Ook Haagse PvdA wethouder Kool liegt over re-integratie

denhaagDe Haagse wethouder Henk Kool (PvdA, sociale zaken) benadrukt dat er geen sprake is van een tegenprestatie voor de bijstand. ‘Dit zijn re-integratietrajecten,’ zegt zijn woordvoerder. ‘Het is goed dat werklozen werkritme en -ervaring opdoen.” Met deze woorden zet hij uitkeringsgerechtigde Harry aan het werk om zijn oude baan als straatveger opnieuw uit te oefenen, maar nu voor 400 euro per maand minder. Harry is zijn baan namelijk 3 jaar geleden verloren en moet datzelfde werk nu weer oppakken als bijstandsgerechtigde.

Harry: ‘Ik voel me uitgebuit, als een slaaf.’

Bron: AD

Voor mensen die Henk Kool op zijn beleid willen aanspreken, link

Commentaar:
Liegen lijkt een besmettelijke ziekte te worden binnen de PvdA. Met name de leugens over werken met behoud van uitkering oftewel werken als tegenprestatie voor de bijstandsuitkering kunnen ze niet eerlijk toegeven. Terwijl dit nog steeds onderdeel is van het regeerakkoord met de VVD.

Rob Vellekoop, delangemars.nl, 12 juni 2013

4 Comments

 1. Waarom nu alleen maar schrijven.
  Het wordt een tijd om de riek, en wapenstok ter hand te nemen.
  Wie wordt er nou eens echt boos.
  Nee…wij blijven de sulletjes…en stil in de hoek afwachten.
  Wil je succes hebben…bedenk dan het volgende.
  Onze regering is inmiddels mentaal geëmigreerd.

  Maar als iedereen zich alleen maar (op papier) focust op resultaat zal er niets veranderen. Als iedereen zich focust op verandering zul je resultaat behalen.

  Alleen verandering helpt dus….en dat moet je afdwingen. En niet door alles lekker van je af te schrijven. Het helpt je geen pepernoot.
  Opstaan….en een anarchie is er voor nodig om de boel te veranderen.

 2. En uitbuiting is het, Rutte 2 en zijn achterban gaan veel te ver, het is grensoverschrijdend. Rutte is zakdoekjes aan het leggen, vol met list en bedrog, dat achter iemands zijn of haar rug waar niemand eigenlijk wat van mag zeggen. Ik zie uit naar 24 augustus om in ieder geval protest aan te kunnen tekenen voor mijn medemensen en mijzelf, in gelijkwaardigheid. Zo gaat niemand met mensen om en dat zeker niet gestalte verkrijgend uit een gekozen volksvertegenwoordiging. Het wordt tijd dat die irritante lach van Rutte en de Zijnen in de stilte verdwijnt, opdat alle mensen weer kunnen mee) lachen, mee mogen doen en mee delen in de welvaart. Voor Harry en allen die oprecht meeleven, wellicht sympathisanten van de lange mars.

  http://www.youtube.com/watch?v=XEt9xULWUWw

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.