“Ons” vluchtelingenprobleem in een oogopslag de wereld uit

Het probleem waarmee Wilders NL probeert gek te maken: de vraag van vluchtelingen naar huurwoningen. De voorzet hiervoor kwam overigens van onze neutrale NOS.

Bij Wilders zijn het altijd “massale stromen vluchtelingen” die ons bedelven en die ook nog eens al onze huizen inpikken.

De verkiezingen komen er aan en ook Wilders komt uit zijn winterslaap, met vaste haatcampagnes tegen vluchtelingen en de Islam.

6 Comments

 1. Gaarne een verduidelijking m.b.t. de vraag naar ’t jaarlijkse aantal sociale huurwoningen.
  Ik meen dat er vorig jaar zo’n 25.000 vluchtelingen zijn toegelaten in Nederland en indien zij ongeveer 1-1,5 % deel uitmaken van degenen die per jaar een huurwoning toebedeeld krijgen, zijn er dan ongeveer 1,8 miljoen sociale huurwoningen beschikbaar op de Nederlandse markt of heeft dat uitsluitend betrekking op de vraag naar sociale huurwoningen, die er vermoedelijk in de verste verte niet in bovengenoemd aantal voorhanden zijn ?
  Waar zit dan mijn rekenfout als ik vanmiddag te horen kreeg dat een autochtone kennis met drie kinderen al jaren lang op de wachtlijst staat voor een sociale huurwoning en langzamerhand wanhopig wordt van die ontstellend lange wachtlijst.
  Al in de jaren tachtig van de vorige eeuw was ’t bekend dat vluchtelingen vaak voorrang kregen boven autochtonen, die al heel lang wachten op een woning.
  En dankzij ’t linkse knuffelbeleid van o.a. de PvdA kregen de vluchtelingen veelal ruime, volledig ingerichte éénsgezinswoningen toegewezen, waar een aantal van hen N.B. ook nog klachten over hadden.
  Ik ben ’t daarom enigszins eens met Wilders dat je de vluchtelingeninstroom moet afstemmen op wat hier haalbaar is.
  Vluchtelingenopvang in de regio is m.i. een betere benadering dan de eindeloze, wereldwijde vluchtelingenstroom door alle jaren heen in ons kleine, overvolle pestlandje en andere westerse landen proberen te proppen.
  En de oorspronkelijke bevolking mag vooral niet protesteren als de linkse landverraders weer eens hun zin krijgen, dan zijn ze immers allen Wilders aanhangers, een verachtelijk soort volgens de linkse eliteclub in de Amsterdamse grachtengordel. En dan hebben we ’t nog niet eens over ’t migratiebeleid binnen de EU.
  Wat een rampbeleid zeg, gewoon bedoeld om individuele staten te verzwakken, ten gunste van een EU federatie, als aanloop tot een wereldregering van economische machtsblokken zonder nationale grenzen, een puur, inhumaan Bilderberg/Illuminatiebeleid !
  En dat geldt zeker ook voor de m.i. geforceerde vluchtelingenstroom d.m.v. opgezette conflictgebieden door o.a. de CIA en Mossad, een doelgerichte ontwortelings- en chaos tactiek om stabiele bevolkingen te ondermijnen in ’t kader van een verzwakte,ontwortelde wereldbevolking en onderdrukt door een absolute wereld elite. Ik hoop dat e.a. meevalt in de praktijk.

  • Jro
   Je doorziet al veel (gelukkig)kun je dan ook doorzien dat LINKS en RECHTS een pot nat is?
   Kun je dan ook al zien dat dit hele beleid erop uit om ons op te zetten tegen vluchtelingen terwijl het toch echt de overheid en overheden zijn die de vluchtelingen creeren?Hoeveel deals hebben wij met landen die de mensenrecht schenden?? ( om maar te zwijgen over ons eigen tuin!)
   Dat het de overheid is die stelt “gooi die huur omhoog, gooi de ingang dicht tot sociale huur en ja we geven ze aan vluchtelingen”, omdat dat steekt richting hen die ook willen huren??
   Het ligt niet aan de vluchtelingen, zij zijn ook slachtoffer van dit zieke spel.
   Als men boos is omdat men een huis wil leg het dan bij de echte schuldige en dat is geen enkel volk, maar zijn falende overheden. ( en wij die het zien maar wegkijken.)

 2. Niet dat ik dol ben op de blonde leider die altijd maar roeptoetert en mensen tegen elkaar op zet.

  Mijn vader wil ook graag gaan huren, vanwege leeftijd en gebreken, en die kreeg letterlijk te horen van de woningbouw dat ze een x aantal woningen apart moesten houden vanwege de vluchtelingen, waardoor onder andere hij niet in aanmerking komt en er ook nauwelijks woningen beschikbaar staan op de website..
  Een vriendin van mij zit met hetzelfde probleem dat ze nu niet in aanmerking komt voor een woning.

  Maar die Wilders moet niet zo lopen fiepen,aangezien hij net zo goed voor de motie was, dat mensen huurwoningen konden kopen, en er daardoor ook minder huurwoningen vrij zijn.

 3. Helaas is het realiteit dat deze zionist hiermee gaat scoren. De xenofobie gonst als een vieze dikke strontvlieg onder de bevolking. Een zorgvuldig geconstrueerd effect om de bevolkings samenhang te destabiliseren.
  In de zestiger jaren hebben de rechtse partijen onder het vaandel van o.a. H. Wiegel de mythe in de wereld geholpen welke iedereen heeft nagekakelt onder het mechanisme van de links intellectuele politieke correctheid, ” de Nederlander wil die lagere baantjes niet meer doen en de buitenlander is daar niet te beroerd voor”. Daarom zijn er legio Turken en Marokkanen hierheen gehaald die vervolgens hun familie meenemen.
  Ten eerste was het in die tijd zo dat het banenaanbod behoorlijk groot was en de lonen voor het ‘lagere werk’ zodanig was dat de gemiddelde Nederlander kon kiezen. Alle grote bedrijven waren te beroerd om fatsoenlijk loon te betalen en trokken erop uit om goedkope krachten te rekruteren. Na gebruik van deze mensen werden zij gedumpt in de samenleving en de staat moest er maar klaar mee worden. DAT is de realiteit!
  Hele wijken werden sociaal uit elkaar getrokken en er ontstonden de eerste ghetto’s waar de oorspronkelijke bewoners zich niet meer thuis voelden. Een bewuste strategie om de saamhorigheid te vernietigen in een wijk en op grotere schaal om de Nederlandse identiteit aan te vreten door onevenredige vermenging met andere culturen met als doel Nederland te wennen aan een Europese eenheidsworst.
  Van 9-11 tot de aanslag in Parijs, alles is gericht op een consolidatie van het zionisme (zie de aandacht van Nethanjahu aldaar) en het opkweken van haat jegens de Islam. Daarbinnen speelt Wilders een sleutelrol en de arme stakkers die dit trucje niet doorhebben gaan voor de geblondeerde limbo!
  Vluchtelingen dienen geholpen te worden op de plaats waar ze vandaan kwamen en hebben in Nederland geen echte toekomst.
  Veel met name Afrikaanse vluchtelingen zien hun voedingsbodem bedorven omdat deze gebieden al jaren het doelwit waren van roofbouw en destabilisatie door grote internationale bedrijven. Kijk naar Nigeria…Shell!!!!! Wapenleveranties aan rivaliserende partijen e.d.

 4. Haha goed zo!

  Als er al problemen zijn met de huurmarkt moet men toch echt bij de woningbouwverenigingen zelf zijn die woningen VERKOPEN.

  Mensen die truc is toch zo oud als de weg naar Rome —-> VERDEEL en HEERS
  Wie die truc wil toepassen op ons om ons uitelkaar te drijven is de macht e het vertrouwen niet waard.
  Laat nu maar zien dat we het spel doorhebben en kies VOOR elkaar ipv tegen.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.