Brainwashtest in 5 vragen: check of jij ook al gebrainwasht bent

Beantwoord de volgende vragen met Ja of Nee om zelf te beoordelen of je gebrainwasht bent.

1. De VS heeft zich schuldig gemaakt aan gruwelijke martelpraktijken, maar er hoeven geen sancties te volgen.
Ja er hoeven geen sancties tegen onze bondgenoot te worden opgelegd of
Nee, sancties moeten er wel komen.

2. Nederland lijkt niet alle wrakstukken van de verongelukte MH17 naar Nederland te hebben teruggebracht. Dit hoeft niet onderzocht te worden.
Je wilt Ja, dit niet laten onderzoeken.
Nee, de onderste steen moet juist wel boven komen.

3. Weet je zeker dat ieder jaar miljarden door de Nederlandse regering op de overheidsuitgaven moeten worden bezuinigd?
Ja, ik vertrouw op mijn gevoel.
Nee ik wil het naadje van de kous wel eens weten.

4. De politiek interesseert je niet meer, want je hebt toch geen invloed op wat er in Den Haag besloten wordt.
Ja, dit klopt.
Nee, dit klopt niet, want als ik niet voor mezelf opkom houden ze ook geen rekening met mij.

5. De honderden reclameboodschappen die je dagelijks over je heen krijgt via krant, tv, internet, radio en andere reclamebronnen vallen je niet meer op.
Ja, dit klopt.
Nee, dit klopt niet ik blijf me er aan ergeren.

 

Beantwoordde je al deze vragen met Ja, dan ben je reddeloos gebrainwasht.
Heb je alle vragen met Nee beantwoord dan hebben ze op jou godzijdank nog geen vat!
Zijn er toch enkele vragen die je met Ja moet beantwoorden, dan ben je gewaarschuwd.

 

8 Comments

 1. som3on3, kun je aangeven waar dat “zionistische” op slaat? Zonee , laat het dan maar achterwege. Ik zie geen verschil of je nou de joden/moslims/communisten of welke andere bevolkingsgroep ook de schuld geeft. Kapitalisme zelf maakt altijd sommigen heel rijk door veel anderen armer te maken, en het doet er geen hol toe welk geloof leden van “de elite” beweren aan te hangen (en de meesten ervan zijn niet joods).

  Wat wel of niet stemmen betreft: als (niet-) stemmen verschil zou maken, zou het verboden zijn. Als je echt een signaal wilt afgeven, moet je iets anders verzinnen. Massaal ongeldig stemmen, of zelf verkiesbaar zijn bijvoorbeeld.

  • Ronaldo met de term zionistisch probeert men te bewerkstelligen dat de gewone bevolking zich niet met de echte politiek gaat bemoeien maar blijft hangen in gedachten van samenzweringscomplotten. Vaak wordt verondersteld dat burgers daar mee zijn begonnen maar soms vraag ik me af of het niet de staat is, die hiermee is begonnen want het is natuurlijk een prima afleidingsmanouvre.

  • Geef ook niet alle joden de schuld (ahoewel mensen die geloven, gaat mij te ver want zij verheffen zichzelf boven alles en iedereen), voor de rest geen probleem met een jood.

   Als we maar weten dat een klein groepje elite aan al deze puinhoop schuldig is of je het nou zionisten/bilderberg group/geheime genootschappen noemt maakt me ook niet uit, zolang we het grote plaatje maar zien.

   Zijn we niet alle geschiedenis ook vergeten betreft mensen die opstonden voor de anderen, als zij de waarheid spreken krijgen ze kogel door de kop. In de politiek, nee totaal geen zin. In je eentje demonstreren heeft ook geen zin.

   Zoals jezelf ook al zegt. Als wij het ze willen laten voelen, moeten we met z’n allen stoppen om hun systeem te steunen. Ik ben geen voorstander voor geweld. We hebben met z’n allen kunnen zien hoe ziek de overheid geheime agentjes in het publiek plaatsen tijdens een demonstratie om expres dingen op te fokken.

   Mensen die denken dat Nederland een democratie is, kan verder gaan slapen in de illussie. Het wordt allemaal vanuit de achterscherm geregeld hoe het verder gaat met het land en zelf zij zijn poppen van amerika en israel.

 2. Behalve bij 4 heb ik voor de grote ja gekozen.

  Als je weet dat het systeem degene dient die alleen maar rijker wordt door de burgers te bestelen, dan kom je er zelf gauw achter dat er iets niet klopt.

  Ik geloof allang niet meer in het politiek, die zijn er alleen maar om de burgers te verwarren met hun 1 agenda (dat vele partijen zogenaamd mogen verschillen) dienen. Stemmen is een grap, de illussie geven dat mensen kiesrecht heeft. Als we rond Den Haag macheren lachen de acteurs ons gewoon uit en ook de monsters achter de schermen krijgen orders van de zionistische elite. Als de demonstratie hun niet bevalt of te rustig/vredig is, zijn er een paar overheids agentjes die als burger verkleed expres alles opfocken.. We hebben hiervan vele voorbeelden gezien van het buitenlandse demonstraties (niet op tv getoond natuurlijk)…

  Dus bij alles is het nee, maar ik blijf bij vraag 4 toch op ja.

  https://www.youtube.com/watch?v=HeMGqTwWA6U

 3. Ik heb gisteravond op de TV de ultieme vorm van Brainwashen gezien. Op de NOS liet men een man zien die in zijn beide handen een chip had laten schieten om daarmee zijn betalingsverkeer te doen en zijn mobiele telefoon te bedienen. Daarbij werd er verteld dat nog 50 andere mensen dit vrijwillig hadden laten doen in Nederland. Dus iedereen die nu nog beweerd dat de Bilderbergers en hun New World Order samenzweringstheorieën zijn die is pas gewaarschuwd.

 4. Samen voor de voedselbank
  http://www.omroepwest.nl/programmas/samen-voor-de-voedselbank-vb14/berichten/08-12-2014/regionale-omroepen-komen-actie-samen-

  Alle 13 regionale omroepen slaan vanaf maandag de handen ineen voor de landelijke actie Samen voor de Voedselbank. Omroep West zamelt van vrijdag 12 december tot en met vrijdag 19 december zoveel mogelijk levensmiddelen in voor regiogenoten die afhankelijk zijn van de voedselbank.

  Tenenkrommend is het om te horen hoe Nederlanders doen alsof dit allemaal de gewoonste zaak van de wereld is. Ze bellen naar de studio van de regionale omroep
  en komen dan in de radio uitzending en helpen volop mee het kleinburgerlijke denken verder te versterken.

  • Waarom? Het gaat niet over waar of onwaar, maar het gaat over het bewustzijn van iedereen om niet alles voor zoete koek aan te nemen en stil te staan bij wat je dagelijks over je heen gekieperd krijgt in de vorm van ‘informatie’.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.