uitkeringsinstantie in Vlissingen intimideert en dwingt contract te tekenen

Zie Meldpunt Machtsmisbruik door Uitkeringsinstanties
Hierna een klein gedeelte van de brief die ik van Marcel ontving over zijn werk ´met behoud van uitkering´ bij Orionis op Walcheren.

…..Het voorgaande heb ik tijdens het intake-gesprek aangegeven, waarbij klantmanager en projectbegeleider  steeds verveelder en geïrriteerder gingen kijken, alsof ik alles uit mijn duim zat te zuigen. Hun reactie was keihard: ´tsja dat zal allemaal wel, maar je zal toch moeten tekenen, desnoods begin je de eerste 2 weekjes met halve dagen, maar je MOET TEKENEN ANDERS VOLGEN ER SANCTIES of MAATREGELEN.´ Dat betekent strafkortingen van 10 %, 30%, 50% of zelfs je complete uitkering kwijtraken!

Lees de volledige brief

Rob Vellekoop, delangemars.nl, 3 mei 2013

 

1 Comment

  1. Wikipedia zegt het volgende over dwangarbeid:

    Onder dwangarbeid wordt arbeid verstaan die mensen onder bedreiging van straf, tegen hun wil, verrichten

    Mensen realiseren zich niet dat deze bureaucratie leidt tot depressies en minderwaardigheidscomplexen maar in de tijd van kapitalisme moet iedereen zich maar ondergeschikt maken zodat de elite op grote voet verder kan leven.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.