Tienduizenden mensen delen protest op Facebook: serieuze kans op waanzinnige demo

Een aantal weken geleden ontstonden er verschillende oproepen om te komen tot een grote landelijke demonstratie op 18 oktober. De herkomst is onduidelijk, maar honderdduizenden delen de onvrede met het regeringsbeleid en de situatie in Nederland.

In enkele dagen tijd was de oproep 47.353 keer gedeeld op Facebook. Met boodschappen als ‘Nederlanders, word wakker!’ en ‘Zo is het maar net!’ laten mensen hun instemming blijken.

De voorbije jaren zijn er al tal van (kleine) protestacties geweest. Juist door het geringe effect van deze acties groeit de onvrede in ons land over Rutte. Toch kan er op een hele simpele manier een einde gemaakt worden aan tientallen jaren VVD conservatisme en afbraak> als die 50% niet-kiezers eindelijk hun stoel uit komen en kiezen voor een Nieuw Nederland.