
  De macht in Nederland is momenteel stevig in handen van samenwerkende criminele organisaties, sommige vermomd als normale fatsoenlijke onderdelen van de maatschappij, anderen onttrekken zich aan het zicht. Ze beschikken over onuitputtelijke middelen om hun zin te doen, ongeacht de eventuele wil van de burgers.
  Dus ja, wat Rob schrijft, we kunnen het niet laten bij stemmen alleen, we moeten onszelf in beweging zetten om overal bovenop te blijven zitten, we kunnen nergens op vertrouwen en niks overlaten. Dit is iets van de hele lange adem voor een hele ‘lange mars’.

  • Tja, dan sta je voor een behoorlijk dilemma. Om deze augiasstal schoon te maken is niet onmogelijk mits je onderweg niet wordt tegengezeten door…je weet wel.
   Er is over dit onderwerp al zoveel geschreven dat je in combinatie met het artikel,’Oproep’, wel een aardige inschatting kunt maken van wat wel en wat niet haalbaar is.
   Ik kom steeds uit op een aantal posities die naar mijn idee de kluwen kunnen ontrafelen.
   Via het net ga ik dit niet ventileren want: ‘Feind huert mit’. Ik ga die bloedhonden het natuurlijk niet makkelijk maken want de strop wordt aan alle kanten nu al flink aangehaald. En als ik ‘false flag’ Charlie Hebdo zo achteraf eens beschouw dan gaat het Orwelliaanse principe mij zeggen dat de vrijheid van meningsuiting nu echt op zeep gaat.
   Je hebt het over, ‘wij de burgers’ en dat dieze volledige controle moeten hebben over het proces. Ik ben zelf namelijk een beetje veel klaar met de gangbare democratische processen. Ik zie allerlei door elkaar kakelende emotiekonijnen met nul komma niets verstand van zaken precies de verkeerde dingen doen. Zoals een leider kiezen bijvoorbeeld.
   Het type wat een leider nodig heeft is het meest verschrikkelijke soort ‘wij’ wat je maar kunt voorstellen. Bovendien is de overgrote massa onvoorstelbaar dom. Mijzelf incluis.
   Zo makkelijk te manipuleren, zo makkelijk te sturen.
   Ik denk echt dat het bestaande systeem zo door en door verkankert is dat genezing alleen met oneindig veel …..kan worden genezen. Daar heb ik geen zin in behalve dat ik binnenkort voor de allerlaatste keer ga stammen.
   Ik geloof in een bestuurlijke elite die de boel opnieuw aanstuurt en op straffe des doods het volk dient mocht dit worden geschonden door de ziekte waarvan we nu de resultaten van zien. En dan slechts in kleine samenwerkende organisaties in totale vrijwilligheid.

   We kunnen onmogelijk uitgaan van gelijkheid. Dat bestaat niet. Wel gelijkwaardigheid.
   Sommigen kunnen veel verantwoordelijkheid dragen anderen helemaal niets.
   Alle mensen kun je niet op een hoop schuiven en er hetzelfde mee willen doen. Je hebt doeners en pioniers de rest zijn vaak volgers. Niets mis mee zolang het maar eerlijk uitgevoerd wordt. Dat is ook precies wat mist in deze tijd een enkele agenda en geen dubbele.

 3. Hoi Rob, ik mis een Facebook deelknop. Het is zeer aangeraden er eentje bij de andere deelknoppen onder je artikelen te plaatsen zodat we je artikelen ook op de diverse plaatsen/groepen/pagina’s op Facebook kunnen delen. Bedankt!

  • Voor de duidelijkheid, ik ben een heel andere rob dan Vellekoop daarom heb ik vdz erachter staan. Maar dat had je al begrepen.

 4. Om het zo maar te zeggen : verdeel en heers kan van 2 kanten komen. Nu is het de politiek die zo voorkomt dat de burgers een eenheid vormen. Stem en voorkom dat er in de politiek een meerderheid te vormen is. Ja stemmen heeft dus nut, het is alleen net hoe je er naar wil kijken.

 5. Er heerst een behoorlijke Babylonische spraakverwarring.
  De chipknip is verdwenen omdat er te weinig gebruik gemaakt werd van dit ding.
  Vanuit de overheid wordt veel werk gemaakt om toch maar iedereen naar de bus te krijgen en bogen zich erop als de opkomst naar tevredenheid is, dus meer dan verwacht.
  Hoe meer stemmen, hoe meer mensen akkoord geven aan het systeem.
  Hoe meer mensen anderen dan zijzelf het mandaat geven voor vier jaar te beslissen over leven en dood.
  Ik weet niet precies waar de drempel ligt maar stel dat het aantal stemmers onder de mandaatsdrempel ligt dan valt er legitiem niets te regeren. Stel dat helemaal niemand meer gaat stemmen dan is de boel dood en kan er grondwettelijk helemaal niet meer geregeerd worden. Dan zal in de praktijk toch wel een klootsmoes bedacht worden om de status quo door te zetten. Pas dan….is het voor iedereen zichtbaar dat het een dictatuur is. Alleen dan pas. Nu zitten we met een slap idee dat het echt uitmaakt wat wij ervan vinden terwijl het alleen maar om het bestuursmandaat gaat!!!!!
  Het maakt dus geen ene flikker uit wat je stemt, het gaat om jouw toestemming. Daar hebben ze dus de stembus voor nodig en nergens anders voor.
  Mensen mogen mij een misantropische akeligert vinden, oké maar ik ben juist bereid de uiterste consequentie te nemen en te werken aan een passend bestuursmodel waarvan ik enige contouren al zie. Er zijn een aantal bestuurscomponenten die de hoofdpeilers vormen van een samenleving waaronder geld. Daar hebben we een kader voor om dat vorm te geven. Zo zijn er meer disciplines waaraan is gedacht.
  Zeuren over oude niet meer werkende systemen moeten vervangen worden door iets wat we wel willen.
  Daarin moet men bereid zijn heel ver te gaan als een pionier op een kale nieuw ontdekte planeet waar nog nooit een mens is geweest.
  Hier hebben we te maken met een hele oude vieze zelfzuchtige vernielzuchtige club die de macht wil houden, hoe dan ook.
  Ik weet niet hoe het met jullie is maar ik wil eindelijk wel eens beginnen aan de eigenlijke 21e eeuw en die ouwe rotzooi laten liggen. Ik weet dat ik vroeg of laat gezeik krijg met die club die het niet ziet zitten dat ik mij niet meer door hen laat misbruiken. Maar het geweld zal nooit van mijn kant komen terwijl ik wel stel: ’tot hier en niet verder’!

  • Je kan ook stemmen en daarmee aangeven dat je het oneens bent met het systeem,bijvoorbeeld door met je stem het Rutte 2 onmogelijk maken verder te regeren. Daarnaast heeft het nog een voordeel het laat de regering zien dat we hun afbraakbeleid helemaal zat zijn. Niet stemmen wordt in het algemeen uitgelegd als desinteresse. Jij wilt het systeem vernietigen door er niet aan mee te doen.

   • Laten weten dat je niet eens bent met het systeem door er toch aan mee te doen?
    Sorry de logica ontgaat me. Inderdaad het systeem kan me de pot op. Ben ik echt op uitgekeken. Maar…ik wil de confrontatie wel aan.
    De eerst beste stemronde is de proloog op de 2e kamer verkiezing.
    Vertel mij wat de remedie is en ga dat ook serieus doen. Je hebt mijn woord.
    Ik ben niet rigide in m’n standpunten.
    Het experiment kan van start gaan en vertel mij wat jou advies is om die schoften te blokkeren.
    Daarna is het pas zinvol om verder te discussiëren lijkt me.
    Duurt ook niet lang meer.

    • Ik geloof alleen in het oprollen van het systeem van binnen uit. Confrontatie op een vreedzame manier. Ik ben lid van de SP en probeer van binnen uit de structuur van de zogenaamde democratie aan te pakken. Daarnaast help ik bouwen aan lokale initiatieven voor een alternatieve munt e.d. De Florijn komt er aan. In de kern komt het er op neer dat we dag in dag uit aantonen dat dit politieke systeem een monster is geleid door personen die behoren tot de graai-elite waarvan er maar een paar honderd op onze aardbol rondlopen. Het is voorlopig de strijd van klein duimpje tegen de reus, helaas snapt klein duimpje nog niet over welke enorme krachten zij bezit bij samenwerking. Daarmee bedoel ik niet de opgelegde samenwerking in de bekende politieke en economische blokken. De corruptie daarvan tekent zich steeds duidelijker af. Ik lees veel alternatieve media uit de VS en schrik iedere keer weer van de menselijkheid die daaruit spreekt. De mening van deze medemensen staat zo ver bij de monsters vandaan die de VS besturen. Bij die medemens ligt onze kracht. De mens is in de kern een goed wezen, maar wanneer ondergedompeld in macht en krankzinnige rijkdom transformeert hij zich tot een demon.

     • Ik merk dat ik een ander pad heb afgelegd dan jij maar van huis uit ben ik ooit ook van socialistische signatuur geweest. Geweest zeg ik met nadruk. Niet dat ik nu in het andere kamp zit, absoluut in tegendeel!
      Maar met de jaren besefte ik mij dat ik mij in modellen heb laten drukken omdat deze voor dat doel zijn ontworpen. Voor mij is de definitie socialist iemand die zich iets van het lot van de medemens aantrekt. Gaat het met de gemeenschap om je heen goed, dan gaat het met jou ook goed.
      Een bijenvolk mentaliteit op basis van vrije deelname. Want om eerlijk te gaan heb ik he-le-maal nix met het Marxistische ideaal en het socialistische derivaat. De werken van de verborgen hand dus.
      Zodoende ben ik jaren achtereen lid geweest van de SP. Wat mij betreft was en is de SP nog lang niet radicaal genoeg. Ik heb ooit een kortstondige correspondentie gehad met Harry van Bommel over zijn initiatief om het reilen en zeilen van de Bilderbergers eens aan de kaak te stellen. Ik en anderen hebben gezamelijk voorgesteld alle achtergrond info ter beschikking te stellen om goed beslagen ten ijs te kunnen gaan.
      Daarna……grote stilte. Niets meer. Ik heb de indruk dat ie zich laat koppen in de kranten met mooie sier over kritiek op de geheime club maar bij nader inzien de drol simpelweg terug trekt.
      En zo zijn mij nog wat zaken ter ore gekomen over de SP die mijn vermoeden bevestigen over het gegeven dat midden jaren zeventig een nieuwe partij is ontstaan vanuit Oss waarbij de toenmalige BVD een dela gemaakt heeft met de jonge partijkern.
      Er waren destijds, in volledige tegenstelling tot vandaag, veel linkse sentimenten actief in de samenleving waarvan niet allen een kerk vonden. De veiligheidsdiensten zien graag alles ingedeeld en daardoor beheersbaar. De partij zou meer dan alleen het groene licht krijgen op voorwaarde dat ze het uit hun hoofd zouden laten een gooi te doen naar de absolute macht. Daarvan was de wegloperij van Marijnissen ergens in de periode waarbij elektoraal gezien de SP eigenlijk had moeten meeregeren na de landelijke 2e kamerverkiezingen, het geval.
      Op een ander niveau zie ik nu de ene bal na de andere voor een open doel liggen en waar is de tomaat van de SP? Viespeuk A. H. kon tijdens de dertiger jaren het volk aan zijn zijde krijgen door gebruik te maken van de slechte situatie binnen de Weimar republiek. Heeft gewerkt. Wilders smeedt het ijzer en maakt goeie kans op veel stemmen door in te haken op het zionistische plan waarvan hijzelf onder deel uitmaakt.
      Waarom zit de SP nog steeds gebonden aan allerlei paradigma’s waardoor de slagkracht ver te zoeken is. Numeriek gezien is de keuze voor de SP binnen het linkse spectrum de meest logische. Maar ik zie die partij als het schoolvoorbeeld van wat in het Engels, ‘controlled opposition’ genoemd wordt.
      Zoals beloofd zal ik nog een keer mijn stem uitbrengen voor die partij in de vurige hoop dat volledig ongelijk zal krijgen.

      Een concessie naar aanleiding van de correspondentie met jou.

     • Beste Rob, ik wou dat ik een beter alternatief had…..en dat de lente echt doorbreekt! Mijn definitie van socialist is identiek aan die van jou, want daar gaat het om: solidariteit met je medemens, daar leef ik voor!

   • Wanneer je de rekening nu opmaakt, een aantal weken na het stemmen, wat is dan jouw conclusie?

    • Beste Rob,
     Mijn conclusie is dat we door te stemmen hebben aangetoond dat er een schijndemocratie is. De zittende en meest bekritiseerde partijen VVD en PvdA rommelen gewoon verder. Overigens moeten we nog wel even wachten om te kijken wat de effecten in de 1e Kamer zullen zijn, maar waarschijnlijk wordt het aantal gedoogpartijen gewoon uitgebreid. Ik hoopte dat er uit de verkiezingsuitslag een afkeuring van het neo-liberale afbraakbeleid zou komen. Die is achterwege gebleven nu VVD zo weinig heeft verloren. Dat stemt me teleurgesteld.

     • Dan ga je er gevoegelijk vanuit dat alles eerlijk is verlopen, hetgeen ik betwijfel.
      Bijna overal waar ik kom, op de meest uiteenlopende plaatsen en soorten politiek gekleurde mensen, overal heeft men een afkeurende houding ten aanzien van de huidige PvdA/VVD combi. En plotseling blijkt er nog genoeg draagkracht te zijn voor deze minkukels??????????????
      Wanneer gaan mensen nou eens in de gaten krijgen dat Jan Klaasen en Katrijn gewoon houten poppen zijn met 1 kerel die beide poppen +de rest bespeeld!!!
      Hoe hard de kinderen ook schreeuwen pierlala blijft de rol van pierlala spelen!

 6. Stemmen heeft na mijn mening geen zin, maar dat wisten sommigen hier al. Waarom omdat het politiek daar zit om de leek een idee te geven of meer verwarring te brengen naar de kiezer. Het is gewoon 1 grote poppenkast een spel die ze spelen ter vervulling van agenda 21. Blijkbaar ben ik volgens begrip van het artikel ook een trol?

  Als we voor andere kiezen dan Rutte, denk je daadwerkelijk dat de andere partijen verschillende ideën hebben? Het lijkt misschien zo op tv, kranten en nog wat bagger media, maar ze moeten ook gewoon orders opvolgen. Komop dit wisten we toch al? Het is gewoon een corrupte bende, ookal zouden mensen massaal op iets anders stemmen, achter de schermen word toch alles geregeld zonder enkele input van de mensen.

  • nee dan ben je geen trol maar je bent wel gevallen voor hun propaganda.

   “Het help toch niet ” “Het is nu eenmaal zo” Het maakt allemaal niet uit en verzet is zinloos”

   lees deze even

   http://www.washingtonsblog.com/2015/02/trolls-guide-internet-disruption.html

   en nu de realiteit bij niet meer stemmen,

   Als wij niet meer stemmen geven we ze carte blanche, je geeft ze dan toestemming en zegt “oke je doet maar.”
   Ik geef geen toestemming op het afbraakbeleid en als ik mijn stem uitbreng ga ik actief net de parij mailen aan wie ik mijn stem uitbreng. Ze moeten de mails lezen en ze moeten antwoorden. Ik ga het ze niet kado doen.

   (Stel je nu eens voor dat heel nederland dit doet? Hoe lekker zitten ze dan?)

   nu kunnen wij ze afrekenen op misbruik van stemmen misbruik van vertrouwen, kiezersbedrog en eventueel later uitgekomen corruptie mits de stemmen “verkeerd” geteld gaan worden.

   Dien ten verstande dat we ze daar dan ook wel op afrekekenen en zelf actief gaan worden.

   Stemmen wij niet, laten wij verantwoordelijkheid liggen.

   • Dankje wel voor de reactie, dat van de trollen wist ik al. Las dat ergens via niburu.co, reactie van mij was ook een beetje sarcastisch over trollen lol…

    Iig ik geloof nog niet in het stemmen, want als we op een ander stemmen dan gaat het plan gewoon door. Rutte rot misschien wel op, maar er staan andere politieke partijen op die zogenaamd beslissingen nemen achter ons rug om terwijl ze van alles beloven. Zoals gezegd de meesten dienen de agenda van de elite.

    Vind het goed dat je het zo doet om eerst te informeren, maar krijg je daarbij ook de juiste informatie verstrekt?

    Mocht het helemaal naar de tering gaan, dan zal ik mij verzetten. Mocht de bus naar de kamp in mijn straat staan dan zal ik mijzelf verdedigen.

    Ik zit in de uitkering van bijstand en beloop hier en daar wat trajecten dat “verplicht vrijwilligers werk” heet, maar hier kom ik mensen tegen die gelukkig bewust zijn van de elite en hun plannen.

    Het plan wat ik had was om alles stil te laten leggen, niet voor 1 dag, maar meer voor paar week zodat de elite het gaat voelen. Daarbij bedoel ik mensen moeten gewoon niet meer naar werk gaan en hun stem laten horen, maar dan moet er ook een groot gedeelte erop af stemmen om dit te doen en aangezien bijstand mensen (om ons zo maar te noemen) al best veel weten over bepaalde zaken, kan de onderlaag eventueel wel succes kunnen behalen.

    Alleen is de vraag hoe gaan we dit aanpakken?

 7. Wat heeft een overheid nodig om de macht te krijgen en om monopolie te kunnen claimen op geweld?

  Mensen die zichzelf als dode entiteit(BSN) definiëren en zelf zeggen dat ze ondergeschikt willen zijn aan de “staat der Nederlanden BV” wat is ingeschreven als bedrijf in Washington DC onder de Uniform Commercial Code

  De staat heeft een vrijwillige participatie nodig van mensen die denken een dode entiteit te zijn omdat die mensen op die manier toestemming geven aan de overheid om legitiem monopolie te claimen op geweld…

  Waarom denk je dat er tot voor kort een politieke pedo partij werd getolereerd?
  Simpel omdat je dan accepteert een product te zijn van de staat en jou toestemming geeft, het zal de roverheid geen moer schelen hoeveel en wat voor politieke partijen er zijn omdat het alleen maar gaat over de legitimiteit van het monopolie claimen op geweld.

  overheid is het grijze gordijn waar de koortjes lopen van de elites om alles onder bedwang te houden en om de verdeeldheid te bevorderen..

  “overheid” betekend niet voor niets “control the mind”

  https://www.facebook.com/Voting4NoBody/photos/a.205912009612508.1073741828.205817876288588/335336510003390/?type=1&theater

 8. Helemaal mee Rob Vellekoop, het is een onterecht idee dat we met het onthouden, niet stemmen , deze problemen kunnen aanpakken, zij zullen het zien en wegzetten als de politiek staat dus niet in het prioriteiten lijstje van de burger en zij zullen er dankbaar misbruik van maken.

  Wel gaan stemmen mensen !!!!

  @Rob vdZ

  Als we de oplossing willen vinden moeten we de geschiedenis induiken, veel presidenten in Amerika stelde dat het rentesysteem afgeschaft moet worden en dat banken niet meer met publiek geld mogen speculeren. Daar moeten we naartoe, minder machtige banken, dus opsplitsen die handel.
  Hup voer deze maar in

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Glass-Steagall_Act

  Verder;
  UIT de greep van Europa, dus wederom onze soevereiniteit verdedigen en dat kan hier

  http://www.burgercomite-eu.nl/morgen-debat-over-bevoegdheidsoverdracht-eu-mail-uw-tweede-kamerlid/

  Politiek mag niet meer door lobbyisten gebeuren. Zoals nu.

  Als we onze stem onthouden geven wij die nu aan de lobbyisten, ik zie de oplossing in actieveburgerbemoeipolitiek Ik heb dat woord zojuist uitgevonden.

  Wie een betere heeft mag het zeggen. 🙂

  Ga je juist meer met politiek bemoeien , en laten we onze WE THE PEOPLE creëren of ten eisen dat onze grondwet in eren hersteld wordt.

  http://www.denederlandsegrondwet.nl/9353000/1/j9vvihlf299q0sr/vgrnbac43qvy

  Maar hoe dan ook het herstellen van onze rechten begint met actief worden, niet met terugtrekken.

  <3

  ga stemmen!

  • Wat heeft het voor zin om op een 1 partijenstelsel je stem uit te brengen?
   Kinderen kan ik nog snappen dat ze met z’n allen voor de poppenkast joelen om Katrijn of Jan Klaasen of pierlala maar achter die kast zit gewoon 1 vent alles te doen. Zo zit dat ook in de politiek in NL. Er is maar 1 koers en dat is de Bilderberg/VS koers.
   Met z’n allen politiek actief worden betekend… Meedoen!!!! Meedoen in hetzelfde doorgestoken kaartspel waarbij de regels zo zijn dat invloed vanuit nonparlementele organisaties alleen kan via petities. Petities zijn in mijn ogen smeekbedes in oud- Nederlands. Daar mogen ze altijd hun reet mee afvegen en dat gebeurt ook vaak. Referenda evenzeer. Kijk naar de Europese grondwet.
   Natuurlijk mag iedereen van mij stemmen, wie ben ik in vredesnaam?
   De tijd dat ik nog geloofde in sprookjes is voorbij. Ik geloof niet dat je eerlijk handel kunt drijven met de maffia. Ik wil het niet eens proberen.

   We zouden eens een keer moeten durven nee te zeggen met een hele grote groep en niet meer een defect volstrekt ouderwets, star en volledig corrupt systeem proberen te repareren. Het is de moeite om een eigentijds systeem geënt op de 21e voor ogen te krijgen wat de grootste drempel blijkt te zijn. En een beetje weemoed om het oude los te laten wellicht. Laat los wat je niet meer dient en langs listige weg toch nog je energie wil vreten. Is geen esoterisch babbeltje maar de keiharde kille realiteit.
   Weg met die programmering. Net zoals de reactie dat kritiek op zionisme ook maar iets met jodenhaat te maken zou hebben!!!

   • De weg die we altijd bewandeld hebben is die van revolutie. Door de eeuwen heen en wat blijkt? Revolutie is altijd georganiseerd door de elite, en wat blijkt? Na de revolutie hebben ze nog meer hun zin gekregen en wij minder rechten.

    Wat zou dan de nieuwe weg moeten zijn? Die nieuwe weg is al gaande. 😉
    Het heet deze keer: evolutie.

    Dit systeem is al kapot, het wordt wereldwijd doorzien dat economieën gemaakt en gebroken worden door de elite uit winstbejag. Waarom denk je dat ze nu zo hard aan het vasthouden zijn aan de macht? Omdat ze het niet meer hebben. Al wat verborgen bleef komt naar buiten. Dat is overwinning voor ons!

    It is finished.

    Het lijkt nu of de wereld vergaat, en dat is ook zo maar tis de oude. Deze is onder constructie.

    Nu tijd om de revolutie van het hart te laten beginnen. En die nieuwe wereld, we verruilen nu de leugens en illusies voor waarheid, oordeel voor liefde.

    Als de wereld zegt:

    Geef het op!

    Fluistert hoop in het oor,

    Probeer het nog een keer….

    U gelooft niet meer in sprookjes? Ik leef erop. Ik ga ervoor.

    <3

    • Prachtig Spring, je doet je pseudoniem eer aan! Inderdaad het wordt de hoogste tijd dat alles wat we willen bereiken niet meer op de oude manier gebeurt, zoals deze steeds was voorgekookt door lieden die er uitsluitend zelf beter van werden, maar op een nieuwe frisse wijze.

     Revolutie is passe. Geweld lost niets op, veroorzaakt alleen maar leed en nog meer redenen om elkaar de hersens in te slaan.
     Streven naar een grote samenleving onder leiding van ‘gepassioneerde’ lieden, is ook voorbij.(Laat 1000 bloemen bloeien)
     Op naar veelvormigheid zonder eenheid, verspreid over zo veel mogelijk gemeenschappen, dat is het middel tegen machtsconcentraties en streven naar wereldoverheersing ten koste van het vrije individu.

     Economische blokvorming is voorbij. Werkt alleen de hebberds in de kaart.
     Militaire machtsblokken zijn over. Deze zijn alleen een stimulans voor de wapenfabrikanten en banken om meer bloedgeld te verdienen.

     Het financiële systeem met geldschepping en rente komt uitsluitend ten goede aan degenen die aan de geldpers zitten. Zij zijn degenen die vervolgens een krankzinnig machtsspel met ons als slaven spelen. Stoppen met die waanzin.
     Iedere gemeenschap, land, county of welke mensenclub dan ook creëert zijn eigen geld en stopt met woeker.

     De tijd van de grote samenwerkingsverbanden zoals de VN, Unesco ook daaraan komt een einde. Ze hebben gefaald, uiteindelijk hebben ze de verleiding van het geld niet kunnen weerstaan en zijn gevallen voor hun hebzucht door grote NGO’s te bevoordelen, het op een akkoordje met multinationals te gooien en te stikken in de corruptie.

     Moge honderdduizenden gemeenschappen opbloeien en groeien, moge de burgers hun verantwoordelijkheid oppakken en er op toezien dat binnen deze kleine clubjes de hebzucht en ziek egoisme niet weer de overhand krijgen.

     Er hangt echt lente in de lucht!

     • Ik stem van ganser harte op deze gedachtegolf waarvan de woorden een lust voor het oog zijn om te lezen!!!! Hulde! De lente is er!

 9. Zoals ik nu zie hoe D666 overal in de media zo ontzettend gepromoot wordt vrees ik het ergste. De sheeple worden stilletjes aan al voorbereid op de “monsterzege” van D666. Aangezien Pechtoldje bij de Bilderbergconferentie is geweest en deze al in de media heeft lopen roepen dat hij best wel premier wil worden denk ik dat met het stemmen tellen (want wie controleert dat uiteindelijk?) deze als een duivel uit een doosje als winnaar uit de bus zal komen. Een anti EU man/vrouw zal nl. nooit zo veelvuldig op de buis en in de media mogen verschijnen.
  Ik ben voorstander om dat hele partijenstelsel de nek om te draaien want uiteindelijk zijn het maar tig-leden van partijen die het mogen bepalen in Nederland en dat klopt al niet. Bovendien zijn al die partijleden lid van de bestuurlijke maffia hier in Nederland en schijnbaar onschendbaar wanneer er fraude, corruptie en erger gepleegd wordt.

 10. Er bestaat geen echte democratie dat is alleen maar in het leven geroepen om het volk het idee te geven dat ze wat te zeggen hebben!De meeste partijen zijn marionetten van de elite,degene die het werkelijk voor het zeggen hebben en dat zijn de bankiers(oa de rothchilds, rockefellers morgan etc de zo genoemde illuminatie!)Eerst moet hun de macht uit handen worden genomen!De EU is niets anders dan een vervolg op het nazi rijk van Hitler, de 1e en 2e wereld oorlog is opgezet door de bankiers omdat ze daar gigantisch veel geld mee verdienen,ze steunden beide kanten van de oorlogen maakt ze niks uit wie er wint zolang ze maar de touwtjes in handen houden.Dit gebeurde ook in Irak en andere oorlogen in het midden oosten,burger oorlogen in Africa zijn allemaal gecreerd om de grondstoffen in handen te krijgen!Wil wel eens zien wat er gebeurt als er helemaal niemand meer stemt en het volk het heft in eigen handen neemt!

  • Akkoord, onze democratie heeft weinig om het lijf. Echter welke middelen heb je om je kritiek om te zetten in daden tegen het systeem?
   Je kan natuurlijk ook gebruikmaken van je stem om het de regering Rutte onmogelijk te maken nog meer absurde bezuinigingen en afbraak van het sociale stelsel door te voeren.

 11. Beste Rob Vellekoop,
  Ik kan op geen andere manier met jou communiceren dan langs deze weg. Hoef het daarom niet onder stoelen of banken te steken dat ik sterk de zwarte piet toegeschoven krijg na het lezen van het bericht. Ik heb geen enkel vertrouwen in dit verloederde systeem van leugenaars en landverraders noch van het z.g.n. democratische gehalte van dit door de banken geregeerde antisociale complot tegen de inwoners van dit land. Daarom weiger ik een rader te zijn in die troep en ben volgens jou logica een trol.
  Tja, dan zijn wij uitgepraat.

  • Beste Rob,
   ik heb net zo weinig vertrouwen in het systeem als jij. (je kan me mailen of bellen wanneer je op een andere manier wil communiceren)
   We verschillen echter over de aanpak van dit verloederde systeem. Ik kijk van gebeurtenis naar gebeurtenis en probeer munt te slaan uit veranderende omstandigheden. We kunnen de verkiezingen gebruiken om in ieder geval de ellende die dit kabinet nog verder gaat veroorzaken op zijn minst in te tomen. Dus waarom zouden we dat niet doen? Wat heeft het voor nut om niet te stemmen? Je bent echt geen radartje door niet te stemmen! Ik mis pragmatisme en zie te veel idealisme. Pak de slopers aan, ook al is de aanpak niet optimaal. We kunnen toch moeilijk blijven toekijken en NIETS doen omdat we het niet eens zijn met het systeem. Ik vind jou zeker geen trol, maar je speelt het verloederde systeem in de kaart door mokkend aan de kant te staan en de machthebbers aan de macht te laten door inactief te zijn.

   • Met alle respect, ik deel jouw visie niet.
    Een ding moet me van het hart en dat zijn de belangen die nu op tafel liggen al was het maar vanwege het feit dat 2016 een cruciaal jaar zal worden in het slagen van de vorming van de NWO. Deze heeft een voorbereidingstijd van 300 jaar achter de rug en niets zal in de weg mogen staan van dit moloch. Uit dezelfde keuken komt natuurlijk ook de EU een spruit van de Bilderbergers. Ik weet inmiddels al zoveel van de Bilderbergers dat ik weet dat ze serieus werk maken van Nederland als proeftuin van Europa.
    In de meer dan een halve eeuw dat ik leef heb ik nog NOOIT EEN kabinet meegemaakt wat zich aan de beloften hield en heb in die tijd noord-west Europa zien afglijden mede dankzij het mandaat wat banken kregen (>genomen omdat zij per saldo de beleidsmakers in de zak hebben<) Nu weten we al wie deel gaat uitmaken van het volgende kabinet. Simpelweg vanwege de werkwijze van de Bild.bergers. Ik ben ervan overtuigd dat het dit keer niet anders zal gaan. De poppetjes gaan gewoon door met waar Rutte mee zal ophouden. Dit is ook altijd zo gegaan. Daar heeft geen enkel 'democratische traditie' iets aan mogen doen. Ik schat dat de PVV ook goed gaat scoren maar de media maken daar wel korte metten mee. Zie de verwoestende nederlaag van de SP tijdens de laatste verkiezingen. Bovendien, wie garandeert mij dat die stemmen allemaal goed geteld worden?? In de VS was er al sprake van Diebold, een bedrijf wat de dubieuze elektronische stemmachines leverde die Bush voor de tweede keer aan de macht hielp.
    Reken er nou maar op dat we te dealen hebben met top-criminelen. (P.Fortuyn)
    'Ze' hebben absoluut totaal schijt aan de bevolking en als je daar iets over wilt weten, lees dan iets over The Protocols of thé learned elders of Sion. En wij zijn de gentiles, de goyim.
    Sorry, voel je niet direct aangesproken maar het gezegde; alleen een debiel gelooft in een andere uitkomst door steeds hetzelfde experiment uit te voeren, treft toe in casu 'democratie' in NL.
    Het mag dan misschien zijn dat er steeds meer mensen wakker worden, nog is het zo dat het gros gelooft in de leugens en halve waarheden van de media.
    Met zo'n achterban kun je niets!!! Kijk naar bijv. het aanbod van RTL4 en zie hoe die hele grote groep nog in een soort van poepluier stadium verkeert qua maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het is echt tenenkrommend te zien hoeveel mensen nog een leider keihard nodig hebben. Deze mensen zullen vervolgens toestaan dat hun kinderen naar de slachtbank geleid worden met een camouflagepak aan een strepen op de mouw onder oude adagio, 'voor volk en vaderland'.
    Hoe je het keert of wendt, stemmen is jouw persoonlijke zelfbeschikkingsrecht weggeven aan een voorgeselecteerde marionet. En dit voor een periode van 4 jaar terwijl je ook weet dat de coalitie cultuur er een rubberen pop van zal maken.
    Pas DAN heb je geen recht meer om te klagen want dat is nadat je je stem al aan de duivel hebt verkocht.

    Ik heb gisteren met veel respect voor die acteurs die voor het eerst sinds decennia het thema politiek theater weer op het toneel hebben durven zetten, gekeken in Doetinchem.
    Volle bak voor de 'Verleiders'!!!!!!!!! En waar niet? Overal volle bak en totaal uitverkocht.
    Er broeit iets onder mensen, dat is duidelijk.
    Een bepaalde categorie mensen want de leeftijdsgroep die ik overwegend waarnam was rond de 60 jaar!
    Hoe kan het dat de jeugd massaal laat afweten?
    Ik heb zoals je weet in een eerder artikel van jou gereageerd m.b.t. alternatieve bestuurssystemen. Daar is nog geen slotconclusie uit ontstaan en/of actieplan.
    Er liggen al veel puzzlestukken op tafel maar laten we eens kijken of daar een passend plaatje uit te maken valt want om nu weer te gaan stemmen…?
    Zaken zijn nu eenmaal niet op te lossen op hetzelfde niveau als waarop het is ontstaan.
    Je hebt mijn e-mail adres en ben graag bereid tot communicatie.

    • Beste RobvdZ
     the protocols of the Elders of Zion zijn fake en bedoeld om de joden de schuld te geven.
     http://www.abovetopsecret.com/forum/thread54862/pg1
     Er is meer over te vinden.

     Zionisme is een gekaapte beweging (door de elite)en ook deze naam wordt gebruikt om rara de joden de schuld te geven, het blijft een en dezelfde dader, het grote geld. Niet de joden.

     Jews against zionism. Joden van de torah weten dat, Israel het beloofde land, pas komt bij het einde der tijden. Judaisme is wat de Joden als godsdienst hebben.

     Joden tegen Zionisme (de politieke beweging!!)
     https://www.youtube.com/watch?v=awCOSRg-gks

     Klaar met jodenhaat, het is verdeel en heers.
     Ga aub naar de echte daders kijken.

    • Maakt niet uit wie er zit,stelen van de werkenden doen ze allemaal,kijk alleen maar naar het gedrocht zorgverzekering.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.