1 Comment

  1. En zo is het echt! Eigenaardig is, dat zoals de presentator het brengt, je er alleen maar om lachen kunt! Deze waarheid is zo ontzettend belachelijk !!!!Ja, aan de macht is een fikse club, waartoe wij niet behoren, en die haar eigen spelletje speelt.
    De lagere klassen onder de bevolking heeft die club al de vernieling in geholpen, met de middenklassen is ze weldra klaar en dan volgen de rijkere klassen. Het wordt hoog tijd dat de rijkere klassen en elites in de gaten krijgen dat zij nu ongenadig aan de beurt zijn ! Dat er voor hen geen redden aan is, alles wat ze dachten te hebben is op héél korte termijn ineens weg ! Toch hebben juist die rijkere klassen nog mogelijkheden om iets te doen met hun macht. Nu is die er nog. Ook zij behoren niet tot de grote club en dat zullen ze ook nooit! De grootste hoop voor de mensheid om aan de New World Order van de grote club een gezonde draai te geven, ligt bij de nu nog machtige rijkere klasse. Nou, moeten die dus nog eerst wakker worden uit hun zoete dromen. Alle klassen eronder staan klaar om te assisteren.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.