DZB levert gesubsidieerde arbeidskrachten tegen aantrekkelijke tarieven

DZB noemt zichzelf een gemeentelijke dienst voor mensontwikkeling.
Onder het motto ´DZB levert gesubsidieerde arbeidskrachten tegen aantrekkelijke tarieven´ worden uitkeringsgerechtigden verhandeld in Leiden. Deze mensen worden vervolgens ´met behoud van uitkering´ te werk gesteld.

Wie durft er nog te beweren dat mensen met een uitkering niet als tweederangsburgers behandeld of verhandeld worden?

Mensen die hier genoeg van hebben komen naar Den Haag op 1 mei om te protesteren voor een menswaardig basisinkomen zonder honger en armoede in NL. Omdat iedereen deze ellende kan overkomen.

Rob Vellekoop, delangemars.nl, 27-3-2013

 

 

1 Comment

  1. Vanwege, 4 jaar geleden, zwaar schade aan schedel en lichte hersenletsel sta ik nu op het punt om (al dan niet volledig) afgekeurd te worden voor het werk waar ik meer dan 35 jaar van mijn leven aan gewijd heb. Ik heb dus alle begrip voor landgenoten die in deze tijd van een overheidsuitkering (van welk soort ook deze mogen zijn). Ik ga 1 mei in Den Haag demonstreren. Kabinet Rutte 2 moeten kunnen inzien dat zij economisch gezien een blind steegje ingelopen zijn.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.