Agenda Nederlands hete protest zomer 2013

mars1

* Zaterdag 6 juli 2013 Nederlandse Lente / Mensen EERST – Den Haag

Zaterdag 6 juli 2013 en verder: Operation Sidewalk Chalk – Overal

Zondag 7 juli 2013 #OpBigBrother – Utrecht

* Zaterdag 24 augustus 2013 Tweede Lange Mars: Jerichowalk – Den Haag

Dinsdag 17 september 2013 Prinsjesdag Bordjesdag –  Den Haag

Woensdag 18 september 2013 Stilte-aktie tegen armoede – Den Haag

* Vrijdag 20 september 2013 #Revolutie2013 – Den Haag

* Zaterdag 21 september 2013 Landelijke Manifestatie “Het Is Genoeg” –
Den Haag

Zaterdag 28 september 2013 De Lange Mars: Jerichowalk – Deventer

Protesteren door de straat op te gaan is niet iedereen zijn ´ding´. Je kunt natuurlijk ook het ongenoegen over dit meest asociale kabinet na WOII uiten door deze lijst met protestmanifestaties door te geven, linken, delen, mailen, twitteren, enzovoort.

6 Comments

 1. Hallo,

  Ik had een vraag over de 31ste van Augustus, want dat zie ik er niet bij staan. Dan zou er ook protesten zijn ivm het thema “Big Brother” (volgens mij kwam dit bericht via youtube van anonymous). Maar dat vroeg ik mij af waarom dat er niet tussen staat, omdat het ook wel heel veel te maken heeft met dergelijke zaken als een basisinkomen..

  Groet.

   • Beetje raar, want ik had een video gezien waarbij ze zeiden 31 Augustus en die kan ik nu nergens meer terug vinden. Alles wat ik over de Operatie Big Brother lees is dat het 1 Juni was geweest.

    Dus excuses voor het ongemak.

 2. Dit blijkt zondag uit de opiniepeiling van Maurice de Hond, die spreekt van ‘ongekend lage cijfers’.

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2824/Politiek/article/detail/3467777/2013/06/30/Peiling-VVD-en-PvdA-blijven-steun-verliezen.dhtml

  Ik zou zeggen: Beste PvdA politici, neem nog een oud idee over van de VVD zoals de herkeuring van de Wajongers of laat nog eens een aantal VVD’ers met de billen bloot moeten wegens belangenverstrengeling. Geef ons nog maar eens een rondje Weekers, Schippers of Schultz, dan komt het wel goed met de peilingen in de komende tijd. We gaan het liefste voor de stand 0 zetels.

  • @Leo: Ik onderstreep op naar de 0 zetels voor de VVD en de PvdA. Hoewel ik het niet zie zitten dat Wilders de leiding kan nemen. Als ik moet kiezen dan de SP maar de overgrote meerderheid binnen de bestaande politieke partijen. Ik echter meer geloof in een nieuw op te richten partij, zoals bijvoorbeeld het voorstel van Rob, Samen leven, Eerlijk delen. Dan natuurlijk zonder invloed van o.a. de Bilderberg Jongens en Meisjes.

 3. “Protesteren door de straat op te gaan is niet iedereen zijn ´ding´.” Wordt aan gewerkt. Nog 1 of 2 weekjes geduld. Doe maar 2. 🙂

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.