NOS vertelt halve verhaal zorgverzekerden

De NOS vertelt vandaag de halve waarheid over de mensen die hun zorgpremies niet meer kunnen betalen.
Met name de ´bestuursrechtelijke premie´ die het College van Zorgverzekeraars aan zogenaamde wanbetalers oplegt en de verhogingen door het Centraal Justitieel Incassobureau worden verzwegen!

De Lange Mars kwam al met een beschrijving op pagina 1 en pagina 2.

5 Comments

 1. het moet afgelopen zijn , latenw e allen samen komen en demonsteren of gewoon niet meer gaan betalen met zn allen tegelijk, het moet ophouden , actie

 2. Om maar eens te beginnen met het volgende: Het aantal mensen dat de zorgpremie niet betaalt, neemt toe. In de eerste 5 maanden van dit jaar was er sprake van een toename van bijna 5 procent. Op 1 juni werd bij 314.000 mensen de premie ingehouden op loon of uitkering, omdat ze langer dan een halfjaar niet betaald hadden.

  Harry, waarom de zorgverzekeraars en ziekenhuizen zoveel moeten verdienen, de reden daarvan is dat er veel medicijnen verspild worden, ziekenhuizen dure apparatuur willen hebben terwijl een ziekenhuis twintig kilometer verderop die apparatuur al heeft en de managementlagen nog uitgebreider zijn dan in grote bedrijven. Status, aanzien en macht zijn de kernwoorden geworden in plaats van zorg en aandacht.

 3. Arm wordt armer, rijk wordt rijker, waarom moeten zorgverzekeraars en ziekenhuizen, verzekeraars van pensioenen miljoenen verdienen.
  wie kan mij dat uitleggen? kijk maar naar de jaarverslagen!
  Maar het gekke is dat wij steeds meer en meer moeten betalen.
  Vroeger zat je zorg premie bij je loon in, waren er geen problemen.
  Nu worden wij met zijn allen voorgelogen door de staat over (on)kosten.
  Pinokioos zijn het de staat, stem voor om Brussel op te doeken dat kost miljarden in de maand waar voor? Ik heb nog steeds geen flauw benul U wel?

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.