Chip onder huid vrijwillig laten plaatsen

AMERSFOORT – Niet alleen honden worden gechipt, ook mensen. Op een beurs ter gelegenheid van IT Innovation Day in Amersfoort hebben 10 mensen vanmiddag een zogeheten NFC-chip onder de huid van hun hand laten ‘schieten’.

Veertig jaar geleden hielden we de invoering van een id-pas tegen, dat deed ons nog te veel aan de Nazi tijd denken. Ondertussen zijn vingerafdrukken en DNA profielen heel gewoon geworden en wordt iedere burger gecontroleerd via het internet en duizenden cameranetwerken. Nu zijn we zo ver misleid dat mensen zich zelfs vrijwillig laten chippen, omdat ze vinden dat zij hierdoor straks gemakkelijker kunnen betalen.

Angst voor inbreuk in de privacy is onnodig, want volgens de verkopers van dit systeem hoeft niemand bang te zijn voor de CIA of AIVD omdat de informatie alleen gelezen kan worden op een zeer korte afstand, niet meer dan millimeters. (AD)

De NFC-chip  wordt  al gebruikt in smartphones of kaartjes. Je kunt er contactloos mee betalen en Japan Airline werkt aan een toepassing die het boarden versnelt en vergemakkelijkt.

Commentaar
Ik heb me weleens afgevraagd hoe het mogelijk is dat miljarden mensen zich laten leiden en misleiden door een kleine groep van machthebbers. Het antwoord op deze vraag is simpel dit kan eenvoudig zolang miljarden zich in slaap laten sussen met spelletjes en gadgets en niet door (willen) hebben dat ze belazerd en gemanipuleerd worden om dat te doen wat de machthebbers willen, namelijk werken, consumeren en gehoorzaam zijn.

7 Comments

 1. Maar er zal toch een eind aan komen, het is onmogelijk dat het zo doorgaat, dus niet of, maar wanneer en hoe.

 2. Mensen tegenwoordig zijn te lam om nog iets uit te zoeken. Laat staan dat ze weten wat er om hun heen gebeurt, het boeit en interesseert ze niet, ongeacht de consequenties. Ze leven van dag tot dag. Condor

 3. 23 september 2014 om 21:14
  De meeste vernederlanders zijn inderdaad ruggegraatloze lijfeigenen.
  Er heeft zich de laatste jaren een zichtbare tweedeling in de samenleving voltrokken. De grootste groep van naar huiveringwekkende en tenenkrommende grootte van ongeveer 85% of zelfs nog groter tot veler verdriet en de groep die veelal sites als deze bezoeken en inmiddels weten hoe de hazen lopen.De club weke weet hoe het grote misselijkmakende machtsconstruct in grote lijnen inelkaar zit zijn de huiver voor de illuminati allang voorbij.
  Daarvoor heb je het oeroude adagio; bewustzijn voor nodig. Dit zou bij de massa moeten indalen. Helaas heeft de hoop hierop van 2012 dit niet mogen bewerkstelligen. Toch heeft de karavaan zich duidelijk gesplitst. De club welke denkt dat de NOS de waarheid brengt en dat stemmen iets uitmaakt en dat de Russen het vliegtuig hebben neergehaald, de overheid in de eerste plaats bestaat om het algemene welbevinden te bevorderen en dat alle andere opinies het resultaat zijn van komplotdenken zijn een verloren groep. Zij zien rijkhalzend uit naar de zweep waarvan de pees hen door het vlees zal striemen en likken iedere belofte van de komst van de zweep op voorhand al af.
  Deze groep heeft kennelijk karmisch gezien, deze ervaring hard nodig. Vandaar dat men zo blind, lethargisch, goedgelovig en zo laf en lamlendig is. Voor hen is homeopathie hokus pokus en 9-11 is zoals voorgekauwd. Om maar eens een generaliserend voorbeeldje te geven.
  We hadden als besodemieterd volk allang de hoge brandstofprijzen kunnen wegstaken en de banken kunnen afdanken laat staan met meedoen aan het in stand houden van de EU en het rappaille in Den Haag.
  Men kiest daar niet voor en houdt die prut is stand!
  En daar hebben de lui die andere keuzen hebben gemaakt ERG VEEL LAST VAN!!!
  Het zijn miljoenen remparachutes die er aan je reet hangen en de onvermijdelijke veranderingen alleen maar tegenhouden.
  We zitten nu eenmaal in een collectief en de keuze van de grootst gemene deler telt!
  De, zeg maar kleine club is bezig te prepareren op iets waarvan we dag voor dag dichterbij zien komen. Voor sommigen is dat zelfvoorzienendheid, voor anderen is dit het verwerven van genoeg kennis om zo de voorspelbaarheid en de spelregels van de sinistere agenda te leren kennen om zo tot de juiste remedie te komen.
  Die twee groepen zullen steeds verder uit elkaar buigen en vind je het gek dat die twee steeds moeilijker met elkaar in contact kunnen komen?
  “Er worden steeds meer mensen wakker” hoor je wel eens zeggen!
  Is ook zo maar de groepen hebben hun volume al een tijdje bepaald en tenzij er een catharsis tussenbijde komt zal dit voorlopig zo blijven.
  Klagen over hoe verrot het allemaal inelkaar zit brengt ook helemaal niets.
  Veel belangrijker is te weten wat wel nodig is voor een gezonde samenleving en zo complex is dit ook weer niet want de basisbehoeften, daar gaat het om!
  Onafhankelijk raken van een systeem wat jarenlang heeft gewerkt aan het afhankelijk maken van de bevolking om ze daarna de ballen te kunnen afdraaien zoals dat nu gebeurt is het allerbelangrijkste wat ‘ons’ te doen staat.
  De mensen die zo geprogammeerd zijn dat ze het niet snappen omdat ze het niet willen snappen zijn reddeloos verloren.
  Die blijven achter de mensenvanger van NOSselen aanlopen totdat ze elkaar treffen in een loopgraaf van de zoveelste prutoorlog om het geld van de verborgen hand.

  Wat te denken van andere tijden?
  Ook dit echeque gaat een keer voorbij en ook dan zijn er tribunalen die genadeloos moeten gaan afrekenen met de ploerten die zeker de laatste vier decennia er een rovershol van gemaakt hebben.
  De zuivere politici en dienenden in de beleidsvoering die nu absoluut geen poot aan de grond krijgen dienen zich nu te profileren als zodanig, opdat zij straks zullen worden ontzien.
  Voor nu is het naar mijn idee gelijkgestemden en zielsverwanten te verenigen en als sterke bewuste groep de storm uitzingen die komen gaat.
  Er MOET een derde wereldoorlog komen als ik de zionistische maffia peil.
  Verenig en overleef is dan het devies want wie gaat dadelijk de kar weer trekken als de plaag is uitgewoed?
  Een ding is zeker, niet het rappaille wat nu aan de touwtjes trekt!

 4. Het ‘Teken van het Beest’ is natuurlijk de langverwachte natte droom van iedere satanische globalist. Alsof er ook andere globalisten zouden zijn!?
  Alles uiteraard ten behoeve van uw gemak, veiligheid en leve de vooruitgang! Het wordt gepresenteerd als DE logische volgende stap in de zieke wereld van ubergadgets. Maar wel eens aan gedacht dat dit een van de laatste stappen zouden kunnen zijn om tot voleinding van de verslaving van de mensheid te komen met op den duur een transhumane mens?
  Zo gewend als sommigen inmiddels geraakt zijn aan piercings en tatoes, zo ‘hip’ zal het worden gepresenteerd om zo’n 666-je in je lijf te hebben.
  Niet alleen kunnen hiermee transacties verricht worden en zal baargeld daarmee ook tot het verleden gaan behoren, wat ook de natte droom is van de machtselite, maar ook zullen de 2.0 versies kunnen ontvangen als chip zijnde. De ding is interactief en kan delen van initiatieffuncties overnemen.
  Als voorbeeldje; wanneer een stadion vol gechipte mensen een signaal toegediend krijgen zal het endocriene stelsel een aantal gemoedsbepalende hormonen aanmaken waardoor houligans niet meer voorkomen, iedereen in een gelukzalig welbehagen zal genieten van de gladiatoren die elkaar met zwaard en drietant afslachten!
  Een enkel signaal is nodig om honderdduizenden ‘vrijwilligers’ op te laten draven voor de zoveelste oorlog gebaseerd op de hebzucht van dezelfde machtselite.
  Totale emotionele en rationele supercontrole over het individu en mocht men het toch in z’n hoofd halen tegen de keer in te gaan zullen er hevige pijnen volgen ter correctie en als straf de aankoopmogelijkheid van levensmiddelen via de chip worden stilgelegd.
  De mens heeft dan zijn spreekwoordelijke ziel verkocht aan de duvel in ruil voor…
  Nu is het nog een bij-dingetje…straks is het verplicht of is het leven zonder zo’n ding in je lijf toch wel erg onhandig gemaakt. Opzettelijk. En zijn mensen die om principiele dit niet gaan willen en worden dan net zo belachelijk gemaakt als mensen die op dit moment zich niet willen laten vergiftigen door een big Pharma bussiness vaccin.
  De toekomst zal laten zien wie tot het kaf en wie tot het koren zal horen.
  Ik schat dat meer dan 85% van de wereldbevolking zal kiezen voor het pad naar het ravijn. Helaas.

 5. Het merendeel van het Nederlandse volk is gehersenspoeld door die flutprogramma’s en de MSM, incl. de staatskranten en staats NOS. Noem het maar mind control. Ze weten nog niet dat ze als loonslaaf worden gehandhaafd tot ze niet meer nodig zijn. Als ik er wat van zeg, dan zijn ze er “niet zo mee bezig” en dat zeggen veel mensen die in in de twintig zijn. Niet realiserende en willen realiseren dat we steeds meer nazi-style gaan is het frustrerend over al die domheid en niet willen weten. De godganse dag zitten ze op hun I-phone te loeren; een normaal gesprek is er niet meer bij. En als er wat uitkomt is het bullshit. Wil ik weten wat er in een of ander kutprogamma besproken wordt door gedirigeerde deelnemers? Nee! Het interesseert me niets. De politiek met de corrupte handlangers en het feit dat de Nederlanders belazerd worden dat interesseert me! Door een ongeveer 3.000 mensen die in bestuurlijk Nederland (incl. kabinet en partijen) de boel onderling verdelen met enig doel: zichzelf te verrijken en macht door middel van corruptie en oplichting wordt Nederland verarmd.. De belasting betalende Nederlanders kunnen, afgezien van het inleveren van meer dan 60% van hun netto-inkomen (ivm belastingen etc.), verder aan het gas. Bij iedereen waar nog geld te halen is wordt er ronduit gejat. Schandalig en we nemen het ook nog. Ik loop trouwens nog steeds rond met alleen een rijbewijs. Heb met ID net zo lang gewacht totdat het zonder vingerafdrukken kon. Nu nog even halen. Heb er geen haast mee,

  • Ik ben ook voor een basisinkomen,zodat er geen armoede meer bestaat en het systeem wat mensontwaardig is niet meer bestaat. Zeker zonder chip,dit maakt je een totale slaaf,niet gelijk natuurlijk,maar uiteindelijk wel( zie de film zeitgeist,wat eigenlijk verplichte schoolkost zou moeten worden) beter dan de gemanipuleerde geschiedenisboeken waar onder de bijbel,daar staat: geef cesar wat van cesar is,een knap staaltje van onderdrukking t.b.v. de elite. Zo kan ik nog wel even doorgaan,maar het meeste is al goed vertegenwoordigt in de artikelen en comments! Gelukkig slaapt niet iedereen.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.