Neo-nazi’s op PVV demonstratie

prinsevlaggen

Neo-nazis´s op PVV demonstratie
Op 21 september demonstreerde de PVV met zo’n 1500 aanhangers op de Koekamp in Den Haag. Een groot deel van de opkomst bestond uit extreem-rechtse figuren en organisaties, en er waren zelfs neo-nazi’s aanwezig. Dit was goed terug te zien aan spandoeken met teksten als “Eigen volk eerst” en werd de Hitlergroet gebracht.

7 Comments

 1. Beste Wilma

  WAAROM zoekt de PVV samenwerking met Marie Le Pen en het Vlaams Blok….om gezellig te scrabbelen ..?????
  Dit is toch ook van de kant van de PVV een vrijage met extreem rechts als je niet als extreem rechts of nazi aanhanger gezien wilt worden moet je je niet met extreem rechts inlaten..
  Het had de heer Wilders gesierd als hij zich van dit nazi gedrag gedistantieerd had … Overigens de omstreden vlag die naar de vroegere NSB verwijst en op de manifestatie gebruikt is ,is al eerder uit het kantoor van de PVV in het tweede kamer gebouw verwijdert…. het geeft dus te denken dat het hier weer gebruikt is…
  We kunnen hen het voordeel van het twijfel geven maar ik denk dat we dan toch echt wel erg naïef zijn .
  Overigens mag het geen verschil maken wie om hulp vraagt.. wie hulp nodig heeft moet dat krijgen.. helaas inderdaad is er soms omgekeerde discriminatie , maar wie moet je dat verwijten de buitenlander of de manipulerende overheid.!!!!! Het zijn niet de buitenlanders die de oorzaak zijn van de crisis… het zijn de banken en falende overheden zonder visie neoliberalisme…. dat is het probleem.
  Ik zou zeggen laten we beseffen dat Wilders een slim spel speelt en hem gewoon links laten liggen.
  Wat we nodig hebben is een sociaal rechtvaardig land waar solidariteit een belangrijke pijler is…..waar haat vervangen wordt door begrip…een land van mededogen.
  ieder mens op deze wereld heeft recht op een gezond en veilig bestaan dat is waar aan gewerkt moet worden!!

 2. Haha eigen volk eerst “YEAH RIGHT” ik ben een Nederlandse burger en heb het uiterlijk van een marokkaan, turk, afgaan whatever!

  Afwijzing van bijstand omdat ik nog niets had gezegd en ze waren al bevooroordeeld.. Logica nergens te vinden in dit land!

  Daarbij luistert de sociale dienst totaal niet naar jouw verhaal.. Ik w8 godverdomme al een maand op een antwoord en de rekeningen stapelen langzamerhand op.. Als ik ze bel dan zeggen ze mij terug te bellen, waardoor het wachten weer lang duurt.. ZIEK WORD IK ERVAN!

  • Wanneer je het idee hebt dat je benadeeld wordt door de sociale dienst, neem dan contact op Legal2People.nl en kijk of de sociale dienst geen regels overtreedt. Sterkte.

 3. Ja wat verwacht men nu eigenlijk… de heer GW is bezig met een grote flirt met dit soort groeperingen… Marie le Pen , het Vlaams Blok ,dat zijn toch geen echt democratische partijen te noemen.
  dit was dus een manifestatie waar meer en meer kleur bekent wordt.
  Vraag me alleen een ding af…. de grote geldsteun voor GW komt uit extreem zionistische kringen….. hoe gaan die dit zien???????
  Mij dunkt dat die toch wel even anders denken over relaties met dit soort groeperingen .Laten we hopen dat nu wat meer mensen wakker worden met hun verheerlijking van Geert de Grote Redder …. Geert kent maar een doel en dat is Geert. Geert de redder van ons Vaderland … ja hoor…gebral en niets meer dan dat… voor alsnog heeft zijn stemgedrag niets dan kiezersbedrog opgeleverd …. maar ja dat wil men natuurlijk niet weten…. en het valt natuurlijk niet op tussen de overige partijen die vaak geen haar beter zijn.
  Veel beloven en weinig doen!

 4. Beste Rob, Ik denk echt niet dat dit de schuld is van de PVV. Dit soort extremisten zoeken elke gelegenheid om herrie te schoppen. Trouwens, het is niet meer dan normaal, dat een regering eigen volk eerst laat gaan en dan pas buitenlanders. Zo niet, dan zie je het gevolg ervan wat nu met het grootste deel van de bevolking gebeurt: armoede, huisuitzettingen, armoede, honger en ga zo maar door

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.