De Lange Mars 3 maal rond Binnenhof op 24/8

Op zaterdag 24 augustus houdt De Lange Mars een nieuwe manifestatie in Den Haag. Deze keer geen toespraken, maar drie keer een stille omgang rond het Binnenhof, om het centrum van de macht (alhoewel een groot deel hiervan is overgedragen aan de EU). Symbolisch zullen we de muren van het Binnenhof laten omvallen zoals Jericho viel toen het volk van Israel hier zes keer om heen liep. Zodat er ruimte komt voor een nieuwe regering en een nieuw tijdperk.

De Lange Mars komt eraan!

Wij willen een Nieuw Nederland. Met een menswaardig basisinkomen voor iedereen. Armoede en honger moeten worden uitgebannen uit ons land. Nieuw Nederland is geen lid meer van de Eurozone en de macht van de banken wordt afgebroken. Het privatiseren wordt stopgezet en teruggedraaid. De tijd van het grote graaien zal voorbij zijn. Openbare voorzieningen zoals elektriciteit, gas en water zijn van ons allemaal en daarover zullen enkele bevoorrechte bedrijven en hun aandeelhouders geen winst meer kunnen maken. Multinationals zullen zoals elk ander belasting gaan betalen in plaats van hun winsten weg te sluizen naar belastingparadijzen. Belastingen zullen worden geheven naar rato van het inkomen, naar draagkracht.
In een van de rijkste landen die NL is, zal eerlijk gedeeld gaan worden, omdat er genoeg is voor iedereen.

Tot ziens op 24 augustus in Den Haag

Rob Vellekoop, 4 juni 2013, delangemars.nl

3 Comments

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.